המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:מה שהלפרין היה לפני שנתיים ומעלה לא רלוונטי לשום דבר. כיום הוא שחקן פח וכישלון גדול בפני עצמו ואין לו מקום אפילו בהפועל ירושלים.
toja27 כתב:לי אין שום שנאה להלפרין(ולדעתי כל הסיפור של השנאה כלפיו פשוט אידיוטי), לי רק מפריע דבר אחד והוא שנעימי הוא שחקן פנוי ועושה רושם שהוא בכלל לא נספר. לי יש הרגשה שהוא לא נספר בגלל שקוראים לו נעימי והלפרין מועדף על פניו בגלל שקוראים לו הלפרין. אני מניח שלכל אחד יש את הדעה שלו על מי מבין השניים עדיף, אבל אני בטוח שגם מי שמעדיף את הלפרין לא חושב שהוא עולה עליו בהרבה כשחקן ובכל זאת, נעימי בכלל לא נספר. אני באופן אישי חושב שנעימי שחקן מוכשר יותר מהלפרין ויש לו כדורסל הרבה יותר סוחף מהלפרין שלדעתי המשחק שלו משעמם ובלי ברק.
toja27 כתב:התנין כתב:מה שהלפרין היה לפני שנתיים ומעלה לא רלוונטי לשום דבר. כיום הוא שחקן פח וכישלון גדול בפני עצמו ואין לו מקום אפילו בהפועל ירושלים.
איזה תגובה מוגזמת
felix_r כתב:אני רק רוצה להזכיר לכל המזלזלים ברוט, שבפעם האחרונה שרוט שיחק נגד הלפרין, רוט הניף צלחת והלפרין מירר בבכי על הספסל.
לא שזה קובע משהו לגבי יכולתם נכון להיום, סתם כדי להזכיר.
אני גם רוצה להזכיר, שרק לפני שנה רוט סיים את העונה כמוסר המצטיין בליגה. תרומתו המזערית העונה במכבי היא תוצאה של מיעוט הדקות אשר קיבל. באותם המקרים המעטים שהוא כן קיבל דקות משחק, כמעט בכולם רוט היה בסדר גמור.
בעיקרון אני די מסכים עם מה שחנו"ש כתבה. לפי יכולתו של הלפרין בשלוש השנים האחרונות, בכלל לא בטוח, שבמצבו הנוכחי הוא יכול לתרום יותר מרוט. מגמת הירידה ביכולתו של הלפרין בשנים האחרונות מדאיגה מאוד כל אוהד מכבי שעקב אחריו בעונות האלה.
אם זאת, עדיין כולנו נשמח להתבדות אם הלפרין פתאום יחזור לעצמו. מה הסיכוי שזה כן יקרה? אז נכון, החזרה הביתה אמורה להשפיע לטובה. מצד שני, כפי שלמדנו העונה, השחקנים הישראלים לא מקבלים הרבה קרדיט אצל בלאט, ועפים ישר לספסל אחרי טעות אחת או שתים. ברור שיחס כזה לא יגרום להלפרין לצבור בטחון עצמי שכל כך חסר לו.
לפני שאסיים, אני רוצה להתייחס לנקודה נוספת, שעד כמה שהבנתי לא הוזכרה כאן, וזה עניין הישראלי בחמישייה. כפי שכולם יודעים, מכבי נוהגת לשחק לפחות עם ישראלי אחד בחמישייה הפותחת. בשנים האחרונות אלו היו אוחיון או אליהו, או שניהם, שפתחו בחמישיית מכבי. הפעם בכלל לא בטוח, ששני השחקנים האלה ממשיכים במכבי. יכול להיות שאליהו לא יחתום ושאוחיון ישחק בקובאן, ואז הלפרין ימצא את עצמו פתאום שחקן חמישייה ולא הגארד הרביעי כפי שהרוב פה מצפה. מה אז?
Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' הם טוענים שהלפרין הקדים את המאוחר ושכרגע מכבי בכלל נוטה להשאיר את לאנדסברג
er79 כתב:המצב הנפשי שלו? מי מינה אותך לפסיכיאטר שלו?
yzafrir כתב:er79 כתב:המצב הנפשי שלו? מי מינה אותך לפסיכיאטר שלו?
עם תגובות כאלו אין לי כוח להסביר לך מאיפה אני יודע...
ankram כתב:מה זה השטות הזאת??
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2663169&m=1
אינגלס: "כולם אומרים לי שתל אביב זה מקום מסוכן"
felix_r כתב:אני רק רוצה להזכיר לכל המזלזלים ברוט, שבפעם האחרונה שרוט שיחק נגד הלפרין, רוט הניף צלחת והלפרין מירר בבכי על הספסל.
לא שזה קובע משהו לגבי יכולתם נכון להיום, סתם כדי להזכיר.
אני גם רוצה להזכיר, שרק לפני שנה רוט סיים את העונה כמוסר המצטיין בליגה. תרומתו המזערית העונה במכבי היא תוצאה של מיעוט הדקות אשר קיבל. באותם המקרים המעטים שהוא כן קיבל דקות משחק, כמעט בכולם רוט היה בסדר גמור.
בעיקרון אני די מסכים עם מה שחנו"ש כתבה. לפי יכולתו של הלפרין בשלוש השנים האחרונות, בכלל לא בטוח, שבמצבו הנוכחי הוא יכול לתרום יותר מרוט. מגמת הירידה ביכולתו של הלפרין בשנים האחרונות מדאיגה מאוד כל אוהד מכבי שעקב אחריו בעונות האלה.
אם זאת, עדיין כולנו נשמח להתבדות אם הלפרין פתאום יחזור לעצמו. מה הסיכוי שזה כן יקרה? אז נכון, החזרה הביתה אמורה להשפיע לטובה. מצד שני, כפי שלמדנו העונה, השחקנים הישראלים לא מקבלים הרבה קרדיט אצל בלאט, ועפים ישר לספסל אחרי טעות אחת או שתים. ברור שיחס כזה לא יגרום להלפרין לצבור בטחון עצמי שכל כך חסר לו.
לפני שאסיים, אני רוצה להתייחס לנקודה נוספת, שעד כמה שהבנתי לא הוזכרה כאן, וזה עניין הישראלי בחמישייה. כפי שכולם יודעים, מכבי נוהגת לשחק לפחות עם ישראלי אחד בחמישייה הפותחת. בשנים האחרונות אלו היו אוחיון או אליהו, או שניהם, שפתחו בחמישיית מכבי. הפעם בכלל לא בטוח, ששני השחקנים האלה ממשיכים במכבי. יכול להיות שאליהו לא יחתום ושאוחיון ישחק בקובאן, ואז הלפרין ימצא את עצמו פתאום שחקן חמישייה ולא הגארד הרביעי כפי שהרוב פה מצפה. מה אז?
קובי כתב:ankram כתב:מה זה השטות הזאת??
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2663169&m=1
אינגלס: "כולם אומרים לי שתל אביב זה מקום מסוכן"
אנקראם, לא מתאים לך להסתמך על כותרת בלבד, ועוד של וואלה:
על האפשרות שיצטרף למכבי תל אביב אמר הפורוורד האוסטרלי: "כולם אומרים לי: 'אתה לא הולך לשם', כי הם מאמינים שזה מקום מסוכן לחיות בו. כשאנשים מביעים דאגה לגבי זה כל מה שיש לי להגיד להם זה 'היית שם?' זה מקום יפהפה. היה לי את המזל לשחק בתל אביב בכל שנה בשנים האחרונות, כי הם תמיד בבית שלנו ביורוליג, וזו עיר מערבית לחלוטין, כמו אמריקה קטנה. אבל הייתי גם ביוון, וגם זה מקום יפהפה וגם בו יש חוף ים. עוברים עליי כמה ימים עמוסים בניסיון לגבש החלטה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־10 אורחים