LIAV10 כתב:חחחח יש לך את זה ביותר פלצני ומתנשא או שזה הכי הרבה שאתה מסוגל?
טאקר שיחק עונה שעברה בNBA ולפני שנתיים ביורוליג, איפה פני שיחק בשנים האחרונים?
בנוסף לזה שפני בינוני להחריד וחד גוני אף יותר מלוגאן, הוא כבר בן 32-33, טאקר לעומתו שחקן הגנה טוב ומאוד פיזי והרבה יותר מגוון התקפית.
כן, אני יכול לתת עוד קצת קוואץ׳ ולהיות יותר מתנשא. בוא ננסה: טאקר לא היה שווה כלום ושום דבר באירופה. לא הפיל לי אף לסת בשום עונה שלו כאן. גם לא בעונת האליפות, סליחה, בעונת טורניר גביע קופליג, של חולון. הסגנון משחק שלו אולי מתאים לאנ.בי.איי, פה הוא סתם היה טווינר שמיידה אבנים. מעניין לי את התחת שיש לו הגנה טובה, יש לי כבר מספיק שחקני הגנה טובים בקבוצה. מגווון התקפית? כן, בטח. ממש לברון. טיוס, לעומתו, נתן אימפקט הרבה יותר מרשים כבר בעונתו הראשונה ביורוליג. ושוב אני אומר, אז מה עם טאקר שיחק באנ.בי.איי? יש שם המון קונוסים שמקבלים חוזי עתק, נו, אז? לגבי פני, לא ארחיב, הסברתי בדיוק למה הצעתי אותו בפורום בניית סגל. נכון, הוא בן 32-33, נחש מי גם היה בגיל הזה ותפר את אירופה לפני שנתיים? נכון, דיוויד בלו. מה בכלל אתה משווה לי בין פני לטאקר? ברור שטאקר יותר פיזי, אני לא מייעד את פני להיות פיזי, אנינלא מייעד אותו לאותה עמדה, אני מייעד אותו למשהו אחר: כשחקן ספסל, הוא יכול להיות קטלני עם שחקן ספסל אחר, סופו. יכולים לתת 10-15 דקות מאוד פוריות על הפרקט (כשבניתי את הסגל הזה, המודל שלי היה באראץ, אבל המכנה של סופו משותף על אותו עיקרון). מה פני עשה בעונה שעברה? כנראה אתה מזלזל יותר מדי בליגה הטורקית, תסתכל קצת על הסטטיסטיקות המפלצתיות שלו ואחר כך תרים לי טלפון. אני מזכיר, פני הוצע על ידי כמענה של קלעי זול בבניית קבוצה זולה שתאפשר שחקן על אחד או שניים. ברור שהייתי מתענג לראות כאן את קארול, אבל חיפשתי מציאות אחרת שתאפשר לי קלעי אדיר כמו פני עם עוד כמה שחקנים נוספים שיתנו אלמנטים אחרים במשחק.