המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:רשמית:יש לנו חרא בעלים
אני מקווה שהוא יחזור אלינו ביום מן הימים
אדגר פו כתב:יום עצוב למכבי ולכל אוהד של המועדון.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רשמית:יש לנו חרא בעלים
עם כל הכבוד לשארפ, ואני לא חושבת שיש פה מישהו שלא מעריך אותו, הבן אדם קיבל הצעה יפה מאוד ממכבי בשביל התפקיד שיש לו שגם אותו הוא לא עושה ב-100% כי הוא לא למד אותו ואנשים אחרים צריכים לקחת על עצמם את התפקידים שהעוזר השני אמור לעשות
למה צריך להיות למכבי אכפת אם הוא רוצה שהילדים שלו ילמדו דווקא בבית ספר אמריקאי שהוא מוסד יקר מאוד? אתה גר בישראל כבר יותר מ-17 שנה? מה הבעיה שהילדים ילמדו בבית ספר רגיל?
50 אלף דולר זאת משכרת יפה מאוד לאדם הממוצע ובטח לעוזר מאמן שני
ולכל אלה שישאלו אותי אם אני לא חושבת שהוא צריך לקבל כמה שהוא רוצה בגלל שהוא שארפ - אז לא, אני לא חושבת שדרק הוא פרה קדושה שאסור לגעת בה
אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא עשה בשביל המועדון אבל בשביל זה לתת לו את הסכומים שהוא רוצה?
הוא כבר קיבל חוזה שהוא פי 3 ופי 4 מכל המאמנים הבכירים בארץ בשנה הראשונה שלו כעוזר מאמן שני אחרי שהוא סירב לפרוש בגיל 40 ממשחק ועלה למכבי יותר מ-300K ברוטו בתור עוזר שני, אז אי אפשר להוריד אותו בהדרגה לשכר נורמלי? הוא לעד יעשה את הקופה שלו ממכבי?
לפעמים אין ברירה וצריך להיפרד, אז שכל אחד יילך לדרכו בלי להיפגע ו..רק זכרונות טובים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רשמית:יש לנו חרא בעלים
עם כל הכבוד לשארפ, ואני לא חושבת שיש פה מישהו שלא מעריך אותו, הבן אדם קיבל הצעה יפה מאוד ממכבי בשביל התפקיד שיש לו שגם אותו הוא לא עושה ב-100% כי הוא לא למד אותו ואנשים אחרים צריכים לקחת על עצמם את התפקידים שהעוזר השני אמור לעשות
למה צריך להיות למכבי אכפת אם הוא רוצה שהילדים שלו ילמדו דווקא בבית ספר אמריקאי שהוא מוסד יקר מאוד? אתה גר בישראל כבר יותר מ-17 שנה? מה הבעיה שהילדים ילמדו בבית ספר רגיל?
ולכל אלה שישאלו אותי אם אני לא חושבת שהוא צריך לקבל כמה שהוא רוצה בגלל שהוא שארפ - אז לא, אני לא חושבת שדרק הוא פרה קדושה שאסור לגעת בה
אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא עשה בשביל המועדון אבל בשביל זה לתת לו את הסכומים שהוא רוצה?
הוא כבר קיבל חוזה שהוא פי 3 ופי 4 מכל המאמנים הבכירים בארץ בשנה הראשונה שלו כעוזר מאמן שני אחרי שהוא סירב לפרוש בגיל 40 ממשחק ועלה למכבי יותר מ-300K ברוטו בתור עוזר שני, אז אי אפשר להוריד אותו בהדרגה לשכר נורמלי? הוא לעד יעשה את הקופה שלו ממכבי?
לפעמים אין ברירה וצריך להיפרד, אז שכל אחד יילך לדרכו בלי להיפגע ו..רק זכרונות טובים
אני מאמין שיכלו להגיע איתו לחוזה מדורג
חוץ מזה,לפי מה שנכתב בכמה אתרים נראה שהפרידה לא נעשתה בצורה יפה ומכובדת
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רשמית:יש לנו חרא בעלים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רשמית:יש לנו חרא בעלים
דריק ברוב הקריירה שלו במכבי שיחק בגרושים: 200K-250K , ואף פעם לא בכה להנהלה שיתנו לו עוד כסף, למרות שיכל לקבל פי 2 או פי 3 במקומות אחרים.
על תרומתו למועדון מכבי חייבת לו הרבה יותר מ 50 אלף, וזה בכלל לא חשוב כמה מקבלים המאמנים בארץ. למה מה המאמנים האלה עשו? כלום! אז מה את משווה אותם לשארפ? איך הם קשורים בכלל? כשאת באה הביתה, אמא שלך משווה כמה אוכלים הילדים בקמבודיה? או שהיא נותנת לך את הדברים הכי טובים? [ואני בכלל לא מדבר על העובדה, שהמאמנים הבכירים בארץ בכלל לא עובדים. אלה שכן עובדים, רובם סתם מאמני נוער, מאמנים מתחילים, או סקאוטים שרוצים להיות מאמנים, שמסכימים לעבוד כמעט בחינם כדי לקבל במה.]
דריק הוא אייקון במכבי, פאקינג 17 שנה במועדון! ככה לא מתנהגים עם סמלים.
איך זה תמיד יוצא שמכבי מצליחה להיפרד בצורה מגעילה עם הסמלים שלה? ברקוביץ' עזב בכעס. ג'מצ'י עזב בכעס. הנפלד עזב בכעס. עכשיו גם את שארפ דפקו.
נ.ב. אחר כך האנשים בפורום מתפלאים איך שחקני בית פתאום שמים זיין על מכבי ועושים מה שנוח להם ומה שמשתלם להם. את יודעת מה? המועדון הזה מגיע לו שיבגדו בו, כמו שהוא בוגד באנשים שנתנו את החיים שלהם בשביל המועדון.
felix_r כתב:אז יש לך ספק. יופי. להזכירך, הבן אדם זכה ב 3 אליפויות יורוליג! נראה לך שהוא לא יכל לקבל 500-600 אלף באירופה? אפילו הנגר גרין קיבל 800 אלף בסמארה. הלפרין קיבל מיליון באולימפיאקוס. זה לא היה סתם. זה היה בגלל השם הגדול של מכבי בעשור הקודם. כל שחקן של מכבי היה נחשב מאוד. ושארפ היה הרבה יותר מפורסם באירופה מאשר גרין או הלפרין.
הדברים שלך באמת נשמעים הגיוניים מאוד. דריק היה שחקן חלש, שהיה שווה משכורת של מורן רוט. מעניין איך הוא הפך לסמל? כנראה בגלל שהוא היה כזה גרוע.
למה את לא משווה את המשכורת של בלאט למשכורות של מאמנים בארץ? גם בחו"ל 99% מהמאמנים מקבלים חצי ממנו.
ובכלל, הזלזול שלך באנשים שתרמו למועדון לאורך שנים רבות, הוא פשוט מקומם.
felix_r כתב:זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...
זה שאת מנחשת, שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר לאורך הקריירה, שהוא ויתר עליהן כדי להישאר במועדון שהוא אוהב, פושט לא נכון (אני כבר לא מדבר על כך שזה לא הגיוני). לא כולם כמוך.
גם כששארפ רק ישב על הספסל ולא שיחק, הוא תרם יותר מאשר תרמו חלק גדול מהשחקנים שכן שיחקו.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...
זה שאת מנחשת, שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר לאורך הקריירה, שהוא ויתר עליהן כדי להישאר במועדון שהוא אוהב, פושט לא נכון (אני כבר לא מדבר על כך שזה לא הגיוני). לא כולם כמוך.
גם כששארפ רק ישב על הספסל ולא שיחק, הוא תרם יותר מאשר תרמו חלק גדול מהשחקנים שכן שיחקו.
אוקיי, אז אני אמשיך לזלזל, אתה תמשיך להגיד לי איזה בן אדם אני וכולם יוצאים מרוצים, נכון?
אני מזלזלת, אני מנחשת שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר אבל אתה מסתבר יודע בודאות שכן היו לו והוא פשוט לא לקח
אולי אני אלמד לא לזלזל ולא להיות כפוית טובה ואתה תלמד גם לנהל דיונים בלי לצאת על אנשים אבל עד אז אני אהיה בן אדם כפוי טובה ומזלזל ואתה תהיה סתם בהמה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...
אוקיי, אז אני אמשיך לזלזל, אתה תמשיך להגיד לי איזה בן אדם אני וכולם יוצאים מרוצים, נכון?
אני מזלזלת, אני מנחשת שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר אבל אתה מסתבר יודע בודאות שכן היו לו והוא פשוט לא לקח
אולי אני אלמד לא לזלזל ולא להיות כפוית טובה ואתה תלמד גם לנהל דיונים בלי לצאת על אנשים אבל עד אז אני אהיה בן אדם כפוי טובה ומזלזל ואתה תהיה סתם בהמה
כשאת תתרמי 17 שנים מהחיים שלך למפעל כלשהו, תגרמי לאושר של מאות אלפי אנשים במדינה, אז תבואי ותשפטי אנשים שכן עשו את זה, מה מגיע להם ומה לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים