מקל .vs אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מי הרכז הישראלי שאתם רוצים לראות במכבי?

אוחיון
16
59%
מקל
11
41%

סך הכול הצבעות : 27

Re: מקל .vs אוחיון

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מאי 2013, 20:46

נעימי טוב משניהם, אבל בהגנה הוא בינוני ובאופי הוא מתחת לכל ביקורת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 מאי 2013, 21:09

מקל הוא דמות שמעוררת כנראה קצת אנטגוניזם בקרב האוהדים של מכבי, אבל אם להיות הוגנים אני חושב שיש לו פוטנציאל בכלל לא רע ולפעמים זה עניין של הזדמנות ותזמון.
אני זוכר ששרף החזיק ממנו והחתים אותו בזמנו על חוזה ארוך אבל זה לא הסתדר, לא יודע אם הוא רוצה בכלל להיות במכבי .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 21:10

אלמוג כתב:מעדיף את נעימי על פני שניהם.

נעימי לא רכז... הוא מוכשר, אבל הוא לא ממש מסוגל לשחק ברמה אחידה לאורך העונה. לא רואה אותו מגיע למכבי, ופתאום הופך לאיזה כוכב או שחקן משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 29 מאי 2013, 21:27

jol9 כתב:

נעימי לא רכז... הוא מוכשר, אבל הוא לא ממש מסוגל לשחק ברמה אחידה לאורך העונה. לא רואה אותו מגיע למכבי, ופתאום הופך לאיזה כוכב או שחקן משמעותי.

במסגרת מדיניות 'הישראלים הטובים למכבי' מקל נעימי ואליהו הם הטובים שיש היום
בדרג הבא יופיעו יוגב לנדסברג והלפרין. כאן הסתיימו שידורי השחקנים הישראלים.

מקל נתן משחק עצום היום. אסיסטים מלהיבים, משחק ריצה ושמירה מדהימה.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי felix_r » 29 מאי 2013, 22:28

לא רוצה לראות את נעימי מתקרב לנוקיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2013, 23:20

סילבר כתב:
jol9 כתב:

לא יודע על סמך מה החלטת בכזאת החלטיות שנעימי ומקל משתייכים להכי טוב שיש היום...
מבחינתי אני לוקח את יוגב על פני שניהם בכל יום. רק מה, העלות שלו תהיה כפולה מזו של מקל, וגבוהה יותר מזו של נעימי (שלא ממש הבריק העונה בקבוצה הדי כושלת של טריומף).

הלפרין הוא סימן שאלה. אם יש לו עדיין את היכולת לחזור ל80% ממה שהוא היה בשיאו, אז הוא עדיף ע"פ כל גארד ישראלי היום, כולל אוחיון.

אני מאמין שאם בלאט ימשיך, יותם יגיע למכבי לשנת התנסות בשכר נמוך. אם יהיה טוב, יחתום לעוד כמה עונות וישודרג. אם לא, אז יצטרך לחפש את עצמו.

לא רואה את נעימי מגיע למכבי של בלאט. נראה לי שמספיק לו ישראלי מוכשר אחד שלא שומר. הוא לא צריך עוד אחד, שגם יש לו אטיטיוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2013, 23:32

jol9 כתב:
סילבר כתב:
jol9 כתב:

לא יודע על סמך מה החלטת בכזאת החלטיות שנעימי ומקל משתייכים להכי טוב שיש היום...
מבחינתי אני לוקח את יוגב על פני שניהם בכל יום. רק מה, העלות שלו תהיה כפולה מזו של מקל, וגבוהה יותר מזו של נעימי (שלא ממש הבריק העונה בקבוצה הדי כושלת של טריומף).

הלפרין הוא סימן שאלה. אם יש לו עדיין את היכולת לחזור ל80% ממה שהוא היה בשיאו, אז הוא עדיף ע"פ כל גארד ישראלי היום, כולל אוחיון.

אני מאמין שאם בלאט ימשיך, יותם יגיע למכבי לשנת התנסות בשכר נמוך. אם יהיה טוב, יחתום לעוד כמה עונות וישודרג. אם לא, אז יצטרך לחפש את עצמו.

לא רואה את נעימי מגיע למכבי של בלאט. נראה לי שמספיק לו ישראלי מוכשר אחד שלא שומר. הוא לא צריך עוד אחד, שגם יש לו אטיטיוד.

לא סתם יש ביניכם אי הסכמה לגבי מי הטובים ביותר כיום.
לטעמי, פערי האיכות בין אוחיון, מקל, נעימי והלפרין כיום הם כמעט זניחים לחלוטין עד לא קיימים.
ואם נניח שיהיה פער כספי בין מקל לאוחיון של כ-400 אלף דולר ברוטו בין הדרישות של השניים (נניח שאוחיון ידרוש 400 אלף בעוד שמקל יסתפק ב200 אלף), אז אין ספק שזה לא מייצג את הפערים המקצועיים בין השניים.
לכן בשל העובדה שאין כמעט פער מקצועי בין כל הנ"ל, אני פשוט הייתי בוחרת את הזולים ביותר שיחסכו למכבי הכי הרבה כסף בתקווה שלשם שינוי הכסף הזה ינותב לזרים המובילים שלנו (למרות שלא הייתי בונה על זה....)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 30 מאי 2013, 06:03

יש שני שחקנים שמשחקים היום בליגה וראויים להיות במכבי, לאו דווקא בהרכב הפותח: קלאתיס ומקל. זה הכל. לא דאנקן, לא הופסון ולא שמופסון. חיפה בכושר מצויין, יש בהחלט סיבה לחשוש מהם בגמר, אנחנו נזיע הרבה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2013, 06:41

אני מסכים עם חני , הפערים בין השחקנים זניחים .
אבל מבחינת עלות אני לא מאמין שמקל יסתפק בפחות מ-300K , במקרה כזה צריך לבדוק מה קורה עם אוחיון וקובאן ואז להחליט מי מבניהם מתאים יותר ....
אני כבר מתחיל לחשוב שאולי עדיף להשאיל את לאנדסברג ולהביא לפה גם את אוחיון גם מקל וגם הלפרין בתוספת של שני גארדים זרים ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 מאי 2013, 08:00

השנה היו לנו 3 גארדים ישראלים, הבעייה שהגארד השלישי ( רוט ) כמעט לא שיחק ולא בטוח שזה ישתנה בשנה הבאה ורוט שחקן זול יחסית לשאר ה 3 ברשימה .
כלומר נשלם כאן סכום גדול יותר ולא בטוח שיהיה בזה צורך ממשי, בטח אם מכבי חושבת להביא 2 גארדים זרים שיהיו משמעותיים , בטח יותר מלוגאן שהיה שחקן מחליף והיה מאוד לא יציב ולא קיבל את מספר הדקות שאמור לקבל גארד בכיר, כמו שהוא הוגדר לפני ההחתמה.

בנוסף, צריך לזכור שרוט שחקן שכבר לא ילך למלחמה על דקות המשחק שלו ( גם אם הוא כועס בפנים ) ואילו שחקן כמו מקל יציב כנראה תנאים מההתחלה לגבי הגעה שלו , הוא סיפור אחר.
בכלל, נשגב מבינתי מדוע רוט לא קיבל הרבה יותר דקות לפחות בליגה, איזה נזק כבר זה היה עושה, הרי מכבי בעצמה טענה שהיא מורידה הילוך בליגה בתקופה שהיה לחץ ביורוליג.
לגבי הלפרין אני ממש לא יודע לגביו יותר מדי רק שהוא בעונה בינונית בקבוצה גרמנית שסיימה במקום 3 או רביעי בליגה, כלומר הוא די רחוק משיאו
והשאלה האם מכבי צריכה להתעסק בשחקנים בירידה או לא ( החזרה של בורשטיין למכבי לחוזה ארוך הייתה טעות למרות שאלו מקרים שונים ), אני חושב שנקבל תשובה יותר ברורה בקמפיין של הנבחרת כשנראה מקרוב את כושר המשחק שלו.

לדעתי האישית צריך להמשיך עם הקיים, כלומר עם אוחיון ולאנדסברג, ולשנות רק אם אין ברירה . נכון שלאנדסברג לא עומד בציפיות בינתיים, אבל אני זוכר את בלו בשנה הראשונה שלו במכבי וזה לא היה שונה בהרבה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yellowaura » 30 מאי 2013, 10:19

אדגר פו כתב:השנה היו לנו 3 גארדים ישראלים, הבעייה שהגארד השלישי ( רוט ) כמעט לא שיחק ולא בטוח שזה ישתנה בשנה הבאה ורוט שחקן זול יחסית לשאר ה 3 ברשימה .
כלומר נשלם כאן סכום גדול יותר ולא בטוח שיהיה בזה צורך ממשי, בטח אם מכבי חושבת להביא 2 גארדים זרים שיהיו משמעותיים , בטח יותר מלוגאן שהיה שחקן מחליף והיה מאוד לא יציב ולא קיבל את מספר הדקות שאמור לקבל גארד בכיר, כמו שהוא הוגדר לפני ההחתמה.

בנוסף, צריך לזכור שרוט שחקן שכבר לא ילך למלחמה על דקות המשחק שלו ( גם אם הוא כועס בפנים ) ואילו שחקן כמו מקל יציב כנראה תנאים מההתחלה לגבי הגעה שלו , הוא סיפור אחר.
בכלל, נשגב מבינתי מדוע רוט לא קיבל הרבה יותר דקות לפחות בליגה, איזה נזק כבר זה היה עושה, הרי מכבי בעצמה טענה שהיא מורידה הילוך בליגה בתקופה שהיה לחץ ביורוליג.
לגבי הלפרין אני ממש לא יודע לגביו יותר מדי רק שהוא בעונה בינונית בקבוצה גרמנית שסיימה במקום 3 או רביעי בליגה, כלומר הוא די רחוק משיאו
והשאלה האם מכבי צריכה להתעסק בשחקנים בירידה או לא ( החזרה של בורשטיין למכבי לחוזה ארוך הייתה טעות למרות שאלו מקרים שונים ), אני חושב שנקבל תשובה יותר ברורה בקמפיין של הנבחרת כשנראה מקרוב את כושר המשחק שלו.

לדעתי האישית צריך להמשיך עם הקיים, כלומר עם אוחיון ולאנדסברג, ולשנות רק אם אין ברירה . נכון שלאנדסברג לא עומד בציפיות בינתיים, אבל אני זוכר את בלו בשנה הראשונה שלו במכבי וזה לא היה שונה בהרבה.

מסכים.. אם מסתכלים רק לטווח המיידי אז אין פרוספקטים. לאנדסברג בדקות שקיבל העונה היה בחלקים גדולים לא רע. הראה שגם שהוא לא הכוכב הוא יודע להשתלב בתנועה נכונה וחיתוכים מתחת לסל ושלשות בפינות. אני אני הייתי נגד הבאתו מלכתחילה אבל אם הוא כבר עבר עונה אחת שהיה ברור שהוא יתקשה בה, אז עכשיו צריך לתת לו הזדמנות להשתפר בהגנה (אסור לשכוח שהוא הגיע אלינו מקבוצה נטולת הגנה , מקום אחרון בליגה שלנו עם מנטליות קבוצתית כזאת) ובמנטליות של משחק קבוצתי.

אוחיון שחקן טוב מאוד. לא מושלם אבל יותר טוב ממה שיש היום בליגה שלנו וברוב אירופה.
מקל לא אוהב את מכבי חוץ מזה , לדעתי, יש פער לא מבוטל בינו לבין אוחיון שקשה לראות כל עוד מקל שחקן מרכזי בקבוצה כמו חיפה לעומת אוחיון שהציפיות ממנו גבוהות יותר כשחקן מרכזי בקבוצת יורוליג בכירה.

רוט שחקן עם אופי טוב שהייתי רוצה לראות ממשיך כפוינט גארד שלישי. לדעתי תפור על התפקיד. אני לא רואה השפלה בשחקן שמקבל מספר דקות מועט כפוינט גארד שלישי. לקבוצות יורוליג בכירות יש פוינט גארד שלישי טוב שמנצח להם 2-3 משחקי יורוליג בעונה. רוט לא שחקן צעיר או כוכב ולדעתי זה כבוד גם לשחק ולתרום 3-4 דק במשחק יורוליג.
היו לרוט גם משחקים שהוא היה נוראי ביורוליג ככה שצריך לקחת דברים בפרופורציות.

לגבי הלפרין... ראיתי כמה דק' של משחקים שלו בליגה הגרמנית... אני חושב שבמידה ואפשר להביא אותו במחיר מינימאלי של 250,000 דולר אולי טיפה יותר זה שווה. העונה מעל 60 % מהשדה, 33% מהשלוש, 84% מהקו, 1.2 חט', 2.6 אס'. וגם משחק מעל 20 דק'. לא יודע למה אבל הוא לא זורק מספיק (לא שהוא מחטיא).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 11:15

אין ספק שאוחיון ניצח אתמול את מקל
עכשיו ברור לי למה הרוב מעדיף את אוחיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2013, 12:15

חפרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 12:17

MTA2311 כתב:חפרת.

מה לעשות שמתברר לכם שצדקתי :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2013, 12:20

לכם?
אני הייתי בין היחידים פה שחשב שזאת טעות להחזיר אותו בכוח מקובאן, אבל אני לא מעלה אשכולות באוב בשביל להגיד את זה.

בסדר, לכולם פה ברור שיוגב לא צריך להיות רכז ראשון במכבי( לחלק זה היה ברור כבר לפני שנתיים, ולחלק זה ברור עכשיו). כל עוד אף אחד לא מתווכח איתך, למה להמשיך בדיון לבד?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 12:32

MTA2311 כתב:לכם?
אני הייתי בין היחידים פה שחשב שזאת טעות להחזיר אותו בכוח מקובאן, אבל אני לא מעלה אשכולות באוב בשביל להגיד את זה.

בסדר, לכולם פה ברור שיוגב לא צריך להיות רכז ראשון במכבי( לחלק זה היה ברור כבר לפני שנתיים, ולחלק זה ברור עכשיו). כל עוד אף אחד לא מתווכח איתך, למה להמשיך בדיון לבד?

צודק,משום מה חשבתי שגם אתה בעדו
אני עדיין רושם את זה כי יש פה עוד אנשים שחושבים שאוחיון כמה רמות מעליו(אתה יכול אפילו לקבל הוכחה לכך מהסגל שבתרד)
מצטער שאני חופר עליו אבל השחקן הזה כל כך מעצבן אותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־4 אורחים