אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - אינגלס מתקרב?

הודעהעל ידי ankram » 21 יולי 2013, 16:05

Number8 כתב:חותם לכם שכהן לא ישחק דקה

כנ"ל
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 21 יולי 2013, 16:10

er79 כתב:אני מקווה שאתה טועה. בתור ישראלי הוא יוכל לתת כמה דקות בליגה. אני מבחין בפוטנציאל קלאתיסי משהו בשחקן הזה. בכל מקרה, מקווה שאתה טועה ושניקולה כן ישקיע בבחור הזה ויהפוך אותו לשחקן איכותי.

אם מורן רוט מהרכזים הישראלים הכי טובים בליגה בקושי קיבל דקות , למרות שהעונה הקודמת שיחקנו למעשה עם רכז אחד בכושר מחריד , אז למה שבלאט הלחוץ ייתן דקות לכהן?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2013, 16:14

ankram כתב:
er79 כתב:אני מקווה שאתה טועה. בתור ישראלי הוא יוכל לתת כמה דקות בליגה. אני מבחין בפוטנציאל קלאתיסי משהו בשחקן הזה. בכל מקרה, מקווה שאתה טועה ושניקולה כן ישקיע בבחור הזה ויהפוך אותו לשחקן איכותי.

אם מורן רוט מהרכזים הישראלים הכי טובים בליגה בקושי קיבל דקות , למרות שהעונה הקודמת שיחקנו למעשה עם רכז אחד בכושר מחריד , אז למה שבלאט הלחוץ ייתן דקות לכהן?

אני לא אמרתי שזה לא יקרה, אמרתי שאני מקווה שזה לא יקרה. אני מקווה שבלאט ייתן בשחקן אמון. בסה״כ צריך ישראלים לחוק הרוסי, סופו וג׳יימס בשאיפה יקבלו יותר חמצן העונה על מנת שלא יישחקו לקראת סופה, מה גם שאני מעריך שסופו לא ישחק הרבה בליגה כזר שישי. תחת המגבלות הללו אני רוצה להאמין שכהן יקבל דקות, לפחות בליגה שלנו. מה יהיה בסוף אני לא יודע, אני רק מקווה שאתם טועים.
er79

הודעהעל ידי shayD » 21 יולי 2013, 16:47

עושה רושם שמכבי הולכת על יותם הלפרין כסייד קיק של רייס וסוגרת את הסגל לעונה. :sorry

נו, מילא....
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי ankram » 21 יולי 2013, 16:49

shayD כתב:עושה רושם שמכבי הולכת על יותם הלפרין כסייד קיק של רייס וסוגרת את הסגל לעונה. :sorry

נו, מילא....

סייד קיק זאת אכן ההגדרה הנכונה להלפרין , עומד בצד ובועט בחזרה כל כדור שמגיע לכיוון שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי BIG sofo » 21 יולי 2013, 17:18

הסגל סגור?
לכל הבכיינים והקשקשנים, על פניו מכבי סוגרת סגל מצויין, סגל הרבה יותר טוב מהעונה שעברה... אבל מה לעשות תמיד קל מאחורי המקלדת לחפש מה לא טוב, איפה גרוע, איפה חסר...לכו תמצאו חיים...
ההחתמה של ג'ו אינגלס זאת החתמה מצויינת!
למכבי אין מחליפים טובים בעמדות 2 ו-3(בעמדה 2 פשוט אין ובעמדה 3 לפניני הייתה בשנה שעברה ירידה משמעותית ביכולת ולנדסברג כרגע לא בשל לרמות האלה), והם סגרו את העמדות האלה עם ג'ו אינגלס שאני מאמין שישיחק בעיקר בעמדות 2 ו-3 ויהיה תוספת כוח משמעותית מהספסל...
אני מאמין שגם אליהו יסגור בסוף ואז נראה סגל כזה:
1-רייס,אוחיון/היקמן
2-היקמן,אינגלס
3-סמית', אינגלס,פניני,לנדסברג
4-אליהו,טיוס,כהן
5-ג'יימס,סופו
BIG sofo

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2013, 17:29

תגיד לי, אתה לא לובינסקי מתפוז? גם אם קלייזה היה חותם פה, הסגל הזה לא פקטור בלי רכז איכותי, ואני ואתה ננהל את הדיון הזה בסוף העונה אם אתה רוצה, כי המתמטיקה פשוטה, 3 שנים אנחנו משחקים בלי רכז איכותי, ואנחנו נראים מסריח, ואת זה אני אומר לך לא כבכיין, אלא כאוהד שכואב את בניית הקבוצה הקלוקלת והמתיימרת להיות חסכנית ומסתיימת בזבזנית, שנה אחר שנה. כמו שאמרתי, אני ואתה ננהל את הדיון הזה בסוף העונה, וכולי תקווה שהאורז יהיה סופר פארגו וידך תהיה על העליונה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יולי 2013, 17:37

מה שהכי הזוי זה שגם אם הסגל הזה טוב משמעותית משנה שעברה , עדיין סביר להניח שנגיע לאותו שלב .
רק שהפעם אולי באמת נראה כמו קבוצה שראויה להיות בשלב הזה ואולי אף נגיע עם יתרון ביתיות ? (בשיטה החדשה של הטופ 16 קשה לי להאמין)...
בשביל שיקרה יותר צריך באמת לקרות משהוא מיוחד (שכבר קרה עם סגלים לא צפויים כמו ב1999 עם מקדונלד ונייט ובעונת פארגו ) ....
לגבי הלפרין , כשהוא לא תחת לחץ של שחקן מוביל הוא הרבה יותר יעיל , מה גם שהחזרה הביתה תעשה לו טוב מנטאלית...אני פשוט לא מצפה ממנו להרבה , 6-8 נק' 3-4 אס' 2-3 ריב' בהחלט יספק אותי לגארד מחליף...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יולי 2013, 17:43

אני די בספק שזה יקרה כי אני לא חושבת שנשאר כסף, אבל אם בכל זאת איכשהו אליהו יישאר במכבי, אז בסה"כ המצב לא יהיה כזה רע.
אומנם עדיין יהיה לנו מחסור כמו תמיד של רכז, אבל מה עוד חדש??
חוץ מעניין הרכז שהוא כמובן מאוד משמעותי בעיניי, כל שאר העמדות הופכות להיות די עמוקות ומגוונות.
ברור שלא מדובר אפילו במשהו שקרוב גם בקצת לסגלים האדירים של קבוצות העל, אבל כשמסתכלים על הדרג השני של היורוליג - המצב לא כזה רע.

כמובן שבהנחה היותר הגיונית שאליהו לא נשאר, אז תהיה לנו כמובן בעיה של מחסור ב-4 טבעי (לא אינגלס, לא סמית' ואפילו לא טיוס אינם טבעיים לעמדה 4 אלא רק יכולים למלא שם חורים).
וזה בנוסף כמובן לחיסרון העצום של רכז נורמלי, שאני לא יודעת אם הזכרתי את זה כבר.... אבל זו בעיה עצומה!! :::
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אלמוג » 21 יולי 2013, 17:45

פיספתי כנראה, הלפרין כבר חתם?!
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2013, 18:05

חנו'ש כתב:אני די בספק שזה יקרה כי אני לא חושבת שנשאר כסף, אבל אם בכל זאת איכשהו אליהו יישאר במכבי, אז בסה"כ המצב לא יהיה כזה רע.
חוץ מעניין הרכז שהוא כמובן מאוד משמעותי בעיניי, כל שאר העמדות הופכות להיות די עמוקות ומגוונות.
ברור שלא מדובר אפילו במשהו שקרוב גם בקצת לסגלים האדירים של קבוצות העל, אבל כשמסתכלים על הדרג השני של היורוליג - המצב לא כזה רע.

כמובן שבהנחה היותר הגיונית שאליהו לא נשאר, אז תהיה לנו כמובן בעיה של מחסור ב-4 טבעי (לא אינגלס, לא סמית' ואפילו לא טיוס אינם טבעיים לעמדה 4 אלא רק יכולים למלא שם חורים).
וזה בנוסף כמובן לחיסרון העצום של רכז נורמלי, שאני לא יודעת אם הזכרתי את זה כבר.... אבל זו בעיה עצומה!! :::

זה בדיוק העניין, ובגלל זה זה מתסכל אותי: לשם שינוי בנו קבוצה לא רעה, אבל עוד פעם מתוך חשיבה עקומה ומעוותת הפקירו את העמדה הכי חשובה. זה מתחיל לתסכל.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2013, 18:09

יש כרגע שתי עמדות טובות במכבי. 3 ו5. כל השאר מורכבות מהימורים ואילתורים. לא הייתי קורא לזה קבוצה לא רעה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 יולי 2013, 18:11

אני חושב שאינגלס הוא שחקן עם אפסייד גבוה וללא ספק שם יחסית גדול כמו שכולם אוהבים כאן.
מה שכן, הוא ממש לא 4 והחתמתו תגרום לפקק בעמדה מס' 3. נראה לי די מיותר להחזיק בקבוצה אחת גם את סמית' גם את אינגלס גם את פניני וגם את לנדסברג. לפחות אחד מהם יפגע עד כדי מצב שהוא יהיה בכלל לא רלוונטי. כמו כן, העמדה מס' 4 נראת די מופקרת עכשיו.
בכל אופן, אני חושב בסה"כ חושב שמסתמן כאן סגל טוב למרות כל החסרונות המובנים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2013, 18:13

MTA2311 כתב:יש כרגע שתי עמדות טובות במכבי. 3 ו5. כל השאר מורכבות מהימורים ואילתורים. לא הייתי קורא לזה קבוצה לא רעה.

אני לא מסכים איתך, ואני פסימיסט מטבעי. אני מזהה 2 בעיות כרגע, ואני לאו דווקא מדבר על עמדות: האחת היא שאין לנו קלעי ברמה הגבוהה ביותר, שזו בעיה לא פשוטה אבל איכשהו נסבלת, והשנייה היא שאין לנו מנהל משחק איכותי, שזו הבעיה הכי אקוטית בסגל הזה. אם היה מנהל משחק ברמה גבוהה, למרות כל האלתורים מדובר היה לדעתי בסגל בכלל לא רע.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יולי 2013, 18:15

er79 כתב:
חנו'ש כתב:אני די בספק שזה יקרה כי אני לא חושבת שנשאר כסף, אבל אם בכל זאת איכשהו אליהו יישאר במכבי, אז בסה"כ המצב לא יהיה כזה רע.

זה בדיוק העניין, ובגלל זה זה מתסכל אותי: לשם שינוי בנו קבוצה לא רעה, אבל עוד פעם מתוך חשיבה עקומה ומעוותת הפקירו את העמדה הכי חשובה. זה מתחיל לתסכל.

אני יודע שאנשים פה לא אוהבים את החישובים האלה אבל יכלו לקחת את ה-850 של סמית' בתוספת לחצי מיליון של היקמן/רייס(הייתי מעדיף להשאיר את רייס) ולהביא רכז טוב
אפשר ללכת לתסריט אפילו אופטימי שבו מוכנים להוסיף עוד כסף כדי להנחית שם גדול ומביאים את פארגו לדוגמא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יולי 2013, 18:16

תגידו, איך האוסטרלי בהגנה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יולי 2013, 18:20

חנו'ש כתב:תגידו, איך האוסטרלי בהגנה??

נהדר,מהטובים באירופה לדעתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2013, 18:25

אוקיי, אז הגולש האיטלקי מאינטרבאסקט צדק, יש חרושת שמועות באיטליה שמקשרות בין לנדסברג לסיינה במקום מוס. אפשר כבר לראות כמה תוצאות מכמה אתרים שמריצים חיפוש מוצלב בגוגל. דוגמא לאחד האתרים:

http://www.scoutingcenter.net/index.php ... -moss.html
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יולי 2013, 19:26

לא בדיוק הבנתי את הסיפור עם לאנדסברג.
מה הקשר צו גיוס עכשיו??
אני מבינה, שיוויון בנטל וכל זה, אבל לא קצת הגזים יאיר?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי CYellow7 » 21 יולי 2013, 19:35

מה השטות הזאת "יעצור את התקדמות הקריירה"?למה לכולנו זה לא עצר את החיים למשך 3 שנים?גם אני הייתי שמח להתחיל לימודים בגיל 18 ולסיים בגיל 22. אלה החיים.
אפשר לחשוב רוצים לגייס אותו לקרבי. כספורטאי מצטיין הוא בקושי יגיע לבסיס, כמו רוב הספורטאים במתגייסים לצה"ל.
תמונה
CYellow7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־30 אורחים