MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור וer,
אתם בדיוק הפוכים ממני. לוקחים ובונים כל מיני תאוריות סביב השנאה שלכם לליאור וחוסר הרצון שלכם לראות אותו במכבי.
הבחור מחזיק בהצעת חוזה ממכבי... אלה העובדות, ואין טעם להיכנס לקונספירציות.
אני לא שמעתי מעולם את בלאט אומר שהוא לא רוצה את אליהו בקבוצה. להיפך, הוא מאוד מפרגן לליאור. אפשר כמובן לייחס את זה לפוליטיקלי קורקט שלו, אבל
זה סתם ניחוש, לכאן או לכאן.
בכל אופן, בואו נחכה ונראה מה יהיה בסוף.
ד"א אם כבר עובדות, אז אנחנו יודעים שהבחור החזיק הצעה ממכבי. אנחנו לא יודעים אם ההצעה עדיין בתוקף.
בסדר יוני. בלאט רוצה את ליאור, וסתם במקרה הוא נותן לו 0 קרדיט במשחקים חשובים, או נגד קבוצות חזקות. סתם במקרה הוא העדיף העונה לא מעט פעמים ללכת עם מדלי ולא איתו. סתם במקרה ה"מקורבים" של ליאור מתלוננים על בלאט אצל גרינוולד כל שני וחמישי. סתם במקרה אנחנו שומעים על זה שההנהלה הייתה צריכה להכריח את בלאט לתת לליאור עוד דקות. סתם במקרה שארפ אמר בראיון את מה שהוא אמר.
א. כמו שפליקס כתב, לא רק בלאט מחליט
ב. אנחנו יכולים רק לפרש את המעשים של בלאט, אבל זאת פרשנות וכמו תמיד אפשר למצוא סיבות לכאן ולכאן...
ג. העובדה היחידה היא שהחוזה הוגש לליאור. זהו. כל השאר - תקף או לא תקף, מתלבט או לא מתלבט, רצו להשפיל או לא רצו להשפיל, מקווים שלא ייקח או מקווים שכן ייקח - זה הכל ספקולציות.
אישית, נכון לעכשיו אני חושב שהסגל בקו הקדמי כבר עמוס מדי, ובהסתמך על ההיסטוריה של בלאט וליאור, אני לא בטוח שזה הדבר הנכון שהוא יישאר.
אבל, בהנחה הסבירה שזוהי העונה האחרונה של בלאט במכבי, יכול להיות שהנהלת מכבי כן תתעקש שהוא יישאר.