המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:כל השיפור מהעונה שעברה זה לכ-10-15 דקות.
רוב הזמן אין שום שיפור!!
CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים
נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.
על מה אתה מדבר בכלל?!משאראס נשאר רק השם!אנשים לא קולטים שבגיל הזה כל חודש הוא משמעותי מבחינת יכולת!ומשום מה יש לי תחושה שהצניחה שלו תבוא דווקא במדי מכבי.
בדיוק הסיפור שהיה עם פאפאלוקאס
LIAV10 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים
נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.
על מה אתה מדבר בכלל?!משאראס נשאר רק השם!אנשים לא קולטים שבגיל הזה כל חודש הוא משמעותי מבחינת יכולת!ומשום מה יש לי תחושה שהצניחה שלו תבוא דווקא במדי מכבי.
בדיוק הסיפור שהיה עם פאפאלוקאס
כאילו חוץ מלקלוע נגד מכבי הוא עשה משהו בשתי עונות אחרונות.
4 נק' ו-2 אסיסטים זה לא כל חודש קריטי, זה אומר שזה כבר נגמר מזמן.
CYellow7 כתב:זה לא כזה קשה לבנות סגל יותר טוב מאשר בעונה שעברה.
בהנחה שרייס, סופו ושאראס יהיו בקבוצה, נחכה ונראה מי ישחק בעמדה 4 אבל מסתמן קו קדמי די טוב וקו אחורי די חלש.
er79 כתב:עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.
MTA2311 כתב:er79 כתב:עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.
כמו מי?
MTA2311 כתב:זה עדיין סגל טוב יותר מהסגל שהיה פה העונה.
זה לא שיפור משמעותי, וזה לא מה שיחזיר אותנו לפיינל פור, אבל זה עדיין סגל טוב יותר.
MTA2311 כתב:er79 כתב:עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.
כמו מי?
מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145560.html
פנאתינייקוס שחררה את סופו.
אוי ואבוי, עכשיו זה ידוע מתמיד איך יראה הסגל וזה נראה ממש רע:
רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
אליהו (תעשו לי טובה, ישאר כמו גדול), טיוס
סופו, ג'יימס, כהן
בנייה עלובה לרוחב, גם הפעם נגיע לאעלק טופ 8 אחרי סבל מתמשך ושנה הבאה נלך לאותה בנייה.
רגע שאני יבין אתה לא רוצה את סופו בגלל ש :
א. דוויט האוורד מועמד .
ב. במקרה שהווארד מסרב ל 700 אלף אז מכבי תתפשר על ניקולה פקוביץ .
ג. נתן ג'וואי האדיר המנוסה עדיף עליו כי הוא ישב על הספסל של ברסהוהוא יכול לשחק 5 דקות יותר .
מה עלוב בקו קדמי של טיוס ג'יימס וסופו ועוד איזה כשרון צעיר כמו כהן ? הריי סופו משלים בדיוק את התכונות החסרות של ג'יימס ולהיפך , חוץ מזה אעל איזה קו קדמי חלמתם ?
ומה רע בעמדת הרכז מאויישת ברייס שאראס וישראלי ( אני מעדיף את רוט ) כשגם היקמן יכול לעזור ? בוא נהיה מציאותיים ולא סתם נבנה קבוצת אשליות .
חוסר הכבוד פה לשחקן כמו סופו לא מובן לי לאור האופציות האחרות ( שזה במקרה הטוב ההוא מהליגה האיטלקית ) שמוזכרות , רבאק השחקן הזה טחן את אירופה במדים הצהובים ולמרות כל הקשקשת הוא כן
הוכיח שהוא יכול לשחק גם 25 ואפילו 30 דקות , אני מתפלל שהוא יוחתם אבל את האמת אני לא מאמין לאור מה שמפורסם שפאו הציעה לו והוא סירב.
er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.
כמו מי?
חסרים שחקנים? פלאניניץ עדיין מסתובב בשוק, אולי גם הוארטס ישוחרר מבארסה, נותרו בודדים אבל עוד יש, חלקם לא מגרדים את ה-2 מליון ואפשר להביא שחקנים כאלה במיליון עד מליון וחצי. זה נכון שהאורז הפרסי מפתה יותר בגלל ה-350 אלף שהוא יעלה, אבל...
yzafrir כתב:והזרים שמכבי יכולה להביא הם לא שחקנים של מליון אלא רק הימורים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים