אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2013, 23:33

MTA2311 כתב:
refael כתב:
er79 כתב:אגב, כשמסתכלים על סגל הקבוצה באתר של המועדון, ניתן כבר ללמוד שלוגאן ופלאניניץ נחתכו מהסגל באלגנטיות. חבל שמדלי עוד מופיע שם.

http://maccabi.co.il/team.asp

תחושה שלי שהוא נשאר פה לעוד עונה

גם אני חושב שיש סיכוי שזה יקרה.

יש מצב שצעד כזה ייפנה לי שעתיים בכל יום חמישי החל מאוקטובר בערך... לראות את הזוועה הזאת ולהתענות שוב, ממש ממש לא בא לי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 יוני 2013, 23:48

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:אין במכבי מלאכת סקאוטינג מחושבת.

אז בוא ואתקן אותך.
כאשר מכבי רצתה את אנתוני פארקר, היא חיפשה בנרות. היתה לה הזמדנות להחתים שחקנים כמו מריו אלי ואנתואן ריגודו, אבל היא בחרה בפארקר שהיה נחשב הימור. הוא היה זול יותר והרבה פחות מוכר משאר השחקנים שהיו בשוק ואף על פי כן, מכבי בחרה בפארקר למרות שיכלה להביא שם גדול יותר.
כנ"ל לגבי האפמן - הוא הגיע למכבי בסוף הקיץ לאחר שכבר היה חתום כאן שחקן במקומו, אך נעשה אחריו מעקב צמוד מצדו של בלאט ואז גם מצדו של פיני.
כך גם היה עם באסטון שהועדף על פני השארתו של גורי (על אף שלבאסטון לא היה שום נסיון בשום מפעל אירופאי כלשהו) וכך גם היה עם וויצ'יץ' שאחריו עקבו הרבה זמן.
גם ריקי היקמן הוא תוצר של סקואטינג טוב.

אדגר פו כתב:
אני לא טוען שצריך להביא רק שחקנים מהליגה, אבל טוען שאין יותר מדי יתרון לשחקנים מליגות נמוכות באירופה על שחקנים מהליגה שלנו.
העונה שנתן רייס ביורוקאפ היא לא איזה משהוא יוצא דופן.
אם כבר אתה מביא שחקני יורוקאפ תביא את המצטיינים ביותר , סטייל איידסון , שבאמת נתן דברים יוצאי דופן.

על זה יש לי לומר שלושה דברים:

1) זה לא נכון. פישר, פרקינס ומוריס לא היו שחקני יורוקאפ/יול"ב קאפ כאלו גדולים. גם אוחיון ופניני שעברו במפעל הזה לא עשו שם דברים יוצאי דופן.
2) חלק לא קטן משחקני הליגה שהצליח במכבי, עבר קודם בליגות אחרות שבמקרה הן אותן ליגות בהן שיחק גם רייס. פרקינס למשל (כמו גם פישר שלא עבר בליגה המקומית שלנו) שיחק בליגה הגרמנית בדיוק כמו רייס ואפילו היה פחות טוב ממנו שם. מוריס התחיל את הקריירה שלו ביוון בדיוק כמו רייס.
3) למען הגילוי הנאות נצטרך לציין שגם פלניניץ' עבר ביורוקאפ והוא ממש לא היה"מצטיין ביותר" או נתן דברים יוצאי דופן. שוב, הוא היה הרבה יותר קרוב ברמתו לרייס מאשר לזו שהראו שחקנים כמו אידסון וסמית' במפעל הזה.

חביב, חזרת כמו החביב הישן והטוב...
מחלקת הסקאוטינג שהביאה את פארקר ואת ניקולה, היא לא אותה מחלקת הסקאוטינג שהביאה לכאן את תומאס ופלאניניץ'.
היקמן הוא רק הצלחה לכאורה. עובדה שרוב הגולשים כאן (שמבינים הרבה יותר מאוהד ממוצע) חושבים שהיקמן הוא אחת הבעיות, וממש לא הצלחה.
חוץ מזה, לשים את היקמן באותו משפט עם פארקר, זה חילול הקודש.

בכל אופן, מחלקת הסקאוטינג הנוכחית שכוללת את ה"ועדה המקצועית" ואת הסקאוטרים המהוללים שחתומים על יותר מדי כשלונות היא ממש לא חבורה שאפשר לסמוך עליה שתביא לכאן מחדש את פארקר ואת באסטון.
ובנוסף, כמו שנאמר כאן יותר מפעם אחת, הבעיה הכי גדולה של מכבי היא לא לאתר את הכשרון הגדול מתחת לרד"ר, אלא לשמור עליו אחרי עונת פריצה.
זה שמכבי מצליחה לשמור על היקמן, רק אומר לך איזה מן שחקן נפלא הוא וכמה באמת הוא רצוי ברחבי אירופה.

אחחח התגעגעתי לחילולי קודש ולאי-הדיוקים האפיים כמו "לשים במשפט אחד את פארקר והיקמן", דבר שכמובן לא עשיתי (מאז שאני מודע לנשוא "חילול הקודש") :thumbup

דבר שני, אם שמת לב, בפוסט הבא טענתי שמחלקת הסקאוטניג של היום באמת לא הצלחה גדולה.
בכל אופן, הכוונה היתה שיש הבדל בין שחקן שהמאמן רוצה אחרי שהוא עקב אחריו לבין שחקן שמגיע כברירת מחדל או כהנחתה על ראשו של המאמן. נואל פיליקס הוא דוגמא לשחקן שנחת כאן אחרי קיץ שלם שאף שחקן לא רצה להגיע לכאן וסימונס הוא דוגמא לשחקן שהונחת על ראשו של המאמן - לכן גם ההצלחה שלהם היתה בהאתם. שחקן כמו היקמן כן הגיע לכאן כי המאמן רצה בו ובמקרה שלו אנחנו גם יודעים שנעשתה מלאכת סקאוטינג די עמוקה.
בנוגע לרייס, הוא נמצא על הכוונת של מכבי כבר הרבה זמן. עוקבים אחריו ולפי מספר דיווחים נציגים מטעם מכבי גם נסעו לצפות בו. ההתענינות בו מצד מכבי היא מקצועית בדיוק כמו זו שהיתה עם היקמן והיא לא נובעת מקמצנות/פדרמניה ושאר הססמאות שרצות כאן. אם הוא יובא לכאן זה בגלל בחירה מקצועית תחת אילוצי התקציב הקיימים.
אני מסכים שזה לא אומר שהוא באמת יצליח וגם אין קשר בין ההצלחה של היקמן להצלחה/אי-הצלחה שלו, אבל כל מה שרציתי לציין היא שמאחורי ההתעניינות של מכבי עומד בסיס מקצועי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 28 יוני 2013, 00:18

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:אין במכבי מלאכת סקאוטינג מחושבת.

אז בוא ואתקן אותך.
כאשר מכבי רצתה את אנתוני פארקר, היא חיפשה בנרות. היתה לה הזמדנות להחתים שחקנים כמו מריו אלי ואנתואן ריגודו, אבל היא בחרה בפארקר שהיה נחשב הימור. הוא היה זול יותר והרבה פחות מוכר משאר השחקנים שהיו בשוק ואף על פי כן, מכבי בחרה בפארקר למרות שיכלה להביא שם גדול יותר.
כנ"ל לגבי האפמן - הוא הגיע למכבי בסוף הקיץ לאחר שכבר היה חתום כאן שחקן במקומו, אך נעשה אחריו מעקב צמוד מצדו של בלאט ואז גם מצדו של פיני.
כך גם היה עם באסטון שהועדף על פני השארתו של גורי (על אף שלבאסטון לא היה שום נסיון בשום מפעל אירופאי כלשהו) וכך גם היה עם וויצ'יץ' שאחריו עקבו הרבה זמן.
גם ריקי היקמן הוא תוצר של סקואטינג טוב.

אדגר פו כתב:
אני לא טוען שצריך להביא רק שחקנים מהליגה, אבל טוען שאין יותר מדי יתרון לשחקנים מליגות נמוכות באירופה על שחקנים מהליגה שלנו.
העונה שנתן רייס ביורוקאפ היא לא איזה משהוא יוצא דופן.
אם כבר אתה מביא שחקני יורוקאפ תביא את המצטיינים ביותר , סטייל איידסון , שבאמת נתן דברים יוצאי דופן.

על זה יש לי לומר שלושה דברים:

1) זה לא נכון. פישר, פרקינס ומוריס לא היו שחקני יורוקאפ/יול"ב קאפ כאלו גדולים. גם אוחיון ופניני שעברו במפעל הזה לא עשו שם דברים יוצאי דופן.
2) חלק לא קטן משחקני הליגה שהצליח במכבי, עבר קודם בליגות אחרות שבמקרה הן אותן ליגות בהן שיחק גם רייס. פרקינס למשל (כמו גם פישר שלא עבר בליגה המקומית שלנו) שיחק בליגה הגרמנית בדיוק כמו רייס ואפילו היה פחות טוב ממנו שם. מוריס התחיל את הקריירה שלו ביוון בדיוק כמו רייס.
3) למען הגילוי הנאות נצטרך לציין שגם פלניניץ' עבר ביורוקאפ והוא ממש לא היה"מצטיין ביותר" או נתן דברים יוצאי דופן. שוב, הוא היה הרבה יותר קרוב ברמתו לרייס מאשר לזו שהראו שחקנים כמו אידסון וסמית' במפעל הזה.

חביב, חזרת כמו החביב הישן והטוב...
מחלקת הסקאוטינג שהביאה את פארקר ואת ניקולה, היא לא אותה מחלקת הסקאוטינג שהביאה לכאן את תומאס ופלאניניץ'.
היקמן הוא רק הצלחה לכאורה. עובדה שרוב הגולשים כאן (שמבינים הרבה יותר מאוהד ממוצע) חושבים שהיקמן הוא אחת הבעיות, וממש לא הצלחה.
חוץ מזה, לשים את היקמן באותו משפט עם פארקר, זה חילול הקודש.

בכל אופן, מחלקת הסקאוטינג הנוכחית שכוללת את ה"ועדה המקצועית" ואת הסקאוטרים המהוללים שחתומים על יותר מדי כשלונות היא ממש לא חבורה שאפשר לסמוך עליה שתביא לכאן מחדש את פארקר ואת באסטון.
ובנוסף, כמו שנאמר כאן יותר מפעם אחת, הבעיה הכי גדולה של מכבי היא לא לאתר את הכשרון הגדול מתחת לרד"ר, אלא לשמור עליו אחרי עונת פריצה.
זה שמכבי מצליחה לשמור על היקמן, רק אומר לך איזה מן שחקן נפלא הוא וכמה באמת הוא רצוי ברחבי אירופה.

אחחח התגעגעתי לחילולי קודש ולאי-הדיוקים האפיים כמו "לשים במשפט אחד את פארקר והיקמן", דבר שכמובן לא עשיתי (מאז שאני מודע לנשוא "חילול הקודש") :thumbup

דבר שני, אם שמת לב, בפוסט הבא טענתי שמחלקת הסקאוטניג של היום באמת לא הצלחה גדולה.
בכל אופן, הכוונה היתה שיש הבדל בין שחקן שהמאמן רוצה אחרי שהוא עקב אחריו לבין שחקן שמגיע כברירת מחדל או כהנחתה על ראשו של המאמן. נואל פיליקס הוא דוגמא לשחקן שנחת כאן אחרי קיץ שלם שאף שחקן לא רצה להגיע לכאן וסימונס הוא דוגמא לשחקן שהונחת על ראשו של המאמן - לכן גם ההצלחה שלהם היתה בהאתם. שחקן כמו היקמן כן הגיע לכאן כי המאמן רצה בו ובמקרה שלו אנחנו גם יודעים שנעשתה מלאכת סקאוטינג די עמוקה.
בנוגע לרייס, הוא נמצא על הכוונת של מכבי כבר הרבה זמן. עוקבים אחריו ולפי מספר דיווחים נציגים מטעם מכבי גם נסעו לצפות בו. ההתענינות בו מצד מכבי היא מקצועית בדיוק כמו זו שהיתה עם היקמן והיא לא נובעת מקמצנות/פדרמניה ושאר הססמאות שרצות כאן. אם הוא יובא לכאן זה בגלל בחירה מקצועית תחת אילוצי התקציב הקיימים.
אני מסכים שזה לא אומר שהוא באמת יצליח וגם אין קשר בין ההצלחה של היקמן להצלחה/אי-הצלחה שלו, אבל כל מה שרציתי לציין היא שמאחורי ההתעניינות של מכבי עומד בסיס מקצועי.

אוקיי, אני מסכים, אבל אי אפשר לעשות את זה בלי עקיצות בכלל לזכר הימים... :laugh1

לגבי מה שרשמת, צריך רק להגיד שעם שחקנים כמו היקמן ורייס בקו האחורי, מכבי לא יכולה להצהיר שהיא מתמודדת על משהו באירופה. זה יהיה שקר גס.
לכן, הקבוצה עם ההכנסות הכי גבוהות ביורוליג היא מתמודדת על ההצלבה ולא יותר. אפשר לקבל את זה מדי פעם כאיזשהו יוצא מן הכלל, אבל לא כמדיניות.

