rc4991 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:yuvalself כתב:ועדיין נוכח העובדה שמכבי לא יכולה להביא 10 זרים ובטח ובטח לא 10 זרים מהדרג הראשון של אירופה, אני חושב שהישראלים הטובים ביותר צריכים להיות במכבי. אין היום ישראלי שיכול לגבות את גיימס ולכן צריך זר לידו.
אין ישראלי משמעותי בעמדה 3 ולכן צריך 2 זרים בעמדה זו.
בעמדה 4 אין צורך ביותר מליאור וטיוס הם יסגרו את העניין מספיק טוב.
בעמדה 2 יותם ונעימי ביחד עם פרגו זה יותר ממספיק (לדעתי אחת הקבוצות עם עמדה 2 הכי חזקות ביורוליג)
ועמדה 1 יוגב ומקל זה 40 דקות עם שחקן שיש לו הכנה למוח שזה כבר משהו שלא היה לנו השנה!
זאת אמירה שמשום מה חוזרת על עצמה לא מעט בפורום, בלי ממש הסבר הגיוני.
למי אכפת אם במכבי משחקים הישראלים הכי טובים, כשהם מקבלים משכורות מטורפות ולא מספקים את הסחורה.
השחקן הכי מכביסט העונה היה בכלל שון ג'יימס. הישראלים כבר מזמן לא מביאים ערך מוסף.
מכבי לאורך כל ההיסטוריה החזיקה אצלה את הישראלים הכי טובים.
ובחוק הרוסי שישוחק בשנה הבאה זה הדבר שיתן למכבי את היתרון על שאר הקבוצות.
הרי קבוצות אחרות מביאות שחקנים זרים זולים וטובים בד"כ (ואם יש נפילה אז אין בעיה להחליף) ככה שאם תשים מבחינת תפוקה את התפוקה של זר מול זר בד"כ יהיה שיוויון או קרוב לזה.
גם אם תביא לפה נניח את פארגו, אני לא בטוח שבמשחק נתון סטול יתן פחות ממנו או בוא נגיד שההבדל ביניהם הוא לא מכריע.
שיש לך שחקן כמו אליהו אל מול שחקן כמו כדיר- בד"כ זה נותן לך יתרון עצום.
1.מכבי צריכה להחזיק בישראלים רק אם הם טובים ולא כי יש להם ת"ז כחולה
אותם ישראלים עולים לנו מלא כסף ונותנים תרומה אפסית
2.זה שהשנה יש לנו זרים גרועים לא אומר שיש שיויון בין הזרים שלנו לשל שאר הליגה ואני בכלל לא מבין מאיפה הבאת את זה
מה גם,שאם מכבי תשכיל ללכת סוף סוף על סגל מצומצם אז יהיו לך פה זרים הרבה יותר איכותיים ושוברי שיוויון ואפילו שחקני הספסל שלנו יהיו טובים
1. ברור שזה המצב האידיאלי, אבל כשאנחנו משחקים במסגרת חוק רוסי אתה חייב ליצור לעצמך יתרון ע"י ישראלים טובים. זה מאסט.
2. שאלה- אתה קונה עכשיו סגל: פלאניניץ', לאנגפורד, בורוסיס, ג'יימס, סמית', בן שימול, כדיר, טיוס, אוחיון, פניני.
(ואני לא מדבר בכלל על מה שהתקשורת יעשו לך במידה ותשחק עם חמישייה של זרים ביורוליג... היינו בסרט הזה לפני שנתיים)
מנגד ג'ף רוזן מריח הזדמנות לקחת אליפות ומעמיד סגל כזה: סטול, דונטה סמית', קלאתיס, האסל, דייסון, מקל, קוז'י, ליאור, קאר, לאנדסברג.
כמובן- חוק רוסי.
נתחיל מזה שבסגל הישראלי אתה נופל מהם לדעתי.
נמשיך בכך שהפער בין הזרים במשחק נתון (כאשר הם משחקים רק 60% מהזמן) הוא לא מכריע למרות ההשקעה האדירה בזרים יקרים ואיכותיים.