אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 יולי 2013, 12:34

אני אומר לכם שהג'ייק כהן הזה בא במקום סנטר , מכבי תשבור השנה את שיא העליבות חכו ותיראו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי misha » 05 יולי 2013, 12:42

גם לפי וואלה יש פערים כספיים עם רייס. מצד שני, אם לא הוא, אז יהיה הימור זול אחר. הקיץ רק התחיל וכבר מוציאים את כל החשק.

מקאדו 3 כתב:אני אומר לכם שהג'ייק כהן הזה בא במקום סנטר , מכבי תשבור השנה את שיא העליבות חכו ותיראו .

זה באמת יהיה השיא, אבל לא מאמין שזה יקרה. לדעתי, יביאו את סופו כדי לרצות את האוהדים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2013, 12:44

אגב, למרבה הצער גם כלום לא סגור עם כהן. יש לו הצעות על השולחן מאויברדורו וסראגוסה. מישהו אמר אלופת קזחסטן? מכבי בקלות גם יכולה לאבד אותו לקבוצות מרכז-תחתית טבלה בספרד.
er79

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וכהן על הכוונת?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יולי 2013, 12:47

אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.
זה לא שאני מצפה ממנו להפוך לשחקן מוביל או להיות איזה כוכב, אבל אני מעדיף את הקונספט של גבוה חמישי צעיר שניתן לקדם מאשר עומס מיותר של גבוהים וריבוי זרים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2013, 12:56

קחו בחשבון שיש גם את החוק החדש הזה בליגה.
בכל קבוצה צריך להיות ישראלי מתחת לגיל 25 (סילבן) ועוד שניים שמתחת לגיל 23 (כרגע זה זלמנסון ושגב, אבל כהן בהחלט יכול להיכנס למשבצת ולהשאיל את אחד מהם)
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 13:17

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.
זה לא שאני מצפה ממנו להפוך לשחקן מוביל או להיות איזה כוכב, אבל אני מעדיף את הקונספט של גבוה חמישי צעיר שניתן לקדם מאשר עומס מיותר של גבוהים וריבוי זרים.

איך 4 זרים?
בלי קשר לג'ייק כהן, אני חושבת שהתכנון הוא טיוס + זר/אליהו + שון ג'יימס + סנטר זר נוסף.
אני בספק אם תוספת של הכהן הזה תשנה את התכנון, וגם אם הוא לא יחתום, אף אחד לא יביא זר נוסף לקו הקדמי כשגם ככה יש סיכוי ל-3 זרים בקו האחורי (היקמן, רייס, שאראס??) וכמובן שיש גם את סמית'.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 13:18

er79 כתב:אגב, למרבה הצער גם כלום לא סגור עם כהן. יש לו הצעות על השולחן מאויברדורו וסראגוסה. מישהו אמר אלופת קזחסטן? מכבי בקלות גם יכולה לאבד אותו לקבוצות מרכז-תחתית טבלה בספרד.

יש מצב להחתים אותו ולהשאיל לאחת הקבוצות הללו??
קבוצת אמצע בספרד יכולה לקדם אותו לא רע.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יולי 2013, 13:27

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.

איך 4 זרים?
בלי קשר לג'ייק כהן, אני חושבת שהתכנון הוא טיוס + זר/אליהו + שון ג'יימס + סנטר זר נוסף.
אני בספק אם תוספת של הכהן הזה תשנה את התכנון, וגם אם הוא לא יחתום, אף אחד לא יביא זר נוסף לקו הקדמי כשגם ככה יש סיכוי ל-3 זרים בקו האחורי (היקמן, רייס, שאראס??) וכמובן שיש גם את סמית'.

נכון.
4 זרים בעמדות 4-5 זה מה שהיה כאן בתחילת העונה שעברה וגם מה שקרה שבעונה שלפניה. הקונספט הזה נכשל ועדיף שהגבוה החמישי יהיה שחקן מקומי זול מאשר עוד זר שגם ככה לא תורם (כמו שהיה בשתי העונות האחרונות).
אם גם מדובר בישראלי צעיר שמצד אחד ניתן לקדם ומצד שני אין ממנו הרבה ציפיות, אז רק הרווחנו מן המהלך הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 13:38

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

איך 4 זרים?

נכון.
4 זרים בעמדות 4-5 זה מה שהיה כאן בתחילת העונה שעברה וגם מה שקרה שבעונה שלפניה. הקונספט הזה נכשל ועדיף שהגבוה החמישי יהיה שחקן מקומי זול מאשר עוד זר שגם ככה לא תורם (כמו שהיה בשתי העונות האחרונות).
אם גם מדובר בישראלי צעיר שמצד אחד ניתן לקדם ומצד שני אין ממנו הרבה ציפיות, אז רק הרווחנו מן המהלך הזה.

מה זה משנה מה היה שנה שעברה או לפני שנתיים?
אף אחד לא דיבר על 4 זרים העונה.
דיברו על עוד סנטר חוץ מג'יימס ואם אליהו עוזב, אז יביאו עוד פורוורד זר.
רק לפני כמה ימים גודס אמר שחסרים להם 3 זרים להחתים בנוסף ל-3 הזרים שממשיכים איתנו.
אז מאיפה הוצאת גבוה חמישי זר??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יולי 2013, 13:42

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

איך 4 זרים?

נכון.

מה זה משנה מה היה שנה שעברה או לפני שנתיים?
אף אחד לא דיבר על 4 זרים העונה.
דיברו על עוד סנטר חוץ מג'יימס ואם אליהו עוזב, אז יביאו עוד פורוורד זר.
רק לפני כמה ימים גודס אמר שחסרים להם 3 זרים להחתים בנוסף ל-3 הזרים שממשיכים איתנו.
אז מאיפה הוצאת גבוה חמישי זר??

לא הוצאתי שום דבר כזה. אני בסה"כ אומר שהקונספט של 4 זרים בעמדות 4-5 הוא פחות טוב, ועדיף 4 שחקנים מובילים + צעיר אחד זול מאשר לבזבז מאות אלפי דולרים על 5 חמישה שחקנים מובילים כאשר גם ככה קשה לשלב 5 שחקנים על שתי עמדות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי or163 » 05 יולי 2013, 13:56

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45560.html
פנאתינייקוס שחררה את סופו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 14:00

לפי הנראה ה"שמות הגדולים" שהבטיחו לנו כנראה יגיעו לספסל.
שאראס וסופו הם ללא ספק "שמות" (וסופו גם "גדול"...), חבל רק ש-2 ה"שמות הגדולים" הללו הם שחקנים של 10-15 דקות בממוצע למשחק....

הסגל המסתמן לדעתי:
רייס, שאראס, אוחיון (או הלפרין או שניהם)
היקמן, לאנדסברג
סמית', פניני
זר כלשהו/אליהו, טיוס
ג'יימס, סופו, ג'ייק כהן
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 05 יולי 2013, 14:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2013, 14:03

or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145560.html

אוי ואבוי, עכשיו זה ידוע מתמיד איך יראה הסגל וזה נראה ממש רע:

רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
אליהו (תעשו לי טובה, ישאר כמו גדול), טיוס
סופו, ג'יימס, כהן

בנייה עלובה לרוחב, גם הפעם נגיע לאעלק טופ 8 אחרי סבל מתמשך ושנה הבאה נלך לאותה בנייה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי רנדי וייט » 05 יולי 2013, 14:03

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2657868
ג'ייק כהן חתם..עוד הימור לא קטן...
רנדי וייט

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 יולי 2013, 14:18

LIAV10 כתב:

רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
סופו, ג'יימס, כהן

בנייה עלובה לרוחב, גם הפעם נגיע לאעלק טופ 8 אחרי סבל מתמשך ושנה הבאה נלך לאותה בנייה.

רגע שאני יבין אתה לא רוצה את סופו בגלל ש :

א. דוויט האוורד מועמד .

ב. במקרה שהווארד מסרב ל 700 אלף אז מכבי תתפשר על ניקולה פקוביץ .

ג. נתן ג'וואי האדיר המנוסה עדיף עליו כי הוא ישב על הספסל של ברסהוהוא יכול לשחק 5 דקות יותר .

מה עלוב בקו קדמי של טיוס ג'יימס וסופו ועוד איזה כשרון צעיר כמו כהן ? הריי סופו משלים בדיוק את התכונות החסרות של ג'יימס ולהיפך , חוץ מזה אעל איזה קו קדמי חלמתם ?

ומה רע בעמדת הרכז מאויישת ברייס שאראס וישראלי ( אני מעדיף את רוט ) כשגם היקמן יכול לעזור ? בוא נהיה מציאותיים ולא סתם נבנה קבוצת אשליות .

חוסר הכבוד פה לשחקן כמו סופו לא מובן לי לאור האופציות האחרות ( שזה במקרה הטוב ההוא מהליגה האיטלקית ) שמוזכרות , רבאק השחקן הזה טחן את אירופה במדים הצהובים ולמרות כל הקשקשת הוא כן

הוכיח שהוא יכול לשחק גם 25 ואפילו 30 דקות , אני מתפלל שהוא יוחתם אבל את האמת אני לא מאמין לאור מה שמפורסם שפאו הציעה לו והוא סירב.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2013, 14:20

צודק, סגל מדהים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 14:27

על אילו סכומים מכבי דיברה עם סופו שהוא סירב לחוזה של קצת יותר מ700 אלף דולר מפאו??
אולי יש לו עוד הצעות חוץ ממכבי? לכו תדעו כמה קובאן תהיה מוכנה להציע לו.... :)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 יולי 2013, 14:27

LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים

נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי dan999 » 05 יולי 2013, 14:29

LIAV10 כתב:

רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
סופו, ג'יימס, כהן

שאראס לא 2 , סגל לא רע, שיפור מהעונה שעברה זה בטוח, אני עדיין מקווה שיגיע רכז אחר על חשבונו של רייס.
dan999

הודעהעל ידי CYellow7 » 05 יולי 2013, 14:33

מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים

נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.

על מה אתה מדבר בכלל?!משאראס נשאר רק השם!אנשים לא קולטים שבגיל הזה כל חודש הוא משמעותי מבחינת יכולת!ומשום מה יש לי תחושה שהצניחה שלו תבוא דווקא במדי מכבי.
בדיוק הסיפור שהיה עם פאפאלוקאס
תמונה
CYellow7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים