הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2013, 16:04

er79 כתב:מדובר בנגר של איקאה. יש לי מספיק שחקני הגנה טובים בקבוצה. אני צריך שחקני התקפה טובים, קלעים, לא סנדלרים.

אתה ממש לא צודק. ממש. הוא בכלל לא נגר. אז נכון, הקליעה שלו משלוש היא לא משהו בכלל, והוא הרבה יותר אוהב לחדור לסל מאשר לזרוק מבחוץ, אבל זה לא עושה אותו נגר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 16:36

מספיקים לי שנתיים לצפות בו כדי להסיק שהוא נגר, ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת. כמה חודרים אתה צריך בקבוצה הזאת? מה זה פה, אורגיה? לא מספיק אוחיון, היקמן ורייס? אני צריך קלעים.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2013, 16:43

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אולי שווה למכבי להביא את פי' ג'י טאקר. ככה הוא וסמית' חופשי יתחלפו ביניהם בעמדות 3-4 גם בהתקפה וגם בהגנה, כי שניהם יכולים לשחק בשתי העמדות. זה ייתן גמישות גדולה לסגל.

לטאקר יש חוזה בפיניקס, אבל זה חוזה לא מובטח על 800K דולר ברוטו

טאקר נתן עונה מצויינת בפיניקס והם מימשו את האופציה שלהם עליו. אין שום סיכוי בעולם שפיניקס ישחררו אותו וגם היה סיכוי תיאוריטי שזה יקרה, הוא היה מקבל הצעות של 2 מליון לפחות ב- NBA ושל יותר באירופה. פי ג' טאקר לא פחות טוב מפארגו. בחלומות הרטובים של דני פדרמן הוא אולי יגיע לפה.

איזו היסחפות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יולי 2013, 16:58

כולכם פה מגזימים, טאקר ממש לא נגר ובטח לא אחד משחקני ההגנה הטובים בNBA
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2013, 18:22

LIAV10 כתב:כולכם פה מגזימים, טאקר ממש לא נגר ובטח לא אחד משחקני ההגנה הטובים בNBA

כנראה שלא ראית אותו בשנה האחרונה. הוא שחקן הגנה מצויין, גם ברמת NBA. באירופה החשיבות של הגנה אישית באמת יותר קטנה, אבל יש סיבה שהיה לטאקר ביקוש מאוד גדול בעונה שעברה. אני מאוד אוהב את השחקן הזה, אבל הוא באמת יותר מתאים ל- NBA מליורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 19:14

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:כולכם פה מגזימים, טאקר ממש לא נגר ובטח לא אחד משחקני ההגנה הטובים בNBA

כנראה שלא ראית אותו בשנה האחרונה. הוא שחקן הגנה מצויין, גם ברמת NBA. באירופה החשיבות של הגנה אישית באמת יותר קטנה, אבל יש סיבה שהיה לטאקר ביקוש מאוד גדול בעונה שעברה. אני מאוד אוהב את השחקן הזה, אבל הוא באמת יותר מתאים ל- NBA מליורוליג.

אני מאחל לו שיישאר שם, הרחק הרחק מנוקיה
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2013, 19:21

er79 כתב:
roy1000 כתב:

אתה צודק. הרבה יותר טוב קיינר מדלי ותיוס. הם לא נגרים בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי yellowaura » 18 יולי 2013, 19:24

לגבי הדיון על בלאט אחריותו או לא..

אני כבר אמרתי שאני לא מאשים את בלאט על העונה שהייתה אלא את ההנהלה...

באותה נשימה אני אומר ואמרתי שאם הוא קיבל את התקציב הנוכחי בראייה של מה שקרה שנה שעברה בהשלמה הוא אחראי 100% לסגל השנה כמו ההנהלה.

בלאט מבחינתי לא חסין. הוא הבטיח בסוף השנה שהוא יתקן את הטעות שנעשתה השנה ועכשיו חובת ההוכחה עליו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2013, 19:32

אני אומר - תעשה מלאכתך קלה ואל תפריד יותר בין בלאט להנהלה, זה יחסוך כאב ראש. בלאט הוא חלק מהצוות המקצועי במכבי ויש לו אחריות על כל החתמה ועל כל שחקן שיש במכבי, בישירין או בעקיפין.

זה לא אומר בהכרח, מצד שני, שאם היה כאן מאמן אחר, הייתה כאן קבוצה אחרת, בטח לא משמעותית.

ברגע שנוריד ציפיות הן מבלאט והן משאר אנשי מכבי לא נצטרך להתאכזב.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 יולי 2013, 20:48

er79 כתב:מספיקים לי שנתיים לצפות בו כדי להסיק שהוא נגר, ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת. כמה חודרים אתה צריך בקבוצה הזאת? מה זה פה, אורגיה? לא מספיק אוחיון, היקמן ורייס? אני צריך קלעים.

נגר? שחקן של 20 דקות בנבא? לא נסחפנו?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 20:59

Allan Turing כתב:
er79 כתב:מספיקים לי שנתיים לצפות בו כדי להסיק שהוא נגר, ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת. כמה חודרים אתה צריך בקבוצה הזאת? מה זה פה, אורגיה? לא מספיק אוחיון, היקמן ורייס? אני צריך קלעים.

נגר? שחקן של 20 דקות בנבא? לא נסחפנו?

לא
er79

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 21:01

roy1000 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:

מדלי פח, מעולם לא שמעת אותי טוען אחרת, אבל גם טאקר לא מציאה גדולה. טיוס, אגב, עדיף על שניהם, והוא הולך להפתיע לדעתי השנה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2013, 21:47

er79 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:

מדלי פח, מעולם לא שמעת אותי טוען אחרת, אבל גם טאקר לא מציאה גדולה. טיוס, אגב, עדיף על שניהם, והוא הולך להפתיע לדעתי השנה.

תיוס יותר טוב מטאקר? לך לישון. באמת.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 21:52

אני כבר ממזמן ער. וכן, אני מעדיף לראות פה את טיוס. טאקר שחקן פח, לא מבין מה מה אתה מתענג ממנו, תהרוג אותי
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יולי 2013, 22:03

טאקר פח וקירק פני מהחתימה שלך סטאר
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 22:10

טאקר אכן פח, וקירק פני, ילדי היקר, היה יכול להתאים יופי ליד סופו. עדיין מדובר באחד מהקלעים הטובים באירופה. אין לך שום דבר כזה במכבי כרגע. כשתקרא כמה גלגולים אחורה למה הצעתי אותו, אולי תחכים ותלמד. ותעשה חיפוש אם הגדרתי אותו שם כסטאר לפני שאתה מברבר שטויות. מה שמצחיק אותי, הוא שאנשים חושבים שכל דחליל ששיחק בליגה שלנו ומגיע לאנ.בי.איי, הוא עילוי ופספוס. צאו מהסרט. טאקר מתאים לאנ.בי.איי. מלקולם תומאס גם. זה אומר שהם שווים משהו בסגנון המשחק האירופאי? גורנישט. צר לי, אבל הקבוצה שאני אוהד משחקת ככל הידוע לי באירופה, לא באמריקה, ושחקן כמו טאקר לא מדגדג לי את הזרת. דווקא לטיוס יש סיכויים להצליח באירופה יותר מטאקר, אבל כמובן שגם חשוב שיהיה מישהו שיידע להפעיל אותו. כרגע אני לא מצאתי מישהו כזה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יולי 2013, 22:20

חחחח יש לך את זה ביותר פלצני ומתנשא או שזה הכי הרבה שאתה מסוגל?
טאקר שיחק עונה שעברה בNBA ולפני שנתיים ביורוליג, איפה פני שיחק בשנים האחרונים?
בנוסף לזה שפני בינוני להחריד וחד גוני אף יותר מלוגאן, הוא כבר בן 32-33, טאקר לעומתו שחקן הגנה טוב ומאוד פיזי והרבה יותר מגוון התקפית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2013, 22:36

LIAV10 כתב:חחחח יש לך את זה ביותר פלצני ומתנשא או שזה הכי הרבה שאתה מסוגל?
טאקר שיחק עונה שעברה בNBA ולפני שנתיים ביורוליג, איפה פני שיחק בשנים האחרונים?
בנוסף לזה שפני בינוני להחריד וחד גוני אף יותר מלוגאן, הוא כבר בן 32-33, טאקר לעומתו שחקן הגנה טוב ומאוד פיזי והרבה יותר מגוון התקפית.

כן, אני יכול לתת עוד קצת קוואץ׳ ולהיות יותר מתנשא. בוא ננסה: טאקר לא היה שווה כלום ושום דבר באירופה. לא הפיל לי אף לסת בשום עונה שלו כאן. גם לא בעונת האליפות, סליחה, בעונת טורניר גביע קופליג, של חולון. הסגנון משחק שלו אולי מתאים לאנ.בי.איי, פה הוא סתם היה טווינר שמיידה אבנים. מעניין לי את התחת שיש לו הגנה טובה, יש לי כבר מספיק שחקני הגנה טובים בקבוצה. מגווון התקפית? כן, בטח. ממש לברון. טיוס, לעומתו, נתן אימפקט הרבה יותר מרשים כבר בעונתו הראשונה ביורוליג. ושוב אני אומר, אז מה עם טאקר שיחק באנ.בי.איי? יש שם המון קונוסים שמקבלים חוזי עתק, נו, אז? לגבי פני, לא ארחיב, הסברתי בדיוק למה הצעתי אותו בפורום בניית סגל. נכון, הוא בן 32-33, נחש מי גם היה בגיל הזה ותפר את אירופה לפני שנתיים? נכון, דיוויד בלו. מה בכלל אתה משווה לי בין פני לטאקר? ברור שטאקר יותר פיזי, אני לא מייעד את פני להיות פיזי, אנינלא מייעד אותו לאותה עמדה, אני מייעד אותו למשהו אחר: כשחקן ספסל, הוא יכול להיות קטלני עם שחקן ספסל אחר, סופו. יכולים לתת 10-15 דקות מאוד פוריות על הפרקט (כשבניתי את הסגל הזה, המודל שלי היה באראץ, אבל המכנה של סופו משותף על אותו עיקרון). מה פני עשה בעונה שעברה? כנראה אתה מזלזל יותר מדי בליגה הטורקית, תסתכל קצת על הסטטיסטיקות המפלצתיות שלו ואחר כך תרים לי טלפון. אני מזכיר, פני הוצע על ידי כמענה של קלעי זול בבניית קבוצה זולה שתאפשר שחקן על אחד או שניים. ברור שהייתי מתענג לראות כאן את קארול, אבל חיפשתי מציאות אחרת שתאפשר לי קלעי אדיר כמו פני עם עוד כמה שחקנים נוספים שיתנו אלמנטים אחרים במשחק.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2013, 00:35

er79,

אתה ראית את טאקר בישראל בגיל 23 במדי חולון. ילד, שנה ראשונה באירופה.
אחר כך הוא נפצע מספר פעמים פציעות קשות שגמרו לו את העונה. זאת אחת הסיבות העיקריות שהקריירה שלו באירופה לא התפתחה לכיוונים הנכונים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 19 יולי 2013, 07:44

פציעה, לא פציעה, זה לא כל כך משנה, מדובר בטווינר עם יכולות התקפיות דלות. לא שחקן שהייתי רוצה לראות בקבוצה שנבנית במכבי העונה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים