אשכול המלפפונים הפוסט טראומטי - אליהו יצטרף?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הפוסט טראומטי - אינגלס חתם, הלפרין בדרך?

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יולי 2013, 20:45

יוני, אם אומרים לך מחר- נדב בשיאו, או ליאור בשיאו, את מי אתה לוקח?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2013, 21:47

MTA2311 כתב:יוני, אם אומרים לך מחר- נדב בשיאו, או ליאור בשיאו, את מי אתה לוקח?

נדב.
אבל שלא תטעה, אני חושב שליאור הוא וירטואוז. משהו בו קצת כבה בשנים האחרונות, והוא מאכזב גם את הציפיות שלי.
את נדב ראיתי במשך שנים, והוא ההגדרה המושלמת בעיניי לteam player. אפשר באמת לא להתלהב מהיכולות האישיות שלו, אבל אי אפשר לקחת לו את מה שהיה לו.
לפעמים מספיק להיות one trick pony אבל לעשות אותו ממש ממש טוב, בשביל להיות שחקן נהדר וגדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2013, 21:48

יוני, אתה זה שטעה בפירוש דבריי. שאני אומר ש''ראיתי אותו מספיק'' משמע שגדלתי על התקופה ההיא כנער מספיק בוגר, שעבר את גיל הבר מצווה לצורך העניין, כדי לחוות דעה על שחקן כדורסל. כמו שכבר אמרתי, זה לא היה לפני כ''כ הרבה זמן, ולא התיימרתי לנתח את יכולתו המקצועית של תנחום כהן מינץ. משום מה אנשים פה בטוחים בעצמם יתר על המידה בכל הקשור לבן כמה אני, מי אני וכו'..
ואתה אומר שבזמנו נדב הנפלד היה השחקן ההגנתי הטוב באירופה. אם אתה מטיל כזאת פצצה, אז מוטלת עליך חובת ההוכחה לכך, וכל עוד אין כזו בנמצא, הרי שמדובר בדעתך האישית בלבד. אני לא חולק על כך שנדב הנפלד היה שומר מצויין ויותר מזה, אבל הקביעות שרצו פה, עוד לפני שהצטרפת לדיון, על כך שמדובר ב''שומר הכי גדול בתולדות אירופה''(!!!) לא פחות, הן מגוחכות. ואם כבר הזכרת את התקופה ההיא אני כבר חושב על שחקן שלא נופל מהנפלד במאומה מבחינה הגנתית - ריקארדו פיטיס, שמלבד ההגנה גם עולה על נדב בכל אספקט אחר של המשחק.
אבל יותר מעניין להתעכב על דבריו של פליקס, שבעצמו טען - במסגרת ''כתב ההגנה'' על נדב הנפלד - שמדובר בשחקן מבוזבז. אמנם סיים כשחקן גדול הגנתית, ואינטליגנטי למדי, אך עם זאת, פספוס. ולנושא הזה דבריי יותר מכוונים. נדב הנפלד זכור כשחקן גדול ממה שהוא היה, זה לא גורע מיכולתו ההגנתית במאום, אך עם זאת מדובר באוברייטד.

MTA2311, אם שאלתך את יוני נועדה במידה מסויימת להכניס אותי לפרופורציות באשר ליכולתו של נדב הנפלד בשחקן, אז אל תטרח. ליאור אליהו הוא אחד השחקנים השנואים עליי (מקצועית) ולא הייתי רוצה לראות כאן אפילו ב-400 אלף דולר.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יולי 2013, 21:51

התנין כתב:יוני, אתה זה שטעה בפירוש דבריי. שאני אומר ש''ראיתי אותו מספיק'' משמע שגדלתי על התקופה ההיא כנער מספיק בוגר, שעבר את גיל הבר מצווה לצורך העניין, כדי לחוות דעה על שחקן כדורסל. כמו שכבר אמרתי, זה לא היה לפני כ''כ הרבה זמן, ולא התיימרתי לנתח את יכולתו המקצועית של תנחום כהן מינץ. משום מה אנשים פה בטוחים בעצמם יתר על המידה בכל הקשור לבן כמה אני, מי אני וכו'..
ואתה אומר שבזמנו נדב הנפלד היה השחקן ההגנתי הטוב באירופה. אם אתה מטיל כזאת פצצה, אז מוטלת עליך חובת ההוכחה לכך, וכל עוד אין כזו בנמצא, הרי שמדובר בדעתך האישית בלבד. אני לא חולק על כך שנדב הנפלד היה שומר מצויין ויותר מזה, אבל הקביעות שרצו פה, עוד לפני שהצטרפת לדיון, על כך שמדובר ב''שומר הכי גדול בתולדות אירופה''(!!!) לא פחות, הן מגוחכות. ואם כבר הזכרת את התקופה ההיא אני כבר חושב על שחקן שלא נופל מהנפלד במאומה מבחינה הגנתית - ריקארדו פיטיס, שמלבד ההגנה גם עולה על נדב בכל אספקט אחר של המשחק.
אבל יותר מעניין להתעכב על דבריו של פליקס, שבעצמו טען - במסגרת ''כתב ההגנה'' על נדב הנפלד - שמדובר בשחקן מבוזבז. אמנם סיים כשחקן גדול הגנתית, ואינטליגנטי למדי, אך עם זאת, פספוס. ולנושא הזה דבריי יותר מכוונים. נדב הנפלד זכור כשחקן גדול ממה שהוא היה, זה לא גורע מיכולתו ההגנתית במאום, אך עם זאת מדובר באוברייטד.

MTA2311, אם שאלתך את יוני נועדה במידה מסויימת להכניס אותי לפרופורציות באשר ליכולתו של נדב הנפלד בשחקן, אז אל תטרח. ליאור אליהו הוא אחד השחקנים השנואים עליי (מקצועית) ולא הייתי רוצה לראות כאן אפילו ב-400 אלף דולר.

ממש לא.
אני יודע שמדובר בשני שחקנים שיוני מאוד אוהב, למרות שהם מאוד שונים. סתם עניין אותי לדעת את מי הוא מעדיף. אין שום קשר לדיון שהתפתח פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2013, 21:53

בכל אופן היה חשוב לי להבהיר זאת. (:
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יולי 2013, 22:02

אולי הנוסטלגיה משפיע פה על אנשים, אבל נדב הנפלד הוא לא שחקן ההגנה הכי טוב אי פעם ביורוליג. זו טענה מוגזמת בעליל. הנפלד היה שחקן הגנה מאוד אינטלגנטי וגם פיזי במידה לא מבוטלת, שידע תמיד לתפוס עמדה, אבל מעולם לא הייתה לו אתלטיות בשביל לענות להגדרה הזו. אני זוכר לא מעט דאנקים שנדב אכל על הפרצוף.

אני יכול להזכיר שחקנים כמו דיאמנטידיס בשיאו ובעבר הרחוק יותר את דינו ראדג'ה שאכל את קווין מגי בשיאו בלי מלח. הזכירו את פיטיס, אבל הוא לא טופ 5 לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2013, 22:05

תודה!
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2013, 22:05

התנין כתב:יוני, אתה זה שטעה בפירוש דבריי. שאני אומר ש''ראיתי אותו מספיק'' משמע שגדלתי על התקופה ההיא כנער מספיק בוגר, שעבר את גיל הבר מצווה לצורך העניין, כדי לחוות דעה על שחקן כדורסל. כמו שכבר אמרתי, זה לא היה לפני כ''כ הרבה זמן, ולא התיימרתי לנתח את יכולתו המקצועית של תנחום כהן מינץ. משום מה אנשים פה בטוחים בעצמם יתר על המידה בכל הקשור לבן כמה אני, מי אני וכו'..

מה זה תכלס אוברייטד? האם ג'ורדן הוא לא אוברייטד (אני מזכיר שרבים קוראים לו אלוהים), האם ללארי בירד לא היו חולשות? האם קובי בראיינט הוא באמת כזה מושלם? ומה לגבי לברון ג'יימס?

על כל הרשימה המדהימה הזאת למעלה אפשר להגיד שהיא אוברייטד, רק כי ה"רייטד" שלהם הוא במקום שבו אף בן אנוש לא יכול להגיע.
זה נכון גם לגבי ספורטאי על אהובים אחרים כמובן.

לדעתי הנפלד היה שחקן ההגנה הטוב באירופה בזמנו. זה לא מדע מדוייק, אבל זאת דעה די רווחת.
על נושא האינטלגנציה גם אין ממש מה להתווכח. הוא לא היה "אינטלגנטי למדי", אלא בפירוש שחקן מאוד חכם וקבוצתי.

נושא ההתקפה בהחלט ראוי לדיון וויכוח. אתה טוען שהוא היה חלש התקפית, אני טוען שהוא היה שחקן התקפה טוב, אבל חלש בקליעה וכסקורר. שתי הדעות לגיטימיות.

האם הוא שחקן מבוזבז? אני לא חושב. האם יכל להגיע לרמות גבוהות יותר? בהחלט. האם הוא היה שחקן גדול בשביל מכבי? בהחלט, ותואר הסופרוליג אותו הניף כקפטן מוכיח את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2013, 22:07

roy1000 כתב:אולי הנוסטלגיה משפיע פה על אנשים, אבל נדב הנפלד הוא לא שחקן ההגנה הכי טוב אי פעם ביורוליג. זו טענה מוגזמת בעליל. הנפלד היה שחקן הגנה מאוד אינטלגנטי וגם פיזי במידה לא מבוטלת, שידע תמיד לתפוס עמדה, אבל מעולם לא הייתה לו אתלטיות בשביל לענות להגדרה הזו. אני זוכר לא מעט דאנקים שנדב אכל על הפרצוף.

אני יכול להזכיר שחקנים כמו דיאמנטידיס בשיאו ובעבר הרחוק יותר את דינו ראדג'ה שאכל את קווין מגי בשיאו בלי מלח. הזכירו את פיטיס, אבל הוא לא טופ 5 לדעתי.

הכי טוב בכל הזמנים זאת הגזמה. אחד הטובים זה נכון די בוודאות.
האם יש לנו היום שחקן במכבי שאפשר להגיד עליו שהוא אחד הטובים בכל הזמנים במשהו? ועוד כישראלי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 29 יולי 2013, 22:11

היה לנו את בלו. אני אמנם לא "ותיק" מאוד אבל אני מניח שהוא עונה לזה..
Maccabikid

הודעהעל ידי קובי » 29 יולי 2013, 22:14

roy1000 כתב:אני יכול להזכיר שחקנים כמו דיאמנטידיס בשיאו ובעבר הרחוק יותר את דינו ראדג'ה שאכל את קווין מגי בשיאו בלי מלח. הזכירו את פיטיס, אבל הוא לא טופ 5 לדעתי.

דינו ראדג'ה הוא סוג של מפלצת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יולי 2013, 22:17

jol9 כתב:
roy1000 כתב:אולי הנוסטלגיה משפיע פה על אנשים, אבל נדב הנפלד הוא לא שחקן ההגנה הכי טוב אי פעם ביורוליג. זו טענה מוגזמת בעליל. הנפלד היה שחקן הגנה מאוד אינטלגנטי וגם פיזי במידה לא מבוטלת, שידע תמיד לתפוס עמדה, אבל מעולם לא הייתה לו אתלטיות בשביל לענות להגדרה הזו. אני זוכר לא מעט דאנקים שנדב אכל על הפרצוף.

האם יש לנו היום שחקן במכבי שאפשר להגיד עליו שהוא אחד הטובים בכל הזמנים במשהו? ועוד כישראלי?

לא - יש את אליהו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי, אבל מובגל ובעל חסרונות שכולנו מכירים. מעבר אליו - מדבר מוחלט בגזרת הישראלים - יוגב אולי שחקן יורוקאפ. פניני - אני לא יודע בכלל מה הוא.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2013, 22:18

אוברייטד זה שחקן שלוקחים את התכונות המאפיינות אותו, ונותנים להן משקל רב מידי. לדעתי נדב הנפלד היה שחקן הגנתי מצויין ושחקן מאוד חכם(זורם איתך), ועם זאת מזכירים אותו היום כאילו מדובר באחד השחקנים הגדולים אי פעם באירופה, שלא לדבר על אמרות כגון ''השומר הכי גדול בתולדות אירופה!'', שהן מופרכות מהייסוד, ומהוות אגב דוגמא מושלמת ל''אוברייטד''. בעיניי אין לנדב הנפלד מקום בחמישייה של קבוצה שרוצה להגיע עד הסוף ביורוליג של היום.
לגביי רשימת הכוכבים שציינת אני באמת לא יודע כיצד להתייחס. אני חושב שההבדל הגדול הוא שלגביהם אף אחד לא יכול להטיל ספקות על גדולתם, אלא לכל היותר לערוך השוואות בינם לבין עצמם, מי טוב יותר וכו'.
ואני לא חושב שיש חולק על כך שנדב הנפלד היה שחקן התקפה מזעזע רוב הקריירה שלו. יכול להיות שהוא עוזר מאוד לקבוצה וכו', אבל כשאני אומר שחקן התקפה אני מתכוון לסקורינג.

וכשאני אומר שחקן מבוזבז\מפוספס אני לא חושב שזה בכלל נתון לויכוח. על נדב היו דיבורים כחומר NBA, ויש יותר מדעה אחת שהוא לא התאמץ מספיק בכדי לשפר את הצדדים החלשים שלו, שהיו מביאים אותו הרבה יותר רחוק. נכון שהוא נתן קריירה יפה, אך הפוטנציאל שלו היה גבוה בהרבה מלהיות שחקן הגנתי מעולה שתורם באספקטים שלא רואים בסטטיסטיקה וזהו.
התנין

הודעהעל ידי קובי » 29 יולי 2013, 22:29

הפספוס הכי ענק של הכדורסל הישראלי EVER:
קובי כתב:מישהו ראה את המשחק, או התקציר של הגליל 90' נגד גליל 00' שנערך הערב ?
קטש פשוט פיספוס אדיר. שברון לב ממש. גם היום הייתי לוקח אותו הרבה לפני אוחיון, מקל, או כל גארד ישראלי אחר...

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46817.html
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2013, 23:25

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

לא - יש את אליהו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי, אבל מובגל ובעל חסרונות שכולנו מכירים. מעבר אליו - מדבר מוחלט בגזרת הישראלים - יוגב אולי שחקן יורוקאפ. פניני - אני לא יודע בכלל מה הוא.

תשים לב שכתבתי "לנו במכבי"... אליהו כבר לא ממש במכבי. כתבתי כאן לא מזמן שלמכבי הולך להיות סגל ישראלי מהגרועים בתולדות הקבוצה העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2013, 23:34

התנין כתב:אוברייטד זה שחקן שלוקחים את התכונות המאפיינות אותו, ונותנים להן משקל רב מידי. לדעתי נדב הנפלד היה שחקן הגנתי מצויין ושחקן מאוד חכם(זורם איתך), ועם זאת מזכירים אותו היום כאילו מדובר באחד השחקנים הגדולים אי פעם באירופה, שלא לדבר על אמרות כגון ''השומר הכי גדול בתולדות אירופה!'', שהן מופרכות מהייסוד, ומהוות אגב דוגמא מושלמת ל''אוברייטד''. בעיניי אין לנדב הנפלד מקום בחמישייה של קבוצה שרוצה להגיע עד הסוף ביורוליג של היום.
לגביי רשימת הכוכבים שציינת אני באמת לא יודע כיצד להתייחס. אני חושב שההבדל הגדול הוא שלגביהם אף אחד לא יכול להטיל ספקות על גדולתם, אלא לכל היותר לערוך השוואות בינם לבין עצמם, מי טוב יותר וכו'.
ואני לא חושב שיש חולק על כך שנדב הנפלד היה שחקן התקפה מזעזע רוב הקריירה שלו. יכול להיות שהוא עוזר מאוד לקבוצה וכו', אבל כשאני אומר שחקן התקפה אני מתכוון לסקורינג.

וכשאני אומר שחקן מבוזבז\מפוספס אני לא חושב שזה בכלל נתון לויכוח. על נדב היו דיבורים כחומר NBA, ויש יותר מדעה אחת שהוא לא התאמץ מספיק בכדי לשפר את הצדדים החלשים שלו, שהיו מביאים אותו הרבה יותר רחוק. נכון שהוא נתן קריירה יפה, אך הפוטנציאל שלו היה גבוה בהרבה מלהיות שחקן הגנתי מעולה שתורם באספקטים שלא רואים בסטטיסטיקה וזהו.

אחד השחקנים הגדולים אי פעם באירופה?? מי כתב את זה?
הוא בהחלט אחד משחקני ההגנה הטובים בתולדות הכדורסל האירופאי, בדיוק כמו שג'מצ'י הוא אחד הקלעים הגדולים בתולדות הכדוסל האירופאי...

לשחקן כמו הנפלד בוודאי יש מקום בחמישיות של קבוצות גדולות. עובדה שהוא היה שחקן חמישייה חשוב בקבוצה שלקחה את התואר לפני קצת למעלה מעשור.

אפשר לחשוב שהנפלד היה שחקן פחות טוב מפרינטזיס, קיאמקוגלו או פוטסיס שהם היו הפאוורים הפותחים של כמה מהאלופות יורוליג האחרונות...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2013, 06:11

מה זה הויכוח ההזוי הזה ? מה הטעם להשוות שחקן עבר הדי רחוק לשחק הווה ?
לגבי ליאור , כל החסרונות ההגנתיים שלו הם מסיבות מנטאליות לחלוטין . יש לו את כל הנתונים הפיזיים להיות שחקן הגנה אדיר , הוא פשוט לא מנצל אותם .
בזמנו שביינום שיחק במכבי אמרו עליו שהוא שחקן הגנה חרא וזה בדיוק מאותם סיבות . הוא פשוט לא התאמץ בהגנה למרות הנתונים הפיזיים הטובים שלו . אבל כשעבר לדטרויט הוא הפך להיות שחקן הגנה מצויין...

אגב , הסיבה העיקרית ששחקנים ישראלים בכירים בשנות ה-90 ולפני זה , לא שיחקו בקבוצות באירופה זה בגלל שלא היה את חוק בוסמן (התחיל בכדורגל רק ב1995 ורק יותר מאוחר עבר לכדורסל..) והשחקנים הישראלים היו נחשבים זרים . וככאלה תמיד העדיפו לקחת או אמריקאים או אירופאים ממדינות יגוסלביה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 30 יולי 2013, 07:10

קובי כתב:הפספוס הכי ענק של הכדורסל הישראלי EVER:
קובי כתב:מישהו ראה את המשחק, או התקציר של הגליל 90' נגד גליל 00' שנערך הערב ?
קטש פשוט פיספוס אדיר. שברון לב ממש. גם היום הייתי לוקח אותו הרבה לפני אוחיון, מקל, או כל גארד ישראלי אחר...

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46817.html

בהחלט והיו עוד כמה , לא חסר.
כפי שאמרו לפני , קטש , גודס , ספר שהיה 3 עם פוטנציאל אדיר , ואפילו שפר החסיר כמה שנות קרייריה טובות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יולי 2013, 08:39

לדעתי שהכדורסל הכי מרתק ומהפכני שמכבי שיחקה אי פעם היה כשנדב ושלף שיחקו בעמדה 4 לצד האפמן, אפילו יותר מהכדורסל של השושלת השנייה הגדולה יותר.

כשפיני גרשון הגיע למכבי הוא התכוון להוריד את הנפלד לספסל מאחר ולעמדה 4 הפותחת הוא התכוון לפתוח עם דאלאס קומג'ס שהיה שחקן אתלטי - חוסם יוצא דופן, הגם שהיה קצת מבוגר.
הנפלד ביקש - התחנן להישאר בחמישיייה ופיני נעתר, אני לא חושב שהוא הצטער על ההחלטה הזאת בסופו של דבר. הנפלד קיבל יותר מדי שנים סנטרים עב"מים לאורך השנים שלו במכבי והוא היה צריך לחכות ממש עד הסוף , למזלו ולמזלנו, כדי לקבל את האפמן שהיה השילוב המנצח - שחקן גבוה מאוד שקולע מבחוץ, אתלטי , ריבאונדר, שחקן אינטילגנט - בעצם כל מה שהנפלד לא היה והיה צריך לצידו.
הנפלד לא היה יכול להוביל את מכבי להישגים בלי זרים טובים לצידו כי הוא לא הסוג הזה של השחקן, הוא פורח רק כשיש שיטה ברורה ושחקנים שיודעים לשחק את ההגנה הקבוצתית החכמה ( גם בקונטיקט ) ויודעים לעשות משהוא עם המסירות שלו ( ושל שלף ומקדונלד ).

אני חושב שהבעייה העיקרית עם הנפלד היו הציפיות המוגזמות ממנו כשעזב את המכללה, כאילו הקרייריה היפה שלו בקונטיקט יכולה לנבא הצלחה בנ.ב.א , יענו תואם לארי בירד או משהוא כזה. ( מה לעשות שלארי היה שחקן התקפה הרבה הרבה יותר טוב, גבוה ב 7 סנטים , בן זונה קשוח ,
קלעי אולטימטיבי , ריבאונדר ? לא משנה . :) ).
הבעייה שהנפלד היה שחקן לא אתלטי, נופל בין עמדות 3-4 , לא בדיוק שחקן עם קליעה יציבה ( למרות שאם היית משאיר אותו חופשי הוא היה דופק שלשה שם במכללה ), שחקן הגנה מצויין - קבוצתי אבל היה מתקשה לשמור על שחקנים אתלטיים באחד על אחד , בטח בעמדה 4 בנ.ב.א.

בסופו של דבר הכדורסל האירופאי התאים לו בול והוא עשה את המכסימום מבחינתי בקריירה שלו ואני לא חושב שהוא היה סוג של בזבוז ואין לו על מה להצטער בסופו של יום, בשונה משחקן כמו קטש שפספס הזדמנות בנ.ב.א והקריירה שלו נקטעה באכזריות.

שני שחקנים מבחינתי הם פספוס גדול, אולי בעצם שלושה. קטש כמובן, אבל גם שפר שהיה בובה של שחקן שאין היום גארדים מסוגו גם באירופה ( כמה גארדים יש היום שמסוגלים לשחק פוסט אפ ברמה שלו ? ) אבל הלך לאיבוד עם השנים, כנראה קטע מנטלי הרסני , חוץ מעניין המחלה כמובן.

בורשטיין פחות מוכשר משני הקודמים כמובן, אבל גם אצלו היה את עניין הפציעות שגמרו אותו מוקדם מדי.

מחוץ למכבי היה את עדי גורדון וטפירו שיכלו לשחק במכבי אבל זה לא הסתייע, אותי אישית היה מסקרן לראות אם היו משתלבים ואיך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 30 יולי 2013, 08:59

אני לא חושב שהנפלד התחנן. אם זכרוני אינו מטעה אותי במשחק החוץ מול נובו מסטו הנפלד החליף את קומג׳יס
והי פנטסטי. פיני אחרי המשחק אמר שהנפלד יפתח מעתה והלאה , וזה פתח את הדרך לאחת מקבוצות ההגנה
הכי טובות ביורוליג. להזכירכם גם בחוץ וגם בבית קבוצות היו מגרדות את ה60 נקודות בקושי. ההגנה נבנתה מהלחץ של הגארדים. הכיסוי השלם של נדב והמטריה של הפמן. פשוט קבוצת הגנה פנומנלית.
גם בחצי הגמר מכבי שחטה את ברצלונה ובגמר נדב שיתק את בודירוגה אבל מכבי נכנעו לקטש ורבראצה.
זה עוד בלי להזכיר את הסדרה מול פאף עד היום לדעתי הסדרה המרגשת ביותר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־19 אורחים