rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:יש למכבי אופציה להשתחרר בקיץ הבא מהחוזה בתנאים נוחים ? סמית' זה לגמרי הבייבי של בלאט ולבלאט עצמו אין חוזה מעבר לשנה הקרובה.
אולי אתה צודק אבל רוב המאמנים שמפרשנים לערוצי הספורט מסכימים שסמית' כמה רמות מעל הליגה
נכון, כמו כל מכבי הסיומת שלו הייתה חלשה(ביותר)אבל כמו שליאב אמר, הוא לא צריך להיות הכוכב של הקבוצה
הקבוצה סביבו הייתה כל כך חלשה, סמית' לא השחקן לנצח משחקים
ברגע שיהיו לידו שחקנים לגיטימיים אני בטוחה שהוא יחזור להיות השחקן ההגנתי שכולנו הערכנו במשך שנתיים
1.עצוב שזאת התרומה שאנחנו מצפים ממנו ונותנים לו 850 אלף דולר עבורה
2.בגלל שסמית' ירוויח הרבה יחסית למכבי אז הסיכויים שיהיו לידו שחקנים טובים נמוכים מאוד(ואנחנו רואים את זה כבר עכשיו)
1)שחקן שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות בהגנה זה לא משהו לזלזל בו, בטח לא בעמדה של סמית'
2)אתה לא באמת רוצה להגיד לי שאם סמית' לא היה נשאר אז היינו מביאים את ספאנוליס, נכון? גם לא את זוראן פלאניניץ'
זה מה שחסר עכשיו, שיפילו על סמית' את האשמה בזה שלא יביאו שחקן מהשורה הראשונה באירופה
לא יביאו שחקן כזה כי מכבי לא רוצים לשלם סכומים כאלה, לא בגלל ששילמו 850K לסמית'
1.יש שחקנים שתורמים יותר מרק הגנה והיה עדיף להביא אותם,הם גם כנראה היו עולים פחות
2.לא את ספאנוליס אבל זה בהחלט משפיע על התקציב.
אני מסכים שההנהלה שלנו קמצנית והיא עשויה להשתמש בסמית' כתירוץ (לדעתי היא תעשה את זה) אבל זה בכל מקרה משפיע על התקציב
וואלה? שחקן שקולע ב-39% מחוץ לקשת למשל וייתן 11 נקודות למשחק ביורוליג כשהוא מרוויח 650K היה נראה לך יותר מגרה? הדשא של השכן תמיד יותר ירוק
כל דבר משפיע על התקציב כי כשהתקציב שלך הוא 9 מליון ברוטו אז אתה בעצם לא יכול להחתים אף שחקן לגיטימי בלי שזה ישפיע על החתמה של שחקן אחר
החוזה של ליאור מפריע, החוזה של סמית' מפריע, החוזה של בלאט מפריע
האידיאולוגיה הפיננסית מפריעה, לא שום דבר אחר
מגיע לסמית' החוזה שהוא קיבל ואני בטוחה שבמצב השוק היום כשכל שחקן מקבל ישר 1.5 מליון יורו הוא יכול היה לקבל יותר ממה שהוא קיבל פה
סמית' שחקן טוב(אפילו טוב מאוד)ואני שמחה שהוא נשאר
זה שאני לא שמחה ששוב פעם נקבל קבוצה בינונית ומטה(ולא באשמתו)זה סיפור אחר לגמרי