EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05
תפסיק, כי אתה רק עושה לעצמך בושות.
לדוגמא, אמרת:
שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו
לוויליאמס היו (8/22) 36.3% מהשדה, ואילו היקמן (5.14) 35.7% מהשדה. זאת אומרת שוויליאמס היה טוב יותר, גם אם לא בהרבה. ואתה כרגיל נפלת בפח.
כפי שאתה רואה, גם במספרים אני אוכל אותך בלי מלח אפילו בלי להתאמץ. אז פשוט תפסיק.
מי שעושה לעצמו בושות זה רק אתה כי אתה ממשיך להדגים כמה אתה לא מבין מהי בכלל המשמעות של פוזשן בכדורסל וגרוע מכך - עוד מתהדר בכך שאתה לא מבין. ריקי היקמן היה 5 מ-13 מהשדה אבל הוא גם זרק 16 זריקות עונשין ובגלל זה מספר הנק' פר פוזשן שלו יותר גבוה מזה של וויליאמס. חוסר היכולת שלך להבין מה זה בכלל פוזשן זאת בדיוק הסיבה למה חשבת ששחקן כמו נאבארו יהיה פחות יעיל התקפית ממישהו כמו טיוס שמשיג את כל הנק' שלו בדאנקים. זאת גם בדיוק הסיבה למה אתה לא מצליח להבין את ההבדל בין שחקן שצריך 11 פוזשנים בשביל לקלוע 10 נק' לבין שחקן שצריך 9 פוזשנים בשביל לקלוע את אותן 10 הנק'.
אתה פשוט פתטי.
אפילו מטבלאות הסטטיסטיות, שאתה כל כך אוהב, אתה מצליח לשואב מידע מוטעה לחלוטין.
אתה מתגאה בהבנה של סטטיסטיקה, אבל כפי שראינו מדברים שכתבת, אין לך באמת מוסג מה לעשות עם המספרים שאתה רואה.
לאחוז הקליעה המשוכלל או בשם שהמצאת לו "יעלות התקפית" אין שום קשר ליכולת במאני טיים. וגם לנקודות פר פוזשן אין שום קשר.
לדוגמא, לארון ג'קסון יש מדד נקודות פר פוזשן מאוד גבוהה 2.13 בClutch Performance בטופ-16. אבל אם ממשיכים לבדוק בטבלה, רואים שהוא קלע בסך הכל נקודה 1 מהעונשין וזהו. לפי התיאוריה הטיפשית שלך, PPP גבוה של ג'קסון עושה אותו שחקן קלאטץ' ענק. אבל במציאות הוא לא ניצח שום משחק ובכלל לא עשה כלום ושום דבר. ולעומת זאת מרכוס וויליאמס, בעל מדד PPP נמוך בהרבה, ניצח לקבוצתו לא מעט משחקים צמודים.
אני לא מתכוון לענות יותר לשטויות שאתה כותב,
תודה ולהתראות