אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וכהן על הכוונת?

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 14:33

כל השיפור מהעונה שעברה זה לכ-10-15 דקות.
רוב הזמן אין שום שיפור!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 יולי 2013, 14:37

חנו'ש כתב:כל השיפור מהעונה שעברה זה לכ-10-15 דקות.
רוב הזמן אין שום שיפור!!

שאלה גדולה עניין שאראס וסופו, כלומר כמה דקות הן ישחקו אצל בלאט אם יחתמו. מגבלה חמורה של דקות יש להם בכל מקרה במצבם הנוכחי, אז אולי פרדוקסלית זה דווקא יעזור לבלאט שלא ישתגע ממשחק ההגנה שלהם .

שניהם לדעתי שחקני ספסל עד שלא יוכח אחרת ושניהם יהיו זולים מסמית'. ( אני אהיה נודניק בעניין הזה עד הסוף :tongue4 ).

אבל החשש הגדול שלי ששאראס יגמור כמו פאפאס ושאראס שחקן הרבה יותר גדול בשבילנו ( גם אובייקטיבית ), זה יהיה רע מאוד לשני הצדדים. נקווה שהוא יתן עונה טובה .
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 05 יולי 2013, 14:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2013, 14:37

CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים

נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.

על מה אתה מדבר בכלל?!משאראס נשאר רק השם!אנשים לא קולטים שבגיל הזה כל חודש הוא משמעותי מבחינת יכולת!ומשום מה יש לי תחושה שהצניחה שלו תבוא דווקא במדי מכבי.
בדיוק הסיפור שהיה עם פאפאלוקאס

כאילו חוץ מלקלוע נגד מכבי הוא עשה משהו בשתי עונות אחרונות.
4 נק' ו-2 אסיסטים זה לא כל חודש קריטי, זה אומר שזה כבר נגמר מזמן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי CYellow7 » 05 יולי 2013, 14:40

LIAV10 כתב:
CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:צודק, סגל מדהים

נו באמת איפה ראת שכתבתי סגל מדהים ? אבל עם שאראס וסופו עם כל המגבלות שלהם זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה ושיפור גדול מהעונה שעברהב 2 העמדות הכי חשובות לדעתי.

על מה אתה מדבר בכלל?!משאראס נשאר רק השם!אנשים לא קולטים שבגיל הזה כל חודש הוא משמעותי מבחינת יכולת!ומשום מה יש לי תחושה שהצניחה שלו תבוא דווקא במדי מכבי.
בדיוק הסיפור שהיה עם פאפאלוקאס

כאילו חוץ מלקלוע נגד מכבי הוא עשה משהו בשתי עונות אחרונות.
4 נק' ו-2 אסיסטים זה לא כל חודש קריטי, זה אומר שזה כבר נגמר מזמן.

פשוט גימיק מיותר. זה פשוט לעשות צחוק מהאוהדים, לפגוע מקצועית בקבוצה ולהרוס את הזיכרון הטוב שיש לנו משאראס.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יולי 2013, 14:41

זה עדיין סגל טוב יותר מהסגל שהיה פה העונה.
זה לא שיפור משמעותי, וזה לא מה שיחזיר אותנו לפיינל פור, אבל זה עדיין סגל טוב יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 05 יולי 2013, 14:47

זה לא כזה קשה לבנות סגל יותר טוב מאשר בעונה שעברה.
בהנחה שרייס, סופו ושאראס יהיו בקבוצה, נחכה ונראה מי ישחק בעמדה 4 אבל מסתמן קו קדמי די טוב וקו אחורי די חלש.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 יולי 2013, 14:52

CYellow7 כתב:זה לא כזה קשה לבנות סגל יותר טוב מאשר בעונה שעברה.
בהנחה שרייס, סופו ושאראס יהיו בקבוצה, נחכה ונראה מי ישחק בעמדה 4 אבל מסתמן קו קדמי די טוב וקו אחורי די חלש.

אם שאראס מגיע לא בטוח שיגיע עוד זר, זה יהיה כבר זר שביעי ומכבי לא ששה למספר הזה. אולי יסתפקו בקו קדמי של סופו, תיוס, כהן ושון ג'יימס וינסו לשחק עם שון גם כ 4 לפרקים ( או עם סמית ) או איזו קומבינציה אחרת ( לא מכיר את כהן ).

בכל מקרה, הקו הקדמי אמור להיות טוב יותר וזה מאוד פשוט אחרי עונה של שון ג'יימס כמעט לבדו שם.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2013, 15:03

עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יולי 2013, 15:07

er79 כתב:עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.

כמו מי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 15:09

MTA2311 כתב:
er79 כתב:עד שלא יבוא לקבוצה רכז טבעי איכותי וצעיר, תמיד ניראה כמו טוכעס. מוזר שלא מפנימים את זה כבר כמה שנים עם תואמי היקמנים ורייסים למיניהם. אוחיון ממש לא בלבל הזה, וגם לא יהיה.

כמו מי?

בשביל מה יש לנו מחלקת סקאוטינג כל כך נהדרת ואיכותית??
שימצאו אחד כזה!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2013, 15:10

MTA2311 כתב:זה עדיין סגל טוב יותר מהסגל שהיה פה העונה.
זה לא שיפור משמעותי, וזה לא מה שיחזיר אותנו לפיינל פור, אבל זה עדיין סגל טוב יותר.

סופו טוב מפלאניניץ', בכלל לא בטוח שרייס + שאראס זה עדיף מלוגאן
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2013, 15:18

MTA2311 כתב:

כמו מי?

חסרים שחקנים? פלאניניץ עדיין מסתובב בשוק, אולי גם הוארטס ישוחרר מבארסה, נותרו בודדים אבל עוד יש, חלקם לא מגרדים את ה-2 מליון ואפשר להביא שחקנים כאלה במיליון עד מליון וחצי. זה נכון שהאורז הפרסי מפתה יותר בגלל ה-350 אלף שהוא יעלה, אבל...
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2013, 15:20

זו לא חוכמה לבנות סגל יותר טוב מהסגל של שנה שעברה
מדובר בסגל רע שיצליח רק במידה ורייס יהיה הצלחה וששחקנים בינוניים כמו היקמן,סמית' וטיוס יתנו מעבר למצופה
שוב פעם במקשום לבנות סגל קצר ואיכותי הולכים על סגל רחב ובינוני,העיקר שבכל כתבה בחודשיים האחרונים נכתב שמכבי הפנימה את זה.

הנהלת מכבי-נמאסתם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2013, 15:25

פדרמן פושט רגל. מכבי הפכה כנראה להכנסה העיקרית שלו. במפעלים הפטרוכימיים שלו המצב שלו בקנטים, אז מה רע בלהחזיק את המועדון כבני ערובה ולהכניס קצת מרשרשים לכיס? אני מעריך שהשנה זו תהיה השנה השנייה שהוא יוצא עם רווח של מליונים לכיס. מי צריך בורוסיס אם אפשר כהן? מי צריך פארגו אם אפשר אורז קלאסי בחצי קילו?
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יולי 2013, 15:31

מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:
or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.145560.html
פנאתינייקוס שחררה את סופו.

אוי ואבוי, עכשיו זה ידוע מתמיד איך יראה הסגל וזה נראה ממש רע:

רייס, אוחיון
היקמן, שאראס, לאנדסברג
סמית', פניני
אליהו (תעשו לי טובה, ישאר כמו גדול), טיוס
סופו, ג'יימס, כהן

בנייה עלובה לרוחב, גם הפעם נגיע לאעלק טופ 8 אחרי סבל מתמשך ושנה הבאה נלך לאותה בנייה.

רגע שאני יבין אתה לא רוצה את סופו בגלל ש :

א. דוויט האוורד מועמד .

ב. במקרה שהווארד מסרב ל 700 אלף אז מכבי תתפשר על ניקולה פקוביץ .

ג. נתן ג'וואי האדיר המנוסה עדיף עליו כי הוא ישב על הספסל של ברסהוהוא יכול לשחק 5 דקות יותר .

מה עלוב בקו קדמי של טיוס ג'יימס וסופו ועוד איזה כשרון צעיר כמו כהן ? הריי סופו משלים בדיוק את התכונות החסרות של ג'יימס ולהיפך , חוץ מזה אעל איזה קו קדמי חלמתם ?

ומה רע בעמדת הרכז מאויישת ברייס שאראס וישראלי ( אני מעדיף את רוט ) כשגם היקמן יכול לעזור ? בוא נהיה מציאותיים ולא סתם נבנה קבוצת אשליות .

חוסר הכבוד פה לשחקן כמו סופו לא מובן לי לאור האופציות האחרות ( שזה במקרה הטוב ההוא מהליגה האיטלקית ) שמוזכרות , רבאק השחקן הזה טחן את אירופה במדים הצהובים ולמרות כל הקשקשת הוא כן

הוכיח שהוא יכול לשחק גם 25 ואפילו 30 דקות , אני מתפלל שהוא יוחתם אבל את האמת אני לא מאמין לאור מה שמפורסם שפאו הציעה לו והוא סירב.

בגדול אני מסכים איתך למרות שאני לא חושב שהסגל של מכבי באמת יראה כפי שהוא מתואר למעלה.

בנוגע לרייס אני דוקא מאוד אופטימי לגביו ומאמין שמדובר בהחתמה טובה. דוקא הבעיה הגדולה יותר לטעמי היא סופו שספק גדול אם יגרום לשיפור משמעותי באיכות הסגל בתפוקה הקבוצתית.
מה שכן, הקו הקדמי בעונה החולפת היה כ"כ דליל, שכל עיבוי או שדרוג מינמלי שלו יכול ליצור שיפור יחסית משמעותי. מספיק שמישהו מן הגבוהים שיובאו יוכל לספק דקות מנוחה לג'יימס בלי לגרום לנזקים על המגרש וכבר יש כאן משהו אפגרייד מן העונה החולפת.
לצערי, לא נראה שיהיה כאן שידרוג משמעותי במיוחד וכאמור, בעיניי לסופו פשוט אין את היכולת לגרום לשידרוג כזה במכבי. שוב, הנקודה החיובית היא שבגדול נראה שיש כאן איזה שיפור ביחס לעונה הקודמת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יולי 2013, 15:35

er79 כתב:
MTA2311 כתב:

כמו מי?

חסרים שחקנים? פלאניניץ עדיין מסתובב בשוק, אולי גם הוארטס ישוחרר מבארסה, נותרו בודדים אבל עוד יש, חלקם לא מגרדים את ה-2 מליון ואפשר להביא שחקנים כאלה במיליון עד מליון וחצי. זה נכון שהאורז הפרסי מפתה יותר בגלל ה-350 אלף שהוא יעלה, אבל...

פלאניניץ' הוא רכז צעיר?
הוארטס שחקן נחמד, ובוודאי הייתי מעדיף אותו על הגרמני שסיכם, אבל הוא ממש לא השחקן שהיה עושה את ההבדל בין עוד הצלבה, למשהו מעבר.

לא יגיע לפה רכז טבעי ואיכותי, כי הם עולים כסף שאין לנו. אני לא מחדש לך פה כלום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2013, 15:40

אני חייב להתחיל בזה שאני פשוט נגעל ממה שאנשים פה כותבים ומצורת ההטבתאות .

לגבי רייס , אני עוקב אחריו שנתיים ולפי התגובות פה של הרבה אנשים כמו "איכס" או "שחקן פח" אז או שהם לא ראו אותו משחק דקה או שהם חושבים שאנחנו צסק"א ריאל או ברצלונה .
להגיד ששחקנים כמו פלאנניץ' או הורררטאס עדיין חופשיים זה בדיחה כי מה שחקנים של מליון יורו קשורים למכבי בכלל ? רייס יעלה בסביביות ה500K דולר והאמת אני לא מכיר אף שחקן גם לו עד מליון דולר שבוודאות יתן יותר .
אין מה לעשות אבל מכבי כנראה לא יכולה להרשות לעצמה שחקנים ביותר ממליון (וגם זה רק לשחקן אחד בסגל) והיא צריכה להמר ואני חושב שרייס זה הימור מצויין .
אני גם חושב שלייד שאראס (שייאזן אותו ) הוא יכול באמת לעשות את ההתקדמות שהוא ומכבי צריכים .
לגבי כהן , אני לא כלכך מכיר אותו אבל זה נראה שהוא מתוכנן להיות גבוהה חמישי ושעמדה 4 תסגר כנראה עם טיוס ואו אליהו או זר נוסף (כשגם כהן בא בחשבון )
בכל מקרה מכבי לא תישאר עם 5 זרים כי אין מספיק ישראלים טובים שישלימו אותם והזרים שמכבי יכולה להביא הם לא שחקנים של מליון אלא רק הימורים .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2013, 15:44

yzafrir כתב:והזרים שמכבי יכולה להביא הם לא שחקנים של מליון אלא רק הימורים .

על זה בדיוק האיכס, לא ספציפית על רייס....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2013, 15:47

אני דווקא חושב שרייס שחקן טוב ושיש לו פוטנציאל גדול (וכבר אמרתי את זה)
מצד שני,לא הגיוני שמכבי תבנה קבוצה שמורכת רק מהימורים ושחקנים בינוניים/משלימים?
איפה שנים-שלושה שחקנים שיעשו את ההבדל בין עוד עונה אפורה,מגעילה וכשלונית לעונה מהנה עם הצלחה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2013, 15:51

בו נגיד שאם הסגל יראה כך :
1-2 רייס , היקמן , אוחיון\הלפרין , שאראס , לאנדסברג
3 סמית' , פניני
4 ליאור , טיוס ( במקרה של שבעה זרים אז זר במקום ליאור )
5 סופו , ג'יימס , כהן

אני יהיה יחסית מרוצה לעומת מה שציפיתי בשבועות האחרונים אחרי שהבנתי ששחקנים כמו פארגו , לאנגפורד וכו' לא יגיעו .
אני חייב לציין איזה נקודה חשובה . רייס הוא לא המחליף של לוגן אלא של היקמן .
היקמן יחליף את לוגן בעמדה 2 מה שיותר מתאים לו ורייס יכנס לעמדה 1 יחד עם שאראס ואוחיון

חני , אני לא מבין למה צריך להגיד איכס דווקא כשהחתימו את רייס , כשחידשו את החוזה של היקמן זה איכס יותר גדול , כשבנו על ג'יימס כסנטר יורוליג מוביל זה גם איכס גדול...העניין הוא שאני כבר השלמתי עם המצב של מכבי כרגע ומנסה למצוא את הטוב , ודם חדש כמו רייס בא לי יותר טוב מאשר היקמן ולוגן ומסקרן אותי הרבה יותר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־12 אורחים