misha כתב:אתה רציני עם בולשיט ההזוי הזה במשפט האחרון? מישהו פה שיבח את פדרמן (ואני אף פעם לא הייתי מישהו מגן עליהם)? מישהו אמר שמגדל לא יכולה להציע יותר ממה שהיא הציעה לשחקנים ישראלים בעבר? כן, הם יכולים לתת יותר ממה שהיה להם בעבר ואף אחד לא הכחיש את זה אבל עד עכשיו כל מה שהם עשו זה לתת לשחקן כמו הלפרין, אותו מכבי לא רצתה, 300K ועל המקרה הזה דיברנו. אז ברשותך אני אחכה עם הבכי והיסטריה של מהפכה. הם עדיין לא ברמה של יכולת לקחת שחקן שמכבי באמת רוצה וכשהם יהיו וכשזה יקרה אז נדבר בהתאם.
מדובר בתהליך, וההיסטריה היא בטח לא סביב הגוויה של הלפרין אלא סביב זה שמכבי מתגלגלת במדרון לאט לאט כמו איזה תאונת רכבת בהילוך איטי. אז היום זה הלפרין ומחר זה אליהו ומחרתיים זה אוחיון (או לא יודע מי). הכיוון הוא ברור לחלוטין, והפעם זה לא איזה גאידמק מטורף, אלא חבורה שיכולה להרשות לעצמה את זה ליותר משנה - שנתיים. וזה גם ממש לא משנה אם זה מגדל או חיפה - אם פדרמן נשאר במכבי, בתוך שנתיים או מקסימום שלוש, אנחנו נראה את מגדל/חיפה או קבוצה אחרת שלוקחת למכבי ישראלים וגם זרים. זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו והלפרין זה רק תחנה בדרך.