MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
זה באמת מצחיק שמכבי מזכירה את אוברדוביץ' כאופציה, כי הרי כל הקבוצות העשירות באירופה כבר גיששו אצלו והציעו לו משכורות של מולטימיליונר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
felix_r כתב:MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
זה באמת מצחיק שמכבי מזכירה את אוברדוביץ' כאופציה, כי הרי כל הקבוצות העשירות באירופה כבר גיששו אצלו והציעו לו משכורות של מולטימיליונר.
CYellow7 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
זה לא רציני. ה"גורם" שאמר את זה הוא ליצן.
עזוב שכר, אובראדוביץ' גם דורש תקציב שמכבי לא מסוגלת להעמיד.
felix_r כתב:CYellow7 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
זה לא רציני. ה"גורם" שאמר את זה הוא ליצן.
עזוב שכר, אובראדוביץ' גם דורש תקציב שמכבי לא מסוגלת להעמיד.
תשמע דווקא בנוגע לתקציב, יש מצב. לפעמים מכבי כן מוציאה הרבה כסף, כאשר יש סיבה מוצדקת באופן מיוחד.
שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.
felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.
אולי כן... מה אני אגיד לך. אבל תסכים איתי, שזו צריכה להיות הצעה מאוד מפתה, גם משכורת וגם תקציב, כי הוא לא יבוא לעשות לעצמו בושות. האם יש סיכוי שזה יקרה? תיאורטית יש. בגלל הבעלים החדשים, שאולי ירצו להראות את עצמם. אני אזכיר לך את רענן כץ, שהצטרף למכבי ונתן כסף לשאראס
rc4991 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.
אולי כן... מה אני אגיד לך. אבל תסכים איתי, שזו צריכה להיות הצעה מאוד מפתה, גם משכורת וגם תקציב, כי הוא לא יבוא לעשות לעצמו בושות. האם יש סיכוי שזה יקרה? תיאורטית יש. בגלל הבעלים החדשים, שאולי ירצו להראות את עצמם. אני אזכיר לך את רענן כץ, שהצטרף למכבי ונתן כסף לשאראס
למה אובר' יעשה לעצמו בושות אם סגל כזה?
אתה בעצם מודה שאי אפשר להצליח בתקציב כזה וכך אתה סותר את הדעה שלך על בלאט
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.
אתה לא מפרש את דבריי בצורה נכונה.
להזכירך, לאוברדוביץ' יש הכי הרבה תארי יורוליג. לבלאט יש אפס. מה שנחשב לעונה טובה עבור בלאט, לא מספיק טוב לאוברדוביץ'.
CYellow7 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.
אתה לא מפרש את דבריי בצורה נכונה.
להזכירך, לאוברדוביץ' יש הכי הרבה תארי יורוליג. לבלאט יש אפס. מה שנחשב לעונה טובה עבור בלאט, לא מספיק טוב לאוברדוביץ'.
לא כל העולם סובב סביב היורוליג. לבלאט יש לא מעט תארים ברחבי אירופה והישגים נאים מאוד בנבחרת רוסיה.
אין ספק שאוברדוביץ' מאמן אגדי ולו רק בגלל זה הוא לא יסכים לסגל ותקציב עלוב שכזה. מה הוא צריך את כאב הראש הזה?אף אחד לא יצליח עם סגל כזה וציפיות בשמיים.
felix_r כתב:rc4991 כתב:http://one.co.il/Article/218551.html
בלי בושה
מה לא נכון בזה?
לא הושפלנו בצורה מבישה ביותר מול ריאל?
לא הפסדנו אליפות?
אם בלאט לא אחראי על כלום, אז מה הטעם בלהמשיך איתו? הרי הוא לא אחראי על כלום.
בימים האחרונים בראיונות שונים, אנשי הנהלת מכבי ת"א אמרו בין היתר בהתייחסותם לפיטורי גור שלף, כי "הוא לא עשה מה שציפו ממנו לעשות, ולא לקח יוזמה". הכוונה היא שבהנהלה ציפו משלף ש"יישר" את דייויד בלאט כשצריך. יעיר לו, אם תרצו, ישמור ויפקח עליו. זו גם הגדרת התפקיד של ניקולה וויצ'יץ' וכך נאמר לו על ידי ההנהלה. תפקידו של הסנטר לשעבר הוא להיות לחלוטין חלק מההנהלה. העובדה כי ישב יחד עם דני פדרמן במו"מ רגיש בנוגע לליאור אליהו אומרת הרבה. בהנהלת מכבי מבינים שהתערבות שלהם בענייניו של בלאט לא נראית טוב, אבל מישהו צריך לעשות זאת. וזה יהיה ניקולה וויצ'יץ'.
נשאלת השאלה איך ניקולה החביב, זה שהיה שחקן של בלאט, יתמודד עם התפקיד הפרובלמטי? ומה יעשה כשיצטרך לדפוק על השולחן מול המאמן הוותיק? "אתם אולי מכירים את ניקולה הנחמד", אומרים בהנהלת מכבי. "אבל הוא קרואטי קשוח שלא מפחד משום דבר. הוא בא לעשות את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר ולא מפחד ללכלך את הידיים אם צריך. אם יהיה לו משהו להגיד אז הוא יגיד, בלי לראות בעיניים".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים