שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.
דבר ראשון המחאה צריכה לבוא מהאוהדים הקטנים - נניח אתה... האם חידשת את המנוי? אם כן, אז זאת כבר בעיה.
דבר שני, אתה צודק בטענות, אבל לפני שיוצאים למלחמת חורמה מול ההנהלה, צריך להיות הלך רוח מתאים בקרב רוב האוהדים. מה לעשות שרוב האוהדים עדיין לא שם.
אם אתה לא רוצה להצטייר כמיעוט מיליטנטי אז צריך להמשיך ולתת צ'אנס,ולקטר בפורומים. אני לא רואה דרך אחרת.
דבר שלישי, הישראלים בכלל לא קשורים לעניין. נכון שבעונה הבאה עושה רושם שיהיה שיא שלילי ברמת הישראלים במועדון (ובמיוחד ברמת הישראלים שאינם מתאזרחים), אבל
זהות המועדון לא נמדדת דווקא לפי הישראלים שלה.
למשל בשנות ה-90 היה למועדון צוות ישראלים מרשים שכלל לאורך העשור את ג'מצ'י, הנפלד, קטש, שפר, דניאל וגודס, וגם עוד כמה ישראלים מדרג ב' וכמה מתאזרחים מופלאים כמו
מרסר, סימס, ליף ושארפ.
לעומת זאת בשנות ה-2000, סגל הישראלים כלל את בורשטיין, אליהו, הלפרין, גרין, שלף (והנפלד בתחילת העשור) ואת שארפ, בלו, תומאס וארנולד כמתאזרחים בולטים.
השמות של שנות ה-90 עולים עלאלה של שנות ה-2000 בעשרות מונים. עם זאת בשנות ה-90, קבוצת מכבי סופרת פיינל פור אחד בתחילת העשור ואחד בסופו, והרבה הרבה בינוניות,
לעומת 3 תארים אירופאים, עוד שני גמרים ועוד פיינל פור אחד בשנות ה-2000...
אני מבטיח לך שהקהל התחבר הרבה יותר לקבוצה הגדולה של שנות ה-2000, בייחוד לזו של שאראס, פארקר, ניקולה והחברים.