CYellow7 כתב:כן רק שברור לנו שהכסף על שחקן כזה יבוא על חשבון עמדות אחרות. נראה פה סופרסטאר ואיתו 4 זרים שביחד לא עוברים את מיליון הדולר.
הנה כבר עכשיו עושים חישובים מה להביא - זר לעמדה 4 או סווינגמן זר. וכפי שידוע לי, שום "שם גדול" לא הגיע, וגם לא יגיע.
אתה יודע שזה לא הולך ככה בהכרח במכבי.
אפילו בעונת ארויו זכור לי שהביאו בנוסף את הזר ההוא מהליגה הסינית שקיבל פנס בעין עוד באימונים ולא שיחק כמעט דקה עד שפיני זרק אותו - הוא עלה בסביבות המיליון דולר אאל"ט (לא זוכרת את שמו...

)
בנוסף היה גם את מרכוס בראון שלא היה ממש זול.
כמובן שברור שהיום תקציב השחקנים נמוך יותר מאז, אבל לפי איך שאני רואה את זה, מכבי נוהגת לשים סכומים גם גדולים על מי שלדעתה שווה את זה.
גם אם זה יגרום לחריגה מהתקציב, יש לה איזה מד עלות מול תועלת שרירותי שההנהלה מחליטה לגביה בדרך כלשהי (ואלוהים יודע איך הם מחליטים את זה...)
כלומר, היה להם כסף לשים על פארגו כי לטעמם הוא שווה את המיליון וחצי או יותר בנוסף לחוזים שכבר חתמו עם סמית' והשדרוגים שידעו שג'יימס והיקמן והאחרים יקבלו (אולי גם את הכסף שתיכננו על סופו שמו אז בצד).
אבל כמובן שהגבול היה מסוים ומה שצסקא הציעה לו עבר את הגבול ובזה הם כבר לא רצו להתחרות, ואז החליטו שהשחקנים האחרים ברשימה לא נכנסו לתוך מד העלות מול תועלת שלהם, מלבד רייס, שהוא כמובל קיבל שליש ואולי פחות ממה שחשבו על להציע לפארגו.
האם הכסף הזה שלא נתנו לפארגו הלך לעמדות אחרות?? לא ממש.
כך שזה ממש לא עובד ככה במכבי.