המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:מעדיף את נעימי על פני שניהם.
jol9 כתב:אלמוג כתב:מעדיף את נעימי על פני שניהם.
נעימי לא רכז... הוא מוכשר, אבל הוא לא ממש מסוגל לשחק ברמה אחידה לאורך העונה. לא רואה אותו מגיע למכבי, ופתאום הופך לאיזה כוכב או שחקן משמעותי.
סילבר כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:מעדיף את נעימי על פני שניהם.
נעימי לא רכז... הוא מוכשר, אבל הוא לא ממש מסוגל לשחק ברמה אחידה לאורך העונה. לא רואה אותו מגיע למכבי, ופתאום הופך לאיזה כוכב או שחקן משמעותי.
במסגרת מדיניות 'הישראלים הטובים למכבי' מקל נעימי ואליהו הם הטובים שיש היום
בדרג הבא יופיעו יוגב לנדסברג והלפרין. כאן הסתיימו שידורי השחקנים הישראלים.
מקל נתן משחק עצום היום. אסיסטים מלהיבים, משחק ריצה ושמירה מדהימה.
jol9 כתב:סילבר כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:מעדיף את נעימי על פני שניהם.
במסגרת מדיניות 'הישראלים הטובים למכבי' מקל נעימי ואליהו הם הטובים שיש היום
בדרג הבא יופיעו יוגב לנדסברג והלפרין. כאן הסתיימו שידורי השחקנים הישראלים.
מקל נתן משחק עצום היום. אסיסטים מלהיבים, משחק ריצה ושמירה מדהימה.
לא יודע על סמך מה החלטת בכזאת החלטיות שנעימי ומקל משתייכים להכי טוב שיש היום...
מבחינתי אני לוקח את יוגב על פני שניהם בכל יום. רק מה, העלות שלו תהיה כפולה מזו של מקל, וגבוהה יותר מזו של נעימי (שלא ממש הבריק העונה בקבוצה הדי כושלת של טריומף).
הלפרין הוא סימן שאלה. אם יש לו עדיין את היכולת לחזור ל80% ממה שהוא היה בשיאו, אז הוא עדיף ע"פ כל גארד ישראלי היום, כולל אוחיון.
אני מאמין שאם בלאט ימשיך, יותם יגיע למכבי לשנת התנסות בשכר נמוך. אם יהיה טוב, יחתום לעוד כמה עונות וישודרג. אם לא, אז יצטרך לחפש את עצמו.
לא רואה את נעימי מגיע למכבי של בלאט. נראה לי שמספיק לו ישראלי מוכשר אחד שלא שומר. הוא לא צריך עוד אחד, שגם יש לו אטיטיוד.
אדגר פו כתב:השנה היו לנו 3 גארדים ישראלים, הבעייה שהגארד השלישי ( רוט ) כמעט לא שיחק ולא בטוח שזה ישתנה בשנה הבאה ורוט שחקן זול יחסית לשאר ה 3 ברשימה .
כלומר נשלם כאן סכום גדול יותר ולא בטוח שיהיה בזה צורך ממשי, בטח אם מכבי חושבת להביא 2 גארדים זרים שיהיו משמעותיים , בטח יותר מלוגאן שהיה שחקן מחליף והיה מאוד לא יציב ולא קיבל את מספר הדקות שאמור לקבל גארד בכיר, כמו שהוא הוגדר לפני ההחתמה.
בנוסף, צריך לזכור שרוט שחקן שכבר לא ילך למלחמה על דקות המשחק שלו ( גם אם הוא כועס בפנים ) ואילו שחקן כמו מקל יציב כנראה תנאים מההתחלה לגבי הגעה שלו , הוא סיפור אחר.
בכלל, נשגב מבינתי מדוע רוט לא קיבל הרבה יותר דקות לפחות בליגה, איזה נזק כבר זה היה עושה, הרי מכבי בעצמה טענה שהיא מורידה הילוך בליגה בתקופה שהיה לחץ ביורוליג.
לגבי הלפרין אני ממש לא יודע לגביו יותר מדי רק שהוא בעונה בינונית בקבוצה גרמנית שסיימה במקום 3 או רביעי בליגה, כלומר הוא די רחוק משיאו
והשאלה האם מכבי צריכה להתעסק בשחקנים בירידה או לא ( החזרה של בורשטיין למכבי לחוזה ארוך הייתה טעות למרות שאלו מקרים שונים ), אני חושב שנקבל תשובה יותר ברורה בקמפיין של הנבחרת כשנראה מקרוב את כושר המשחק שלו.
לדעתי האישית צריך להמשיך עם הקיים, כלומר עם אוחיון ולאנדסברג, ולשנות רק אם אין ברירה . נכון שלאנדסברג לא עומד בציפיות בינתיים, אבל אני זוכר את בלו בשנה הראשונה שלו במכבי וזה לא היה שונה בהרבה.
MTA2311 כתב:חפרת.
MTA2311 כתב:לכם?
אני הייתי בין היחידים פה שחשב שזאת טעות להחזיר אותו בכוח מקובאן, אבל אני לא מעלה אשכולות באוב בשביל להגיד את זה.
בסדר, לכולם פה ברור שיוגב לא צריך להיות רכז ראשון במכבי( לחלק זה היה ברור כבר לפני שנתיים, ולחלק זה ברור עכשיו). כל עוד אף אחד לא מתווכח איתך, למה להמשיך בדיון לבד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים