אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 13:26

שחף כתב:מה יש לכם? אפילו לסבתא שלי יש פייסבוק.

חרטא... לא מאמין בזה.
אני בכלל לא ממש מאמין בטכנולוגיה (למרות שאני מתפרנס מזה :happy2 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2013, 13:52

שלחתי לפדרמן..

דני שלום,
אני אוהד הקבוצה כבר מעל 20 שנה.
מבחינתי אני שופט את הבעלים על סמך דבר אחד עיקרי. בניית הקבוצה. אם יינתנו הכלים ומכבי לא תצליח מקצועית זו תהיה אשמת המאמן ואני אכבד לחלוטין את הבעלים. כיום יש הרגשה שלא נתנו לבלאט את הכלים המקצועיים לכן האוהדים מאשימים את ההנהלה בעיקר ולא את בלאט.
אני מבקש ממך ומההנהלה לא למוטט את הקבוצה ואת השם הטוב שניכסתם לעצמכם לאורך השנים. מכבי היא כלי חשוב ועצמתי לפרסום חיובי אישי ועסקי של הפדרמנים ואתם נהנים מזה כל שנה. אבל יותר קל ליפול לפרסום שלילי וכמו שאתה רואה מי שיקבל את הפרסום השלילי זה אתה ומשפחתך ולא משפחת רקאנטי, מזרחי ושאר הבעלים.
לא צריך להיות יהיר. צריך להקשיב לאוהדים. גימיקים וספינים כאלו ואחרים לא מתקבלים לטובה. אנחנו כאוהדים יודעים טוב מאוד שמחירי המנויים עלו בשנים האחרונות .לעומת זאת ראינו קיצוץ בהוצאות על שחקנים. דיברת עם אוהד על אולימפיאקוס ועל זה שהם רק 30 % תקציב מעלינו שההבדל העיקרי זה ספאנוליס... קודם כל יחי ההבדל הקטן גדול מאוד !! דבר שני היינו שמחים לראות את פרינטזיס שהוא גם שחקן יקר (אישית הייתי שמח גם לראות את היינץ במשבצת הסנטר המחליף ). האוהדים של מכבי הם אוהדים משכילים בחלקם הגדול ובקיאים בשוק האירופאי, במחירים של שחקנים ותקציבים.

אתה רוצה שמכבי תתנהל כמו עסק ? אין בעיה פסילה ראשונה שלך. אם המגמה "החסכנית" תימשך עוד שנה האוהדים והתקשורת לא יהיו סלחניים כמו השנה.
עלויות של שחקנים התייקרו כמו שהמנויים עלו בגלל אינפלציה ופרמטרים אחרים אתה לא יכול להשאיר אותו תקציב ואף להקטין אותו ולהתעלם מהשוק.

שחקנים כמו ג'קסון, רייס לא יתקבלו כשחקנים ראויים לגארד בכיר כפי שלוגן לא התקבל בזמנו. גם הוורטאס ולאנגפורד לא מספיקים כגארד בכיר יחידי. אם אתם מעוניינים להסתפק בגארד בכיר אחד בלבד הוא צריך להיות ברמה של פארמר, פארגו וכו'.
אף אחד לא מצפה לתקציב בומבסטי ומעבר לראש. מצפים שתקציב השחקנים יגדל בכ- 30 %. כדי שמכבי תמשיך להיות חזקה מקצועית אך יציבה פיננסית ומצפים לראות את זה במצבת השחקנים ולא בדיבורים.
יש קורולציה חזקה מאוד בין תקציב להצלחת קבוצות (העפלה לפיינל פור ויצירת קבוצה חזקה זו הצלחה). לא צריך לקחת קבוצות טורקיות שלא יודעות להתנהל כדוגמה. וכמובן יש פרמטרים נוספים. צריך לשמור על איזון תקציבית וכרגע אין. מכבי עם תקציב ממוצע בלבד באירופה.

אני באמת מאחל לך הצלחה בבניית הקבוצה. אישית אני חושב שהעונה עם אידסון, אנדרסון , פרקינס ואחרים צריכה להיות המודל. עונה שהייתה שפויה תקציבית אבל הבאתם שחקנים טובים ואטרקטיביים אחרי עונות מוצלחות ולמרות שהעונה מקצועית לא הצליחה לא הייתה לי שום בעיה אם ההתנהלות כי לא ניתן לחזות את העתיד המקצועי במדיוק אבל היה ניסיון כנה ואמיתי לבנות קבוצה חזקה. בנוסף הבסיס הזה הוביל לשנה מוצלחת שנה אחרי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2013, 14:04

אין יותר הצהרת כוונות מהתגובה של פדרמן לצפריר:

"אני מוכן להתחלף איתך בעלות המנוי שאתה רוכש לכמות הכסף שאנו משקיעים בחלקנו בהפסדי הקבוצה בכל שנה וזאת בלי קשר לעשרות המנויים וגם תאים שאנו רוכשים כל שנה באופן פרטי כאוהדים מהשורה"

אם הוא מדבר על המנויים שהם רוכשים או על עלויות גבוהות מהמנוי של צפריר זו בדיחה עצובה. שלא לדבר על תגובה שלדעתי לא הולמת כלפי לקוח של ה- "עסק". מר פדרמן מתעלם בנוחות מהפרסום האדיר שהוא מקבל מהקבוצה ששווה את משקלו במיליונים לעסקיו של פדרמן.

"לאולימפיאקוס אין תקציב פי 3 מאיתנו אלא 30% גבוה משלנו ומלבד ספנוליס (וגם עליו יש חילוקי דעות) אין שחקן אחד שם שאילו היה נחתם בקיץ האחרון היית מקבל כהחתמה גדולה. יותר סביר שהיית גם אז אומר שמדובר בהחתמה בינונית וששוב עובדים על האוהדים... מציע לך לעבור על הסגל שלהם ולהיות כן עם עצמך מי היית חושב מלפני שנה שחייב להיות במכבי"

תגובה טיפשית...מלבד ספאנוליס... הרי זה כל ההבדל !! עזבו שפרינטזיס שחקן גם ברמה גבוהה. זה כל מה שמבקשים מפדרמן תביא שחקן ברמה מקבילה לספאנוליס.

"לידיעתך, למכבי יש תקציב להתמודד על הגעה לפיינל פור כל שנה, השאלה מה עושים עם אותו תקציב. התקציב של ימי השושלת היו זהים ואף מעט נמוכים מהתקציב של היום ומצבנו ביחס לקבוצות אחרות מבחינה כלכלית היה אף גרוע יותר. לפנרבחצה היה תקציב השנה לקנות את הזכייה וראית מה יצא... הבעיה שלנו לא תקציבית. הבעיה היא כיצד משתמשים בתקציב ולצערי כפי שאתה רואה אצלנו וגם אצל אחרות, אין ערובה שתמיד השימוש בתקציב יהיה נכון יעיל ומנצח. זאת מלאכה מורכבת יותר ממה שאתה אולי חושב אך תהיה בטוח שהרצון בניצחונות והכאב והדמעות מההפסדים אצלי, אצל משפחתי ושאר השותפים שווה לכל הפחות לשלך"

זאת התגובה הכי קשה מבחינתי. לומר שהתקציב השנה היה מספיק להתמודד על הפיינל פור זו תגובה מרגיזה ומלמדת שהמגמה רק תימשך. מעניין שהוא לא דיבר על מחירי המנויים שהתייקרו ומכבי טרחו לעדכן אותנו שיש אינפלציה וכדומה. מעניין מה שיעור העלייה במחירי המנויים מאז 2003 לעומת שיעור "העלייה" בהוצאות על שחקנים?? הלוואי וזה היה בשיעור שמתקרב לזהה.

בקיצור עצוב.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 14:07

שחף, מה כתבת לו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2013, 14:21

נגמר מה לעשות?
להציק לדני פדרמן בפייסבוק שלא יביא את רייס וג'קסון אלא את פארגו ופארמר?

מה נראה לכם?! שהוא לא רוצה אותם? שהוא לא יודע שהם עדיפים?
הבחור שופך כסף, מנסה וטועה. לפעמים הולך טוב, לפעמים פחות ומתקנים בדרך. לא מת העולם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2013, 14:21

jol9 כתב:

חרטא... לא מאמין בזה.

הסנדלר הולך יחף?
וכן, אני רציני, לסבתא שלי יש פייסבוק :)
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2013, 14:28

החציל האצטקי כתב:נגמר מה לעשות?

הבחור שופך כסף, מנסה וטועה. לפעמים הולך טוב, לפעמים פחות ומתקנים בדרך. לא מת העולם.

הוא יודע שהם עדיפים, אבל לא מביא אותם גי הם יקרים, אנחנו מועדון שמגיע לו שחקנים וכאלו, וקהל שמגיע לו, ואנחנו גם משלמים המון בשביל לראות הקבוצה, והקהל מגיע לכל משחק חוץ לכל חור אפשרי שאפשר, אז כן, מגיע לנו כאלה שמו.
לנהל מועדון בסדר גודל כזה צריך להיות הובי ולא דרך לצאת מאוזן או יותר מזה, מורווח כלכלית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2013, 14:44

החציל האצטקי כתב:נגמר מה לעשות?

אין לי שום בעיה עם טעויות... אתה יכול לבדוק את הפוסטים של מעונות קודמות. בעונה של אנדרסון, פרקינס, אידסון טענתי לכל הדרך שההנהלה עשתה החלטות טובות ולמרות שהעונה לא הסתיימה מקצועית טוב אני הערכתי את ההנהלה שנתנה לפיני את כל הסיוע שהוא היה צריך מבחינה כספית.

גם אין לי בעיה עם העונה של ארויו. לדעתי שמה חלוקת הכספים לא הייתה נכונה אבל לפחות היה ברור שההנהלה מתלהבת ורוצה ומכוונת לגבוה.

מה שכן יש לי בעיה שדני פדרמן מנסה להסביר לנו שאפשר להתמודד על פיינל פור עם תקציבים זעומים ושההבדל היחידי בינינו לאולימפיאקוס זה ספאנוליס... אם זה באמת ככה אז למה שלא נביא גארד ברמה שלו ?

לומר לצפריר שהמשפחה של פדרמן קונה מנויים בעצמה זה חוסר רמה שלא מתאימה למנכ"ל של חברה בסדר גודל בינוני שלא לדבר על מכבי. כנ"ל הדברים שלו שהלוואי שההוצאות שלהם היו בגובה של העלות מנוי של צפריר. דברים מפגרים אשר מזלזלים בהוצאה הכספית של כל בעלי המנויים.

אני באמת מאמין שדני הוא בחור צעיר, נלהב ואוהד אמיתי. אני גם מאמין שהוא חושב שהוא יצליח להרשים את אבא שלו בהורדת ההוצאות והגדלת הרווח וחושב שמכבי יכולה לשמור על ההצלחה שלה בדרך.
לדני יש בעיה הוא מנהל צעיר ונלהב שרוצה להוכיח את עצמו לאבא שלו וזה עולה מבחינתו על היותו אוהד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2013, 15:05

יש חלק מהדברים של דני פדרמן, שאני מסכים איתם וחלק לא.

הדברים שאני מסכים:

1) יש פה הרבה מאוד ילדים חוכמולוגים, שלא יודעים לנהל את דמי הכיס שלהם, אבל באים בעצות איך לנהל את מכבי.
2) העונה הרבה מאוד כסף בוזבז בצורה טיפשית: שרמאדיני, תומאס, מדלי, פלניניץ' - בכסף הזה היה אפשר לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית אילו רק היו בוחרים את השחקנים הנכונים. מי אשם בזה? דני לא סיפר. והחשש של רובנו, שהוא עצמו אשם בזה.

הדברים שאני לא מסכים:

1) התקציב של מכבי לא תמיד היה באותה הרמה אפילו בעשור האחרון. אנחנו רואים את זה לפי המשכורות, שכל הזמן יורדות. בעונה של צביקה התקציב היה 25 מיליון.
2) נכון, מכבי אף פעם לא הייתה הקבוצה העשירה באירופה, לפחות לא מאז שנות ה-80, אבל היו שנים שהיא הייתה בין 3-5 המובילות, ולא בעשיריה השנייה כפי שהיא היום.
3) דני התעלם לחלוטין מן העובדה, שלמרות שהתקציב של מכבי נשאר אותו הדבר (כפי שהוא עצמו אומר) , מחיר המנויים עולה בכל שנה ושנה. משהו פה לא מסתדר. אם התקציב נשאר אותו הדבר, הגיוני שגם מחיר המנויים יישאר אותו הדבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 15:32

שחף כתב:
jol9 כתב:

חרטא... לא מאמין בזה.

הסנדלר הולך יחף?
וכן, אני רציני, לסבתא שלי יש פייסבוק :)

אני אנסח אחרת... אני מאוד מאמין בטכנולוגיה של ברזלים או סיליקון... כלומר, סמארטפונים, טאבלטים טלויזיות ומכשור מתקדם אחר - זה אדיר.
אני קצת פחות אוהב טכנולוגיה שכולה מבוססת על תוכנה.

ד"א אשתי מכורה לפייסבוק. אני פחות התחברתי והפייסבוק שלי כבר לא פעיל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 15:43

felix_r כתב:יש חלק מהדברים של דני פדרמן, שאני מסכים איתם וחלק לא.

הדברים שאני מסכים:

1) יש פה הרבה מאוד ילדים חוכמולוגים, שלא יודעים לנהל את דמי הכיס שלהם, אבל באים בעצות איך לנהל את מכבי.
2) העונה הרבה מאוד כסף בוזבז בצורה טיפשית: שרמאדיני, תומאס, מדלי, פלניניץ' - בכסף הזה היה אפשר לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית אילו רק היו בוחרים את השחקנים הנכונים. מי אשם בזה? דני לא סיפר. והחשש של רובנו, שהוא עצמו אשם בזה.

הדברים שאני לא מסכים:

1) התקציב של מכבי לא תמיד היה באותה הרמה אפילו בעשור האחרון. אנחנו רואים את זה לפי המשכורות, שכל הזמן יורדות. בעונה של צביקה התקציב היה 25 מיליון.
2) נכון, מכבי אף פעם לא הייתה הקבוצה העשירה באירופה, לפחות לא מאז שנות ה-80, אבל היו שנים שהיא הייתה בין 3-5 המובילות, ולא בעשיריה השנייה כפי שהיא היום.
3) דני התעלם לחלוטין מן העובדה, שלמרות שהתקציב של מכבי נשאר אותו הדבר (כפי שהוא עצמו אומר) , מחיר המנויים עולה בכל שנה ושנה. משהו פה לא מסתדר. אם התקציב נשאר אותו הדבר, הגיוני שגם מחיר המנויים יישאר אותו הדבר.

1. רוב האנשים לא באים בביקורת לגבי הניהול, אלא לגבי הפילוסופיה. להביא את היקמן לפני שאתה מביא את השחקנים היקרים יותר בסגל, שאמורים להיות דומיננטיים ומובילים,
זאת פילוסופיה לא טובה (וזה חוזר על עצמו ברוב השנים האחרונות).

2. הכסף בוזבז רק בגלל שכל הזמן מהמרים, וכשמהמרים אז טועים וכשטועים אז צריך לתקן, וגם זה עולה כסף.
אם היה אפשר להביא את מאריץ' בנניח - 1 מליון, אז פשוט חבל שמיזמזו איתו את המו"מ, החתימו את תומאס, את פופס, את שרמאדיני (אף אחד מהם לא סיים את העונה) ולבסוף גם את
פלאניניץ'.

3. דני מורח את כולם. זה נראה שהוא לא ממש מעריך את האוהדים, למרות שצפריר דיבר דברים לעניין. האם הסגל של אול' כולל שחקנים רעים?? פרינטזיס, איי.סי לואו, אנטיץ'
ופפרגלו כולם טובים יותר ממקביליהם במכבי. היינס גם הוא שחקן מצויין.
אבל כמו שילואאורה אמר, ספאנוליס הוא כל ההבדל.
זה בערך כמו שאוהדי בולוניה היו אומרים - מה, חוץ מפארקר, ניקולה, שאראס ובאסטון, לא היינו לוקחים אף שחקן לקבוצה שלנו (וזה באמת נכון)...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2013, 19:15

אני ממש לא מסכים איתך לגבי הסעיף השלישי.

דווקא פה פדרמן צודק. אף שחקן אולימפיאקוס (חוץ מספאנוליס) לא נחשב למציאה גדולה כאשר חתם שם, ואילו חתם במכבי, לא היה מתקבל בשמחה גדולה על ידי רוב האוהדים. זה שהמאמן של אולימפיאקוס הצליח לנצל את התכונות הטובות של כל אחד ולבנות משהו שגדול מסך חלקיו, לא אומר שהשחקנים של אולימפיאקוס הם כוכבים. ממש לא.

אני אגלה לך משהו אף גדול יותר. כאשר ספאנוליס עזב את פאו, רוב האוהדים הירוקים אמרו משהו כמו "ברוך שפטרנו", כי בפאו ספאנוליס נחשב לבלגניסט מעצבן שעושה איבודים טיפשיים ובכלל רק הורס את המשחק החכם של אוברדוביץ'. אני זוכר את זה טוב מהפורום של אינטרבאסקט. לי אישית התגובות קצת הזכירו את התגובות של אוהדי מכבי לאחר עזיבתו של וויל ביינום - שחקן בעל כשרון, אבל טיפש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 15 יוני 2013, 20:39

"דייויד פדרמן הודיע לשלף על סיום תפקידו במכבי"..כותרת של ONE..
לרגע קראתי את זה "דייויד פדרמן הודיע על סיום תפקידו במכבי" , קראתי שוב וקלטתי את ה"שלף" שם באמצע
:)
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2013, 21:11

CYellow7 כתב:"דייויד פדרמן הודיע לשלף על סיום תפקידו במכבי"..כותרת של ONE..
לרגע קראתי את זה "דייויד פדרמן הודיע על סיום תפקידו במכבי" , קראתי שוב וקלטתי את ה"שלף" שם באמצע
:)

התבאסת... הא ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 21:17

felix_r כתב:אני ממש לא מסכים איתך לגבי הסעיף השלישי.

