המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .
שחף כתב:יוני, השאלה היא מה החלופה? אני חשבתי כמוך בעניין לאנגפורד. אז מה קיבלנו במקומו? את לוגאן? נניח שהשקר הזה של גדלסטון נכון, או שיש מחשבה ללכת בכיוון הזה, אתה באמת חושב שעכשיו אחרי שפארגו יסרב(ויגחך) אז פדרמן ילך לתיאודוסיץ', או לפלאניניץ' ויציע להם סכום דומה?
אדגר פו כתב:אוקיי, יוני, קיבלתי לגבי שווי של שחקנים למכבי.
הבעייה היא שאנחנו כבר לא יודעים בדיוק מה שווים שחקנים למכבי ומה לא. אם התקציב יורד כל שנה אז גם 700 אלף דולר לסמית' זה כבר יותר מדי "בשביל מכבי" .
חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .
והיחידי מבינהם שלא נפצע או פשוט היה סופו (על שלל בעיותיו והחוזה שלו במכבי) - כלומר איידסון, גם חתם על חוזה בערך באותו השווי שמציעים לפארגו.....
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, השאלה היא מה החלופה? אני חשבתי כמוך בעניין לאנגפורד. אז מה קיבלנו במקומו? את לוגאן? נניח שהשקר הזה של גדלסטון נכון, או שיש מחשבה ללכת בכיוון הזה, אתה באמת חושב שעכשיו אחרי שפארגו יסרב(ויגחך) אז פדרמן ילך לתיאודוסיץ', או לפלאניניץ' ויציע להם סכום דומה?
לא. אני חושב שהוא יביא לנו גרסה חדשה של היקמן.
האמת, אני בכלל לא אופתע אם בעוד חודשיים, אנחנו נהיה עם קו אחורי ששווה עשר שקל ועם קו קדמי ששווה 5 מליון.
תחשוב כמה פוטנציאל לבולשיט יש כאן - מליון לסמית' (יתקבל בהבנה ובהאהדה אצל רוב האוהדים), מליון וחצי לאיזה סנטר כשחקן הכי יקר בסגל, חוזה חדש לליאור (על 700K) כישראלי
המוביל, אוחיון בחוזה משודרג של 400K, הלפרין הבן האובד ששב תמורת שכר של 400-500K, חוזה חדש לג'יימס בעלות של 700-800K (במיסוי ישראלי), טיוס ב400K (מיסוי ישראלי)...
וזה פחות או יותר סוגר לך את רוב התקציב בהתחשב במשכורות של פניני ולאנדסברג וישאיר בערך 7 שקל ל2 זרים נוספים, וכמובן היקמן שיישאר (כל הסכומים לעיל הם בנטו).
זה לא שאני אומר שההנהלה שלנו נהנית לזרוק כסף לפח, אבל אני כן אומר שהם יעדיפו להחתים הרבה שחקנים בינוניים וזולים יחסית, ע"פ סגל קצר יותר עם יותר שחקנים יקרים.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, השאלה היא מה החלופה? אני חשבתי כמוך בעניין לאנגפורד. אז מה קיבלנו במקומו? את לוגאן? נניח שהשקר הזה של גדלסטון נכון, או שיש מחשבה ללכת בכיוון הזה, אתה באמת חושב שעכשיו אחרי שפארגו יסרב(ויגחך) אז פדרמן ילך לתיאודוסיץ', או לפלאניניץ' ויציע להם סכום דומה?
לא. אני חושב שהוא יביא לנו גרסה חדשה של היקמן.
האמת, אני בכלל לא אופתע אם בעוד חודשיים, אנחנו נהיה עם קו אחורי ששווה עשר שקל ועם קו קדמי ששווה 5 מליון.
תחשוב כמה פוטנציאל לבולשיט יש כאן - מליון לסמית' (יתקבל בהבנה ובהאהדה אצל רוב האוהדים), מליון וחצי לאיזה סנטר כשחקן הכי יקר בסגל, חוזה חדש לליאור (על 700K) כישראלי
המוביל, אוחיון בחוזה משודרג של 400K, הלפרין הבן האובד ששב תמורת שכר של 400-500K, חוזה חדש לג'יימס בעלות של 700-800K (במיסוי ישראלי), טיוס ב400K (מיסוי ישראלי)...
וזה פחות או יותר סוגר לך את רוב התקציב בהתחשב במשכורות של פניני ולאנדסברג וישאיר בערך 7 שקל ל2 זרים נוספים, וכמובן היקמן שיישאר (כל הסכומים לעיל הם בנטו).
זה לא שאני אומר שההנהלה שלנו נהנית לזרוק כסף לפח, אבל אני כן אומר שהם יעדיפו להחתים הרבה שחקנים בינוניים וזולים יחסית, ע"פ סגל קצר יותר עם יותר שחקנים יקרים.
אני דווקא לא חושב שזה הכיוון. ובכלל, מיליון וחצי לסנטר???? באמת?
סמית' ילך לקובאן\ברצלונה\וכו' וליאור לא ישאר עם החוזה הנוכחי שלו, פדרמן שונא להוציא כסף באופן כללי
אני לא חושב שגם סמית' ואיזשהו סנטר שפדרמן יביא ימכרו יותר מידי מנויים. גם אם הוא יביא את לורבק זה לא יהיה גליק יותר מידי גדול בקרב האוהדים(ויותר סביר שאם כבר זה יהיה מישהו בכיוון של פול דייויס, אם בכלל)
LIAV10 כתב:http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Article.aspx?id=217974
אם הלינק לא עובד תנסו להוריד את הm ואת הiphone מהלינק
כתוב שהיינס וג׳וואי מעוניינים להשתלב במערכת של מכבי ושמכבי מעוניינים בוויוקאס, זה מספיק בשביל להחשב מלפפונים.
or163 כתב:והכי קטע שהם פרסמו את כל השמות וסייגו כל אחד מהם בגלל עלות כספית גבוהה,
אז אפשר לרשום גם שמכבי רוצה את דוויט הווארד ובטור 'למה לא' לכתוב עלות כספית גבוהה תמנע את העסקה.
העיקר שאם בסוף אחד מהשמות שהזכירו יחתום (לא חוכמה, הזכירו כל מי שפנוי) הם יוכלו לרשום "כפי שפורסם לראשונה אצלנו".
הנה עוד כתבה מהיום http://sports.walla.co.il/?w=/151/2647822&m=1
לאמפה מוזכר.
MTA2311 כתב:אם מקל ישפר את הקליעה שלו מבחוץ, הוא יכול להיות רכז שני טוב מאוד במכבי.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אם מקל ישפר את הקליעה שלו מבחוץ, הוא יכול להיות רכז שני טוב מאוד במכבי.
השאלה אם זה יכול לקרות, השחקן הישראלי היחיד שזכור לי שבאמת שיפר את הזריקה שלו תוך קיץ אחד זה עומרי כספי, במחנה האן בי איי, שם יודעים באמת לעבוד על הדברים האלה (העלה גם בערך 7-8 ק״ג)
MTA2311 כתב:אם מקל ישפר את הקליעה שלו מבחוץ, הוא יכול להיות רכז שני טוב מאוד במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־23 אורחים