בסוף תהיה כאן אותה הקבוצה בדיוק עם כמה שינויים קוסמטיים, ששוב תתמודד על האליפות בארץ, ובכלל לא בטוח שתהיה פייבוריטים מול קבוצה מקומית טובה (מי שזו לא תהיה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 יוני 2013, 00:32

jol9 כתב:
לגבי מה שרשמת, צריך רק להגיד שעם שחקנים כמו היקמן ורייס בקו האחורי, מכבי לא יכולה להצהיר שהיא מתמודדת על משהו באירופה. זה יהיה שקר גס.

1) ועם אוחיון והיקמן כן יכלנו?
2) עם פרקינס ופארגו גם הצהרנו כאלו הצהרות לפני תחילת העונה?
3) עם פלאניניץ' הגדול ששנים לא הגיע אפילו לשלב ההצלבה אנחנו כן יכולים להצהיר? אגב, לא זכור לי שהצמד פלניניץ'-לנגפורד הגיע להשגים טובים יותר מהצמד אוחיון-היקמן.

אני מציע לתת לזמן לעשות את שלו ולהיות יותר חכמים כאשר רואים דברים בעיניים. זה גם מה שעשוי למנוע הצהרות לא מי יודע כמה מושכלות כמו "פרקינס שחקן טוב יותר מהיקמן" ו"פרוביץ' הוא סנטר טוב". אני חושב שאחרי כל כך הרבה עונות, המסקנה הזו מתבקשת.
אני אישית גם לא חושב שלמכבי היתה בעיה כ"כ חמורה בקו האחורי העונה. הבעיות החמורות יותר היו בעמדה מס' 4 ובכך שכל הקו הקדמי הסתמך על שחקן אחד (ג'יימס). גם הספסל הדליל והלא איכותי (או חוסר מיצויו של הספסל שכן היה) היה בעיניי בעיה חמורה יותר מאשר הקו האחורי.

בכל אופן, יש רצוי ויש מצוי. תחת מגבלות התקציב, אני לא חושב שמכבי יכולה למצוא משהו הרבה יותר טוב מרייס.
בעיניי, מכבי עוד צריכה לגשש עם הוארטס ובובי בראון או לנסות למצוא פליט NBA איכותי. שם גדול לא יגיע לכאן וצריכים להתרגל לזה, אלא אם איכשהו מישהו מהשניים שציינתי קודם יגיע לכאן.
כמו כן, אם זה לא יהיה בראון, רייס או הוראטס ולא נמצא איזה פליט NBA טוב, אז השמות שנותרו הם כבר הרבה הרבה יותר גרועים מרייס. זה לא שלמכבי באמת יש התלבטות בין רייס לספנוליס. זה הרבה יותר בין רייס לג'מונד גורדון או עומאר קוק לא עלינו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2013, 04:52

לפי ישראל היום פנא נוטה לשחרר את סופו ומתאמצת לחדש חוזה עם לאזמה , בנוסף מייק באטיסט הודיע שהוא רוצה לחזור לעונת פרישה וביוון מעריכים שזה סולל את דרכו של סופו לנוקיה ...

לדעתי זה יכול להיות אדיר קו קדמי של סופו ג'יימס טיוס ועוד איזה 4 סביר שאני הייתי רוצה שזה יהיה קלאתיס , ושוב סופו ברמה של יכולות והסתברויות עדיין עדיף על כל מיני עבמים מליגות זניחות או איזה סנטר גמד סטייל לאוול ולאזמה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2013, 10:45

מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום פנא נוטה לשחרר את סופו ומתאמצת לחדש חוזה עם לאזמה , בנוסף מייק באטיסט הודיע שהוא רוצה לחזור לעונת פרישה וביוון מעריכים שזה סולל את דרכו של סופו לנוקיה ...

לדעתי זה יכול להיות אדיר קו קדמי של סופו ג'יימס טיוס ועוד איזה 4 סביר שאני הייתי רוצה שזה יהיה קלאתיס , ושוב סופו ברמה של יכולות והסתברויות עדיין עדיף על כל מיני עבמים מליגות זניחות או איזה סנטר גמד סטייל לאוול ולאזמה .