דווקא פה פדרמן צודק. אף שחקן אולימפיאקוס (חוץ מספאנוליס) לא נחשב למציאה גדולה כאשר חתם שם, ואילו חתם במכבי, לא היה מתקבל בשמחה גדולה על ידי רוב האוהדים. זה שהמאמן של אולימפיאקוס הצליח לנצל את התכונות הטובות של כל אחד ולבנות משהו שגדול מסך חלקיו, לא אומר שהשחקנים של אולימפיאקוס הם כוכבים. ממש לא.

אני אגלה לך משהו אף גדול יותר. כאשר ספאנוליס עזב את פאו, רוב האוהדים הירוקים אמרו משהו כמו "ברוך שפטרנו", כי בפאו ספאנוליס נחשב לבלגניסט מעצבן שעושה איבודים טיפשיים ובכלל רק הורס את המשחק החכם של אוברדוביץ'. אני זוכר את זה טוב מהפורום של אינטרבאסקט. לי אישית התגובות קצת הזכירו את התגובות של אוהדי מכבי לאחר עזיבתו של וויל ביינום - שחקן בעל כשרון, אבל טיפש.

אפשר לסובב את זה איך שרוצים. לפני שלוש שנים, אף אחד גם לא רצה את השחקנים ששיחקו אצל בלאט, אבל הוא חיבר אותם והפך אותם לקבוצה נהדרת.
אידסון ופארגו זכו בעקבות זה לחוזי מליונים (וגם פרקינס היה זוכה, אלמלא נפצע).

בקיץ האחרון כבר היה ברור שפרינטזיס הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, וגם אנטיץ' ולואו טובים יותר ממקביליהם במכבי.

אבל ספאנוליס זה כל סיפור כאן. לפדרמן אסור לתת את אול' כדוגמא, כי הוא עושה בדיוק מה שהם עושים מינוס שני האלמנטים הכי חשובים - להביא כוכב או שניים ברמה הכי
גבוהה באירופה ולשמר את הסגל שהצליח בעונה הקודמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2013, 21:59

jol9 כתב:
felix_r כתב:אני ממש לא מסכים איתך לגבי הסעיף השלישי.

אפשר לסובב את זה איך שרוצים. לפני שלוש שנים, אף אחד גם לא רצה את השחקנים ששיחקו אצל בלאט, אבל הוא חיבר אותם והפך אותם לקבוצה נהדרת.
אידסון ופארגו זכו בעקבות זה לחוזי מליונים (וגם פרקינס היה זוכה, אלמלא נפצע).

בקיץ האחרון כבר היה ברור שפרינטזיס הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, וגם אנטיץ' ולואו טובים יותר ממקביליהם במכבי.

אבל ספאנוליס זה כל סיפור כאן. לפדרמן אסור לתת את אול' כדוגמא, כי הוא עושה בדיוק מה שהם עושים מינוס שני האלמנטים הכי חשובים - להביא כוכב או שניים ברמה הכי
גבוהה באירופה ולשמר את הסגל שהצליח בעונה הקודמת.

נכון, גם בלאט לפני שלוש שנים חיבר קבוצה טובה. זה לא נקרא לסובב, זו רק דוגמא נוספת למה שדני פדרמן אומר, שהעונה זה פחות בעיה של תקציב ויותר בעיה של נפילה עם שחקנים רבים מדי (ותוספת שלי: ניצול לא מספיק טוב של אלה שכן היו בקבוצה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 16 יוני 2013, 22:19

בבקשה, עכשיו תבינו מי מנהל את מכבי:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2651619
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2013, 06:58

תקשיבו , דני שלח לי הודעה שהוא ישמח להתארח בפורום !!!
איך מקדמים את זה ?
מנהלים אני צריך את עזרתכם....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2013, 07:01

yzafrir כתב:תקשיבו , דני שלח לי הודעה שהוא ישמח להתארח בפורום !!!
איך מקדמים את זה ?

נחמד!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2013, 07:08

yzafrir כתב:תקשיבו , דני שלח לי הודעה שהוא ישמח להתארח בפורום !!!
איך מקדמים את זה ?

מצוין,שלחתי לו הודעה בפייסבוק לפני יומיים שיבוא להתארח ונראה שהוא קרא והסכים
תגיד לו שיאשר את בקשת החברות שרוני כהן שלח לו ואני כבר ידבר איתו
הוא יכול כמובן ליצור איתי קשר בדרכים אחרות עם נוח לו כמו פלאפון וכו'
050-7558889 רוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר