המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:מישהו ראה את המשחק, או התקציר של הגליל 90' נגד גליל 00' שנערך הערב ?
קטש פשוט פיספוס אדיר. שברון לב ממש. גם היום הייתי לוקח אותו הרבה לפני אוחיון, מקל, או כל גארד ישראלי אחר...
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46817.html
גל מקל כתב:קובי כתב:מישהו ראה את המשחק, או התקציר של הגליל 90' נגד גליל 00' שנערך הערב ?
קטש פשוט פיספוס אדיר. שברון לב ממש. גם היום הייתי לוקח אותו הרבה לפני אוחיון, מקל, או כל גארד ישראלי אחר...
אכן כן.
לפני כמה שנים פגשתי בת"א אוהד של פנאתנייקוס,
והוא אמר לי שקטש היה הזר הכי טוב שהוא ראה בחיים.
בכלל הרכזים של שנות ה-90 היו טרגדיה, עם גודס שהיה יכול להיות מנהל משחק\קלעי בכל ליגה בעולם. (כולל בעולם האחר).
והכי מעצבן ששניהם נפצעו בדיוק בפיק של הקריירה, קטש אחרי הגמר גביע אירופה ומלכות סלים ביורובסקט.
וגודס אחרי שהביא למכבי מקום שלישי באירופה.
LIAV10 כתב:גל מקל כתב:קובי כתב:מישהו ראה את המשחק, או התקציר של הגליל 90' נגד גליל 00' שנערך הערב ?
אכן כן.
לפני כמה שנים פגשתי בת"א אוהד של פנאתנייקוס,
והוא אמר לי שקטש היה הזר הכי טוב שהוא ראה בחיים.
בכלל הרכזים של שנות ה-90 היו טרגדיה, עם גודס שהיה יכול להיות מנהל משחק\קלעי בכל ליגה בעולם. (כולל בעולם האחר).
והכי מעצבן ששניהם נפצעו בדיוק בפיק של הקריירה, קטש אחרי הגמר גביע אירופה ומלכות סלים ביורובסקט.
וגודס אחרי שהביא למכבי מקום שלישי באירופה.
באמת? מרגיש לי פספוס שלא זכיתי לראות אותו.
חנו'ש כתב:אתם יודעים מה הכי עצוב במשחק הראווה הזה?
העובדה שעידו קוז'יקרו, שחקן פעיל נכון ל-2013 ועדיין בסגל נבחרת ישראל, היה חלק מהנבחרת של שנות ה-90'.....
LIAV10 כתב:מגניב, כשהייתי קטן הייתי במחנה קיץ של כדורסל והמאמן הראה לנו את אותה קלטת.
מדהים שעל אף הסייז הלא מרשים שלו הוא עדיין היה כזה חודר מדהים (מעניין מי יהיה הראשון לקפוץ על ההזדמנות להפוך את המשפט הזה לבדיחה).
ושאלה: איך הוא היה בניהול משחק? עושה רושם שהוא די אהב את הכדור, הזריקות שלו לשלוש (ובכלל המשחק שלו) מאוד מזכירים לי את שאראס, רק לי?
ankram כתב:LIAV10 כתב:מגניב, כשהייתי קטן הייתי במחנה קיץ של כדורסל והמאמן הראה לנו את אותה קלטת.
מדהים שעל אף הסייז הלא מרשים שלו הוא עדיין היה כזה חודר מדהים (מעניין מי יהיה הראשון לקפוץ על ההזדמנות להפוך את המשפט הזה לבדיחה).
ושאלה: איך הוא היה בניהול משחק? עושה רושם שהוא די אהב את הכדור, הזריקות שלו לשלוש (ובכלל המשחק שלו) מאוד מזכירים לי את שאראס, רק לי?
הוא היה רכז קלעי ברמה הגבוהה ביותר , אבל לא היה מנהל משחק גדול , ושומר בינוני.
אבל מסוג השחקנים המיוחדים האלו , שכל פעם שהכדור בידיו , משהו מענג היה קורה לטוב ולרע.
האירוניה היא שדווקא שמכבי ויתרה על קטש , היא הפכה לאימפריה.
ankram כתב:לא מדויק.
באירופה לפני קטש היו רכזים מודרנים מהסגנון שאתה מציין ג׳ורג׳ביץ׳ לדוגמא.
אפילו בארץ רכזים סקוררים כמו עדי גורדון ורחוק יותר ליבוביץ׳ היו רכזים סקוררים, הרבה לפני קטש.
מכבי בעיקר בתקופת מיקי ודורון היתה קבוצה עתירת קלעים גם בעמדות הפורוורד ( מגי, ג׳ימבו וכו׳) והיתה זקוקה למנהל משחק טהור , פחות סקורר.
רכזים סקוררים היו לפני קטש , הוא בוודאי לא הראשון. אבל בוודאי אחד המענגים שבהם.
felix_r כתב: בארץ חוץ מגורדון הייתי מציין גם את ארי רוזנברג
dod כתב:felix_r כתב: בארץ חוץ מגורדון הייתי מציין גם את ארי רוזנברג
פליקס - ארי רוזנברג היה קלע ובכלל לא רכז. אבל היה קלע ענק...
yzafrir כתב:חברה , בגלל זה כתבתי "מבחינתי" .... במכבי חוץ מגודס (שגם לו לא היה אימפקט כלכך בהיסטוריה של הקבוצה..) לא היה לפני זה רכז סקורר ברמה....ובקבוצות אחרות בארץ לא כלכך עניין אותי מי שיחק...
באירופה היו כמה כאלו הרבה לפני כמו גאליס ועוד אבל לא במכבי...
לקטש היה שליטה מדהימה בכדור ובגוף והיה לו יכולת שהייה באויר בחדירות לסל שפשוט היה תענוג לראות . בנוסף הוא ידע לדפוק את השלשה בפרצוף של השחקן כשצריך...
אגב, רוזנברג לא היה רכז , וגם ריגודו אני לא בטוח שהיה רכז....
felix_r כתב:yzafrir כתב:חברה , בגלל זה כתבתי "מבחינתי" .... במכבי חוץ מגודס (שגם לו לא היה אימפקט כלכך בהיסטוריה של הקבוצה..) לא היה לפני זה רכז סקורר ברמה....ובקבוצות אחרות בארץ לא כלכך עניין אותי מי שיחק...
באירופה היו כמה כאלו הרבה לפני כמו גאליס ועוד אבל לא במכבי...
לקטש היה שליטה מדהימה בכדור ובגוף והיה לו יכולת שהייה באויר בחדירות לסל שפשוט היה תענוג לראות . בנוסף הוא ידע לדפוק את השלשה בפרצוף של השחקן כשצריך...
אגב, רוזנברג לא היה רכז , וגם ריגודו אני לא בטוח שהיה רכז....
קטש, כמובן, היה שחקן הרבה יותר גדול מגודס, אבל אימפקט בהיסטוריה של מכבי? גודס לפחות הצעיד את מכבי לפיינל-פור היחידי, אם אינני טועה, בשנות ה 90 (בעונת מלחמת המפרץ הראשונה - 91), לפני שנפצע ב 92. מה קטש תרם למכבי חוץ מלקחת ממנה גביע אירופה במדי פאו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים