מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי rc4991 » 06 יולי 2013, 21:23

מקובי כתב:
זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם מה שרשמת
אבוי לנו שאלה הסטארים שלנו שלצידם מביאים שחקנים משלימים והימורים

מסכים, ולכן גם רשמתי שצריך להשקיע ברכז איכותי.
כי ה"סטארים" האלה עם כל הכבוד להם לא מספיקים. הנקודה היתה שדווקא השנה מכבי הצליחה להשאיר את העוגנים שלה.

אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.

גם רכז טוב אחד לא יספיק כדי להפוך סגל כזה לרציני,צריך לפחות שנים-שלושה שחקנים טובים בקבוצה
אני ממש לא רציתי את סמית' ולגבי ג'יימס...לא חוכמה להשאיר אצלך שחקן שיש לו חוזה לעוד עונה ושהוא מאוהב בקבוצה
ברור לך ולכולנו שאם הוא היה מעדיף כסף הוא כבר לא היה נשאר כאן(לפחות לא בעונה הבאה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2013, 21:36

rc4991 כתב:
מקובי כתב:
זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם מה שרשמת
אבוי לנו שאלה הסטארים שלנו שלצידם מביאים שחקנים משלימים והימורים

מסכים, ולכן גם רשמתי שצריך להשקיע ברכז איכותי.
כי ה"סטארים" האלה עם כל הכבוד להם לא מספיקים. הנקודה היתה שדווקא השנה מכבי הצליחה להשאיר את העוגנים שלה.

אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.

גם רכז טוב אחד לא יספיק כדי להפוך סגל כזה לרציני,צריך לפחות שנים-שלושה שחקנים טובים בקבוצה
אני ממש לא רציתי את סמית' ולגבי ג'יימס...לא חוכמה להשאיר אצלך שחקן שיש לו חוזה לעוד עונה ושהוא מאוהב בקבוצה
ברור לך ולכולנו שאם הוא היה מעדיף כסף הוא כבר לא היה נשאר כאן(לפחות לא בעונה הבאה)

זה לא משנה איך... אם מצליחים להשאיר שחקן שנתן עונה טובה זה כבר טוב.

מנגד, יש צדק במה שאתה אומר. סמית', ג'יימס ובוודאי היקמן, אלה בדיוק השחקנים שיחסית קל להשאיר. אלה לא עילויים כמו מוריס או פארגו, הם לא מוערכים כמו אידסון ולאנגפורד, וכמובן
שגם יחסית הם זולים.
אם נניח סמית' היה מראה יכולות ברמת אנטוני פארקר (או חצי מזה), אז אין סיכוי שהוא היה נשאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יולי 2013, 21:53

]
מקובי כתב:
נ.ב. 2
אם יורשה לי- בת כמה את? (זכור לי שרשמת את זה באחת ההודעות בעבר)

28, למה??

מקובי כתב:אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.

אם מכבי היתה מוותרת על היקמן, אני הייתי מאושרת....
לגבי 2 האחרים, אני מאוד אוהבת אותם אבל הם לא ברמה של שחקנים שמכבי רצתה אבל לא הצליחה להשאיר בעבר ולכן אם הם היו בורחים, אז הזעם על ההנהלה היה תלוי אך ורק בזהות המחליפים שלהם!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2013, 21:56

היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984 :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יולי 2013, 21:57

LIAV10 כתב:היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984 :D

חחחח כשמדובר על לברון יש לך זיכרון על ;)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 06 יולי 2013, 22:02

חנו'ש כתב:

כן, היה זכור לי שרשמת את זה איפשהו. כנראה באמת בת'רד הזה.
אם כי היה זכור לי שאת יותר גדולה.

וזה היה מתוך התעניינות... אמרת שאת לא זוכרת את שנות ה90... וזה היה נשמע לי מוזר כי זכרתי שאת בערך בגילי וגדלנו בתקופה הזו.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2013, 22:03

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:

וזה היה מתוך התעניינות... אמרת שאת לא זוכרת את שנות ה90... וזה היה נשמע לי מוזר כי זכרתי שאת בערך בגילי וגדלנו בתקופה הזו.

אולי היא יותר גדולה..

באיזו שעה נולדת? ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יולי 2013, 22:22

]
LIAV10 כתב:
מקובי כתב:
חנו'ש כתב:

אולי היא יותר גדולה..

באיזו שעה נולדת? ;)

שאלה קשה מידי, אני לא יודעת.... :nono
מקובי כתב:וזה היה מתוך התעניינות... אמרת שאת לא זוכרת את שנות ה90... וזה היה נשמע לי מוזר כי זכרתי שאת בערך בגילי וגדלנו בתקופה הזו.

גדלתי בשנות ה-90, אבל לא על מכבי :oops
מה לעשות שהייתי נערה מתבגרת סטנדרטית שלא מעניין אותה בכלל ספורט.
זה הגיע בשלב קצת יותר מאוחר בחיים....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2013, 00:21

פדרמן תעזוב אותנו כבר,נמאס לנו לסבול ממך
איזה מין יחס אתה נותן לאחד הסמלים הגדולים שלנו אי פעם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 07 יולי 2013, 02:57

זה גם תאריך הלידה שלי :) רק שנולדתי שנתיים לפניך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 06:33

השארת ג'יימס , סמית' והיקמן זה לא הישג גדול להנהלה . תיהיו בטוחים שאם הסגל הזה היה מעפיל לפיינלפור אז לא היה נשאר זכר לאף שחקן חופשי שהיה בסגל זה . ( וזה בדיוק ההבדל למה פארגו , איידסון , מוריס...לא נשארו . )
מספיק אפילו אם הסגל הזה היה נותן הופעה טובה בטופ שמונה כמו עונה שעברה וכבר היה הרבה יותר קשה להשאיר אותם .
אבל התצוגה של מכבי בטופ 8 לא השאירה ספק שהשחקנים האלו שווים בדיוק מה שהם מקבלים במכבי ולכן הם עדיין פה . איידסון אחרי עונה שמבחינה סטטיסטית היה אפילו פחות טוב מסמית' קיבל חוזה עתק . למה סמית' לא ? למה היקמן לא ?
כי זה לא חוכמה להיות נרקיס בביצה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הגיע הזמן לעשות

הודעהעל ידי שרון » 04 אוגוסט 2013, 22:32

חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.
שרון

הודעהעל ידי שרון » 04 אוגוסט 2013, 23:17

נורא חבל ששלחתם את התגובה לתרד זה ושיקבר מתחת לנושא ״ותיק״ ולא השארתם כנושא חדש שיעיר את כולנו מתרדמה מסוכנת שאנו שרויים בה. דרך אגב סיפור דרק שארפ הוא מאפיין לכל הסיפור. חבל!!!
שרון

Re: הגיע הזמן לעשות

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוגוסט 2013, 23:48

שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.

דבר ראשון המחאה צריכה לבוא מהאוהדים הקטנים - נניח אתה... האם חידשת את המנוי? אם כן, אז זאת כבר בעיה.

דבר שני, אתה צודק בטענות, אבל לפני שיוצאים למלחמת חורמה מול ההנהלה, צריך להיות הלך רוח מתאים בקרב רוב האוהדים. מה לעשות שרוב האוהדים עדיין לא שם.
אם אתה לא רוצה להצטייר כמיעוט מיליטנטי אז צריך להמשיך ולתת צ'אנס,ולקטר בפורומים. אני לא רואה דרך אחרת.

דבר שלישי, הישראלים בכלל לא קשורים לעניין. נכון שבעונה הבאה עושה רושם שיהיה שיא שלילי ברמת הישראלים במועדון (ובמיוחד ברמת הישראלים שאינם מתאזרחים), אבל
זהות המועדון לא נמדדת דווקא לפי הישראלים שלה.
למשל בשנות ה-90 היה למועדון צוות ישראלים מרשים שכלל לאורך העשור את ג'מצ'י, הנפלד, קטש, שפר, דניאל וגודס, וגם עוד כמה ישראלים מדרג ב' וכמה מתאזרחים מופלאים כמו
מרסר, סימס, ליף ושארפ.
לעומת זאת בשנות ה-2000, סגל הישראלים כלל את בורשטיין, אליהו, הלפרין, גרין, שלף (והנפלד בתחילת העשור) ואת שארפ, בלו, תומאס וארנולד כמתאזרחים בולטים.
השמות של שנות ה-90 עולים עלאלה של שנות ה-2000 בעשרות מונים. עם זאת בשנות ה-90, קבוצת מכבי סופרת פיינל פור אחד בתחילת העשור ואחד בסופו, והרבה הרבה בינוניות,
לעומת 3 תארים אירופאים, עוד שני גמרים ועוד פיינל פור אחד בשנות ה-2000...
אני מבטיח לך שהקהל התחבר הרבה יותר לקבוצה הגדולה של שנות ה-2000, בייחוד לזו של שאראס, פארקר, ניקולה והחברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוגוסט 2013, 06:01

שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.

האם גם פארקר , שאראס , בסטון , ניקולה , מוריס , פארגו , פרקינס , איידסון....הם גם שכירי חרב ?
אם כן אז אני מעדיף קבוצה של שכירי חרב בצמרת היורוליג מאשר קבוצה ישראלית בתחתית היורוקאפ....
כמו שאמרו לך , אם גם אתה חידשת את המנוי אז מה בדיוק יעזור עצומה ?
למשפחה של חבר שלי היה עשרות מנויים (23 ליתר דיוק ) במשך יותר מ-20 שנה , והשנה הם חידשו רק 7 מנויים !!! זו מחאה !!! . הבעיה שמכבי ימכרו את המנויים שנשארו בקלות....
לפחות אני מקווה שהדבר הטוב שיצא מהעונה האחרונה זה שיהיה תחלופה של קהל ויבואו חברה צעירים שחיכו למנוי במקום הרבה קרישים ותיקים ועייפים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוגוסט 2013, 06:52

yzafrir כתב:

האם גם פארקר , שאראס , בסטון , ניקולה , מוריס , פארגו , פרקינס , איידסון....הם גם שכירי חרב ?
אם כן אז אני מעדיף קבוצה של שכירי חרב בצמרת היורוליג מאשר קבוצה ישראלית בתחתית היורוקאפ....
כמו שאמרו לך , אם גם אתה חידשת את המנוי אז מה בדיוק יעזור עצומה ?
למשפחה של חבר שלי היה עשרות מנויים (23 ליתר דיוק ) במשך יותר מ-20 שנה , והשנה הם חידשו רק 7 מנויים !!! זו מחאה !!! . הבעיה שמכבי ימכרו את המנויים שנשארו בקלות....
לפחות אני מקווה שהדבר הטוב שיצא מהעונה האחרונה זה שיהיה תחלופה של קהל ויבואו חברה צעירים שחיכו למנוי במקום הרבה קרישים ותיקים ועייפים...

זאת בדיחה, נכון?
כל הכבוד להם, קיצצו בשליש את כמות המנויים שלהם. ממש כיכר תחריר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שרון » 05 אוגוסט 2013, 07:09

אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי. פארקר וחבריו הזדהו עם הקבוצה יותר מישראלים אבל מה הקשר. אני יוצא נגד ההתנהלות של ניהול הקבוצה . מי הסמיך את דני פדרמן להיות גנרל מנגר . רוצה לשחק שישחק בסוני פליסטישן,למה בקבוצה של המדינה? ממתי הוא מבין משהו בכדורסל? האם זה שאבא שלו הבעלים זה הופך אותו לאיש מקצוע? זו הבעיה, זו התחושה . אם היו טועים אבל לפחות היה קו מחשבה איש מקצוע מוערך שמקבל החלטות, מילא אבל. והאמת שמאז שפדרמן בקבוצה ,שום הצלחה, רק כשלונות,איבוד דרך וזהות. כן הבעיה היא במינויים ובספונסרים אבל עדיין לא מאוחר להביע דיעה להציג מחאה.
שרון

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אוגוסט 2013, 07:31

שרון כתב:אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי. פארקר וחבריו הזדהו עם הקבוצה יותר מישראלים אבל מה הקשר. אני יוצא נגד ההתנהלות של ניהול הקבוצה . מי הסמיך את דני פדרמן להיות גנרל מנגר . רוצה לשחק שישחק בסוני פליסטישן,למה בקבוצה של המדינה? ממתי הוא מבין משהו בכדורסל? האם זה שאבא שלו הבעלים זה הופך אותו לאיש מקצוע? זו הבעיה, זו התחושה . אם היו טועים אבל לפחות היה קו מחשבה איש מקצוע מוערך שמקבל החלטות, מילא אבל. והאמת שמאז שפדרמן בקבוצה ,שום הצלחה, רק כשלונות,איבוד דרך וזהות. כן הבעיה היא במינויים ובספונסרים אבל עדיין לא מאוחר להביע דיעה להציג מחאה.

אנחנו מסכימים בנוגע לזה ואתה מוזמן לגלוש בהיסטוריה של הפורום ולראות את הכעס שלנו כלפי ההנהלה
מה שאנחנו לא מסכימים איתך זה הבולשיט של צביון ישראלי שמחליש את מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שרון » 05 אוגוסט 2013, 07:40

או קי אז לא צביון ישראלי,שחקנים עם הזדהות. שלא יהיה עוד פעם לוגן היקמן תומאס ושרמדיני. ויפה שעה אחת קודם. לעצם העניין אם כולם מסכימים בואו ונעשה מעשה, בואו נאחד כוחות עם הפורומים האחרים בכל חתך הגילאים , נייצר הסכמה רחבה ונעביר את הלך הרוח גם להנהלה וגם לתקשורת. אולי אולי נצליח להגיד את הלך הרוח בציבור.
שרון

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 05 אוגוסט 2013, 08:40

רוב אוהדי מכבי בארץ בטוחים שביקורת מעידה על ההפך מאהדה וזה יקשה על גיוס תמיכה במחאה...
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים