בלאט תתפטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלאט תתפטר

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 יוני 2013, 00:14

דיוויד בלאט בעוה הבאה במכבי זה אומר הנדריקס בעמדה 5 ואיזה עב'מ שחום עור ומפוזר ב 1 זה לא ניחוש זו פשוט השקפת עולם אצל בלאט , סנטר אמיתי ורכז אמיתי לא נראה פה , זה מה שאתם רוצים ?

שלא יהיו אי הבנות את עיקר האשמה אני לא מפיל על בלאט אלא על ההנהלה הזו שהרסה את מכבי.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:17

felix_r כתב:
yzafrir כתב:ואם בלאט היה משחק על משחק בידודים על אליהו זה היה עובד יותר טוב ? דווקא היקמן היחיד שכן תיפקד במשחק הזה כך שזאת לא הייתה הטעות של בלאט .
אני במשחק הזה ראיתי שמכבי הפסידה אותו בגלל יכולת ירודה של יותר מידי שחקנים ולא בגלל החלטה כזאת או אחרת של המאמן .
כשחקנים לא פוגעים באותו רגע נתון אז המאמן לא יכול לעשות כלום . זה לא שליאור היה במשחק חייו , הוא היה לא רע אבל ממש לא באנקר במשחק הזה או בעונה הזאת בכלל...

ושוב פליקס , אתה מתעלם ממה שכולם פה שואלים אותך , מי האלטרנטיבה ????

למה בידודים? אתה יודע לא פחות טוב ממני עד כמה אליהו חשוב בבניית ההתקפה. להזכירך, אוחיון יצא בחמש עבירות. לא נשאר אף שחקן שיודע ליצור לאחרים (גם רוט משום מה הוקפא). אז מה שנשאר זה היקמן הולך לבד...

כשליאור בשיא הכושר הוא חשוב בבניית ההתקפה אבל הוא רחוק מיזה היום . הוא לרוב משחק את משחק הבידודים וזורק גוייבא . עדיף את השלשות שהיקמן קלע מהנקודות לשניים שליאור קולע . מילא אם היקמן לא היה פוגע היום ,אבל הוא כן כך שאני לא רואה מה הבעיה ? או שליאור יקלע ל-2 או היקמן לשלוש , אי אפשר ששניהם יקלעו באותה התקפה אתה יודע...
רוט ? נו באמת....הטעות של בלאט זה שהוא לא נתן לרוט לשחק בדקות האלו ?? איזה טעות לא לתת לשחקן ענק כמו רוט שלא סמכת עליו לאורך כל העונה להציל אותך בדקות האלו ....אותה טעות שעשה שנה שעברה שלא נתן לכוכב העליון פאפאס להציל אותך ולהוביל אותך לפיינלפור בביטחה....
הבעיה שהגענו למצב שיש רק את היקמן או קצת אליהו שילכו לבד , אבל זו בעיה שהתחילה עוד בקיץ שעבר והיום רק הסתיימה (זמנית) ושוב בזה קשה מאוד להאשים את בלאט , בטח ובטח ברמה כזאת שלהפיל את כל האשמה עליו ולפטר אותו .
השנה הוא חופשי בקיץ ובוא נראה מה יהיה...אין לי ספק שעם קצת שיפור בתנאים הוא יכול לבנות פה קבוצה טובה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:22

felix_r כתב:אלטרנטיבה? כבר עניתי על השאלה הזאת הרבה פעמים. יש המון מאמנים באירופה. זה לא שיש רק בלאט או גודס. יש עוד המון מאמנים אחרים.

מה שאני כן יודע, שבלאט קיבל פה מספיק זמן להראות מה הוא יודע. 3 עונות. ואני לא אוהב את מה שראיתי ב שלוש העונות האלה. אני כבר פשוט מקיא מכדורסל של מכבי. למה אני צריך להקיא מהקבוצה האהובה עלי? מה פשעתי?

וואלה צודק....אני בכלל לא מבין מה הבעיה בלבנות קבוצה , יש המון שחקנים בעולם , לא רק היקמן , לוגן מדלי ....פליקס תשובה לעניין !!
תגיד , אתה חושב על קרירה בפוליטיקה ??

אגב , בעונה הראשונה של בלאט עם פארגו מכבי שחקה את הכדורסל הכי טוב שאני זוכר ממנה מאז השושלת ששאראס היה . אפילו טוב יותר מהעונה עם וויל סלומון כשפארקר ושאר החברה עדיין שיחקו ....
גם עונה שעברה הייתה עונה טובה יחסית למרות כל הבלאגן שגרמה השביתה ב NBA ושני הסגלים שמכבי נאלצה להחזיק...
אם צריך לתאר את זה בצורה גראפית אז ברור שככל שהתקציב יורד כך גם ההצלחה של מכבי . השיפוע של הגרף תלוי ביכולת של המאמן להוציא מים מהסלע....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 00:25

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:ואם בלאט היה משחק על משחק בידודים על אליהו זה היה עובד יותר טוב ? דווקא היקמן היחיד שכן תיפקד במשחק הזה כך שזאת לא הייתה הטעות של בלאט .
אני במשחק הזה ראיתי שמכבי הפסידה אותו בגלל יכולת ירודה של יותר מידי שחקנים ולא בגלל החלטה כזאת או אחרת של המאמן .
כשחקנים לא פוגעים באותו רגע נתון אז המאמן לא יכול לעשות כלום . זה לא שליאור היה במשחק חייו , הוא היה לא רע אבל ממש לא באנקר במשחק הזה או בעונה הזאת בכלל...

ושוב פליקס , אתה מתעלם ממה שכולם פה שואלים אותך , מי האלטרנטיבה ????

למה בידודים? אתה יודע לא פחות טוב ממני עד כמה אליהו חשוב בבניית ההתקפה. להזכירך, אוחיון יצא בחמש עבירות. לא נשאר אף שחקן שיודע ליצור לאחרים (גם רוט משום מה הוקפא). אז מה שנשאר זה היקמן הולך לבד...

כשליאור בשיא הכושר הוא חשוב בבניית ההתקפה אבל הוא רחוק מיזה היום . הוא לרוב משחק את משחק הבידודים וזורק גוייבא . עדיף את השלשות שהיקמן קלע מהנקודות לשניים שליאור קולע . מילא אם היקמן לא היה פוגע היום ,אבל הוא כן כך שאני לא רואה מה הבעיה ? או שליאור יקלע ל-2 או היקמן לשלוש , אי אפשר ששניהם יקלעו באותה התקפה אתה יודע...
רוט ? נו באמת....הטעות של בלאט זה שהוא לא נתן לרוט לשחק בדקות האלו ?? איזה טעות לא לתת לשחקן ענק כמו רוט שלא סמכת עליו לאורך כל העונה להציל אותך בדקות האלו ....אותה טעות שעשה שנה שעברה שלא נתן לכוכב העליון פאפאס להציל אותך ולהוביל אותך לפיינלפור בביטחה....
הבעיה שהגענו למצב שיש רק את היקמן או קצת אליהו שילכו לבד , אבל זו בעיה שהתחילה עוד בקיץ שעבר והיום רק הסתיימה (זמנית) ושוב בזה קשה מאוד להאשים את בלאט , בטח ובטח ברמה כזאת שלהפיל את כל האשמה עליו ולפטר אותו .
השנה הוא חופשי בקיץ ובוא נראה מה יהיה...אין לי ספק שעם קצת שיפור בתנאים הוא יכול לבנות פה קבוצה טובה....

נו באמת! ואיך בדיוק אתה מתעלם מהעובדה, שהקבוצה היריבה צריכה להתרכז בשמירה על אליהו, ואז גם אם היקמן יזרוק, יהיה לו קל יותר. אני אגלה לך סוד קטן: חיפה השקיעה רבות בלסגור את אליהו. הם דיברו עליו בפיסקי זמן ועבדו קשה כדי לסגור אותו. אתה מתעסק בכדורסל כבר לא שנה ראשונה. הגיע הזמן שכבר תדע, שכאשר אתה צריך להתרכז בהגנה בכמה שחקנים, ולא רק בשחקן אחד, זה הרבה יותר קשה לבצע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:39

ועדיין , זריקות קשות או לא , היקמן קלע אותם....זאת לא הייה הבעיה במשחק הזה....
אם כבר ההגנה המפוררת של הקבוצה שכל חדירה של שחקן הסתיים או בסל או בעברות....מקל פשוט חגג בחדירות שלו ואני לא בטוח שאליהו היה יכול לעזור במשהו בתחום הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי סילבר » 14 יוני 2013, 06:24

yzafrir כתב:
סילבר כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:בלאט עשה עבודה רעה. אמרתי את זה מזמן והינה היום קיבלנו הוכחה.
עכשיו גם התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ" לא עובד

פליקס,חלאס עם השטות הזאת
אנחנו מצד שני אמרנו עוד בקיץ שזאת קבוצה עלובה
בלאט עשה מעל ומעבר עם הסגל הנוכחי

נכון! עבודה נהדרת. משחק בידודים של היקמן. בשנה שעברה בידודים של לנגפורד. משחק יפה לעין. בלאט מאמן הגנה וזהו.

משחק בידודים של היקמן זה בדיוק מה שנישאר לבלאט לעשות עם סגל כזה כמו שזה בדיוק מה שפיני עשה עם אנדרסון שהעלה אותו לטופ 8...כשאין אף אחד שמוכן לקחת אחריות אז היחיד שיש לו ביצים צריך לעשות את זה לטוב או לרע (במקרה של היקמן זה לרע בכל מקרה...)
גם אוברדוביץ' עשה עונה רעה בפאו ולא ישר זרקו אותו (מה קרה אחר כך כולם יודעים...) וכך גם מסינה . בתנאים שדיויד עובד הסיכוי להיכשל הוא הרבה יותר גדול ולכן חלק גדול מהאשמה יורד ממנו .
ושוב , הכי חשוב זה להבין מה האלטרנטיבות וחוץ מהשם של גודס , לא עלה פה אף שם כי לכולם עמוק בפנים די ברור שאין כזה בתנאים הקיימים היום....

אתה מסיט את המבט לכוון הסגל המוגבל.
1. אני טוען שבלאט מאמן הגנה שלא סופר קלעים כי אין לו (או כי אני לא רואה) תרגילי קלעים אלא דורש מהם לייצר מצבי זריקה.
2. משחק מלהיב לא בלקסיקון שלו, כל פעם שניסו לבצע האלי-הופ או מהלך מהנה, הוריד אותם לספסל.
3. משחק משחק בידודים כקונספט ולא כברירת מחדל.
4. לא נותן לשחקנים טיפונת יד חופשית ליצירתיות כמו למשל ג'ימס. בלאט אסר עליו לזרוק ממרחק או חצי מרחק למרות שיש לו את זה מימיו קדם וזוהי רק דוגמא קטנה.
5. הסיבה שבלאט וגרשון השלימו אחד את השני היתה שגרשון עילוי התקפי ובלאט הגנתי.
6. בלאט לא יצירתי, בלאט סתגלתן וקונפורמיסט.
7. אחד הדברים שאני לא אוהב אצל בלאט קורה כשבקבוצה שלו במצוקה ולוקח פסק זמן. במקום לומר לשחקנים, אתם מבצעים התקפה מספר 15 בפוזשן הבא ואת שאר 55 השניות מרביץ בהם 'ציונות' והתלהבות, הוא מסביר את הפוזשן שהמציא הרגע במשך 65 שניות.
8. בלאט מאמן מקובע!! ראו תרגילי סופו שהמשיכו והמשיכו גם כשכל אירופה ואחותו למדו את התרגיל, המשיך שנתיים מיותרות את שיטת הלחץ של הגארדים שעבדה היטב עם אידסון-פארגו-פרקינס אבל לא יכולה לעבוד עם היקמן ולוגן, מקובע כך שלא מבין שעילויים כמו אליהו צריך לרתום למשימות הגנה ולא לאכוף אותם ע"י סיפסול (אולי ניסה).

בלאט מאמן טוב אבל לומר שהוא "אינו חף מפגמים" זו אמירה אנדרסטייטמנט לגביו. הוא ירד ביכולתו והתגמד ברמת ניהול קבוצה ומשחק לרמה של הקבוצה הבינונית שהוא הרשה לעצמו לבחור/בחרו עבורו.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי אדגר פו » 14 יוני 2013, 09:44

לא ברורה לי הפאניקה מעזיבה של בלאט, הרי ממה נפשכם - אם אין לו שום אמירה בבניית הסגל אז 80 או 90 אחוז מהכוח שלו מנוטרל במילא, רוב הכוח של מאמן הוא בבניית סגל שיתאים לפילוסופיה שלו.
אני לא רוצה להיכנס לכל עניין העונה הרעה של בלאט באימון, הוא בעצמו הודה ( ביושר צריך לציין ) שלפחות עד אמצע העונה הוא לא היה במיטבו, אז אני חושב שאין ויכוח שזו לא הייתה עונה טובה מבחינתו, למרות כל המגבלות שהוטלו עליו ושאנחנו לא יודעים עד כמה הן באמת היו מגבלות אובייקטיביות וכמה היו טעויות של בלאט עצמו בבחירת השחקנים ( אנחנו ניזונים בעיקר משמועות ולא מעובדות ).

אבל צריך לסייג ולהגיד שאני לא חושב שגודס זה פיתרון טוב, הרי תמיד ישאלו מה האלטרנטיבה. לגודס אין ניסיון כמאמן ראשי בקבוצה גדולה, אין לו נסיון יורוליג והוא עשוי להיות יס מן צייתני מדי.

אם מכבי רצינית באמת היא תמנה מאמן אירופאי שידרוש ויקבל ממכבי תקציב ראוי ושיתוף פעולה בבניית סגל קצת שונה עם קונספט שונה.

אם לא, חבל על הזמן של כולם . עדיף כבר להשאיר את בלאט. ( שנכשל העונה לדעתי ). השמות שרצים בתקשורת פלוס אלא שנשארים במילא לא מעוררים תיאבון גדול מדי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

חילוקי דעות בהנהלה לגבי בלאט, פסקוואל מועמד להחליפו

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2013, 17:14

ידיעה מפתיעה שזה עתה מתפרסמת ב ONE.
אחרי שכבר היינו בטוחים אחרי ישיבת הדירקטוריון שהשינוי היחידי בצוות המקצועי הוא בעמדת המנהל המצקועי, אז מסתבר שחברי ההנהלה חלוקים לגבי דיוויד בלאט.
חלק מחברי ההנהלה רוצים להיפטר מבלאט, והמועמד להחליפו, תקשיבו טוב- הוא לא אחר מאשר צ'אבי פסקוואל מאמן ברצלונה בשנים האחרונות.

http://one.co.il/Article/218571.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: חילוקי דעות בהנהלה לגבי בלאט, פסקוואל מועמד להחליפו

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 17:30

שמואל1 כתב:ידיעה מפתיעה שזה עתה מתפרסמת ב ONE.
אחרי שכבר היינו בטוחים אחרי ישיבת הדירקטוריון שהשינוי היחידי בצוות המקצועי הוא בעמדת המנהל המצקועי, אז מסתבר שחברי ההנהלה חלוקים לגבי דיוויד בלאט.
חלק מחברי ההנהלה רוצים להיפטר מבלאט, והמועמד להחליפו, תקשיבו טוב- הוא לא אחר מאשר צ'אבי פסקוואל מאמן ברצלונה בשנים האחרונות.

אוי ויי זמיר
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי 0ved1212 » 14 יוני 2013, 17:34

אני מאוד מקווה שזה נכון ניפטר גם מבלאט
הוא איבד אמון לגמרי

ואם הוא ישאר בכל זאת תיהיו בטוחים שינחיתו עליו שחקן או שניים (שארס) והפעם לא יהיה לו מה לעשות

מה הוא יגיד או הוא או אני יגידו לו ביי ביי
0ved1212

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 יוני 2013, 18:37

0ved1212 כתב:אני מאוד מקווה שזה נכון ניפטר גם מבלאט
הוא איבד אמון לגמרי

ואם הוא ישאר בכל זאת תיהיו בטוחים שינחיתו עליו שחקן או שניים (שארס) והפעם לא יהיה לו מה לעשות

מה הוא יגיד או הוא או אני יגידו לו ביי ביי

אני מאוד מקווה בשבילך ובשביל דומיך שתקבלו את גודס כמאמן אחרי כל הפנטזיות על כל מיני פסקוואלים..
כי זאת המציאות. בהנהלה שלך לא מסוגלים להחתים שחקן שהבייאאוט שלו עומד על 10 שקלים, אז להביא את המאמן של ברצלונה שהוא תחת חוזה?!
התחלנו רשמית את עונת המלפפונים ההזויה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 יוני 2013, 18:59

פסקוואל?? במה הוא יותר טוב מדיויד?
מה הוא היה עושה עם הסגל הזה?

אלוהים, ההנהלה הזאת פשוט עולה לי על כל העצבים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

Re: חילוקי דעות בהנהלה לגבי בלאט, פסקוואל מועמד להחליפו

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2013, 20:15

שמואל1 כתב:ידיעה מפתיעה שזה עתה מתפרסמת ב ONE.

בולשיט.

הרכש היקר היחידי של מכבי בשנים האחרונות היה לשלם את ההתחייבויות לפיני גרשון... זו תהיה בדיחה טובה אם הרכש היקר הבא יהיה לשלם התחייבויות לבלאט (שחתום לעוד שנה) ובמקביל לשלם למאמן חדש שלא עולה על בלאט בשום צורה (וגם משחק בסגנון הרבה יותר מכוער)

אגב למי שאמר שבלאט לא משחק אטרקטיבי... לבלאט היה חלק מ- 2 מהקבוצות ששיחקו הכי יפה באירופה:
1. מכבי של פרקינס-פארגו- אידסון (והגנת הלחץ המפורסמת)
2. מכבי של וויצ'יץ'- פארקר- שאראס
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 20:26

הסגידה הזאת לבלאט מוזרה לי. אין לו חלק בכלל באיך שהקבוצה נראתה השנה? אתם קצת מצחיקים
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 20:28

שחף כתב:הסגידה הזאת לבלאט מוזרה לי. אין לו חלק בכלל באיך שהקבוצה נראתה השנה? אתם קצת מצחיקים

היה לו.
הרבה מאמנים היו מתייאשים מסגל שכזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 21:38

שחף כתב:הסגידה הזאת לבלאט מוזרה לי. אין לו חלק בכלל באיך שהקבוצה נראתה השנה? אתם קצת מצחיקים

אתה מעדיף את פסקוואל? אני לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 21:55

לא ראינו השנה גם בכדורסל וגם בכדורגל שגם מאמנים זרים יכולים להצליח פה?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 22:09

שחף כתב:לא ראינו השנה גם בכדורסל וגם בכדורגל שגם מאמנים זרים יכולים להצליח פה?

יכול, אבל פסקוואל זה מאמן שרגיל לאמן חבורה של מליונרים, ובדר"כ להפוך אותם לקבוצת הגנה רצחנית, וקבוצה שמתבססת על שלשות בהתקפה.

אבל מעבר לכל, פאסקוואל לא יהיה זול. אז מה עשינו כאן בעצם?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 22:24

אני לא חושב שאתה צודק. פסקוואל הוציא עונה מעולה מאנטה טומיץ', שנה אחרי שהוא נראה זוועה בריאל. הוא הוציא יכולת נהדרת מלורבק בשנה שעברה(והשנה האיש היה פחות טוב).
לגבי זול, היה לנו את קטש ואפי שהיו מאוד זולים ולא ממש הצליחו פה. אתה מעדיף את גודס?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 22:27

שחף כתב:אני לא חושב שאתה צודק. פסקוואל הוציא עונה מעולה מאנטה טומיץ', שנה אחרי שהוא נראה זוועה בריאל. הוא הוציא יכולת נהדרת מלורבק בשנה שעברה(והשנה האיש היה פחות טוב).
לגבי זול, היה לנו את קטש ואפי שהיו מאוד זולים ולא ממש הצליחו פה. אתה מעדיף את גודס?

אני לא אמרתי שאני מעדיף אותם. פאסקוואל אימן את טומיץ' שעולה 2 מליון ואת לורבק שעולה אף יותר, ועם נבארו, הוארטס וכוכבים אחרים, לא הצליח להגיע עם בארסה לכלום.

זה לא המאמן שהייתי מפקיד בידיו תקציב זעום ושחקנים בינוניים כמו שיהיו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים