עצומה:לא לפטר את בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

האם לדעתם צריך לפטר את בלאט?

כן
8
25%
לא
24
75%

סך הכול הצבעות : 32

Re: עצומה:לא לפטר את בלאט

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 12:51

MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?

(לא שזאת באמת אופציה)

זה באמת מצחיק שמכבי מזכירה את אוברדוביץ' כאופציה, כי הרי כל הקבוצות העשירות באירופה כבר גיששו אצלו והציעו לו משכורות של מולטימיליונר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 14 יוני 2013, 12:54

felix_r כתב:

(לא שזאת באמת אופציה)

זה באמת מצחיק שמכבי מזכירה את אוברדוביץ' כאופציה, כי הרי כל הקבוצות העשירות באירופה כבר גיששו אצלו והציעו לו משכורות של מולטימיליונר.

זה לא רציני. ה"גורם" שאמר את זה הוא ליצן.
עזוב שכר, אובראדוביץ' גם דורש תקציב שמכבי לא מסוגלת להעמיד.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 12:57

אבל השאלה הייתה היפותטית. ברמה ההיפותטית, יש מישהו משתנגד לרעיון הזה?
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 12:58

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:

(לא שזאת באמת אופציה)

תשמע דווקא בנוגע לתקציב, יש מצב. לפעמים מכבי כן מוציאה הרבה כסף, כאשר יש סיבה מוצדקת באופן מיוחד.
נכון, בדרך כלל זה עולה לנו ביוקר, כי אחר כך פדרמן בוכה 5 שנים על החובות שהוא צריך לכסות, אבל זה קורה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 14 יוני 2013, 13:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 12:59

פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.
שחף

הודעהעל ידי CYellow7 » 14 יוני 2013, 13:01

felix_r כתב:
CYellow7 כתב:
felix_r כתב:

(לא שזאת באמת אופציה)

תשמע דווקא בנוגע לתקציב, יש מצב. לפעמים מכבי כן מוציאה הרבה כסף, כאשר יש סיבה מוצדקת באופן מיוחד.

על חשבון משהו אחר. הבעלים לא יבואו ויגידו "אוקיי, השנה כל אחד מוסיף מיליון דולר לתקציב". גם אם יש חריגה בתקציב, זה בא על חשבון עונות הבאות.
כנ"ל לגבי שחקן. אם מגיע רכז יקר, הסנטר וPF יהיו זולים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 13:03

שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.

אולי כן... מה אני אגיד לך. אבל תסכים איתי, שזו צריכה להיות הצעה מאוד מפתה, גם משכורת וגם תקציב, כי הוא לא יבוא לעשות לעצמו בושות. האם יש סיכוי שזה יקרה? תיאורטית יש. בגלל הבעלים החדשים, שאולי ירצו להראות את עצמם. אני אזכיר לך את רענן כץ, שהצטרף למכבי ונתן כסף לשאראס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2013, 13:09

בינתיים מי שפוטר זה לא בלאט, אלא שלף. מקווה שניקולה יחזיר לקבוצה את הדרייב ואת הרוח, מינוס השוק השחור
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 13:23

felix_r כתב:
שחף כתב:פליקס, השאלה אם לאובראדוביץ' עצמו זה מדגדג לעשות את זה. יכול להיות שעל כסף הוא היה מתפשר, אם היו מבטיחים לו תקציב גדול. האיש אוהב לאמן קבוצות גדולות. בגלל זה לדעתי הוא גם סרב לכל מיני אפס פילזן ופנר.

אולי כן... מה אני אגיד לך. אבל תסכים איתי, שזו צריכה להיות הצעה מאוד מפתה, גם משכורת וגם תקציב, כי הוא לא יבוא לעשות לעצמו בושות. האם יש סיכוי שזה יקרה? תיאורטית יש. בגלל הבעלים החדשים, שאולי ירצו להראות את עצמם. אני אזכיר לך את רענן כץ, שהצטרף למכבי ונתן כסף לשאראס

למה אובר' יעשה לעצמו בושות אם סגל כזה?
אתה בעצם מודה שאי אפשר להצליח בתקציב כזה וכך אתה סותר את הדעה שלך על בלאט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 15:47

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

אתה לא מפרש את דבריי בצורה נכונה.
להזכירך, לאוברדוביץ' יש הכי הרבה תארי יורוליג. לבלאט יש אפס. מה שנחשב לעונה טובה עבור בלאט, לא מספיק טוב לאוברדוביץ'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 14 יוני 2013, 15:52

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

להזכירך, לאוברדוביץ' יש הכי הרבה תארי יורוליג. לבלאט יש אפס. מה שנחשב לעונה טובה עבור בלאט, לא מספיק טוב לאוברדוביץ'.

לא כל העולם סובב סביב היורוליג. לבלאט יש לא מעט תארים ברחבי אירופה והישגים נאים מאוד בנבחרת רוסיה.
אין ספק שאוברדוביץ' מאמן אגדי ולו רק בגלל זה הוא לא יסכים לסגל ותקציב עלוב שכזה. מה הוא צריך את כאב הראש הזה?אף אחד לא יצליח עם סגל כזה וציפיות בשמיים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 16:09

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

לא כל העולם סובב סביב היורוליג. לבלאט יש לא מעט תארים ברחבי אירופה והישגים נאים מאוד בנבחרת רוסיה.
אין ספק שאוברדוביץ' מאמן אגדי ולו רק בגלל זה הוא לא יסכים לסגל ותקציב עלוב שכזה. מה הוא צריך את כאב הראש הזה?אף אחד לא יצליח עם סגל כזה וציפיות בשמיים.

אצלנו במכבי - כן. כל העולם מסתובב סביב היורוליג. אם היינו בודקים מאמן לנבחרת, אז אולי התארים של בלאט עם נבחרת רוסיה היו נחשבים, אבל אנחנו מדברים על מאמן למכבי, ופה היורוליג הוא מעל הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 14 יוני 2013, 16:15

בלאט זכה בתארים גם עם קבוצות. ולא תארים נידחים.
כשהיה לו סגל טוב הוא הגיע לגמר היורוליג. כשהוא קיבל סגל שאפילו לזכייה ביורוקאפ לא מספיק, אז מן הסתם שהוא לא יגיע לשום דבר(ועדיין הגיע להצלבה, לא דבר מובן מאליו).
שורה תחתונה, בלאט מאמן טוב. טוב יותר מכל מאמן אחר שיגיע לפה. וכרגע זה לא משנה מי יאמן, משנה האם ההנהלה הזאת תמשיך לבזות את המועדון הזה.

ולפני שאתה מזכיר לי שהוא קיבל תקציבים גבוהים ברוסיה וטורקיה, אזכיר לך שגם אוברדוביץ' הגדול עף בטופ 16, וגם מסינה הגדול הסריח את הפרקט עם 30 מיליון יורו וכנ"ל פיני שלא הוביל את אולימפיאקוס לשום דבר. ככה שלכולם יש כישלונות, רק שלהם יש הזדמנות הוגנת להוביל את הקבוצה שלהם להישגים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 16:15

felix_r כתב:
rc4991 כתב:http://one.co.il/Article/218551.html
בלי בושה

מה לא נכון בזה?
לא הושפלנו בצורה מבישה ביותר מול ריאל?
לא הפסדנו אליפות?
אם בלאט לא אחראי על כלום, אז מה הטעם בלהמשיך איתו? הרי הוא לא אחראי על כלום.

נכון , ובדיוק בגלל זה עוד שבוע יוכרז שאוברודוביץ' חתם במכבי ....פפפפחחחחחח
באותה כתבה כתוב בדיוק את מה שאנחנו טוענים פה , אין אף מאמן בארץ שיכול/ראוי להחליף את בלאט , וגם באירופה אין מאמן שיכול להחליף את בלאט בתקציב של מכבי ....
אולי פשוט שיתנו לו את התנאים להצליח ???
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 16:18

אגב , אפילו פיני וצביקה מבינים היום שבתנאים שבלאט עובד אין להם סיכוי להצליח....
הם לא כאלו טיפשים להכניס את עצמם למיטה חולה .
אם ההנהלה תחליט פתאום להעלות את התקציב משמעותי אז במקום להשקיע את הכסף במאמן בכיר עדיף לתת אותו לבלאט שיבנה קבוצה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יוני 2013, 01:08

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יוני 2013, 01:12

בימים האחרונים בראיונות שונים, אנשי הנהלת מכבי ת"א אמרו בין היתר בהתייחסותם לפיטורי גור שלף, כי "הוא לא עשה מה שציפו ממנו לעשות, ולא לקח יוזמה". הכוונה היא שבהנהלה ציפו משלף ש"יישר" את דייויד בלאט כשצריך. יעיר לו, אם תרצו, ישמור ויפקח עליו. זו גם הגדרת התפקיד של ניקולה וויצ'יץ' וכך נאמר לו על ידי ההנהלה. תפקידו של הסנטר לשעבר הוא להיות לחלוטין חלק מההנהלה. העובדה כי ישב יחד עם דני פדרמן במו"מ רגיש בנוגע לליאור אליהו אומרת הרבה. בהנהלת מכבי מבינים שהתערבות שלהם בענייניו של בלאט לא נראית טוב, אבל מישהו צריך לעשות זאת. וזה יהיה ניקולה וויצ'יץ'.

נשאלת השאלה איך ניקולה החביב, זה שהיה שחקן של בלאט, יתמודד עם התפקיד הפרובלמטי? ומה יעשה כשיצטרך לדפוק על השולחן מול המאמן הוותיק? "אתם אולי מכירים את ניקולה הנחמד", אומרים בהנהלת מכבי. "אבל הוא קרואטי קשוח שלא מפחד משום דבר. הוא בא לעשות את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר ולא מפחד ללכלך את הידיים אם צריך. אם יהיה לו משהו להגיד אז הוא יגיד, בלי לראות בעיניים".

אוי ואבוי אם זה באמת חלק מהתכנית של ההנהלה,אתם לא מסתדרים על בלאט? תגידו לו את זה בעצמכם
אל תגרמו למאמן גדול ולשחקן עבר מפואר להסתכסך ביניהם בגלל שאתם לא רוצים ללכלך ידיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יוני 2013, 08:05

מכבי לא צריכה לפטר את בלאט, היא משתמשת בשיטת " צנח לו זלזל ".
צנח לו זלזל על גדר וינום -
כה ישן אנוכי:
נשל הפרי - ומה לי ולגיזעי,
ומה לי ולסוכי?

בלאט מבודד במכבי וזו השנה האחרונה שלו בחוזה, בדעתו כבר לא יתחשבו כל כך השנה.

ניקולה הוא העתיד מבחינת מכבי, חושבים שהוא אולי יצליח להביא לכאן כשרונות אירופאיים ולפתח אותם לעתיד לבוא, ואז יאמן אותם מאמן אחר שאולי כן יצליח עם פרויקטים מסוג זה.
עוד חזון למועד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים