אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יוני 2013, 07:43

לפי ישראל היום מכבי מחליטה כנראה לא להמשיך עם שארפ כדי לחסוך כסף, שכרו עמד על 100 אלף דולר ומכבי מוכנה לשלם לו חצי, כל זה כי מכבי רוצה לחסוך כסף במסגרת קיצוצים.
ד"א, כמה מרוויח גודס ?
אני מציע למכבי להעסיק עוזר מאמן זר, זה יחסוך עלויות.
נקווה שהכסף הזה שיחסך יביא לכאן שחקנים טובים יותר. :laugh2

ד"א, הצרות הכלכליות של פדרמן גדולות ובכלל לא פשוטות , למעשה הן החמירו מאוד :
קרובים מאוד לחדלות פרעון .

http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... dcRef=ynet
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 12 יוני 2013, 08:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2013, 08:32

קצת מעליב, מילא לחסוך כדי להביא שחקנים טובים יותר, אבל בשביל לקצץ הוצאות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יוני 2013, 09:01

השאלה אם יקצצו גם למנכ"לים או בעלי תפקיד אחרים.
בכל אופן לא נראה לי שלפדרמן יהיה חשק גדול מדי הקיץ להוציא כסף מיותר. יכול להיות שבסוף הוא יצטרך למכור עוד אחוזים ממכבי.

ד"א, מדווח שהחוזה של פארגו בצסק"א הוא 2.2 מיליון דולר לעונה הראשונה ו 3 מיליון דולר לעונה השנייה. שיחק אותה הבחור.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2013, 12:46

ג'קסון נשאר רשמית בצסקא
http://www.cskabasket.com/news/?id=12623&lang=en
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יוני 2013, 14:49

felix_r כתב:ג'קסון נשאר רשמית בצסקא

:crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby
אני מתחיל לשנוא את צסק"א,יש לה גם את פארגו,גם את ג'קסון וגם את ווימס
כל כך רציתי שג'קסון יבוא :cry3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 12 יוני 2013, 21:39

rc4991 כתב:

מצויין.

במקסימום וזה מה שאני מהמר שיהיה נביא את רייס שאני מעדיף אותו על ג'קסון (לפחות הייתה לו עונה לא רעה).

אני מקווה שאת הגארד הבכיר יביאו מהנ.ב.א

אין טעם להביא שחקן יורוליג שנפלט מקבוצה גדולה (כמו לוגן) כי זה מקבע אותך בוודאות לבינוניות.

מכבי צריכה כמו בעבר לכוון לשחקנים אחרי עונה מוצלחת כמו שעשו עם איידסון, אנדרסון, פארגו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי er79 » 12 יוני 2013, 21:48

גם היקמן עשה עונה מוצלחת לפני מכבי, זה עושה אותו שווה מכבי? אגב, גם מדלי. ומה זה עונה מוצלחת? טייריס רייס, שאם היית שואל מישהו פה לפני שתקופת הצנע של הפדרמנים החלה אם הוא ראוי למכבי הוא היה צוחק עליך, עושה חיל בליגה הגרמנית הקיקיונית. זה מדד להצלחה? ואולי דווקא ג׳קסון עשה טעות מקצועית כשהלך לקבוצה הכי עשירה באירופה, שם סיכוייו להצליח פוחתים? הקונספט שאתה מדבר עליו אינו מדד להצלחה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יוני 2013, 22:04

yellowaura כתב:
rc4991 כתב:

מצויין.

במקסימום וזה מה שאני מהמר שיהיה נביא את רייס שאני מעדיף אותו על ג'קסון (לפחות הייתה לו עונה לא רעה).

אין טעם להביא שחקן יורוליג שנפלט מקבוצה גדולה (כמו לוגן) כי זה מקבע אותך בוודאות לבינוניות.

מכבי צריכה כמו בעבר לכוון לשחקנים אחרי עונה מוצלחת כמו שעשו עם איידסון, אנדרסון, פארגו.

1.רייס הימור ולא מובן לי איך הוא יותר טוב מג'קסון
2.הגארד הבכיר הוא היקמן או הגארד הנוסף שמבחינת מדובר ברייס
3.ממתי מכבי מביאה שחקנים אחרי עונה גדולה שלהם?? בדיוק הפוך:מכבי מביאה שחקנים טובים עם פוטנציאל או אחרי עונה בינונית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2013, 00:52

rc4991 כתב:
yellowaura כתב:
rc4991 כתב:

מצויין.

1.רייס הימור ולא מובן לי איך הוא יותר טוב מג'קסון
2.הגארד הבכיר הוא היקמן או הגארד הנוסף שמבחינת מדובר ברייס
3.ממתי מכבי מביאה שחקנים אחרי עונה גדולה שלהם?? בדיוק הפוך:מכבי מביאה שחקנים טובים עם פוטנציאל או אחרי עונה בינונית[/quote]

1. רייס הוא הימור כמו ג'קסון. אבל הוא נתן עונה טובה מאוד במינכן. לג'קסון יש STRIKE ONE. רייס קלע טוב יותר וזריז. ג'קסון ארוך יותר ושולט טוב יותר בכדור. האמת שאין לי בעיה אם כל אחד מהם היה מגיע כגארד הפחות בכיר אבל כמו שנאמר ברגע שרייס מגיע זה ברור שאף אחד לא יסתכל עליו כגארד המוביל ומכבי תאלץ להביא בוודאות גארד בכיר. את ג'קסון מכבי יכלה "למכור" לקהל כגארד בכיר כמו שעשו עם לוגן.
2. לדעתי מכבי תביא גארד בכיר בנוסף להיקמן ולרייס. כלומר השנה יהיו 3 גארדים זרים. אגב אני חושב שהיקמן שחקן טוב חלק מהשלישייה החשובה השנה ביורוליג ובליגה (אחרי ג'יימס וסמית'). אני מאוד מקווה שזה יהיה המצב אפילו במחיר שלא יהיה 4 זר (אליהו, טיוס, פניני). אם מכבי תפסיד את האליפות יהיה לה לגיטימציה להעיף את בלאט ולחץ להעיף את היקמן. אני מקווה שאם זה יקרה ההנהלה תעשה את ההחלטה הנכונה (להשאיר את שניהם) ולא את ההחלטה הפופוליסטית.
3. לא נכון . איידסון, אנדרסון, פארגו, וויצ'יץ', שאראס, מדלי, שרמדיני והאמת רוב השחקנים שמכבי מסורתית מביאה מגיעים אחרי עונות טובות בקבוצות בינוניות ומטה. החתמות כמו דיוויד לוגן, פפלוקאס שהגיעו אחרי עונה לא טובה מקבוצות גדולות זה החריג ואני פחות בעד החתמות כאלה במיוחד שמדובר בשחקנים מבוגרים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2013, 01:21

פארגו בטיסה לרוסיה.
https://vine.co/v/bl7Dlbmhm0W

https://twitter.com/DontHa8Pargo

כבר הכסף עולה לו לראש...
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2013, 01:43

er79 כתב:גם היקמן עשה עונה מוצלחת לפני מכבי, זה עושה אותו שווה מכבי? אגב, גם מדלי. ומה זה עונה מוצלחת? טייריס רייס, שאם היית שואל מישהו פה לפני שתקופת הצנע של הפדרמנים החלה אם הוא ראוי למכבי הוא היה צוחק עליך, עושה חיל בליגה הגרמנית הקיקיונית. זה מדד להצלחה? ואולי דווקא ג׳קסון עשה טעות מקצועית כשהלך לקבוצה הכי עשירה באירופה, שם סיכוייו להצליח פוחתים? הקונספט שאתה מדבר עליו אינו מדד להצלחה.

נכון היקמן גם עשה עונה טובה לפני. לפי דעתי הייתה לו עונה טובה גם השנה. גם למדלי הייתה עונה טובה לפני. מה זאת עונה טובה?? אני לא מתפלסף יותר מדי אני חושב שכולם יודעים מה זו עונה טובה ומה זו עונה לא טובה.

מכבי בד"כ מביאה שחקנים שהצליחו במסגרת שלהם (בד"כ מדובר בשילוב של סטטיסטיקות אישיות והישגים מסויימים בקבוצות שלהם. למשל פארגו זכה באליפות בארץ והיה עם סטטיסטיקה אישית טובה). המגמה של הבאת שחקנים שלא הצליחו אבל שיחקו בקבוצות גדולות היא חדשה יחסית ולא הוכיחה את עצמה עד כה (פפלוקאס, לוגן)

ג'קסון שונה מהם כי הוא יותר צעיר. אבל הסברתי מה הבעיה שלי איתו. 1. הוא יבוא מ"קבוצה גדולה" וזה כבר יקפיץ קצת את המחיר שלו 2. יחשב "ככוכב" וינסו לשווק לנו אותו ככזה. 3. יש לו בעיות אמיתיות שמנעו ממנו להצליח השנה בעיקר בקליעה (בעיה גדולה לגארד).

לגבי הקונספט שהצעתי... ברור שהוא לא מדד להצלחה. אני הזכרתי בעצמי שמות שלא הצליחו כמו מדלי. מצד שני זה עבד לא רע למכבי ברוב הפעמים (מקדונלד, האפמן, פארקר, וויצ'יץ', איידסון, פארגו, פרקינס...) ואתה לעולם לא יכול להגיע ל- 100% ואפילו לא ל- 80% שאתה מהמר. אבל לקבוצה כמו מכבי תמיד יהיו כמה הימורים ואני מעדיף להמר על שחקנים שנתנו שנה טובה בקבוצה טובה מאשר שחקנים שנתנו עונה לא טובה בקבוצת על.

סתם לדוגמה.

נניח אתה מאמן של הפועל ירושלים ונותנים לך 2 אופציות לרכש:

1. דונטה סמית' / סקוטי הופסון
או
2. פלאניניץ' / מדלי

2 הבחירות הן לגיטימיות. אני אישית הייתי לוקח את אופציה 1.
נכון באופציה 2 יש את הזנב לאריות אבל אישית אני מעדיף את הראש לשועלים.

ככה אני חושב שצריך לבחור שחקנים שהם על גדר הימור:

1. עדיף להתמקד על ליגות יחסית בכירות ( עדיפות ליורוליג, אדריאטית, ספרד, רוסיה, איטליה... אבל גם גרמניה ליגה חביבה)
2. שהקבוצה של השחקן תצליח יחסית באותה שנה (למשל וירטוס רומא הגיעה לסדרת הגמר באיטליה). אגב שנה שעבר לא רציתי את לאנדסברג מהסיבה הזו בדיוק
3. שהשחקן יהיה פקטור משמעותי בקבוצה המצליחה ( למשל LAWAL GANI הפורוורד הזר של וירטוס עם סטטיסטיקה טובה מאוד וכמה פרמטרים בולטים כמו 1.5 חס' מעל 13 נק' , מעל 8 ריב' ו 63 % מהשדה)
4. לבדוק התאמה לסגנון ולצרכים. בגלל זה למשל העדפתי להזכיר את GANI ולא את דטומה שנותן עונה מצויינת אבל הוא SF ולדעתי פחות טוב מסמית'.
5. בדיקת רקע קודמת
http://www.nbadraft.net/players/gani-lawal
נראה טוב
6. לראות כמה משחקים בעיניים (משהו שכבר תלוי בצוות המקצועי)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי מכביסט24 » 13 יוני 2013, 23:44

לא ידעתי איפה לכתוב את זה: גלדסטון מתעקש שמכבי יורידו את אוחיון לעמדת הרכז השני
ואלי סהר מפציץ שאולי ניקולה ווייצ׳יץ׳ יצטרף לצוות המקצועי.. :rolleyes
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי CYellow7 » 13 יוני 2013, 23:45

כן גם אותי מעניין שסהר העלה את השם של ניקולה. בתור מה?עוזר?מאמן?GM?מעניין כמה זה נכון..
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 13 יוני 2013, 23:50

אה זהו החלו הגימיקים , ניקולה וויצ'יץ לצוות המקצועי נהדר לא ? רוצו לקנות מנויים...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 13 יוני 2013, 23:52

אני מקווה שהקישקוש הזה של סהר לא אמיתי.
חבל לי על ניקולה, איש יקר שחבל שידחוף ראש בריא למיטה החולה של הפדרמנים.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2013, 00:36

אולי ניקולה יהיה התחליף לדריק.
או לחלופין הגבוה הנוסף לצד ג'יימס.... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:51

yellowaura כתב:
er79 כתב:גם היקמן עשה עונה מוצלחת לפני מכבי, זה עושה אותו שווה מכבי? אגב, גם מדלי. ומה זה עונה מוצלחת? טייריס רייס, שאם היית שואל מישהו פה לפני שתקופת הצנע של הפדרמנים החלה אם הוא ראוי למכבי הוא היה צוחק עליך, עושה חיל בליגה הגרמנית הקיקיונית. זה מדד להצלחה? ואולי דווקא ג׳קסון עשה טעות מקצועית כשהלך לקבוצה הכי עשירה באירופה, שם סיכוייו להצליח פוחתים? הקונספט שאתה מדבר עליו אינו מדד להצלחה.

נכון היקמן גם עשה עונה טובה לפני. לפי דעתי הייתה לו עונה טובה גם השנה. גם למדלי הייתה עונה טובה לפני. מה זאת עונה טובה?? אני לא מתפלסף יותר מדי אני חושב שכולם יודעים מה זו עונה טובה ומה זו עונה לא טובה.

מכבי בד"כ מביאה שחקנים שהצליחו במסגרת שלהם (בד"כ מדובר בשילוב של סטטיסטיקות אישיות והישגים מסויימים בקבוצות שלהם. למשל פארגו זכה באליפות בארץ והיה עם סטטיסטיקה אישית טובה). המגמה של הבאת שחקנים שלא הצליחו אבל שיחקו בקבוצות גדולות היא חדשה יחסית ולא הוכיחה את עצמה עד כה (פפלוקאס, לוגן)

ג'קסון שונה מהם כי הוא יותר צעיר. אבל הסברתי מה הבעיה שלי איתו. 1. הוא יבוא מ"קבוצה גדולה" וזה כבר יקפיץ קצת את המחיר שלו 2. יחשב "ככוכב" וינסו לשווק לנו אותו ככזה. 3. יש לו בעיות אמיתיות שמנעו ממנו להצליח השנה בעיקר בקליעה (בעיה גדולה לגארד).

לגבי הקונספט שהצעתי... ברור שהוא לא מדד להצלחה. אני הזכרתי בעצמי שמות שלא הצליחו כמו מדלי. מצד שני זה עבד לא רע למכבי ברוב הפעמים (מקדונלד, האפמן, פארקר, וויצ'יץ', איידסון, פארגו, פרקינס...) ואתה לעולם לא יכול להגיע ל- 100% ואפילו לא ל- 80% שאתה מהמר. אבל לקבוצה כמו מכבי תמיד יהיו כמה הימורים ואני מעדיף להמר על שחקנים שנתנו שנה טובה בקבוצה טובה מאשר שחקנים שנתנו עונה לא טובה בקבוצת על.

סתם לדוגמה.

