שחף כתב:מה יש לכם? אפילו לסבתא שלי יש פייסבוק.
חרטא... לא מאמין בזה.
אני בכלל לא ממש מאמין בטכנולוגיה (למרות שאני מתפרנס מזה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מה יש לכם? אפילו לסבתא שלי יש פייסבוק.
jol9 כתב:שחף כתב:מה יש לכם? אפילו לסבתא שלי יש פייסבוק.
חרטא... לא מאמין בזה.
אני בכלל לא ממש מאמין בטכנולוגיה (למרות שאני מתפרנס מזה)
החציל האצטקי כתב:נגמר מה לעשות?
להציק לדני פדרמן בפייסבוק שלא יביא את רייס וג'קסון אלא את פארגו ופארמר?
מה נראה לכם?! שהוא לא רוצה אותם? שהוא לא יודע שהם עדיפים?
הבחור שופך כסף, מנסה וטועה. לפעמים הולך טוב, לפעמים פחות ומתקנים בדרך. לא מת העולם.
החציל האצטקי כתב:נגמר מה לעשות?
להציק לדני פדרמן בפייסבוק שלא יביא את רייס וג'קסון אלא את פארגו ופארמר?
מה נראה לכם?! שהוא לא רוצה אותם? שהוא לא יודע שהם עדיפים?
הבחור שופך כסף, מנסה וטועה. לפעמים הולך טוב, לפעמים פחות ומתקנים בדרך. לא מת העולם.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:מה יש לכם? אפילו לסבתא שלי יש פייסבוק.
חרטא... לא מאמין בזה.
אני בכלל לא ממש מאמין בטכנולוגיה (למרות שאני מתפרנס מזה)
הסנדלר הולך יחף?
וכן, אני רציני, לסבתא שלי יש פייסבוק
felix_r כתב:יש חלק מהדברים של דני פדרמן, שאני מסכים איתם וחלק לא.
הדברים שאני מסכים:
1) יש פה הרבה מאוד ילדים חוכמולוגים, שלא יודעים לנהל את דמי הכיס שלהם, אבל באים בעצות איך לנהל את מכבי.
2) העונה הרבה מאוד כסף בוזבז בצורה טיפשית: שרמאדיני, תומאס, מדלי, פלניניץ' - בכסף הזה היה אפשר לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית אילו רק היו בוחרים את השחקנים הנכונים. מי אשם בזה? דני לא סיפר. והחשש של רובנו, שהוא עצמו אשם בזה.
הדברים שאני לא מסכים:
1) התקציב של מכבי לא תמיד היה באותה הרמה אפילו בעשור האחרון. אנחנו רואים את זה לפי המשכורות, שכל הזמן יורדות. בעונה של צביקה התקציב היה 25 מיליון.
2) נכון, מכבי אף פעם לא הייתה הקבוצה העשירה באירופה, לפחות לא מאז שנות ה-80, אבל היו שנים שהיא הייתה בין 3-5 המובילות, ולא בעשיריה השנייה כפי שהיא היום.
3) דני התעלם לחלוטין מן העובדה, שלמרות שהתקציב של מכבי נשאר אותו הדבר (כפי שהוא עצמו אומר) , מחיר המנויים עולה בכל שנה ושנה. משהו פה לא מסתדר. אם התקציב נשאר אותו הדבר, הגיוני שגם מחיר המנויים יישאר אותו הדבר.
CYellow7 כתב:"דייויד פדרמן הודיע לשלף על סיום תפקידו במכבי"..כותרת של ONE..
לרגע קראתי את זה "דייויד פדרמן הודיע על סיום תפקידו במכבי" , קראתי שוב וקלטתי את ה"שלף" שם באמצע
felix_r כתב:אני ממש לא מסכים איתך לגבי הסעיף השלישי.
דווקא פה פדרמן צודק. אף שחקן אולימפיאקוס (חוץ מספאנוליס) לא נחשב למציאה גדולה כאשר חתם שם, ואילו חתם במכבי, לא היה מתקבל בשמחה גדולה על ידי רוב האוהדים. זה שהמאמן של אולימפיאקוס הצליח לנצל את התכונות הטובות של כל אחד ולבנות משהו שגדול מסך חלקיו, לא אומר שהשחקנים של אולימפיאקוס הם כוכבים. ממש לא.
אני אגלה לך משהו אף גדול יותר. כאשר ספאנוליס עזב את פאו, רוב האוהדים הירוקים אמרו משהו כמו "ברוך שפטרנו", כי בפאו ספאנוליס נחשב לבלגניסט מעצבן שעושה איבודים טיפשיים ובכלל רק הורס את המשחק החכם של אוברדוביץ'. אני זוכר את זה טוב מהפורום של אינטרבאסקט. לי אישית התגובות קצת הזכירו את התגובות של אוהדי מכבי לאחר עזיבתו של וויל ביינום - שחקן בעל כשרון, אבל טיפש.
jol9 כתב:felix_r כתב:אני ממש לא מסכים איתך לגבי הסעיף השלישי.
דווקא פה פדרמן צודק. אף שחקן אולימפיאקוס (חוץ מספאנוליס) לא נחשב למציאה גדולה כאשר חתם שם, ואילו חתם במכבי, לא היה מתקבל בשמחה גדולה על ידי רוב האוהדים. זה שהמאמן של אולימפיאקוס הצליח לנצל את התכונות הטובות של כל אחד ולבנות משהו שגדול מסך חלקיו, לא אומר שהשחקנים של אולימפיאקוס הם כוכבים. ממש לא.
אני אגלה לך משהו אף גדול יותר. כאשר ספאנוליס עזב את פאו, רוב האוהדים הירוקים אמרו משהו כמו "ברוך שפטרנו", כי בפאו ספאנוליס נחשב לבלגניסט מעצבן שעושה איבודים טיפשיים ובכלל רק הורס את המשחק החכם של אוברדוביץ'. אני זוכר את זה טוב מהפורום של אינטרבאסקט. לי אישית התגובות קצת הזכירו את התגובות של אוהדי מכבי לאחר עזיבתו של וויל ביינום - שחקן בעל כשרון, אבל טיפש.
אפשר לסובב את זה איך שרוצים. לפני שלוש שנים, אף אחד גם לא רצה את השחקנים ששיחקו אצל בלאט, אבל הוא חיבר אותם והפך אותם לקבוצה נהדרת.
אידסון ופארגו זכו בעקבות זה לחוזי מליונים (וגם פרקינס היה זוכה, אלמלא נפצע).
בקיץ האחרון כבר היה ברור שפרינטזיס הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, וגם אנטיץ' ולואו טובים יותר ממקביליהם במכבי.
אבל ספאנוליס זה כל סיפור כאן. לפדרמן אסור לתת את אול' כדוגמא, כי הוא עושה בדיוק מה שהם עושים מינוס שני האלמנטים הכי חשובים - להביא כוכב או שניים ברמה הכי
גבוהה באירופה ולשמר את הסגל שהצליח בעונה הקודמת.
yzafrir כתב:תקשיבו , דני שלח לי הודעה שהוא ישמח להתארח בפורום !!!
איך מקדמים את זה ?
מנהלים אני צריך את עזרתכם....
yzafrir כתב:תקשיבו , דני שלח לי הודעה שהוא ישמח להתארח בפורום !!!
איך מקדמים את זה ?
מנהלים אני צריך את עזרתכם....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים