אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2013, 11:10

er79 כתב:אני דווקא מסכים עם eulgam05. מדובר בגאנר שכונתי שזורק הרבה יותר מאשר הוא קולע. לא הכוס תה שלי, בכל מקרה, ולא מעניין אותי שהיו לו כמה קליעות קלאץ'. הקלאץ' הזה לא הביא את הקבוצה שלו לשום מקום ואותו לשום מקום. מקומו בקבוצות יורוקאפ, שם הוא יכול לדשדש להשתולל ולזרוק כאוות רצונו.

ומה הקשר בין הדברים?
מישהו טען שוויליאמס שחקן נפלא, שחייבים להחתים? ממש לא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 11:15

אין קשר, רק הבעתי דעתי עליו
er79

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2013, 11:19

er79 כתב:אין קשר, רק הבעתי דעתי עליו

סבבה. בשביל זה אנחנו פה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 יוני 2013, 11:28

felix_r כתב:EulGam05

תפסיק, כי אתה רק עושה לעצמך בושות.

לדוגמא, אמרת:

שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו

לוויליאמס היו (8/22) 36.3% מהשדה, ואילו היקמן (5.14) 35.7% מהשדה. זאת אומרת שוויליאמס היה טוב יותר, גם אם לא בהרבה. ואתה כרגיל נפלת בפח.

כפי שאתה רואה, גם במספרים אני אוכל אותך בלי מלח אפילו בלי להתאמץ. אז פשוט תפסיק.

מי שעושה לעצמו בושות זה רק אתה כי אתה ממשיך להדגים כמה אתה לא מבין מהי בכלל המשמעות של פוזשן בכדורסל וגרוע מכך - עוד מתהדר בכך שאתה לא מבין. ריקי היקמן היה 5 מ-13 מהשדה אבל הוא גם זרק 16 זריקות עונשין ובגלל זה מספר הנק' פר פוזשן שלו יותר גבוה מזה של וויליאמס. חוסר היכולת שלך להבין מה זה בכלל פוזשן זאת בדיוק הסיבה למה חשבת ששחקן כמו נאבארו יהיה פחות יעיל התקפית ממישהו כמו טיוס שמשיג את כל הנק' שלו בדאנקים. זאת גם בדיוק הסיבה למה אתה לא מצליח להבין את ההבדל בין שחקן שצריך 11 פוזשנים בשביל לקלוע 10 נק' לבין שחקן שצריך 9 פוזשנים בשביל לקלוע את אותן 10 הנק'.
EulGam05

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2013, 12:42

אתם יודעים ששאראס בגילו יכול לשחק אולי משהו כמו 15 דקות במקרה הטוב.
מה יהיה בשאר הזמן?? בלאגן?? לא צריך ניהול משחק?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2013, 12:46

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:EulGam05

תפסיק, כי אתה רק עושה לעצמך בושות.

לדוגמא, אמרת:

שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו

לוויליאמס היו (8/22) 36.3% מהשדה, ואילו היקמן (5.14) 35.7% מהשדה. זאת אומרת שוויליאמס היה טוב יותר, גם אם לא בהרבה. ואתה כרגיל נפלת בפח.

כפי שאתה רואה, גם במספרים אני אוכל אותך בלי מלח אפילו בלי להתאמץ. אז פשוט תפסיק.

מי שעושה לעצמו בושות זה רק אתה כי אתה ממשיך להדגים כמה אתה לא מבין מהי בכלל המשמעות של פוזשן בכדורסל וגרוע מכך - עוד מתהדר בכך שאתה לא מבין. ריקי היקמן היה 5 מ-13 מהשדה אבל הוא גם זרק 16 זריקות עונשין ובגלל זה מספר הנק' פר פוזשן שלו יותר גבוה מזה של וויליאמס. חוסר היכולת שלך להבין מה זה בכלל פוזשן זאת בדיוק הסיבה למה חשבת ששחקן כמו נאבארו יהיה פחות יעיל התקפית ממישהו כמו טיוס שמשיג את כל הנק' שלו בדאנקים. זאת גם בדיוק הסיבה למה אתה לא מצליח להבין את ההבדל בין שחקן שצריך 11 פוזשנים בשביל לקלוע 10 נק' לבין שחקן שצריך 9 פוזשנים בשביל לקלוע את אותן 10 הנק'.

אתה פשוט פתטי.
אפילו מטבלאות הסטטיסטיות, שאתה כל כך אוהב, אתה מצליח לשואב מידע מוטעה לחלוטין.
אתה מתגאה בהבנה של סטטיסטיקה, אבל כפי שראינו מדברים שכתבת, אין לך באמת מוסג מה לעשות עם המספרים שאתה רואה.

לאחוז הקליעה המשוכלל או בשם שהמצאת לו "יעלות התקפית" אין שום קשר ליכולת במאני טיים. וגם לנקודות פר פוזשן אין שום קשר.

לדוגמא, לארון ג'קסון יש מדד נקודות פר פוזשן מאוד גבוהה 2.13 בClutch Performance בטופ-16. אבל אם ממשיכים לבדוק בטבלה, רואים שהוא קלע בסך הכל נקודה 1 מהעונשין וזהו. לפי התיאוריה הטיפשית שלך, PPP גבוה של ג'קסון עושה אותו שחקן קלאטץ' ענק. אבל במציאות הוא לא ניצח שום משחק ובכלל לא עשה כלום ושום דבר. ולעומת זאת מרכוס וויליאמס, בעל מדד PPP נמוך בהרבה, ניצח לקבוצתו לא מעט משחקים צמודים.

אני לא מתכוון לענות יותר לשטויות שאתה כותב,
תודה ולהתראות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי docariel » 30 יוני 2013, 14:05

לפי הטוויטר של שאראס, הוא אכן בדרך אלינו:

https://twitter.com/JasikevSaras13
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 14:10

בקיצור, נראה לי כבר אפשר לפרסם את זה כאשכול רשמי נפרד. שאראס במכבי.
er79

הודעהעל ידי קובי » 30 יוני 2013, 14:12

docariel כתב:לפי הטוויטר של שאראס, הוא אכן בדרך אלינו:

https://twitter.com/JasikevSaras13

זה בוודאות זה הטוויטר הרשמי שלו ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי or163 » 30 יוני 2013, 14:13

זה לא הטוויטר שלו, רשום שם שזה חשבון טוויטר פארודי על שאראס.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 14:30

לפי אופירע שאראס בכלל מתלבט בין פאו לברצלונה כשמכבי אפילו לא הציעה לו חוזה רשמי, האמת שזה דווקא נשמע לי הכי אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 יוני 2013, 14:41

felix_r כתב:אתה פשוט פתטי.
אפילו מטבלאות הסטטיסטיות, שאתה כל כך אוהב, אתה מצליח לשואב מידע מוטעה לחלוטין.
אתה מתגאה בהבנה של סטטיסטיקה, אבל כפי שראינו מדברים שכתבת, אין לך באמת מוסג מה לעשות עם המספרים שאתה רואה.

לאחוז הקליעה המשוכלל או בשם שהמצאת לו "יעלות התקפית" אין שום קשר ליכולת במאני טיים. וגם לנקודות פר פוזשן אין שום קשר.

לדוגמא, לארון ג'קסון יש מדד נקודות פר פוזשן מאוד גבוהה 2.13 בClutch Performance בטופ-16. אבל אם ממשיכים לבדוק בטבלה, רואים שהוא קלע בסך הכל נקודה 1 מהעונשין וזהו. לפי התיאוריה הטיפשית שלך, PPP גבוה של ג'קסון עושה אותו שחקן קלאטץ' ענק. אבל במציאות הוא לא ניצח שום משחק ובכלל לא עשה כלום ושום דבר. ולעומת זאת מרכוס וויליאמס, בעל מדד PPP נמוך בהרבה, ניצח לקבוצתו לא מעט משחקים צמודים.

אני לא מתכוון לענות יותר לשטויות שאתה כותב,
תודה ולהתראות

היחיד שאין לו מושג על מה הוא מדבר זה אתה כי אין לך מושג אפילו איך לקרוא סטטיסטיקה כפי שאפשר ללמוד מהדוגמא שהבאת. בשביל להפריך את מה שאני כותב אתה מביא לי דוגמא של שחקן שזרק בסה"כ זריקת עונשין אחת ב-clutch? זה כמו שתפריך את הטענה שנאבארו קלעי טוב מבחוץ בגלל שהוא קלע העונה ב-44% מהשלוש (או שתנסה להוכיח שהנדריקס הוא קלעי טוב מבחוץ) ע"י כך שתציין שריצ'ארד הנדריקס קלע בעונה שעברה ב-50% מהשלוש.

הסיפא שלך זה כנראה הדבר היחיד שאנחנו נסכים עליו בדיון הזה - חבל שתמשיך לענות על ה-"שטויות" שאני כותב, הבכת את עצמך מספיק במקרים שכבר ענית. תודה ולהתראות גם לך.
EulGam05

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2013, 14:49

אני חושב שאם שאראס חותם פה אז צריך ללכת על בראון שיתן גם נקודות וגם יעזור בניהול המשחק
האמת ששלישיה של היקמן,שאראס ובראון יכולה להיות טובה למרות שזה לא מה שרציתי מלכתחילה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 14:51

rc4991 כתב:אני חושב שאם שאראס חותם פה אז צריך ללכת על בראון שיתן גם נקודות וגם יעזור בניהול המשחק
האמת ששלישיה של היקמן,שאראס ובראון יכולה להיות טובה למרות שזה לא מה שרציתי מלכתחילה

ועדיין הייתי נותן לה איזון עם מקל (במקום אוחיון).
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 14:56

אם לא ישחקו טוב, אז מכות עם מקל.

ברצינות , לא רואה את מקל במכבי בשום אופן, לדעתי הוא ילך לקבוצת אמצע טבלה בספרד או יחזור לאיטליה. ( לנ.ב.א הייתי נותן לו אחוזים בודדים כרגע ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 15:27

אני דווקא נותן סטטיסטית סיכויים טובים שמקל יבוא לפה. אם קובאן מתעקשת על אוחיון אין למכבי שום סיכוי משפטי, ופדרמן גם לא יפצה אותם. וזה יסלול את דרכו של מקל למכבי.
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 15:30

בשביל טנגו צריך שניים, בינתיים מקל בכלל לא רוצה לשמוע על מכבי ומכבי לא מכוונת למקל. כלומר לא רק שאין טנגו, אין אפילו ריקוד סולו סטייל זורבה היווני.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2013, 15:59

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. בוא נשמע אותו לאחר שמכבי תגיש לו הצעה (אם תגיש לו).
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2013, 16:08

להגיד לך את האמת ? אין לי חשק לשמוע אותו מדבר יותר או לשמוע דברים עליו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2013, 19:57

חביב אורנג'ד כתב:מדהים, שחקן שרק עד לפני כמה חודשים הוכרז כאן כ"שחקן מוכח", הוכנס ללא מעט מסגלי פנטזיה והיה חלום רטוב של כמה וכמה כותבים כאן, הופך פתאום ל"חתול בשק" ומועמד לקבוצה ישראלית.
דוקא השחקן שכונה "חתול בשק" ונאמר עליו שלא יפתיע אם היה נוחת בקבוצה ישראלית עד לפני כמה חודשים, סגר עונה טובה ביורוליג ואף צפוי להתחיל עונה שניה ברציפות במפעל.

sic transit gloria mundi

פרקינס לפני הפציעה היה שחקן נהדר. טוב בהרבה מהיקמן.
אחרי הפציעה הוא כבר לא חזר לעצמו, ואין שום טעם לרקוד על הדם שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־35 אורחים