נניח אתה מאמן של הפועל ירושלים ונותנים לך 2 אופציות לרכש:

1. דונטה סמית' / סקוטי הופסון
או
2. פלאניניץ' / מדלי

2 הבחירות הן לגיטימיות. אני אישית הייתי לוקח את אופציה 1.
נכון באופציה 2 יש את הזנב לאריות אבל אישית אני מעדיף את הראש לשועלים.

ככה אני חושב שצריך לבחור שחקנים שהם על גדר הימור:

1. עדיף להתמקד על ליגות יחסית בכירות ( עדיפות ליורוליג, אדריאטית, ספרד, רוסיה, איטליה... אבל גם גרמניה ליגה חביבה)
2. שהקבוצה של השחקן תצליח יחסית באותה שנה (למשל וירטוס רומא הגיעה לסדרת הגמר באיטליה). אגב שנה שעבר לא רציתי את לאנדסברג מהסיבה הזו בדיוק
3. שהשחקן יהיה פקטור משמעותי בקבוצה המצליחה ( למשל LAWAL GANI הפורוורד הזר של וירטוס עם סטטיסטיקה טובה מאוד וכמה פרמטרים בולטים כמו 1.5 חס' מעל 13 נק' , מעל 8 ריב' ו 63 % מהשדה)
4. לבדוק התאמה לסגנון ולצרכים. בגלל זה למשל העדפתי להזכיר את GANI ולא את דטומה שנותן עונה מצויינת אבל הוא SF ולדעתי פחות טוב מסמית'.
5. בדיקת רקע קודמת
http://www.nbadraft.net/players/gani-lawal
נראה טוב
6. לראות כמה משחקים בעיניים (משהו שכבר תלוי בצוות המקצועי)

אני מסכים איתך בנוגע לרייס . הוא הימור אבל יחסית מושכל כי הוא מגיע בתזמון הכי טובה בקריירה שלו ואם הוא יכול לעשות את הקפיצה זה בדיוק הזמן . הוא מגעי אחרי שתי עונות מצויינות באירופה , אחת בריטאס (שאני מחזיק משחקנים שמצליחים שם) והעונה במינכן ....
אבל אני מקווה שהיקמן לא ישאר כגארד בכיר כי אז זה באמת עצוב...

לגבי פארגו , לא הייתי פוסל את האפשרות שהוא יכשל שם בגלל כל התנאים מסביב . המזג אויר , המנטאליות וכו'...זה לא כזה קל...
מה שכן קוו אחורי של פארגו וג'אקסון זה בדיוק מה שאני רציתי לראות במכבי וכתבתי בחתימה שלי...קצת מזכיר לי את צמד הפייפאים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2013, 01:04

אויש, איך ההנהלה הקמצנית אט אט מחלחלת לכם למוח וגורמת לכם אינסטינקטיבית להנמיך ציפיות? טייריס רייס? באמת?
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 01:07

פאקינג קאנגור בחתימה שלך
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 01:08

er79 כתב:אויש, איך ההנהלה הקמצנית אט אט מחלחלת לכם למוח וגורמת לכם אינסטינקטיבית להנמיך ציפיות? טייריס רייס? באמת?

את זה היא עשתה לפני שלוש שנים כבר...עכשיו אנחנו כנראה מציאותיים ואתה עדיין לא...
אני העדפתי את רייס עוד בקיץ על היקמן ואני עדיין חושב כך . הוא רכז הרבה יותר טוב מהיקמן....
היום הבנתי משהו על היקמן , זה לא שהוא אגואיסט , הוא פשוט שחקן טיפש .
גם המהלכים הכן קבוצתיים שהוא עושה הם בסיסיים לחלוטין והוא לא יודע לעשות פעולות מורכבות יותר...

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אנדרסון שהיה אגואיסט , לפחות לא היה טיפש וידע לעיתים נדירות לעשות גם מהלכים קבוצתיים קצת יותר מורכבים ולתת מסירות חכמות...
בכל מקרה אילו לא השחקנים שאני רוצה בקבוצה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־36 אורחים