אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 21:30

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:א) לפי התשובה שלך אני רואה שצדקתי, ולא ראית משחקים
ב) יעלות התקפית... נשמע נחמד, עדיין לא הראית שום טבלה שמשווה את היעילות הזאת, למרות שאתה לא מפסיק לקשקש עליה.
ג) אם תמשיך להתבסס על הסטטיסטיקה מבלי לראות משחקים, אף פעם גם לא תדע מתי נקלעו הנקודות, במאני-טיים או בגרבאז'.

הקיצר, הרבה בלה-בלה-בלה

1. לפי התשובה שלך גם אני צדקתי, אתה עדיין חושב שהשמש זורחת לך מהתחת.

2. מדד ה-Total Shooting Percentage זה לא משהו חדש שהומצא היום, זאת סטטיסטיקה מתקדמת שכל אנליסט סטטיסטיקת כדורסל מכיר. זה מדד שמשקלל את מספר הנק' שנקלעו ביחס למספר הזריקות שנלקחו בשביל לקלוע אותן ומייצג יעילות התקפית של שחקנים. שחקן עם TS% גבוה זה שחקן שמשיג הרבה נק' ביחס למספר מועט של זריקות ושחקן עם עם TS% נמוך זה בד"כ אחד שצריך הרבה זריקות בשביל לקלוע הרבה נק'. ה-TS% של מרכוס וויליאמס ביורוליג העונה היה 49.1% שזה ממקם אותו במקום ה-161 מבין 204 שחקני היורוליג ששיחקו מעל 15 דקות למשחק. אם מדד ה-TS% מסובך מדי, אפשר ללכת למדד מספר הנק' ששחקן קולע פר פוזשן. גם שם אדון וויליאמס כצפוי לא בדיוק מככב עם 0.85 נק' פר פוזשן (כמו יוגב אוחיון) שזה שווה למקום ה-142 מתוך אותם 204 שחקנים.

3. גם כאן אתה טועה כי אני יכול להביא לך גם את סטטיסטיקת ה-Clutch של כ"א מהשחקנים ביורוליג. זמן Clutch מוגדר כ-5 דקות אחרונות של הרבע הרביעי וההארכה כשאף אחת מהקבוצות לא ביתרון גדול יותר מ-5 נק'. בזמן Clutch מרקוס וויליאמס קולע 0.98 נק' פר פוזשן שזה אמנם שיפור מה-0.85 הכולל שלו רק שעדיין היו לא פחות מ-4 שחקנים במאלאגה עם יותר נק' פר פוזשן (קאלאוויי, זוריץ', וואסקז ואוראטסון). כל ארבעת השחקנים האלה זרקו פחות מאשר וויליאמס במצבי Clutch אבל השיגו יותר נק' ממנו פר פוזשן.

בקיצור, תחסוך ממני את ההתנשאות הרגילה שלך ביחס לכל מי שחושב אחרת ממך. את אדון וויליאמס אני מכיר עוד מימיו העליזים בניו-ג'רזי וראיתי מספיק משחקים שלו גם במדי מאלאגה. זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני לא מתלהב מ-2/3 משחקים טובים שהוא נותן כי מה לעשות - זה לא מדגם מייצג והסטטיסטיקה שלו (לאורך כל הקריירה אגב) תומכת בטענה הזאת.

א) קודם כל אני יודע מה זה Total Shooting Percentage . איך אצלך זה הפך ליעילות ההתקפית אני לא יודע. זה בסך הכול אחוז קליעה משוכלל ולא יותר מזה. ככה שסתם בזבזת זמן על כל ההתפלספות שלך בנושא ועל ההקלדה של שטויות.

ב) אחוז הקליעה המשוכלל הזה לא מוכיח שום דבר באופן מוחלט. יש שחקנים שזורקים רק זריקות נוחות ופתוחות, ויש אחרים שזורקים גם זריקות קשות בסוף ההתקפה וכו'. בטח המדד הזה נורא גבוה אצל אלכס טיוס, כי הוא קולע הכל בדאנקים, אבל נמוך אצל נבארו שזורק הרבה זריקות קשות ;)

ג) אתה כל הזמן זורק נתונים באוויר אבל עדיין לא הבאת שום טבלאות, שיאפשרו לעיין בנתונים האלה. כבר הזכרתי את זה בפוסט הקודם. אולי יש סיבה כלשהיא שגורמת לך לא להראות את הטבלאות האלה.

ד) אפילו מהנתונים שלך לגבי הקלאטץ' רואים שוויליאמס קולע טוב יותר במאני-טיים. אבל גם הנתונים האלה לא מוכיחים שום דבר באופן חד משמעי. גם בקלאטץ' יש שחקנים שזורקים רק במקרה וההתקפה התנהלה בצורה מוצלחת, התרגיל עבד והם הגיעו לזריקה טובה. ויש אחרים, שזורקים גם אם ההתקפה נתקעה, התרגיל לא הצליח, אבל חייבים לזרוק בכל זאת. הדוגמא הטובה לכך הוא אוחיון, שזרק זריקה אחרונה בשני המשחקים שמכבי הפסידה בסיבוב הראשון של הטופ-16. לא הייתה לו ברירה, ההתקפה נתקעה והוא היה חייב לזרוק לבד, מה לעשות.

אז תחסוך ממני את כל הסטטיסטיקות ותתחיל לראות משחקים. אני אפילו יכול לתת לך את הסיסמא ליורוליג TV, חינם.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 יוני 2013, 21:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2013, 21:30

rc4991 כתב:Coach Ataman said in interview in Eurosport that Planinic was offered to them,but he is too expensive at the moment
טוב מאוד,נקווה שמכבי תחתים אותו

אתה צוחק נכון?
הוא יקר מדי בשבילם, אז מכבי תהיה זאת שתוכל לעמוד בדרישות שלו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2013, 21:31

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:Coach Ataman said in interview in Eurosport that Planinic was offered to them,but he is too expensive at the moment
טוב מאוד,נקווה שמכבי תחתים אותו

אתה צוחק נכון?
הוא יקר מדי בשבילם, אז מכבי תהיה זאת שתוכל לעמוד בדרישות שלו?

נראה לי שהוא סתם משחק בהם כדי להעלות את ההצעה של מכבי
לגל' אין בעיה של כסף ואם הוא באמת היה רוצה הוא כבר היה חותם שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2013, 21:32

http://www.one.co.il/Article/219153.html
איזה בן אדם טוב,אני ממש אוהב אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 21:39

rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/219153.html

מצחיק שהכותרת ב ONE היא "שרמאדיני פותח את הפה על מכבי", וכשקוראים את הכתבה, נוכחים לדעת שלא דובים ולא יער... לא פותח ולא נעלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2013, 21:47

felix_r כתב:

מצחיק שהכותרת ב ONE היא "שרמאדיני פותח את הפה על מכבי", וכשקוראים את הכתבה, נוכחים לדעת שלא דובים ולא יער... לא פותח ולא נעלים.

רייטינג
תרשום משהו טוב על מכבי ורק אוהדי מכבי ייכנסו
תרשום משהו רע על מכבי וכל האנשים שנכנסים לאתר ייכנסו לכתבה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 21:56

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

רייטינג
תרשום משהו טוב על מכבי ורק אוהדי מכבי ייכנסו
תרשום משהו רע על מכבי וכל האנשים שנכנסים לאתר ייכנסו לכתבה

זה באמת גרם לי להיכנס אתמול לכתבה הזאת, כי זכרתי שבראיון הקודם שלו שרמאדיני לא לכלך בכלל. חשבתי לעצמי שאולי משהו השתנה. אבל שום דבר לא השתנה: ONE היה ונשאר אתר זבל'ה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 29 יוני 2013, 22:35

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:
felix_r כתב:א) לפי התשובה שלך אני רואה שצדקתי, ולא ראית משחקים
ב) יעלות התקפית... נשמע נחמד, עדיין לא הראית שום טבלה שמשווה את היעילות הזאת, למרות שאתה לא מפסיק לקשקש עליה.
ג) אם תמשיך להתבסס על הסטטיסטיקה מבלי לראות משחקים, אף פעם גם לא תדע מתי נקלעו הנקודות, במאני-טיים או בגרבאז'.

הקיצר, הרבה בלה-בלה-בלה

1. לפי התשובה שלך גם אני צדקתי, אתה עדיין חושב שהשמש זורחת לך מהתחת.

2. מדד ה-Total Shooting Percentage זה לא משהו חדש שהומצא היום, זאת סטטיסטיקה מתקדמת שכל אנליסט סטטיסטיקת כדורסל מכיר. זה מדד שמשקלל את מספר הנק' שנקלעו ביחס למספר הזריקות שנלקחו בשביל לקלוע אותן ומייצג יעילות התקפית של שחקנים. שחקן עם TS% גבוה זה שחקן שמשיג הרבה נק' ביחס למספר מועט של זריקות ושחקן עם עם TS% נמוך זה בד"כ אחד שצריך הרבה זריקות בשביל לקלוע הרבה נק'. ה-TS% של מרכוס וויליאמס ביורוליג העונה היה 49.1% שזה ממקם אותו במקום ה-161 מבין 204 שחקני היורוליג ששיחקו מעל 15 דקות למשחק. אם מדד ה-TS% מסובך מדי, אפשר ללכת למדד מספר הנק' ששחקן קולע פר פוזשן. גם שם אדון וויליאמס כצפוי לא בדיוק מככב עם 0.85 נק' פר פוזשן (כמו יוגב אוחיון) שזה שווה למקום ה-142 מתוך אותם 204 שחקנים.

3. גם כאן אתה טועה כי אני יכול להביא לך גם את סטטיסטיקת ה-Clutch של כ"א מהשחקנים ביורוליג. זמן Clutch מוגדר כ-5 דקות אחרונות של הרבע הרביעי וההארכה כשאף אחת מהקבוצות לא ביתרון גדול יותר מ-5 נק'. בזמן Clutch מרקוס וויליאמס קולע 0.98 נק' פר פוזשן שזה אמנם שיפור מה-0.85 הכולל שלו רק שעדיין היו לא פחות מ-4 שחקנים במאלאגה עם יותר נק' פר פוזשן (קאלאוויי, זוריץ', וואסקז ואוראטסון). כל ארבעת השחקנים האלה זרקו פחות מאשר וויליאמס במצבי Clutch אבל השיגו יותר נק' ממנו פר פוזשן.

בקיצור, תחסוך ממני את ההתנשאות הרגילה שלך ביחס לכל מי שחושב אחרת ממך. את אדון וויליאמס אני מכיר עוד מימיו העליזים בניו-ג'רזי וראיתי מספיק משחקים שלו גם במדי מאלאגה. זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני לא מתלהב מ-2/3 משחקים טובים שהוא נותן כי מה לעשות - זה לא מדגם מייצג והסטטיסטיקה שלו (לאורך כל הקריירה אגב) תומכת בטענה הזאת.

א) קודם כל אני יודע מה זה Total Shooting Percentage . איך אצלך זה הפך ליעילות ההתקפית אני לא יודע. זה בסך הכול אחוז קליעה משוכלל ולא יותר מזה. ככה שסתם בזבזת זמן על כל ההתפלספות שלך בנושא ועל ההקלדה של שטויות.

ב) אחוז הקליעה המשוכלל הזה לא מוכיח שום דבר באופן מוחלט. יש שחקנים שזורקים רק זריקות נוחות ופתוחות, ויש אחרים שזורקים גם זריקות קשות בסוף ההתקפה וכו'. בטח המדד הזה נורא גבוה אצל אלכס טיוס, כי הוא קולע הכל בדאנקים, אבל נמוך אצל נבארו שזורק הרבה זריקות קשות ;)

ג) אתה כל הזמן זורק נתונים באוויר אבל עדיין לא הבאת שום טבלאות, שיאפשרו לעיין בנתונים האלה. כבר הזכרתי את זה בפוסט הקודם. אולי יש סיבה כלשהיא שגורמת לך לא להראות את הטבלאות האלה.

ד) אפילו מהנתונים שלך לגבי הקלאטץ' רואים שוויליאמס קולע טוב יותר במאני-טיים. אבל גם הנתונים האלה לא מוכיחים שום דבר באופן חד משמעי. גם בקלאטץ' יש שחקנים שזורקים רק במקרה וההתקפה התנהלה בצורה מוצלחת, התרגיל עבד והם הגיעו לזריקה טובה. ויש אחרים, שזורקים גם אם ההתקפה נתקעה, התרגיל לא הצליח, אבל חייבים לזרוק בכל זאת. הדוגמא הטובה לכך הוא אוחיון, שזרק זריקה אחרונה בשני המשחקים שמכבי הפסידה בסיבוב הראשון של הטופ-16. לא הייתה לו ברירה, ההתקפה נתקעה והוא היה חייב לזרוק לבד, מה לעשות.

אז תחסוך ממני את כל הסטטיסטיקות ותתחיל לראות משחקים. אני אפילו יכול לתת לך את הסיסמא ליורוליג TV, חינם.

1-2. מה שרשמת ב-2 רק מראה כמה אתה לא מבין מה ה-Total Shooting Percentage אומר. לטיוס יש TS% של 56.5% שזה שווה למקום 78 ביורוליג מבין השחקנים ששיחקו מעל 15 דקות בערב (204 שחקנים). ה-TS% של נאבארו לעומת זאת הוא 61.1% (33 ביורוליג) ככה שכן - אפשר לקחת זריקות קשות וגם להיות יעיל מבחינה התקפית. זה גם לא צריך להפתיע במיוחד את מי שמצליח להבין שלקלוע זריקה של 3 נק' זה הרבה יותר טוב מאשר לקלוע זריקה של 2 נק'.

3. אתה מוזמן להיכנס ל-gigabasket.org, יש שם אינספור טבלאות של סטטיסטיקות מתקדמות מעונת היורוליג הנוכחית.

4. כן, וויליאמס קלע יותר טוב בקלאטץ' ביחס לעצמו שזאת לא חוכמה גדולה כשהוא כל כך מזעזע באופן כללי. זה אמנם לא מוכיח שום דבר באופן חד-משמעי אבל להסתמך על 2/3 משחקים שלו העונה בשביל לקבוע שמדובר באיזה שחקן קלאץ' גדול זה בוודאי לא הרבה יותר טוב. זה שההתקפה נתקעת וחייבים לזרוק זה לא תירוץ לקלוע ביעילות מזעזעת, אפילו ריקי היקמן שרחוק מלהיות ספאנוליס הצליח להיות משמעותית יותר יעיל במצבי קלאץ' (1.09 נק' פר פוזשן ב-13 משחקים). אתה רוצה שחקן שיזרוק במצבים שההתקפה נתקעת? תן לריקי היקמן ללכת ראש בקיר מול שלושה שומרים, זה עדיין יהיה הרבה יותר יעיל מלתת למרכוס וויליאמס ליצור זריקה.

בקשר לסיפא, לפני שאתה ממליץ לי מה אני צריך או לא צריך לעשות אולי כדאי שתיסגר על מה אתה בעצמך רוצה כי מצד אחד אתה רוצה שאני אחסוך לך את כל הסטטיסטיקות ומצד שני בנק' השניה שלך נראה שאתה דווקא מאד מעוניין לראות את כל ה-"טבלאות" שיאפשרו לך לעיין בנתונים שאני "זורק לאוויר".
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 23:08

EulGam05

עכשיו אני הבנתי למה לא רצית לתת לי את הלינק לטבלאות.

זה בגלל שוויליאמס נמצא במקום השני (אחרי פארמר) בראנקינג (וגם בנקודות) בין הרכזים בקלאטץ' פרפורמנס בטופ-16. מה שמוכיח בגדול את מה שאמרתי גם ללא הטבלאות שלך: שבטופ 16 הוא היה טוב במאני טיים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 יוני 2013, 00:53

פליקס, נו כרגיל אתה פולט שטויות ועוד מתגאה בכך.

לפני שני עמודים טענת שאם וויליאמס בא לעמדת הרכז אז זה לא טוב אלא עדיף להביא אותו לתפקיד של לוגאן, עכשיו אתה מתהדר בכך שמבין הרכזים הוא היה שני במספר הנק' (ונק' המדד). שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו. ה-"יכולת הגבוהה" במאני-טיים של וויליאמס שאתה מדבר עליה היא פשוט היכולת לזרוק הרבה יותר זריקות מאחרים וכתוצאה מכך גם לשים יותר נק' על הלוח ושלא במפתיע בגלל זה מספר הנק' שלו פר פוזשן הוא בגובה של דובי גל.

אתה מוזמן להמשיך לחשוב ששחקן שקולע 26 נק' ב-22 זריקות זה שחקן ש-"טוב במאני-טיים" ולא יותר מסתם עוד Volume Scorer.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2013, 01:03

EulGam05 כתב:פליקס, נו כרגיל אתה פולט שטויות ועוד מתגאה בכך.

לפני שני עמודים טענת שאם וויליאמס בא לעמדת הרכז אז זה לא טוב אלא עדיף להביא אותו לתפקיד של לוגאן, עכשיו אתה מתהדר בכך שמבין הרכזים הוא היה שני במספר הנק' (ונק' המדד). שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו. ה-"יכולת הגבוהה" במאני-טיים של וויליאמס שאתה מדבר עליה היא פשוט היכולת לזרוק הרבה יותר זריקות מאחרים וכתוצאה מכך גם לשים יותר נק' על הלוח ושלא במפתיע בגלל זה מספר הנק' שלו פר פוזשן הוא בגובה של דובי גל.

אתה מוזמן להמשיך לחשוב ששחקן שקולע 26 נק' ב-22 זריקות זה שחקן ש-"טוב במאני-טיים" ולא יותר מסתם עוד Volume Scorer.

די, די. כל עוד לא ראינו את הטבלאות שלך, עוד יכולת לבלבל את המוח. עכשיו תפסיק לחרטט. יצאת פארש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2013, 07:11

ילדים תפסיקו .....
כרגע אנחנו מדברים על שחקנים כמו רייס או וויליאמס אבל יש לי הרגשה שהקוו האחורי של מכבי יסגר עם שאראס והיקמן כך שאולי עדיף וויליאמס/רייס אחד ביד מאשר פלאנניץ' על העץ ?
בכל מקרה מי שיגיע יהיה שינוי מרענן למה שראינו השנה ולעלות מהתחתית שהגענו אליה העונה יהיה יותר קל .
ברור לכולם שמכבי זכתה השנה להגרלה פשוט מתנה לאורך כל העונה ושאם הסגל הזה היה מקבל הגרלה קצת יותר קשה , לא בטוח שהיינו עולים אפילו לטופ 16 ( להזכירכם עלינו מהמקום הראשון לטופ 16...)

טומיץ' ? בורוסיס ? דיוויס ? .....לא מבין מה הם קשורים בכלל למכבי ? בורוסיס יגיע למכבי עוד 5 שנים לגזור קופון , וגם זה בסיכוי נמוך....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 יוני 2013, 07:12

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:פליקס, נו כרגיל אתה פולט שטויות ועוד מתגאה בכך.

די, די. כל עוד לא ראינו את הטבלאות שלך, עוד יכולת לבלבל את המוח. עכשיו תפסיק לחרטט. יצאת פארש.

כן כן ברור, אני יצאתי ממש פארש. הרי זה אני שאין לו מושג ירוק מה המשמעות של נקודה פר פוזשן או Total Shooting Percentage. זה הרי אני שצועק שוויליאמס הוא לא רכז ואז בוחר דווקא את הסטטיסטיקה שלו ביחס לרכזים בשביל לנסות (בלא הצלחה יתרה) להוכיח את הנק' שלו. זה הרי אני שטוען ששחקן שצריך לזרוק 22 פעמים בשביל לקלוע 26 נק' בלבד זה שחקן מאני-טיים טוב ולא סתם שחקן לא יעיל שפשוט לוקח כמות גדולה של זריקות. זה הרי אני שביסס תיאוריה שלמה על אחוזים נמוכים בגלל זריקות קשות רק בשביל לגלות שזה משום מה נכון רק כשמדובר במרכוס וויליאמס ולשחקן כמו נאבארו (או אפילו ריקי היקמן) אין שום בעיה להיות גם יעיל וגם לזרוק זריקות קשות. זה הרי אני שמבסס את הטענות שלי על וויליאמס עפ"י 2/3 משחקים ומבטל את הסטטיסטיקות שאומרות לי שמדובר ביוצא מן הכלל ולא בכלל. אבל הכי חשוב - זה הרי אני שחושב שהאנשים בפורום הם יותר מדי טפשים בשביל להבין מה ההבדל בין שחקן שיוצר לעצמו 10 נק' ב-11 פוזשנים ושחקן שיוצר לעצמו 10 נק' ב-9 פוזשנים ומי מהם עדיף שיצור לעצמו.

נו, לפחות הפעם אפשר להתנחם בכך שבחרת לא להמציא איזשהי תיאוריה סבוכה שמסבירה שהסיבה ש-וויליאמס הוא שחקן כל כך לא יעיל לאורך כל הקריירה שלו היא בכלל דיוויד בלאט.
EulGam05

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 07:40

לפי ערוץ הספורט שאראס סיכם במכבי כנראה וזה משאיר אותנו עם השאלה איזה רכז כדאי להביא לצידו. יכול להיות שזה מעיד שמכבי תלך על קומבו גארד סטייל רייס ודומיו, לא שזו איזו הפתעה מרעישה גם קודם.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2013, 07:43

אדגר פו כתב:לפי ערוץ הספורט שאראס סיכם במכבי כנראה וזה משאיר אותנו עם השאלה איזה רכז כדאי להביא לצידו. יכול להיות שזה מעיד שמכבי תלך על קומבו גארד סטייל רייס ודומיו, לא שזו איזו הפתעה מרעישה גם קודם.

אם זה נכון אז מכבי חייבת ללכת על קומבו גארד שיודע לייצר נקודות .
רייס , בראון או אפילו וויליאמס הופכים להיות יותר רלוונטים עכשיו . אני מקווה שגם מקל ילקח בחשבון במקום הלפרין או אוחיון....לא כרכז ראשון כמובן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 07:55

עד שעניין אוחיון לא יסגר סופית אין שום טעם להתעסק במקל, מה עוד שהוא כנראה מעוניין לשחק בחו"ל בכל מקרה ולא רוצה לשמוע על מכבי.

לגבי הלפרין אני אהמר שהוא לא ישחק במכבי אם שאראס מגיע, זו בדיוק הסיטואציה שהוא חושש ממנה יותר מכל. האיש עם הביצים הגדולות מול הביצים הקטנות, שניהם על הספסל.
הוא יכול להמשיך לשחק במינכן, הם ישחקו ביורוליג.

כספי שוחרר סופית מקליבלנד ועכשיו הוא ינסה למצוא קבוצה אחרת בנ.ב.א.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 07:58

דווקא מקל יכול לבוא בחשבון כרכז ראשון, בתנאי שהקונסטלציה תהיה ששאראס יהיה המחליף שלו ושחקן כמו בובי בראון יחלוק עם היקמן את עמדה 2. כך אתה מקבל מצב שבכל רגע נתון יש לך על הפרקט גארדים שיודעים להוביל כדור בצורה טובה, וחלקם אף מנהלי משחק טובים. זה יוריד את הלחץ קודם כל ממקל שאין לו עוד נסיון יורוליג, מבראון שיש לו רכזים טבעיים לצידו, ומשאראס ה"קשיש". זה גם יכול להתאים תקציבית למשפחת קמצדרמן.
er79

הודעהעל ידי 0ved1212 » 30 יוני 2013, 08:00

אם שארס באמת חותם ויש גם את אוחיון אז פלניניץ מיותר

ומכבי צריכים ללכת בכל הכח על בראון או ווילאמס

וזה יצור קו אחורי הרבה יותר מגוון
0ved1212

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2013, 10:36

EulGam05

תפסיק, כי אתה רק עושה לעצמך בושות.

לדוגמא, אמרת:

שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו

לוויליאמס היו (8/22) 36.3% מהשדה, ואילו היקמן (5.14) 35.7% מהשדה. זאת אומרת שוויליאמס היה טוב יותר, גם אם לא בהרבה. ואתה כרגיל נפלת בפח.

כפי שאתה רואה, גם במספרים אני אוכל אותך בלי מלח אפילו בלי להתאמץ. אז פשוט תפסיק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 11:04

אני דווקא מסכים עם eulgam05. מדובר בגאנר שכונתי שזורק הרבה יותר מאשר הוא קולע. לא הכוס תה שלי, בכל מקרה, ולא מעניין אותי שהיו לו כמה קליעות קלאץ'. הקלאץ' הזה לא הביא את הקבוצה שלו לשום מקום ואותו לשום מקום. מקומו בקבוצות יורוקאפ, שם הוא יכול לדשדש להשתולל ולזרוק כאוות רצונו.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־31 אורחים