המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:סופו על סף סיכום לשנתיים לפי ספורט5: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45333.html
שמשון הגיבור כתב:שכחו ממקל, סיכם בדאלאס ל-3 שנים
misha כתב:סופו על סף סיכום לשנתיים לפי ספורט5: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45333.html
yzafrir כתב:חביב , על מה אתה מדבר בכלל ? חוכמה בדיעבד זה הטפשות הכי גדולה !!
מה זאת אומרת אם מכבי הייתה מחתימה את ביינס במקום שרמאנדיני ? בתחילת העונה מי שמע על ביינס בכלל ? אם היו מחתימים אותו בתחילת העונה היו שוחטים את ההנהלה . באמצע העונה אחרי שגרגמל שוחרר ביינס בכלל לא רצה להגיע ורצה רק ל NBA....
אותו דבר לגבי בובי בראון , מי האמין שהוא יפרוץ ככה אחרי העונה בפולין ? סיינה הימרה עליו והרוויחה בדיוק כמו שמכבי הימרה על שחקן ששיחק בליגה ולקח ממנה אליפות והצליחה בגדול....דווקא כהימור , ללכת על שחקן כמו לוגאן או מדלי בתחילת העונה היה יותר הגיוני מללכת על ביינס ובראון . בגלל זה קוראים לזה הימור כי אי אפשר לדעת מה תקבל בסוף , אבל לבוא היום ולהגיד שמכבי עשתה טעות והייתה צריכה להחתים את בראון וביינס ולא את מדלי ולוגאן זו חוכמה בדיעבד או במילים אחרות טיפשות
yzafrir כתב: אבל אני זוכר שדיברו עליו שנה הבאה יותר כגארד מחליף ולא כשחקן מפתח...בכל מקרה היום הוא כבר לא רלוונטי גם כי הוא לא צעיר כבר (חצה את ה-30) וגם כי הוא לא חזר ליכולת לפני הפציעה . אני ממש לא מבין מה הבעיה שלך ? ..
yzafrir כתב:חביב , אני עדיין לא מבין את התגובות שלך . אתה מנסה כאילו להגיד "אמרתי לכם " ?? יש לי רק מילה אחת לומר על זה "פאתט" !!!
את מי מעניין עכשיו פרקינס ?
yzafrir כתב:כשפארגו הגיע הוא לא היה סימן שאלה ? כשסופו הגיע הוא לא היה סימן שאלה ?
yzafrir כתב:פרקינס לפני הפציעה היה כבר שחקן מוכח וסיום העונה שלו בקאנטו הראה סימנים של חזרה מהפציעה והיה טוב .
אתה שוכח את זה שהוא היה כמעט שנה בלי כדורסל ובכל זאת חזר לא רע . בנוסף הייתה לו אחר כך עוד פציעה קטנה שעיקבה אותו עוד קצת ובגלל זה הוא לא המשיך בקאנטו . אבל הפציעות האלו לא מנעו ממנו לחתום באלופת אירופה למשחקי הליגה היוונית , אומנם הוא לא שיחק אבל הם עדיין חשבו שהוא מסוגל לתרום משהו ...
בכל מקרה פרקינס כבר לא ילד והוא לא רלוונטי יותר .
yzafrir כתב:תסלח לי אבל אני פשוט לא מבין את התגובות שלך...אתה פשוט מביא כל מיני טענות מהעבר ומנסה להפוך אותם לרלוונטיות היום . למי איכפת מפרקינס , פאפלוקאס או כל שחקן עבר אחר ?
yzafrir כתב:תסלח לי אבל אני פשוט לא מבין את התגובות שלך...אתה פשוט מביא כל מיני טענות מהעבר ומנסה להפוך אותם לרלוונטיות היום . למי איכפת מפרקינס , פאפלוקאס או כל שחקן עבר אחר ?
פארגו לא היה הימור ? נו באמת....שחקן שהגיע אחרי עונה אחת באירופה (ועוד בישראל ) ישר מהמכללות לא היה הימור...תכף תגיד לי שגם שייר לא היה הימור , אחרי הכל אלוף המכללות .
גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:שכחו ממקל, סיכם בדאלאס ל-3 שנים
אם זה סופי ונכון, אז זה יום יפה למחלקת הנוער של מכבי ת"א בכדורסל שהביאה 2 שחקנים אלופים לנ.ב.א. (כספי,מקל), ועוד אחד לדראפט (הלפרין) ,וגם חסר מזל שפיספס בגלל שביתה (קטש).
מוכיחה פעם נוספת שהיא אחד מחממות הכדורסל האיכותיות באירופה וה"אקדמיה" האמיתי בישראל עם כל הכבוד לפיקציה בווינגיט.
בכלל כנראה שאלופת הנוער 2005, הייתה קבוצת הנוער האיכותית בהיסטוריה של ישראל...חח.
לגבי המאמנים בארבעת השנים האחרונות שכל אחד יחליט בעצמו איזה יום זה בשבילם.
LIAV10 כתב:גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:שכחו ממקל, סיכם בדאלאס ל-3 שנים
אם זה סופי ונכון, אז זה יום יפה למחלקת הנוער של מכבי ת"א בכדורסל שהביאה 2 שחקנים אלופים לנ.ב.א. (כספי,מקל), ועוד אחד לדראפט (הלפרין) ,וגם חסר מזל שפיספס בגלל שביתה (קטש).
מוכיחה פעם נוספת שהיא אחד מחממות הכדורסל האיכותיות באירופה וה"אקדמיה" האמיתי בישראל עם כל הכבוד לפיקציה בווינגיט.
בכלל כנראה שאלופת הנוער 2005, הייתה קבוצת הנוער האיכותית בהיסטוריה של ישראל...חח.
אתה יודע מה היה הסגל המלא שלהם?
גל מקל כתב:LIAV10 כתב:גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:שכחו ממקל, סיכם בדאלאס ל-3 שנים
לא זוכר את כולם, היו עמרי כספי, גל מקל , ודניאל גור-אריה. המאמן היה קנטי.
felix_r כתב:גל מקל כתב:LIAV10 כתב:גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:שכחו ממקל, סיכם בדאלאס ל-3 שנים
לא זוכר את כולם, היו עמרי כספי, גל מקל , ודניאל גור-אריה. המאמן היה קנטי.
לדעתי היו גם רייס וסקוורר
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מדהים, שחקן שרק עד לפני כמה חודשים הוכרז כאן כ"שחקן מוכח", הוכנס ללא מעט מסגלי פנטזיה והיה חלום רטוב של כמה וכמה כותבים כאן, הופך פתאום ל"חתול בשק" ומועמד לקבוצה ישראלית.
דוקא השחקן שכונה "חתול בשק" ונאמר עליו שלא יפתיע אם היה נוחת בקבוצה ישראלית עד לפני כמה חודשים, סגר עונה טובה ביורוליג ואף צפוי להתחיל עונה שניה ברציפות במפעל.
sic transit gloria mundi
פרקינס לפני הפציעה היה שחקן נהדר. טוב בהרבה מהיקמן.
אחרי הפציעה הוא כבר לא חזר לעצמו, ואין שום טעם לרקוד על הדם שלו.
לרקוד על הדם? חלילה וחס. זה לא אני זה שקבעת שפרקינס היה אחד מן "האופציות המובילות" בקיץ האחרון וכיום הוא מוזכר כמועמד לקבוצה ישראלית. גם לא הייתי זה שקבע שהיקמן הוא "חתול בשק" ש"לא היה מפתיע אף אחד אם היה נוחת בקבוצה ישראלית". מה שבאמת באמת מדהים זה לא רק שהמציאות התהפכה לחלוטין אלא בעיקר המהירות המדהימה שהכל קרה.
חוץ מזה, ספק אם באמת פרקינס באמת היה טוב יותר מהיקמן, אבל זה לא העניין.
בינינו, אם היו מחתימים כאן בקיץ את פרקינס במקום לוגן או היקמן, אז החתמה כזו היתה מקבלת הרבה יותר מחמאות או לפחות פחות היסטריות והכפשות כמו שהיקמן ולוגן קיבלו.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מדהים, שחקן שרק עד לפני כמה חודשים הוכרז כאן כ"שחקן מוכח", הוכנס ללא מעט מסגלי פנטזיה והיה חלום רטוב של כמה וכמה כותבים כאן, הופך פתאום ל"חתול בשק" ומועמד לקבוצה ישראלית.
דוקא השחקן שכונה "חתול בשק" ונאמר עליו שלא יפתיע אם היה נוחת בקבוצה ישראלית עד לפני כמה חודשים, סגר עונה טובה ביורוליג ואף צפוי להתחיל עונה שניה ברציפות במפעל.
sic transit gloria mundi
פרקינס לפני הפציעה היה שחקן נהדר. טוב בהרבה מהיקמן.
אחרי הפציעה הוא כבר לא חזר לעצמו, ואין שום טעם לרקוד על הדם שלו.
לרקוד על הדם? חלילה וחס. זה לא אני זה שקבעת שפרקינס היה אחד מן "האופציות המובילות" בקיץ האחרון וכיום הוא מוזכר כמועמד לקבוצה ישראלית. גם לא הייתי זה שקבע שהיקמן הוא "חתול בשק" ש"לא היה מפתיע אף אחד אם היה נוחת בקבוצה ישראלית". מה שבאמת באמת מדהים זה לא רק שהמציאות התהפכה לחלוטין אלא בעיקר המהירות המדהימה שהכל קרה.
חוץ מזה, ספק אם באמת פרקינס באמת היה טוב יותר מהיקמן, אבל זה לא העניין.
בינינו, אם היו מחתימים כאן בקיץ את פרקינס במקום לוגן או היקמן, אז החתמה כזו היתה מקבלת הרבה יותר מחמאות או לפחות פחות היסטריות והכפשות כמו שהיקמן ולוגן קיבלו.
תשמע, אפשר לספר סיפורים על היקמן. בפועל מדובר בשחקן מאוד בינוני, שנתן אמנם עונה די טובה, בטח ביחס למחירו, אבל הוא היה הסמל של הקבוצה העלובה שראינו העונה -
אפור, בינוני, בעל אינטלגנציית משחק נמוכה וחסר ברק.
חביב אורנג'ד כתב:אדגר פו כתב:לא יודע, בעיניי זה קצת קטנוני לבדוק מה קורה לסגלים שאנשים רושמים בפנטזיות שלהם , הם יכולים ליפול בדיוק כמו שמכבי נופלת עם הזרים שלה
זה ממש לא קטע של ליפול עם סגלי פנטזיה. זה יותר הקטע שהרבה שחקנים מוערכים/מוכחים, נעלמים מאוד מהר בעוד שלא מעט שחקנים שלא סופרים אותם כן פורצים ומצליחים בדיוק באותה מהירות.
המסקנה היא או ששחקנים "מוכחים" הם לא באמת כאלו גדולים (בדיוק כמו ששחקנים שהם לא "מוכחים " הם לא כאלו רעים) או שפשוט לא יודעים כאן איך להעריך שחקנים ומחלקים תארים כמו "מוכח" ו"חתול בשק" בלי הרבה מחשבה לפני.אדגר פו כתב:
חוץ מזה, זה ששחקן מצליח בעונה X לעשות דברים נחמדים לא מעיד בהכרח שהוא איזה ביג שוט. אלו דברים שבודקים לאורך זמן, גם בעונות שבהן הוא משחק במקומות אחרים.
נכון. ספר את זה לכל המעירצים של פלניניץ' ומאריץ'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־23 אורחים