כמו שכבר כתכבתי אתמול,אופציית הביי אאוט שייכת בכלל לפאו' שיכולה להחליט עד החמישי לשביעי אם היא לא רוצה שסופו ימשיך אצלה
אם זה קורה אז עמדת הסנטר שלנו תהיה חזקה אבל עמדה 4 חלשה
בעמדה 4 אסור להחתים את טיוס,רצוי להגיע לסיכום עם אליהו(אני מאמין שזה אפשרי) ולביא לצידו 4 אתלטי עם קליעה מרחוק כמו גיסט
קו גבוהים כמו שציינתי יכול לעשות הרבה צרות ליריבות שלנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2013, 11:18

יואניס בורוסיס עוזב את מילאנו ' הכסף זה לא הכל מחפש קבוצה מנצחת ' רגע מכבי מחפשת שם גדול לא ? דני שובבני כבר על הטלפון ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2013, 11:57

מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום פנא נוטה לשחרר את סופו ומתאמצת לחדש חוזה עם לאזמה , בנוסף מייק באטיסט הודיע שהוא רוצה לחזור לעונת פרישה וביוון מעריכים שזה סולל את דרכו של סופו לנוקיה ...

ממש אדיר... כל השלושה ללא קליעה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2013, 12:11

felix_r כתב:

ממש אדיר... כל השלושה ללא קליעה...

קלאטיס ללא קליעה ? חוץ מזה קו קדמי מושלם לא יהיה פה נכון ? במושגים של מכבי זה בהחלט יהיה קו קדמי מצוין אבל ברור שאפשר עוד יותר טוב רק שאין מי שישלם...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2013, 12:36

מקאדו 3 כתב:יואניס בורוסיס עוזב את מילאנו ' הכסף זה לא הכל מחפש קבוצה מנצחת ' רגע מכבי מחפשת שם גדול לא ? דני שובבני כבר על הטלפון ...

יכול להיות החתמה טובה מאוד במיוחד בגלל הקליעה מבחוץ. יכול להשתלב עם טיוס, כשבהתקפה בורוסיס יעמוד מחוץ לצבע וטיוס בתוך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2013, 12:42

מקאדו 3 כתב:יואניס בורוסיס עוזב את מילאנו ' הכסף זה לא הכל מחפש קבוצה מנצחת ' רגע מכבי מחפשת שם גדול לא ? דני שובבני כבר על הטלפון ...

הלוואי שמכבי תקבל שכל ותביא אותו
הסנטר הטוב באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2013, 12:43

ממתי מכבי היא קבוצה מנצחת?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2013, 12:45

MTA2311 כתב:ממתי מכבי היא קבוצה מנצחת?

איתו,עם רכז כמו פלאניניץ' וארבע טוב אנחנו בהחלט קבוצה טובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2013, 12:47

MTA2311 כתב:ממתי מכבי היא קבוצה מנצחת?

יחסית למילאנו בהחלט אפשר להגדיר אותנו קבוצה מנצחת....
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2013, 12:48

צאו מהסרט, שחקן שמקבל בקלות לפחות מליון יורו מכל קבוצה עם קצת כסף בעו״ש. ה-700 k של פדרמן לא מרגשים אותו.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2013, 12:54

er79 כתב:צאו מהסרט, שחקן שמקבל בקלות לפחות מליון יורו מכל קבוצה עם קצת כסף בעו״ש. ה-700 k של פדרמן לא מרגשים אותו.

וזה כזה הזוי לתת חוזה של מיליון יורו לסנטר הטוב באירופה?
וכל זה עוד בזמן ששאר השחקנים שלנו לא חוצים את רף 800 אלף דולר?
מכבי חייבת להשקיע בשניים-שלושה שחקני טובים אם היא לא רוצה לחוות עוד כישלון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 28 יוני 2013, 12:55

הייתי מוכן לקבל פה את רייס ושארס ואת הכסף הגדול מליון+

להוציא על בורוסיס ואת קאלטיס לעמדה ארבע ויש קבוצה טובה

מאוד לשנה הבאה
0ved1212

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2013, 12:57

rc4991 כתב:
er79 כתב:צאו מהסרט, שחקן שמקבל בקלות לפחות מליון יורו מכל קבוצה עם קצת כסף בעו״ש. ה-700 k של פדרמן לא מרגשים אותו.

זה לא היה הזוי גם לפני שנה ושנתיים. מה יהיה שונה השנה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2013, 12:59

rc4991 כתב:

אבל אתה יודע שזה לא יקרה, אז למה להשלות עצמך? גם ברור לך שאמרתי לפחות מליון יורו, מן הסתם זה יהיה הרבה יותר. מכבי צריכה לבצע רכש משמעותי של רכז כמו הוארטס או פחאניניץ׳, ולנסות להמר על סנטר בפחות ממיליון דולר, כמו סופו או באראץ. זה נראה לי ריאלי יותר.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2013, 13:04

rc4991 כתב:

צודק בכל מילה , עכשיו נותר רק לשכנע את פדרמן...
תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־23 אורחים