אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 21:23

יוני, השאלה היא מה החלופה? אני חשבתי כמוך בעניין לאנגפורד. אז מה קיבלנו במקומו? את לוגאן? נניח שהשקר הזה של גדלסטון נכון, או שיש מחשבה ללכת בכיוון הזה, אתה באמת חושב שעכשיו אחרי שפארגו יסרב(ויגחך) אז פדרמן ילך לתיאודוסיץ', או לפלאניניץ' ויציע להם סכום דומה?
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יוני 2013, 21:25

אוקיי, יוני, קיבלתי לגבי שווי של שחקנים למכבי.

הבעייה היא שאנחנו כבר לא יודעים בדיוק מה שווים שחקנים למכבי ומה לא. אם התקציב יורד כל שנה אז גם 700 אלף דולר לסמית' זה כבר יותר מדי "בשביל מכבי" .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יוני 2013, 21:27

מקאדו 3 כתב:פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .

והיחידי מבינהם שלא נפצע או פשוט היה סופו (על שלל בעיותיו והחוזה שלו במכבי) - כלומר איידסון, גם חתם על חוזה בערך באותו השווי שמציעים לפארגו.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2013, 21:32

שחף כתב:יוני, השאלה היא מה החלופה? אני חשבתי כמוך בעניין לאנגפורד. אז מה קיבלנו במקומו? את לוגאן? נניח שהשקר הזה של גדלסטון נכון, או שיש מחשבה ללכת בכיוון הזה, אתה באמת חושב שעכשיו אחרי שפארגו יסרב(ויגחך) אז פדרמן ילך לתיאודוסיץ', או לפלאניניץ' ויציע להם סכום דומה?

לא. אני חושב שהוא יביא לנו גרסה חדשה של היקמן.

האמת, אני בכלל לא אופתע אם בעוד חודשיים, אנחנו נהיה עם קו אחורי ששווה עשר שקל ועם קו קדמי ששווה 5 מליון.

תחשוב כמה פוטנציאל לבולשיט יש כאן - מליון לסמית' (יתקבל בהבנה ובהאהדה אצל רוב האוהדים), מליון וחצי לאיזה סנטר כשחקן הכי יקר בסגל, חוזה חדש לליאור (על 700K) כישראלי
המוביל, אוחיון בחוזה משודרג של 400K, הלפרין הבן האובד ששב תמורת שכר של 400-500K, חוזה חדש לג'יימס בעלות של 700-800K (במיסוי ישראלי), טיוס ב400K (מיסוי ישראלי)...

וזה פחות או יותר סוגר לך את רוב התקציב בהתחשב במשכורות של פניני ולאנדסברג וישאיר בערך 7 שקל ל2 זרים נוספים, וכמובן היקמן שיישאר (כל הסכומים לעיל הם בנטו).

זה לא שאני אומר שההנהלה שלנו נהנית לזרוק כסף לפח, אבל אני כן אומר שהם יעדיפו להחתים הרבה שחקנים בינוניים וזולים יחסית, ע"פ סגל קצר יותר עם יותר שחקנים יקרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2013, 21:33

אדגר פו כתב:אוקיי, יוני, קיבלתי לגבי שווי של שחקנים למכבי.

הבעייה היא שאנחנו כבר לא יודעים בדיוק מה שווים שחקנים למכבי ומה לא. אם התקציב יורד כל שנה אז גם 700 אלף דולר לסמית' זה כבר יותר מדי "בשביל מכבי" .

נכון. אני חושב שמכבי יכולה בהחלט להביא 3 שחקנים ששווים מליון-מליון וחצי, וזה בנוסף לסמית' וג'יימס, וישראלים כמו אליהו (בחוזה חדש), טיוס ואוחיון/מקל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יוני 2013, 21:36

חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:פארגו לא שווה 2 מליון יורו ולא 2 מליון דולר , הוא שחקן טוב אבל זה לא שאראס בגדולתו ולא ארויו עם רזומה מרשים באנ בי איי , זה שמכבי קמצנים זה לא אומר שכל שחקן שנתן עונה טובה שווה סכומים מופרכים , 2 מליון יורו זה דימנטידיס וספאנוליס ששווים גם יותר ולא שחקן שנתן עונה אחת טובה לפני 3 שנים , אסור שהביקורת ( המוצדקת לחלוטין ) על ההנהלה תהפוך כל שחקן טוב לאיזה כוכב על , אגב סופו אידסון וגם פרקינס ( למרות הזכרון הקצר של חלקנו )מ היו בעונה לא פחות טובה ממנו .

והיחידי מבינהם שלא נפצע או פשוט היה סופו (על שלל בעיותיו והחוזה שלו במכבי) - כלומר איידסון, גם חתם על חוזה בערך באותו השווי שמציעים לפארגו.....

צודקת, איידסון קיבל בברצלונה משהוא כמו 2 מיליון יורו בשנה הראשונה שלו שם, אלו החיים באירופה של היום.
אם תלכו 10 שנים אחורה שחקן כמו סמית' לא היה מקבל יותר מ 300 או 400 אלף דולר, היום פתאום הוא שחקן של 800 או מיליון דולר לפי ההצעות שיש לו, אולי יותר ( אנחנו לא יודעים כמה מציעים לו בברצלונה נניח .)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2013, 21:44

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, השאלה היא מה החלופה? אני חשבתי כמוך בעניין לאנגפורד. אז מה קיבלנו במקומו? את לוגאן? נניח שהשקר הזה של גדלסטון נכון, או שיש מחשבה ללכת בכיוון הזה, אתה באמת חושב שעכשיו אחרי שפארגו יסרב(ויגחך) אז פדרמן ילך לתיאודוסיץ', או לפלאניניץ' ויציע להם סכום דומה?

האמת, אני בכלל לא אופתע אם בעוד חודשיים, אנחנו נהיה עם קו אחורי ששווה עשר שקל ועם קו קדמי ששווה 5 מליון.

תחשוב כמה פוטנציאל לבולשיט יש כאן - מליון לסמית' (יתקבל בהבנה ובהאהדה אצל רוב האוהדים), מליון וחצי לאיזה סנטר כשחקן הכי יקר בסגל, חוזה חדש לליאור (על 700K) כישראלי
המוביל, אוחיון בחוזה משודרג של 400K, הלפרין הבן האובד ששב תמורת שכר של 400-500K, חוזה חדש לג'יימס בעלות של 700-800K (במיסוי ישראלי), טיוס ב400K (מיסוי ישראלי)...

וזה פחות או יותר סוגר לך את רוב התקציב בהתחשב במשכורות של פניני ולאנדסברג וישאיר בערך 7 שקל ל2 זרים נוספים, וכמובן היקמן שיישאר (כל הסכומים לעיל הם בנטו).

זה לא שאני אומר שההנהלה שלנו נהנית לזרוק כסף לפח, אבל אני כן אומר שהם יעדיפו להחתים הרבה שחקנים בינוניים וזולים יחסית, ע"פ סגל קצר יותר עם יותר שחקנים יקרים.

אני דווקא לא חושב שזה הכיוון. ובכלל, מיליון וחצי לסנטר???? באמת?
סמית' ילך לקובאן\ברצלונה\וכו' וליאור לא ישאר עם החוזה הנוכחי שלו, פדרמן שונא להוציא כסף באופן כללי
אני לא חושב שגם סמית' ואיזשהו סנטר שפדרמן יביא ימכרו יותר מידי מנויים. גם אם הוא יביא את לורבק זה לא יהיה גליק יותר מידי גדול בקרב האוהדים(ויותר סביר שאם כבר זה יהיה מישהו בכיוון של פול דייויס, אם בכלל)
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2013, 22:29

שחף כתב:
jol9 כתב:

אני דווקא לא חושב שזה הכיוון. ובכלל, מיליון וחצי לסנטר???? באמת?
סמית' ילך לקובאן\ברצלונה\וכו' וליאור לא ישאר עם החוזה הנוכחי שלו, פדרמן שונא להוציא כסף באופן כללי
אני לא חושב שגם סמית' ואיזשהו סנטר שפדרמן יביא ימכרו יותר מידי מנויים. גם אם הוא יביא את לורבק זה לא יהיה גליק יותר מידי גדול בקרב האוהדים(ויותר סביר שאם כבר זה יהיה מישהו בכיוון של פול דייויס, אם בכלל)

יכול להיות... נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יוני 2013, 13:18

http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=217974

אם הלינק לא עובד תנסו להוריד את הm ואת הiphone מהלינק

כתוב שהיינס וג׳וואי מעוניינים להשתלב במערכת של מכבי ושמכבי מעוניינים בוויוקאס, זה מספיק בשביל להחשב מלפפונים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי shayta » 03 יוני 2013, 13:34

LIAV10 כתב:http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Article.aspx?id=217974

אם הלינק לא עובד תנסו להוריד את הm ואת הiphone מהלינק

כתוב שהיינס וג׳וואי מעוניינים להשתלב במערכת של מכבי ושמכבי מעוניינים בוויוקאס, זה מספיק בשביל להחשב מלפפונים.

אחת הכתבות ההזויות שקראתי. הכתב אסף כמה גבוהים שהקשר ביניהם מקרי בהחלט וניסה לקשר למכבי.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2013, 13:50

כל שנה ONE מעלה איזה כתבה מטומטמת שכוללת בה את כל השמות של שחקנים חופשיים בין אם הם מתאימים למכבי או לא רק בשביל להעלות איזשהי כתבה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 03 יוני 2013, 14:06

והכי קטע שהם פרסמו את כל השמות וסייגו כל אחד מהם בגלל עלות כספית גבוהה,
אז אפשר לרשום גם שמכבי רוצה את דוויט הווארד ובטור 'למה לא' לכתוב עלות כספית גבוהה תמנע את העסקה.
העיקר שאם בסוף אחד מהשמות שהזכירו יחתום (לא חוכמה, הזכירו כל מי שפנוי) הם יוכלו לרשום "כפי שפורסם לראשונה אצלנו".

הנה עוד כתבה מהיום http://sports.walla.co.il/?w=/151/2647822&m=1

לאמפה מוזכר.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yellowaura » 03 יוני 2013, 21:07

or163 כתב:והכי קטע שהם פרסמו את כל השמות וסייגו כל אחד מהם בגלל עלות כספית גבוהה,
אז אפשר לרשום גם שמכבי רוצה את דוויט הווארד ובטור 'למה לא' לכתוב עלות כספית גבוהה תמנע את העסקה.
העיקר שאם בסוף אחד מהשמות שהזכירו יחתום (לא חוכמה, הזכירו כל מי שפנוי) הם יוכלו לרשום "כפי שפורסם לראשונה אצלנו".

הנה עוד כתבה מהיום http://sports.walla.co.il/?w=/151/2647822&m=1

לאמפה מוזכר.

ממש לאמפה ... ממש זורקים שמות לאוויר...אין סיכוי שהוא יגיע האנטי תזה לבלאט
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי shayta » 03 יוני 2013, 21:58

מי אמר שזה בלאט שיאמן?
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי aribari24 » 04 יוני 2013, 13:42

טרנס מוריס חוזר מפרישה
aribari24

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יוני 2013, 16:09

הייתם לוקחים את פישר לעמדה 4?(או 5?)
ומה אם אייק דיוגו? הוא יכול להיות אופציה טובה לסנטר במידה ולא משקיעים הרבה בעמדה הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יוני 2013, 19:09

אם מקל ישפר את הקליעה שלו מבחוץ, הוא יכול להיות רכז שני טוב מאוד במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2013, 19:24

MTA2311 כתב:אם מקל ישפר את הקליעה שלו מבחוץ, הוא יכול להיות רכז שני טוב מאוד במכבי.

השאלה אם זה יכול לקרות, השחקן הישראלי היחיד שזכור לי שבאמת שיפר את הזריקה שלו תוך קיץ אחד זה עומרי כספי, במחנה האן בי איי, שם יודעים באמת לעבוד על הדברים האלה (העלה גם בערך 7-8 ק״ג)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יוני 2013, 20:23

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:אם מקל ישפר את הקליעה שלו מבחוץ, הוא יכול להיות רכז שני טוב מאוד במכבי.

השאלה אם זה יכול לקרות, השחקן הישראלי היחיד שזכור לי שבאמת שיפר את הזריקה שלו תוך קיץ אחד זה עומרי כספי, במחנה האן בי איי, שם יודעים באמת לעבוד על הדברים האלה (העלה גם בערך 7-8 ק״ג)

גם טל בורשטיין שיפר מאוד את הקליעה שלו כשהוא היה צעיר. הוא עבר כמו מטורף עם חנן קרן( שגם אני זכיתי להתאמן אצלו), והטכניקה שלו השתפרה משמעותית, ואיתה גם האחוזים.

בעיקרון אתה צודק, לשפר את הקליעה זה עסק ממש לא פשוט, ולשחקני הנבחרות אין זמן לכלום בקיץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי סילבר » 05 יוני 2013, 22:40

בכושר שיוגב מפגין השנה, זו לא חכמה. הוא כבר יכול להיות רכז שני במכבי. ראיית המשחק שלו טובה משל יוגב וכך גם החדירות שלו לטבעת.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־25 אורחים