המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ועכשיו ברצינות, כרגע עם איך שהקו הקדמי נראה הסנטר שהכי מתאים (ואולי היחיד) הוא בורוסיס.
MTA2311 כתב:מעניין כמה כסף זה עלה לנו.
rc4991 כתב:לא רק שהחתמנו שחקן מוגבל שגם יעלה לנו לא מעט מתברר גם שהוא ישחק בעמדה 4 (איך לעזאזל???) ולא יהיה הגבוה החמישי
ולכל אלה שאמרו שכדאי להביא אותו ושהוא זול...הוא יעלה לנו יותר מחצי מיליון דולר לעונה (בחישוב של זר)
אתם בטוחים שלא יכולנו להביא שחקנים יותר טובים בסכום הזה או להוסיף עוד קצת כסף ולקבל שחקן מוכשר בהרבה ? (כמו גיסט לדעתי)
yzafrir כתב:לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...
אף אחד במכבי לא בונה עליו כשחקן חמישייה , אולי רק כגימיק לכמה משחקים אבל הוא בהחלט לא יהיה ה-4 המוביל של הקבוצה .
זה שהוא ישראלי וכבר מכיר טוב את השחקנים הישראלים בקבוצה רק יכול לעזור ואין לי ספק שבליגה שלנו הוא יהיה שחקן דומיננטי .
yzafrir כתב:לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...
אף אחד במכבי לא בונה עליו כשחקן חמישייה , אולי רק כגימיק לכמה משחקים אבל הוא בהחלט לא יהיה ה-4 המוביל של הקבוצה .
זה שהוא ישראלי וכבר מכיר טוב את השחקנים הישראלים בקבוצה רק יכול לעזור ואין לי ספק שבליגה שלנו הוא יהיה שחקן דומיננטי .
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:מעניין כמה כסף זה עלה לנו.
325k נטו העונה, בעונה השלישים זה יגיע ל-400k
rc4991 כתב:yzafrir כתב:לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...
איך הגעת לזה שהוא יהיה המחילף בעמדה 5???
מצבת הגבוהים צפויה להיראות כך:
4.טיוס,אליהו/זר
5.ג'יימס,זר
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...
איך הגעת לזה שהוא יהיה המחילף בעמדה 5???
מצבת הגבוהים צפויה להיראות כך:
4.טיוס,אליהו/זר
5.ג'יימס,זר
כנראה לא הבנת מה שכתבתי .
הוא יהיה המחליף השני לעמדת הסנטר (כלומר סנטר שלישי ) והמחליף הראשון לעמדה 4 במקרה שיגיע זר שמן הסתם יהיה ה-4 המוביל .
במקרה שלאיהו ישאר אני עדיין מאמין שליאור יהיה ה-4 המוביל . מה יקרה בהמשך העונה אי אפשר לדעת ...
לגבי ישראלי בחמישייה , מי אמר שחייבים ? וגם אם טיוס יפתח בחמישייה זה יהיה רק בשביל הנקודה הזאת ולא בגלל עניין מיקצועי (אלא אם הוא יתברר כ-4 תותח) אבל בגלל זה אני מעדיף להשתמש במושג ה-4 המוביל ולא הפותח .
ביבו כתב:כמה זרים אתם חושבים שיהיו שנה הבאה? כרגע זה עושה רושם שעמדה ארבע תהיה על בסיס ישראלים(העלו לאליהו את ההצעה ל620000,כי התחילו להילחץ). הזר השישי כנראה יהיה גארד נוסף(בקיצור אוחיון ואליהו יוצרים סלט רציני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים