המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שאלה מהותית.
במציאות הנוכחית אני לא בטוח שהישראלים עושים את השינוי מקבוצה טובה למצויינת.
אליהו הוא הישראלי הטוב ביותר והנושא שלו כבר נטחן כאן.
לאנדסברג איכזב מאוד ואני לא חושב שהוא צריך להמשיך.
פניני דועך אבל לתפקיד של סמול מחליף הוא בסדר גמור.
טיוס יגיע.
אוחיון מספיק טוב להיות רכז מחליף וגם מקל. צריך לבחור אחד מהם.
הייתי שמח לראות את הלפרין כגארד מחליף.
סהכ חמישה ישראלים. לא יותר.
Asf כתב:אני מאמין שלנדסברג ימשיך בכל מקרה, במיוחד בגלל החוק שהחל מהעונה הבאה צריכים להיות בסגל 3 שחקנים ישראלים צעירים (לא זוכר את הגילאים הספציפיים).
סילבר כתב:jol9 כתב:שאלה מהותית.
טיוס יגיע.
טיוס אליהו כבר שניים.
לי לא אכפת שאוחיון ומקל ביחד ולא אחד מהם. להבדיל מאוחיון שאין לו קליעה מספיק טובה לתפקד כמס' 2 אלא צריך לרכז, מקל יכול לחיות בשני התפקידים (אוחיון חייב להמשיך לשפר את הקליעה מבחוץ).
במקום פניני, הייתי מנסה את גרנפלד או גייק כהן שיהיו מעמסה תקציבית קטנה יותר עם סיכוי לכדורסל טוב יותר. מפניני אני מצפה לתשומת כדורסל הולכת וקטנה.
jol9 כתב:סילבר כתב:jol9 כתב:שאלה מהותית.
טיוס יגיע.
טיוס אליהו כבר שניים.
לי לא אכפת שאוחיון ומקל ביחד ולא אחד מהם. להבדיל מאוחיון שאין לו קליעה מספיק טובה לתפקד כמס' 2 אלא צריך לרכז, מקל יכול לחיות בשני התפקידים (אוחיון חייב להמשיך לשפר את הקליעה מבחוץ).
במקום פניני, הייתי מנסה את גרנפלד או גייק כהן שיהיו מעמסה תקציבית קטנה יותר עם סיכוי לכדורסל טוב יותר. מפניני אני מצפה לתשומת כדורסל הולכת וקטנה.
אוחיון ומקל זה יכול להיות מעניין. אם כי שניהם לדעתי ידרכו אחד על השני... אני הייתי מעדיף שחקנים עם אוריינטציות שונות. יש לי תחושה שאולי יותם יכול להוציא מעצמו עוד כדורסל טוב.
הרי הוא בגיל האידיאלי... אולי השילוב של החזרה הביתה, של עבודה תחת בלאט ושל מעט פחות לחץ ומרכזיות בסגל, יוכלו להחזיר אותו ליכולת טובה.
אם כן, ליאור, טיוס, יוגב/מקל ויותם... גרונפלד זה לא שחקן לרמה של מכבי. אנחנו לא צריכים שחקנים ממעמקי הספסל של מגדל.
לפניני יש את היכולות שלו. אם לא השכר הדי מופרז שלו ופרשת הנאצי, הייתי שמח אם היה נשאר. בכל אופן, אין כ"כ אלטרנטיבות בעמדה 3. אולי ללכת עם שגב על כל הקופה,
כשברור שסמית' גם ככה משחק 30 דק'...
סילבר כתב:jol9 כתב:סילבר כתב:jol9 כתב:שאלה מהותית.
טיוס יגיע.
טיוס אליהו כבר שניים.
אוחיון ומקל זה יכול להיות מעניין. אם כי שניהם לדעתי ידרכו אחד על השני... אני הייתי מעדיף שחקנים עם אוריינטציות שונות. יש לי תחושה שאולי יותם יכול להוציא מעצמו עוד כדורסל טוב.
הרי הוא בגיל האידיאלי... אולי השילוב של החזרה הביתה, של עבודה תחת בלאט ושל מעט פחות לחץ ומרכזיות בסגל, יוכלו להחזיר אותו ליכולת טובה.
אם כן, ליאור, טיוס, יוגב/מקל ויותם... גרונפלד זה לא שחקן לרמה של מכבי. אנחנו לא צריכים שחקנים ממעמקי הספסל של מגדל.
לפניני יש את היכולות שלו. אם לא השכר הדי מופרז שלו ופרשת הנאצי, הייתי שמח אם היה נשאר. בכל אופן, אין כ"כ אלטרנטיבות בעמדה 3. אולי ללכת עם שגב על כל הקופה,
כשברור שסמית' גם ככה משחק 30 דק'...
לא יודע אם היום פניני טוב מגרונפלד כמחליף למחליף של סמית (שלא ישאר).
ביחס לאוחיון או מקל, הייתי לוקח את שניהם כי אני עדיין בדעה ששניהם בטופ פייב ישראלים וזאת למרות שהם באותה עמדה ואנחנו רוצים עוד רכז זר ברמה גבוהה.
MTA2311 כתב:לא הבנתי. יש הגיון בלסגור את העמדה הכי חשובה על המגרש עם אוחיון ומקל?
yellowaura כתב:לדעתי לאנדסברג יהיה בשנת פריצה שנה הבאה. הוא הוכיח כמה תכונות טובות השנה. בעיקר משמעת שזה חשוב בקבוצה ברמה גבוהה.
הייתי משאיר את:
אוחיון, אליהו (בסביבות 600K שווה), טיוס, לאנדסברג, רוט (כפוינט גארד שלישי). לפניני יש אופי והוא עדיין קלע טוב לשלוש ושחקן חכם במידה והוא מקצץ בשכר אפשר להשאיר כפורוורד גיבוי שלישי כמו השנה.
לא רואה צורך במקל. א. הוא לא אוהב את מכבי ב. הוא פחות טוב מאוחיון (למרות שבצהבת הדשה של השכן תמיד יותר ירוק) ג. אין צורך במקל ואחיון ביחד
לגבי הלפרין... לדעתי עדיף שהיקמן יהיה גארד מחליף זר ויביאו עוד 2 גארדים זרים (כלומר 3 גארדים זרים)
yellowaura כתב:לדעתי לאנדסברג יהיה בשנת פריצה שנה הבאה. הוא הוכיח כמה תכונות טובות השנה. בעיקר משמעת שזה חשוב בקבוצה ברמה גבוהה.
הייתי משאיר את:
אוחיון, אליהו (בסביבות 600K שווה), טיוס, לאנדסברג, רוט (כפוינט גארד שלישי). לפניני יש אופי והוא עדיין קלע טוב לשלוש ושחקן חכם במידה והוא מקצץ בשכר אפשר להשאיר כפורוורד גיבוי שלישי כמו השנה.
לא רואה צורך במקל. א. הוא לא אוהב את מכבי ב. הוא פחות טוב מאוחיון (למרות שבצהבת הדשה של השכן תמיד יותר ירוק) ג. אין צורך במקל ואחיון ביחד
לגבי הלפרין... לדעתי עדיף שהיקמן יהיה גארד מחליף זר ויביאו עוד 2 גארדים זרים (כלומר 3 גארדים זרים)
אדגר פו כתב:יוני, אני חושב שאתה מחסל את לאנדסברג מוקדם מדי, גם בלו לא הראה ניצוצות בעונה הראשונה . הייתי נותן לו צ'אנס גם בשנה הבאה, זה לא כזה ביג דיל, אפשר לחשוב איזה פתרונות חלופיים יש למכבי לשחקן צעיר בסגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים