המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:אני אומר לכם שהג'ייק כהן הזה בא במקום סנטר , מכבי תשבור השנה את שיא העליבות חכו ותיראו .
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.
זה לא שאני מצפה ממנו להפוך לשחקן מוביל או להיות איזה כוכב, אבל אני מעדיף את הקונספט של גבוה חמישי צעיר שניתן לקדם מאשר עומס מיותר של גבוהים וריבוי זרים.
er79 כתב:אגב, למרבה הצער גם כלום לא סגור עם כהן. יש לו הצעות על השולחן מאויברדורו וסראגוסה. מישהו אמר אלופת קזחסטן? מכבי בקלות גם יכולה לאבד אותו לקבוצות מרכז-תחתית טבלה בספרד.
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.
זה לא שאני מצפה ממנו להפוך לשחקן מוביל או להיות איזה כוכב, אבל אני מעדיף את הקונספט של גבוה חמישי צעיר שניתן לקדם מאשר עומס מיותר של גבוהים וריבוי זרים.
איך 4 זרים?
בלי קשר לג'ייק כהן, אני חושבת שהתכנון הוא טיוס + זר/אליהו + שון ג'יימס + סנטר זר נוסף.
אני בספק אם תוספת של הכהן הזה תשנה את התכנון, וגם אם הוא לא יחתום, אף אחד לא יביא זר נוסף לקו הקדמי כשגם ככה יש סיכוי ל-3 זרים בקו האחורי (היקמן, רייס, שאראס??) וכמובן שיש גם את סמית'.
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.
איך 4 זרים?
בלי קשר לג'ייק כהן, אני חושבת שהתכנון הוא טיוס + זר/אליהו + שון ג'יימס + סנטר זר נוסף.
אני בספק אם תוספת של הכהן הזה תשנה את התכנון, וגם אם הוא לא יחתום, אף אחד לא יביא זר נוסף לקו הקדמי כשגם ככה יש סיכוי ל-3 זרים בקו האחורי (היקמן, רייס, שאראס??) וכמובן שיש גם את סמית'.
נכון.
4 זרים בעמדות 4-5 זה מה שהיה כאן בתחילת העונה שעברה וגם מה שקרה שבעונה שלפניה. הקונספט הזה נכשל ועדיף שהגבוה החמישי יהיה שחקן מקומי זול מאשר עוד זר שגם ככה לא תורם (כמו שהיה בשתי העונות האחרונות).
אם גם מדובר בישראלי צעיר שמצד אחד ניתן לקדם ומצד שני אין ממנו הרבה ציפיות, אז רק הרווחנו מן המהלך הזה.
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שההבאה של ג'ייק כהן כגבוה חמישי היא טוב ועדיפה על קונספט של 4 זרים בקו הקדמי.
איך 4 זרים?
נכון.
4 זרים בעמדות 4-5 זה מה שהיה כאן בתחילת העונה שעברה וגם מה שקרה שבעונה שלפניה. הקונספט הזה נכשל ועדיף שהגבוה החמישי יהיה שחקן מקומי זול מאשר עוד זר שגם ככה לא תורם (כמו שהיה בשתי העונות האחרונות).
אם גם מדובר בישראלי צעיר שמצד אחד ניתן לקדם ומצד שני אין ממנו הרבה ציפיות, אז רק הרווחנו מן המהלך הזה.
מה זה משנה מה היה שנה שעברה או לפני שנתיים?
אף אחד לא דיבר על 4 זרים העונה.
דיברו על עוד סנטר חוץ מג'יימס ואם אליהו עוזב, אז יביאו עוד פורוורד זר.
רק לפני כמה ימים גודס אמר שחסרים להם 3 זרים להחתים בנוסף ל-3 הזרים שממשיכים איתנו.
אז מאיפה הוצאת גבוה חמישי זר??
or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145560.html
פנאתינייקוס שחררה את סופו.
LIAV10 כתב:or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145560.html
אוי ואבוי, עכשיו זה ידוע מתמיד איך יראה הסגל וזה נראה ממש רע:
רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
אליהו (תעשו לי טובה, ישאר כמו גדול), טיוס
סופו, ג'יימס, כהן
בנייה עלובה לרוחב, גם הפעם נגיע לאעלק טופ 8 אחרי סבל מתמשך ושנה הבאה נלך לאותה בנייה.
LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים
LIAV10 כתב:or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145560.html
אוי ואבוי, עכשיו זה ידוע מתמיד איך יראה הסגל וזה נראה ממש רע:
רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
אליהו (תעשו לי טובה, ישאר כמו גדול), טיוס
סופו, ג'יימס, כהן
בנייה עלובה לרוחב, גם הפעם נגיע לאעלק טופ 8 אחרי סבל מתמשך ושנה הבאה נלך לאותה בנייה.
מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים
נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים