רשמית: דרק שארפ עוזב את מכבי אחרי 17 שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

רשמית: דרק שארפ עוזב את מכבי אחרי 17 שנים

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 אוגוסט 2013, 19:55

מתוך האתר הרשמי של מכבי:

"לאחר לבטים לא קלים, דריק שארפ החליט כי הוא ומשפחתו יחלו פרק חדש בחייהם, בארה"ב. דריק הבהיר שישראל בכלל ומכבי ת"א בפרט תמיד יהיו בית חם בשבילו.

מכבי מכבדת את החלטתו של דריק, אחד האנשים הנפלאים והנערצים בתולדות המועדון, סמל ומופת, ומודה לו מעומק הלב על תקופה חלומית של 17 שנה בצהוב-כחול – 15 שנה כשחקן ושנתיים כעוזר מאמן - בהן הפך לאחד הסמלים הגדולים של מכבי ת"א בכל הזמנים.

יו"ר המועדון שמעון מזרחי סיפר: "היתה לי היום שיחה מאוד מרגשת עם דריק, שממנה הבנתי שהוא לא ישוב לעונה הקרובה במכבי. סיכמנו את הדברים ברוח טובה. אני יכול רק להודות לדריק על התרומה הענקית שלו למכבי ת"א, תמיד מהמקום הכי אמיתי ועמוק בלב, הן כשחקן, הן כקפטן והן כעוזר מאמן. אני מקווה ומאמין שדרכינו עוד תיפגשנה".

מאמן מכבי אלקטרה ת"א, דיוויד בלאט: "דריק הוא יחיד ומיוחד במכבי ת"א. היה לי לעונג לאמן אותו ולעבוד איתו, ומעל הכל כבוד גדול עבורי להיות חבר שלו. הוא יחסר לנו מאוד, אבל לנצח יישאר חלק ממכבי ת"א".

דריק שארפ אמר: "זהו יום לא קל עבורי, נתתי את כל מה שיש לי למדינת ישראל ולמכבי ת"א ב-20 השנים האחרונות. תודה גדולה למשפחת מכבי ולכל האוהדים שהעניקו לי ולמשפחתי כל כך הרבה אהבה וכבוד. תודה לסוכן שלי יורם יחיאלי שהביא אותי לישראל ב-1993, תודה למוני פנאן ז"ל ולצביקה שרף שהביאו אותי למכבי ונתנו לי את הצ'אנס, תודה לדיוויד בלאט שהוא המאמן הכי טוב שאי פעם שיחקתי עבורו, תודה לכל השחקנים ששיחקתי איתם ומולם, ותודה גדולה לישראל, שקיבלה אותי כאחד משלה ונתנה לי לחיות את החלום. לנצח אוהב את כולכם".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: רשמית: דרק שארפ עוזב את מכבי אחרי 17 שנים

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2013, 20:01

רשמית:יש לנו חרא בעלים
אני מקווה שהוא יחזור אלינו ביום מן הימים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 20:12

rc4991 כתב:רשמית:יש לנו חרא בעלים

עם כל הכבוד לשארפ, ואני לא חושבת שיש פה מישהו שלא מעריך אותו, הבן אדם קיבל הצעה יפה מאוד ממכבי בשביל התפקיד שיש לו שגם אותו הוא לא עושה ב-100% כי הוא לא למד אותו ואנשים אחרים צריכים לקחת על עצמם את התפקידים שהעוזר השני אמור לעשות

למה צריך להיות למכבי אכפת אם הוא רוצה שהילדים שלו ילמדו דווקא בבית ספר אמריקאי שהוא מוסד יקר מאוד? אתה גר בישראל כבר יותר מ-17 שנה? מה הבעיה שהילדים ילמדו בבית ספר רגיל?

50 אלף דולר זאת משכרת יפה מאוד לאדם הממוצע ובטח לעוזר מאמן שני

ולכל אלה שישאלו אותי אם אני לא חושבת שהוא צריך לקבל כמה שהוא רוצה בגלל שהוא שארפ - אז לא, אני לא חושבת שדרק הוא פרה קדושה שאסור לגעת בה
אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא עשה בשביל המועדון אבל בשביל זה לתת לו את הסכומים שהוא רוצה?
הוא כבר קיבל חוזה שהוא פי 3 ופי 4 מכל המאמנים הבכירים בארץ בשנה הראשונה שלו כעוזר מאמן שני אחרי שהוא סירב לפרוש בגיל 40 ממשחק ועלה למכבי יותר מ-300K ברוטו בתור עוזר שני, אז אי אפשר להוריד אותו בהדרגה לשכר נורמלי? הוא לעד יעשה את הקופה שלו ממכבי?

לפעמים אין ברירה וצריך להיפרד, אז שכל אחד יילך לדרכו בלי להיפגע ו..רק זכרונות טובים
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 01 אוגוסט 2013, 20:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 אוגוסט 2013, 20:13

יום עצוב למכבי ולכל אוהד של המועדון.

שארפ הוא אחת ההברקות הגדולות של מכבי בכלל וצביקה שרף בפרט, בכל הזמנים. לא חושב שמישהוא חשב שמתאזרח מהליגה השנייה יהפוך עם הזמן לאחד השחקנים החשובים והגדולים בכל הזמנים במכבי.
שחקן בגבה 1.83 , לא אתלטי במיוחד, לא שחקן אחד על אחד גדול, לא מוסר גדול, לא רכז, אבל קלעי מהגיהנום , עלוקה שנדבקת לך לחולצה עד שאתה רוצה לצרוח מספיק, ווינר ענק ומנהיג , בן אדם וגבר שבגברים.

זה רק מראה שלפעמים שחקנים הם לא רק סך התכונות הגופניות והכישרון שלהם, לפעמים זה גם נשמה ומנטליות וקשיחות ונאמנות מסוג אחר.

חבל שאי אפשר להגיד על מכבי של היום שהיא עומדת בסטנדרטים של שארפ שיצג באמת את המכביזם , שכנראה כבר חלף עם הרוח.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוגוסט 2013, 20:17

שיהיה לדרק בהצלחה בדרך החדשה שלו. אחד השחקנים והאנשים האהובים בתולדות המועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 אוגוסט 2013, 21:26

כ״כ עצוב לי היום. אגדה. מיתוס. אחד השחקנים האהובים עליי!!!
er79

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 21:40

אדגר פו כתב:יום עצוב למכבי ולכל אוהד של המועדון.

בהחלט. כל כך חבל שלא מצליחים להגיע לפשרה כדי להשאיר מישהו מיוחד כמו דרק במועדון. אין לנו הרבה סמלים כמוהו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 אוגוסט 2013, 21:45

בהחלט רגע עצוב. הוא נראה לי הרבה יותר מתאים מניקולה לתפקיד מנהל מכבי.
Maccabikid

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2013, 22:24

:crybaby
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2013, 23:03

Holiday_Armadillo כתב:

עם כל הכבוד לשארפ, ואני לא חושבת שיש פה מישהו שלא מעריך אותו, הבן אדם קיבל הצעה יפה מאוד ממכבי בשביל התפקיד שיש לו שגם אותו הוא לא עושה ב-100% כי הוא לא למד אותו ואנשים אחרים צריכים לקחת על עצמם את התפקידים שהעוזר השני אמור לעשות

למה צריך להיות למכבי אכפת אם הוא רוצה שהילדים שלו ילמדו דווקא בבית ספר אמריקאי שהוא מוסד יקר מאוד? אתה גר בישראל כבר יותר מ-17 שנה? מה הבעיה שהילדים ילמדו בבית ספר רגיל?

ולכל אלה שישאלו אותי אם אני לא חושבת שהוא צריך לקבל כמה שהוא רוצה בגלל שהוא שארפ - אז לא, אני לא חושבת שדרק הוא פרה קדושה שאסור לגעת בה
אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא עשה בשביל המועדון אבל בשביל זה לתת לו את הסכומים שהוא רוצה?
הוא כבר קיבל חוזה שהוא פי 3 ופי 4 מכל המאמנים הבכירים בארץ בשנה הראשונה שלו כעוזר מאמן שני אחרי שהוא סירב לפרוש בגיל 40 ממשחק ועלה למכבי יותר מ-300K ברוטו בתור עוזר שני, אז אי אפשר להוריד אותו בהדרגה לשכר נורמלי? הוא לעד יעשה את הקופה שלו ממכבי?

לפעמים אין ברירה וצריך להיפרד, אז שכל אחד יילך לדרכו בלי להיפגע ו..רק זכרונות טובים

אני מאמין שיכלו להגיע איתו לחוזה מדורג
חוץ מזה,לפי מה שנכתב בכמה אתרים נראה שהפרידה לא נעשתה בצורה יפה ומכובדת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 23:12

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מאמין שיכלו להגיע איתו לחוזה מדורג
חוץ מזה,לפי מה שנכתב בכמה אתרים נראה שהפרידה לא נעשתה בצורה יפה ומכובדת

חוזה מדורג? הבן אדם עוזר מאמן שני, על איזה חוזה מדורג אתה מדבר?
הוא לא רצה לפרוש בגיל 40 והיה ממשיך לעלות למכבי 600K בתור שחקן שלא משחק
מכבי העבירו אותו לתפקיד שהוא לא היה מוכשר אליו ונתנו לו חוזה שיותר גדול משל ישראלים\זרים בכירים בליגה של 170K שזה מעל 300K ברוטו לעוזר מאמן שני
אני חושבת שמכבי התנהגו אליו באופן מכובד ויש להם את הזכות להציע לו שכר שמכבד את התפקיד שלו במועדון

מה שדרק עשה למועדון בתור שחקן ובתור סמל זה משהו שאי אפשר למדוד בכסף, אבל הוא כבר לא שחקן, הוא היה חלק מהצוות המקצועי, חלק משרשרת, אי אפשר להמשיך להעניק לו יחס מיוחד לעד

שוב, אני חושבת שהשכר שהוצע לו הוא שכר יפה מאוד ולא היו צריכים לקפוץ לדום רק כי הוא ביקש יותר
יש לו סדר עדיפויות משלו שכלל גם בית ספר יקר מאוד והוא החליט שלא לקחת, לגיטימי לחלוטין
מכבי החליטו שלא לתת לו שכר יותר גבוה, גם זה לגיטימי לחלוטין

מה שדרק עשה יישאר לעד בדפי ההיסטוריה של המועדון ובלב של האוהדים אבל..לא צריך לקחת את זה למחוזות לא הגיוניים כשזה מגיע לחוזים שצריך או לא צריך לקבל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2013, 23:16

Holiday_Armadillo כתב:

דריק ברוב הקריירה שלו במכבי שיחק בגרושים: 200K-250K , ואף פעם לא בכה להנהלה שיתנו לו עוד כסף, למרות שיכל לקבל פי 2 או פי 3 במקומות אחרים.

על תרומתו למועדון מכבי חייבת לו הרבה יותר מ 50 אלף, וזה בכלל לא חשוב כמה מקבלים המאמנים בארץ. למה מה המאמנים האלה עשו? כלום! אז מה את משווה אותם לשארפ? איך הם קשורים בכלל? כשאת באה הביתה, אמא שלך משווה כמה אוכלים הילדים בקמבודיה? או שהיא נותנת לך את הדברים הכי טובים? [ואני בכלל לא מדבר על העובדה, שהמאמנים הבכירים בארץ בכלל לא עובדים. אלה שכן עובדים, רובם סתם מאמני נוער, מאמנים מתחילים, או סקאוטים שרוצים להיות מאמנים, שמסכימים לעבוד כמעט בחינם כדי לקבל במה.]

דריק הוא אייקון במכבי, פאקינג 17 שנה במועדון! ככה לא מתנהגים עם סמלים.
איך זה תמיד יוצא שמכבי מצליחה להיפרד בצורה מגעילה עם הסמלים שלה? ברקוביץ' עזב בכעס. ג'מצ'י עזב בכעס. הנפלד עזב בכעס. עכשיו גם את שארפ דפקו.

נ.ב. אחר כך האנשים בפורום מתפלאים איך שחקני בית פתאום שמים זיין על מכבי ועושים מה שנוח להם ומה שמשתלם להם. את יודעת מה? המועדון הזה מגיע לו שיבגדו בו, כמו שהוא בוגד באנשים שנתנו את החיים שלהם בשביל המועדון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 23:29

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דריק ברוב הקריירה שלו במכבי שיחק בגרושים: 200K-250K , ואף פעם לא בכה להנהלה שיתנו לו עוד כסף, למרות שיכל לקבל פי 2 או פי 3 במקומות אחרים.

על תרומתו למועדון מכבי חייבת לו הרבה יותר מ 50 אלף, וזה בכלל לא חשוב כמה מקבלים המאמנים בארץ. למה מה המאמנים האלה עשו? כלום! אז מה את משווה אותם לשארפ? איך הם קשורים בכלל? כשאת באה הביתה, אמא שלך משווה כמה אוכלים הילדים בקמבודיה? או שהיא נותנת לך את הדברים הכי טובים? [ואני בכלל לא מדבר על העובדה, שהמאמנים הבכירים בארץ בכלל לא עובדים. אלה שכן עובדים, רובם סתם מאמני נוער, מאמנים מתחילים, או סקאוטים שרוצים להיות מאמנים, שמסכימים לעבוד כמעט בחינם כדי לקבל במה.]

דריק הוא אייקון במכבי, פאקינג 17 שנה במועדון! ככה לא מתנהגים עם סמלים.
איך זה תמיד יוצא שמכבי מצליחה להיפרד בצורה מגעילה עם הסמלים שלה? ברקוביץ' עזב בכעס. ג'מצ'י עזב בכעס. הנפלד עזב בכעס. עכשיו גם את שארפ דפקו.

נ.ב. אחר כך האנשים בפורום מתפלאים איך שחקני בית פתאום שמים זיין על מכבי ועושים מה שנוח להם ומה שמשתלם להם. את יודעת מה? המועדון הזה מגיע לו שיבגדו בו, כמו שהוא בוגד באנשים שנתנו את החיים שלהם בשביל המועדון.

הוא יכול היה להרוויח פי 2 או פי 3 יותר? אני בספק, ואם הוא לא הלך אז מכבי לא צריכה להביא לו רטרואקטיבי על השנים שהוא לא לקח את הכסף הגדול
שאלו אותו ''אם יציעו לך עכשיו מליון, תעזוב את מכבי?'' מה הוא אמר? ''אין מצב!''? לא, הוא אמר שאם תראה לו מישהו שיציע לו מליון הוא יילך
שארפ לא הגיע לסכומים האלה בקריירה שלו, בוא נשים את הקלפים על השולחן

ילדים בקמבודיה, נו באמת
אפילו עוזרי מאמן במכבי לא קיבלו את הסכומים ששארפ קיבל, אז בוא לא נדבר על שאר הליגה אוקיי? נדבר על זה שאפילו אנשים בתפקידו לא קיבלו את מה שהוא קיבל כולל את ההצעה שהציעו לו במכבי

אתה חושב שהוא צריך להרוויח כמה שבא לו בגלל מה שהוא עשה, אני לא, סוף סיפור
לא לוקחת ממנו את מה שהוא עשה במכבי, לא חושבת שהוא צריך בגלל זה לקבל את הכסף שהוא דורש

אני מצטערת אבל אני לא חייבת ללכת עם העדר
רק בגלל שאנחנו אוהדי מכבי לא אומר שאנחנו צריכים להסכים עם כולם על הכל וזה כולל את הסוגיה של שארפ
כן, אני יודעת שהרוב היו רוצים שהוא יישאר גם ביותר כסף, אני לא חושבת ככה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2013, 23:43

אז יש לך ספק. יופי. להזכירך, הבן אדם זכה ב 3 אליפויות יורוליג! נראה לך שהוא לא יכל לקבל 500-600 אלף באירופה? אפילו הנגר גרין קיבל 800 אלף בסמארה. הלפרין קיבל מיליון באולימפיאקוס. זה לא היה סתם. זה היה בגלל השם הגדול של מכבי בעשור הקודם. כל שחקן של מכבי היה נחשב מאוד. ושארפ היה הרבה יותר מפורסם באירופה מאשר גרין או הלפרין.

הדברים שלך באמת נשמעים הגיוניים מאוד. דריק היה שחקן חלש, שהיה שווה משכורת של מורן רוט. מעניין איך הוא הפך לסמל? כנראה בגלל שהוא היה כזה גרוע.

למה את לא משווה את המשכורת של בלאט למשכורות של מאמנים בארץ? גם בחו"ל 99% מהמאמנים מקבלים חצי ממנו.

ובכלל, הזלזול שלך באנשים שתרמו למועדון לאורך שנים רבות, הוא פשוט מקומם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 23:49

felix_r כתב:אז יש לך ספק. יופי. להזכירך, הבן אדם זכה ב 3 אליפויות יורוליג! נראה לך שהוא לא יכל לקבל 500-600 אלף באירופה? אפילו הנגר גרין קיבל 800 אלף בסמארה. הלפרין קיבל מיליון באולימפיאקוס. זה לא היה סתם. זה היה בגלל השם הגדול של מכבי בעשור הקודם. כל שחקן של מכבי היה נחשב מאוד. ושארפ היה הרבה יותר מפורסם באירופה מאשר גרין או הלפרין.

הדברים שלך באמת נשמעים הגיוניים מאוד. דריק היה שחקן חלש, שהיה שווה משכורת של מורן רוט. מעניין איך הוא הפך לסמל? כנראה בגלל שהוא היה כזה גרוע.

למה את לא משווה את המשכורת של בלאט למשכורות של מאמנים בארץ? גם בחו"ל 99% מהמאמנים מקבלים חצי ממנו.

ובכלל, הזלזול שלך באנשים שתרמו למועדון לאורך שנים רבות, הוא פשוט מקומם.

או! יופי, הזלזול שלי בדרק מקומם, אני שמחה שסוף סוף הגענו לשורה התחתונה שהיא אם בן אדם לא חושב ש-X או Y זה פרה קדושה במכבי אז הוא לא אוהד אמיתי והוא מזלזל

כמו שאמרתי, זה לא עדר פה ואף אחד לא מחוייב לחשוב כמו השני או שיטילו ספק באהבה שלו למועדון
אוי ואבוי לנו אם יום אחד נגיע למצב הזה

אם הוא יכול היה לקבל פי 2 או פי 3 יותר במקום אחר אתה חושב שהוא לא היה הולך? עד כמה שדרק היה סמל, אם הוא היה מקבל הצעה של 600K באירופה לעומת 200K במכבי הוא היה הולך כי לא מוותרים על הצעות כאלה בקריירה כזאת קצרה, שאצל דרק אגב הייתה הרבה יותר ארוכה מהממוצע וגם כשהוא היה באמצע שנות השלושים שלו וכבר לא שיחק מכבי מעולם לא דרשו ממנו לפרוש או קיצצו במשכורת שהייתה לו
הרבה מאוד שנים שהוא היה לבוש על הספסל ולא שיחק במשכורת של שחקן שכן משחק וזה היה בסדר נכון? אבל עכשיו שהוא עוזר מאמן ומבקשים ממנו להרוויח כמו עוזר מאמן פתאום זה בושה וסטירה בפנים? לא קונה את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2013, 23:57

זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...

זה שאת מנחשת, שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר לאורך הקריירה, שהוא ויתר עליהן כדי להישאר במועדון שהוא אוהב, פשוט לא נכון (אני כבר לא מדבר על כך שזה לא הגיוני). לא כולם הלפרין.

גם כששארפ רק ישב על הספסל ולא שיחק, הוא תרם יותר מאשר תרמו חלק גדול מהשחקנים שכן שיחקו.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 02 אוגוסט 2013, 00:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 23:59

felix_r כתב:זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...

זה שאת מנחשת, שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר לאורך הקריירה, שהוא ויתר עליהן כדי להישאר במועדון שהוא אוהב, פושט לא נכון (אני כבר לא מדבר על כך שזה לא הגיוני). לא כולם כמוך.

גם כששארפ רק ישב על הספסל ולא שיחק, הוא תרם יותר מאשר תרמו חלק גדול מהשחקנים שכן שיחקו.

אוקיי, אז אני אמשיך לזלזל, אתה תמשיך להגיד לי איזה בן אדם אני וכולם יוצאים מרוצים, נכון?
אני מזלזלת, אני מנחשת שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר אבל אתה מסתבר יודע בודאות שכן היו לו והוא פשוט לא לקח

אולי אני אלמד לא לזלזל ולא להיות כפוית טובה ואתה תלמד גם לנהל דיונים בלי לצאת על אנשים אבל עד אז אני אהיה בן אדם כפוי טובה ומזלזל ואתה תהיה סתם בהמה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוגוסט 2013, 00:02

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...

זה שאת מנחשת, שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר לאורך הקריירה, שהוא ויתר עליהן כדי להישאר במועדון שהוא אוהב, פושט לא נכון (אני כבר לא מדבר על כך שזה לא הגיוני). לא כולם כמוך.

אוקיי, אז אני אמשיך לזלזל, אתה תמשיך להגיד לי איזה בן אדם אני וכולם יוצאים מרוצים, נכון?
אני מזלזלת, אני מנחשת שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר אבל אתה מסתבר יודע בודאות שכן היו לו והוא פשוט לא לקח

אולי אני אלמד לא לזלזל ולא להיות כפוית טובה ואתה תלמד גם לנהל דיונים בלי לצאת על אנשים אבל עד אז אני אהיה בן אדם כפוי טובה ומזלזל ואתה תהיה סתם בהמה

כשאת תתרמי 17 שנים מהחיים שלך למפעל כלשהו, תגרמי לאושר של מאות אלפי אנשים במדינה, אז תבואי ותשפטי אנשים שכן עשו את זה, מה מגיע להם ומה לא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2013, 00:05

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כשאת תתרמי 17 שנים מהחיים שלך למפעל כלשהו, תגרמי לאושר של מאות אלפי אנשים במדינה, אז תבואי ותשפטי אנשים שכן עשו את זה, מה מגיע להם ומה לא.

''אני חושב, משמע אני קיים'' - אני בן אדם, אני חיה, יש לי זכות לדעה בדיוק כמו לכל אחד אחר פה ויש לי בדיוק את אותה זכות להביע את דעתי גם אם אתה או אחרים לא מסכימים איתה
אני אשפוט, אני אגיב, אחשוב בשביל עצמי ולא אתה ולא אף אחד אחר יגיד לי מה לעשות, מה להגיד או מה לחשוב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גיא » 02 אוגוסט 2013, 00:12

דרק שארפ שווה למכבי הרבה מאוד. הווינריות שלו הביאה למכבי הרבה מאוד כסף. הרבה רוח לחימה, הרבה נצחונות.

האווירה שיש כרגע במכבי היא פניקה, והדברים נעשים בשלוף. יאללה נעיף את שלף, נעיף את שארפ נביא את... וויצ'יץ? (גם אותו יעיפו)

אגב, למה וויצ'יץ' כן צריך להיות בהנהלת מכבי ודרק לא?

הוא כל כך יותר טוב מדרק בניהול והנהגת המועדון, שצריך לזרוק אחד ולהביא את השני? וכמה זה בדיוק עלה למכבי?
גיא

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים