אלכס טיוס חתם רשמית במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אלכס טיוס חתם רשמית במכבי

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 08:29

סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

Re: אלכס תיוס חתם רשמית במכבי

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2013, 08:30

אני כבר רוקד הורה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2013, 08:34

ועכשיו ברצינות, כרגע עם איך שהקו הקדמי נראה הסנטר שהכי מתאים (ואולי היחיד) הוא בורוסיס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי סילבר » 01 יולי 2013, 08:49

LIAV10 כתב:ועכשיו ברצינות, כרגע עם איך שהקו הקדמי נראה הסנטר שהכי מתאים (ואולי היחיד) הוא בורוסיס.

כל זמן שפדרמן בבעיה כלכלית, גם פרנק האסל בחתימה שלך יניח את דעתי.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 יולי 2013, 08:50

מעניין כמה כסף זה עלה לנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2013, 09:06

MTA2311 כתב:מעניין כמה כסף זה עלה לנו.

325k נטו העונה, בעונה השלישים זה יגיע ל-400k
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2013, 09:09

אוי ואבוי, לפי התגובות לפוסט בפייסבוק של מכבי בטוחים שגרסא הטיפה יותר מוכשרת של דוויט הווארד נוחתת בתל אביב.
אלה גם התגובות שקיבלו הכי הרבה לייקים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 01 יולי 2013, 09:17

החתמה טובה. זה מצויין שישראלי דומיננטי וצעיר שנותן 8.1 נקודות ביורוליג נמצא אצלנו. עכשיו רק צריך לראות אם הוא יקבל מקום בחמישיה, לא מן הנמנע שהוא יקבל מקום בחמישיה כי אין לנו ישראלים ברמה שגם בכושר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 10:35

לא רק שהחתמנו שחקן מוגבל שגם יעלה לנו לא מעט מתברר גם שהוא ישחק בעמדה 4 (איך לעזאזל???) ולא יהיה הגבוה החמישי
ולכל אלה שאמרו שכדאי להביא אותו ושהוא זול...הוא יעלה לנו יותר מחצי מיליון דולר לעונה (בחישוב של זר)
אתם בטוחים שלא יכולנו להביא שחקנים יותר טובים בסכום הזה או להוסיף עוד קצת כסף ולקבל שחקן מוכשר בהרבה ? (כמו גיסט לדעתי)
מכבי חייבת לכפר על ההחתמה החלשה הזאת עם בורוסיס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2013, 10:40

rc4991 כתב:לא רק שהחתמנו שחקן מוגבל שגם יעלה לנו לא מעט מתברר גם שהוא ישחק בעמדה 4 (איך לעזאזל???) ולא יהיה הגבוה החמישי
ולכל אלה שאמרו שכדאי להביא אותו ושהוא זול...הוא יעלה לנו יותר מחצי מיליון דולר לעונה (בחישוב של זר)
אתם בטוחים שלא יכולנו להביא שחקנים יותר טובים בסכום הזה או להוסיף עוד קצת כסף ולקבל שחקן מוכשר בהרבה ? (כמו גיסט לדעתי)

הוא יכול לשחק בעמדה 4 רק אם נחתים סנטר עם קליעה מבחוץ.

לדוגמא, באולימפיאקוס קייל היינס (שהוא שחקן מהסוג של טיוס, גם אם טוב בהרבה) היה משחק ביחד עם אנטיץ'. בעיקרון משניהם דווקא אנטיץ' הוא סנטר, אבל אנטיץ' היה זורק מבחוץ ואילו קייל היינס היה "מתפרנס" מתחת לסל.

אני מקווה מאוד שמכבי תלך על דיוויס, שהוא בעל קליעה יציבה מחצי מרחק ולפעמים אפילו משלוש. (בורוסיס לא בשכר שמכבי יכולה להרשות)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2013, 10:53

לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...
אף אחד במכבי לא בונה עליו כשחקן חמישייה , אולי רק כגימיק לכמה משחקים אבל הוא בהחלט לא יהיה ה-4 המוביל של הקבוצה .
זה שהוא ישראלי וכבר מכיר טוב את השחקנים הישראלים בקבוצה רק יכול לעזור ואין לי ספק שבליגה שלנו הוא יהיה שחקן דומיננטי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2013, 11:03

yzafrir כתב:לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...
אף אחד במכבי לא בונה עליו כשחקן חמישייה , אולי רק כגימיק לכמה משחקים אבל הוא בהחלט לא יהיה ה-4 המוביל של הקבוצה .
זה שהוא ישראלי וכבר מכיר טוב את השחקנים הישראלים בקבוצה רק יכול לעזור ואין לי ספק שבליגה שלנו הוא יהיה שחקן דומיננטי .

מבחינה הגיונית, זה אמור להיות כמו שאתה אומר, אבל כולנו יודעים, שבשנים האחרונות הבניה של מכבי לא תמיד הגיונית.

חוץ מזה, כשאנחנו חושבים על איך הקבוצה תראה, צריך לקחת בחשבון כמה דברים:

א) הורדת מספר הזרים בליגה. לך תדע כמה זרים פדרמן החליט להחתים? אולי דווקא יחסוך זר בעמדה 4?

ב) ליאור אליהו עוד עלול להשאר, ובמקרה כזה יש סיכוי גדול שלא יחתימו זר.

ג) אם ליאור ילך וגם אוחיון ילך, מי יהיה הישראלי בחמישייה הפותחת? יש מצב שדווקא טיוס יהפוך ל 4 פותח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 11:04

yzafrir כתב:לדעתי הוא החתמה טובה כי למרות שמדובר עליו כרגע כשחקן לעמדה 4 , זה די ברור שיגיע 4 זר שיהיה השחקן הפותח בעמדה הזאת והוא יהיה רק המחליף , ויגיע גם עוד 5 זר כך שטיוס יהיה המחליף השני לעמדה 5 גם כן...

איך הגעת לזה שהוא יהיה המחילף בעמדה 5???
מצבת הגבוהים צפויה להיראות כך:
4.טיוס,אליהו/זר
5.ג'יימס,זר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 01 יולי 2013, 12:04

אם אליהו באמת עוזב אז היינו חייבים לפחות גבוה ישראלי אחד בשביל לא להיות מוגבלים בחוק הרוסי. 325-350 נראה לי סביר בשביל מישהו כמו טיוס (בטח יחסית לחוזים מופרכים שמכבי נוהגת לשלם לישראלים), שיכול גם לתת דקות ביורליג פה ושם.
אם אכן מתכננים לתת לו להיות 4 מחליף, מקווה לפחות שישקיעו ב-4 פותח נורמלי (לא קלאת'ס).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 12:09

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:מעניין כמה כסף זה עלה לנו.

325k נטו העונה, בעונה השלישים זה יגיע ל-400k

צריך לדעתי להוסיף 50 אלף דמי שחרור .

ולחשוב שרק לפני שנתיים שיחק כאן מתאזרח הרבה יותר טוב בפחות כסף. בעצם גם בלו וגם שארפ שיחקו במכי כמעט בחינם, עכשיו כל קוץ נחשב לשושנה כי המצאי הישראלי באמת על הפנים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2013, 12:10

rc4991 כתב:

4.טיוס,אליהו/זר
5.ג'יימס,זר

כנראה לא הבנת מה שכתבתי .
הוא יהיה המחליף השני לעמדת הסנטר (כלומר סנטר שלישי ) והמחליף הראשון לעמדה 4 במקרה שיגיע זר שמן הסתם יהיה ה-4 המוביל .
במקרה שלאיהו ישאר אני עדיין מאמין שליאור יהיה ה-4 המוביל . מה יקרה בהמשך העונה אי אפשר לדעת ...
לגבי ישראלי בחמישייה , מי אמר שחייבים ? וגם אם טיוס יפתח בחמישייה זה יהיה רק בשביל הנקודה הזאת ולא בגלל עניין מיקצועי (אלא אם הוא יתברר כ-4 תותח) אבל בגלל זה אני מעדיף להשתמש במושג ה-4 המוביל ולא הפותח .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 12:17

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

4.טיוס,אליהו/זר
5.ג'יימס,זר

כנראה לא הבנת מה שכתבתי .
הוא יהיה המחליף השני לעמדת הסנטר (כלומר סנטר שלישי ) והמחליף הראשון לעמדה 4 במקרה שיגיע זר שמן הסתם יהיה ה-4 המוביל .
במקרה שלאיהו ישאר אני עדיין מאמין שליאור יהיה ה-4 המוביל . מה יקרה בהמשך העונה אי אפשר לדעת ...
לגבי ישראלי בחמישייה , מי אמר שחייבים ? וגם אם טיוס יפתח בחמישייה זה יהיה רק בשביל הנקודה הזאת ולא בגלל עניין מיקצועי (אלא אם הוא יתברר כ-4 תותח) אבל בגלל זה אני מעדיף להשתמש במושג ה-4 המוביל ולא הפותח .

תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל טיוס יהיה הארבע המחליף שלך וזו התאבדות
זה שהוא יכול לשחק גם כסנטר לא אומר שהוא לא יהיה בעמדה 4
את רוב הדקות שלו טיוס ישחק בעמדה 4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: אלכס טיוס חתם רשמית במכבי

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2013, 12:42

דווקא לפי מה שראיתי ממנו השנה בקאנטו ביורוליג ובליגה האיטלקית , ממש אין לי התנגדות שהוא יהיה ה-4 המחליף שלי .
וממה שראיתי ממנו בנבחרת , גם בתור סנטר שלישי הוא יכול לתרום...
הוא בחור עם אופי מצויין שתמיד מתאבד על המגרש ואני מאוד אוהב מחליפים כאלו ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ביבו » 01 יולי 2013, 13:26

כמה זרים אתם חושבים שיהיו שנה הבאה? כרגע זה עושה רושם שעמדה ארבע תהיה על בסיס ישראלים(העלו לאליהו את ההצעה ל620000,כי התחילו להילחץ). הזר השישי כנראה יהיה גארד נוסף(בקיצור אוחיון ואליהו יוצרים סלט רציני.
ביבו

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 13:30

ביבו כתב:כמה זרים אתם חושבים שיהיו שנה הבאה? כרגע זה עושה רושם שעמדה ארבע תהיה על בסיס ישראלים(העלו לאליהו את ההצעה ל620000,כי התחילו להילחץ). הזר השישי כנראה יהיה גארד נוסף(בקיצור אוחיון ואליהו יוצרים סלט רציני.

קשה לדעת נכון לעכשיו, זה באמת תלוי מה יסגר עם אליהו ואוחיון, כי אם שניהם לא במכבי זה משנה דברים בצורה די רצינית.

אני חושב שהתכנון כרגע מדבר על 6 זרים, 3 כבר חתומים, פלוס רכז, פאוור וסנטר חדשים. אני חושב שעדיף שאליהו ישאר ( אם יתפשר על השכר שלו כמובן ) ואוחיון ילך , אז אולי נוכל להביא עוד גארד זר במקום פאוור.
אם מחפשים רכז ישראלי אפשר להתסדר גם עם רוט בליגה, רק לתת לו לשחק.

החיסרון של זה כמובן זה שאין 4 שקולע מבחוץ, השאלה על מה מכבי מוכנה לוותר ועל מה לא. אותי אישית מטריד יותר הקו האחורי כרגע.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־22 אורחים