המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
CYellow7 כתב:אם בהנהלת מכבי היו חושבים מקצועית ולא איך למלא את ההיכל ולהכניס עוד כסף לכיס, אז הכסף של שאראס ורייס היה הולך על רכז אחד במיליון+.
הציעו סכומים יפים לפארגו אז למה לעזאזל שינו את התוכניות והחליטו להביא 2 גארדים בכסף הזה?
MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?
כן, רק חבל שהולכים למכור לנו שרייס ושאראס השם הגדול שווים מקצועית לגארד אחד טוב, ויודע מה? אוהדי מכבי הולכים לאכול את זה בגדול ולהאמין.
לא באמת חושבים פה איך לשפר את הקבוצה, אלא רק איפה ואיך לחסוך את הכסף ועדיין לגרום לזה להראות טוב.
אוהדי מכבי יעלו על זה כנראה ב 8-12 שנים הבאות, כי כרגע נראה שהקליטה מאוד איטית (ואני לא מדבר על חברי הפורום, נראה שכולם פה כבר מודעים לזה, אולי חוץ מאחד-שניים)
yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
הם לא עובדים על אף אחד . שאראס סופו ורייס זה מה שכלכלית הם יכולים כרגע ואישית אני חושב שזה יכול לעבוד.
מכבי תיהיה יותר תלוייה בשחקנים המשלימים שלה שיצטרכו לשדרג את עצמם כמו פניני טיוס ואחרים...
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
הם לא עובדים על אף אחד . שאראס סופו ורייס זה מה שכלכלית הם יכולים כרגע ואישית אני חושב שזה יכול לעבוד.
מכבי תיהיה יותר תלוייה בשחקנים המשלימים שלה שיצטרכו לשדרג את עצמם כמו פניני טיוס ואחרים...
לא יכולים? תודה רבה, תמכרו.
אני לא צריך לממן אותם בכרטיסים הכי יקרים באירופה עם כל הכבוד.
פה זה לא עסק, זה הובי.
yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
אדגר פו כתב:yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
אני לא כל כך מבין מה אתה בדיוק מצפה מהם, הם בסך הכול שחקנים משלימים - מחליפים עם סט כשרונות קטן שלא יעשו לך שום הבדל בין קבוצה איכותית לסתם קבוצה.
סופו ושאראס , אם יגיעו ( וזה לא בטוח בכלל ) מסוגלים כרגע גם להיות רק שחקנים מחליפים, השאלה איפה הגו טו גיא שמכבי התלוננה כבר חודשים שאין לה.
אם מכבי חושבת שהיקמן יהיה השחקן הזה אז סבבה, אולי הוא יעשה את הקפיצה הזאת או אולי רייס. אבל זה הימור וכמו כל הימור קשה לדעת לאן זה ילך.
yzafrir כתב:אדגר פו כתב:yzafrir כתב:זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע יותר, היא פשוט לא יכולה. המצב הכלכלי של פדרמן גרוע מאוד וגם מזרחי לא עשיר כמופעם (לפני הגירושים) .
אני לא כל כך מבין מה אתה בדיוק מצפה מהם, הם בסך הכול שחקנים משלימים - מחליפים עם סט כשרונות קטן שלא יעשו לך שום הבדל בין קבוצה איכותית לסתם קבוצה.
סופו ושאראס , אם יגיעו ( וזה לא בטוח בכלל ) מסוגלים כרגע גם להיות רק שחקנים מחליפים, השאלה איפה הגו טו גיא שמכבי התלוננה כבר חודשים שאין לה.
אם מכבי חושבת שהיקמן יהיה השחקן הזה אז סבבה, אולי הוא יעשה את הקפיצה הזאת או אולי רייס. אבל זה הימור וכמו כל הימור קשה לדעת לאן זה ילך.
אני מתכוון שבעונה של פארגו , עם כל הכבוד להצלחה של שחקני המפתח , מי שנתן את האקסטרא היו פניני , בלו , ושאר שחקני הספסל...
אם מכבי תצליח לפגוע בסופו של דבר עם הזרים החדשים , היא עדיין תצטרך שיפור משמעותי אצל אלו הותיקים ואצל השחקנים המשלמים כדי לעשות משהו יפה ביורוליג שנה הבאה .
העונה האחרונה היא דוגמא די טובה לזה , סך הכל החמישייה נתנה את התפוקה מבחינה סטטיסטית רק שמכבי לא קיבלה שום אקסטרא מהספסל
אדגר פו כתב:לפי אורנן ממעריב הלפרין כבר קרוב מאוד למכבי , אם נצרף את זה לכך שבישראל היום כבר סגרו עניין עם רייס וסופו אני חושב שנקבל כבר תמונה די מלאה של הקבוצה, גם אם יש התלבטות כרגע אם להביא זר בעמדה 4 או להביא את שאראס.
נראה שמכבי הלכה הקיץ על הצד היותר בטוח עם שחקנים שהיא מכירה , חוץ מרייס שעדיין צריך להוכיח מה הוא שווה. הבעייה שהמוכר שווה גם לבינוני
ברוב המקרים לגבי השחקנים האלו. הלפרין בירידה חדה, גם סופו יעלה הרבה פחות היום מקדנציה הראשונה שלו במכבי, בטח שאראס אם יגיע לעונת פרישה .
כנראה שאין כמו נעל בית ישנה ומשומשת ואפילו קצת מרופטת. לא ברור מה החלק של הצוות המקצועי בבנייה הזאת חוץ אולי מרייס, את שאר השחקנים גם ההנהלה יכולה לקחת על עצה את החתמתם.
מצד שני יותר גרוע משנה שעברה אני לא חושב שזה יהיה , אלא אם כן סופו יהיה קטסטרופה ושאראס ישבוק חיים דווקא השנה. על הלפרין אני לא בונה
כלום והשאלה מה יעשה אוחיון עם כל הבלאגן הזה . ( יכול להיות שירצה דווקא לעזוב היום ).
yzafrir כתב:אדגר פו כתב:לפי אורנן ממעריב הלפרין כבר קרוב מאוד למכבי , אם נצרף את זה לכך שבישראל היום כבר סגרו עניין עם רייס וסופו אני חושב שנקבל כבר תמונה די מלאה של הקבוצה, גם אם יש התלבטות כרגע אם להביא זר בעמדה 4 או להביא את שאראס.
נראה שמכבי הלכה הקיץ על הצד היותר בטוח עם שחקנים שהיא מכירה , חוץ מרייס שעדיין צריך להוכיח מה הוא שווה. הבעייה שהמוכר שווה גם לבינוני
ברוב המקרים לגבי השחקנים האלו. הלפרין בירידה חדה, גם סופו יעלה הרבה פחות היום מקדנציה הראשונה שלו במכבי, בטח שאראס אם יגיע לעונת פרישה .
כנראה שאין כמו נעל בית ישנה ומשומשת ואפילו קצת מרופטת. לא ברור מה החלק של הצוות המקצועי בבנייה הזאת חוץ אולי מרייס, את שאר השחקנים גם ההנהלה יכולה לקחת על עצה את החתמתם.
מצד שני יותר גרוע משנה שעברה אני לא חושב שזה יהיה , אלא אם כן סופו יהיה קטסטרופה ושאראס ישבוק חיים דווקא השנה. על הלפרין אני לא בונה
כלום והשאלה מה יעשה אוחיון עם כל הבלאגן הזה . ( יכול להיות שירצה דווקא לעזוב היום ).
נראה לי שאם הלפרין חותם אז או שאראס או אוחיון לא יהיו במכבי . אחרת יהיו פה 6 שחקנים על עמדות 1-2 . רייס , היקמן , אוחיון , שאראס , הלפרין , לאנדסברג...
יוני , מה שהתכוונתי זה שבעונה האחרונה היקמן , ג'יימס , וסמית' וגם לוגאן (כמחליף) נתנו תפוקה טובה כשחקני חמישייה . הבעייה הייתה שלא קיבלת כלום מהמחליפים שלהם וגם שלא היית שלם בכל העמדות (בעיקר 4 )
כל עמדה היה לך רק שחקן אחד שתיפקד וכשירד לספסל הרמה ירדה דרסטית .
בעונה של פארגו , תמיד היה לך שחקן ספסל ששידרג את עצמו במשחק מסויים והעונה לא היה את זה .
עונה הבאה לא יספיק אם רק שחקני החמישייה יתנו את התפוקה אלא צריך שגם הספסל יעשה את העבודה (בעיקר אוחיון , פניני , וטיוס...)
dod כתב:כמו הרבה עונות אחרות העונה הזו תגיע לאן שהגארדים (וקלעי 3 אחרים - אם יהיו) יביאו אותה.
כרגע הכיוון נראה לא משהו - אלא אם כן רייס יתגלה כגניבת השנה, לשאראס יהיו מיכלי רזרבה ממקור לא ידוע וגם בלאט יסכים להתעלם מיכולתו ההגנתית.
בקיצור קשה להאמין שנגיע לאנשהו
er79 כתב:yzafrir כתב:אדגר פו כתב:לפי אורנן ממעריב הלפרין כבר קרוב מאוד למכבי , אם נצרף את זה לכך שבישראל היום כבר סגרו עניין עם רייס וסופו אני חושב שנקבל כבר תמונה די מלאה של הקבוצה, גם אם יש התלבטות כרגע אם להביא זר בעמדה 4 או להביא את שאראס.
נראה לי שאם הלפרין חותם אז או שאראס או אוחיון לא יהיו במכבי . אחרת יהיו פה 6 שחקנים על עמדות 1-2 . רייס , היקמן , אוחיון , שאראס , הלפרין , לאנדסברג...
יוני , מה שהתכוונתי זה שבעונה האחרונה היקמן , ג'יימס , וסמית' וגם לוגאן (כמחליף) נתנו תפוקה טובה כשחקני חמישייה . הבעייה הייתה שלא קיבלת כלום מהמחליפים שלהם וגם שלא היית שלם בכל העמדות (בעיקר 4 )
כל עמדה היה לך רק שחקן אחד שתיפקד וכשירד לספסל הרמה ירדה דרסטית .
בעונה של פארגו , תמיד היה לך שחקן ספסל ששידרג את עצמו במשחק מסויים והעונה לא היה את זה .
עונה הבאה לא יספיק אם רק שחקני החמישייה יתנו את התפוקה אלא צריך שגם הספסל יעשה את העבודה (בעיקר אוחיון , פניני , וטיוס...)
לנדסברג תופקד יותר כ-3 העונה, מחליף שלישי לסמית' ופניני. אבל בגדול אני מסכים שהוא נוטה יותר ל-2.
er79 כתב:האורז לא היה כמו פארגו ולא יהיה כמו פארגו. ושוב אני אומר, קבוצה בלי מנהל משחק איכותי לא תגיע לשום מקום ולשום דבר.
yzafrir כתב:באיזה שהוא מקום הסגל הזה מזכיר לי את הסיטואציה שהייתה בקיץ שהחתימו את פארגו .
רייס בתפקיד פארגו ( שחקן שעוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות )
היקמן בתפקיד פרקינס ( שחקן שנשאר לעונה שנייה אחרי שלמדו להבין יותר טוב את היתרונות והחסרונות שלו )
סמית' בתפקיד איידסון ( אני חושב שאין כלכך צורך להסביר למה )
אליהו וטיוס בתפקיד אליהו ובלו ( אולי נחלשנו התקפית אבל הגנתית וריבאונד התחזקנו )
סופו וג'יימס בתפקיד סופו והנדריקס ( לא שינוי משמעותי )
מה שצריך לקרות כדי שזה יצליח :
שרייס יתברר ככשרון כמו שקרה עם פארגו
שהיקמן יראה שהשינוי בתפקוד שלו הוא לטובה\ת הקבוצה
שסמית' יראה יציבות ( ושפניני יחזור להיות השחקן מהעונה ההיא)
אליהו יממש את הכשרון שלו סוף סוף ושטיוס יתן את התפוקה מהספסל כמו שעשה בעונה שעברה בקאנטו
שספופו יחזור לעצמו וג'יימס ימשיך את מה שהתחיל בעונה האחרונה .
לא כזה תסריט מופרך ולא משהו שלא קרה אף פעם , אבל עדיין זה הימור גדול שכנראה שאין לנו ברירה במצב כרגע (שפדרמן לא משחרר ) וצריך להשלים עם זה ( לפחות לעונה הזאת .)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], yon1 ו־14 אורחים