אשכול המלפפונים הפוסט טראומטי - אליהו יצטרף?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הפוסט טראומטי - מי ישלים את הסגל?

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוגוסט 2013, 20:05

MTA2311 כתב:קשה ליוני לקבל את העובדה שבלאט לא רוצה את ליאור.
מצד אחד, הוא טוען שבקבוצה לא צריכים להיות שחקנים שבלאט לא רוצה, אבל מצד שני הוא( יוני), מאוד אוהב את ליאור ורוצה שהוא ישאר.
בשביל שזה יעבוד ביחד, הוא צריך לשכנע את עצמו שבלאט רוצה את ליאור, למרות שדי ברור כבר שזה לא המצב.

קשה לך לקבל את העובדה, שאם מכבי מציעה לליאור חוזה, אז מכבי רוצה אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2013, 20:10

השאלה היא מה זו מכבי? כל מכבי רוצה אותו? האם זה כל כך לא מתיישב שההנהלה רוצה אותו (ואגב, גם בזה אני לא בטוח) ובלאט לא?
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוגוסט 2013, 20:11

felix_r כתב:
מצד אחד, הוא טוען שבקבוצה לא צריכים להיות שחקנים שבלאט לא רוצה, אבל מצד שני הוא( יוני), מאוד אוהב את ליאור ורוצה שהוא ישאר.
בשביל שזה יעבוד ביחד, הוא צריך לשכנע את עצמו שבלאט רוצה את ליאור, למרות שדי ברור כבר שזה לא המצב.

ופתאום מכבי זה שילוב נפלא ומסונכרן של בלאט והפדרמנ'ס אה? שוב עיוות של המציאות שתתאים למה שבא לך לראות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוגוסט 2013, 20:42

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

ופתאום מכבי זה שילוב נפלא ומסונכרן של בלאט והפדרמנ'ס אה? שוב עיוות של המציאות שתתאים למה שבא לך לראות.

נכון, לא רק בלאט מחליט, זה ידוע לכולם. אבל מה שלא ידוע לכולם, זה את מי בלאט רוצה ואת מי הוא לא רוצה.

זה נכון, שליאור הוא לא מהשחקנים האהובים על בלאט, אבל אם זה היה רק לפי האהבה של בלאט, אז היו משחקים במכבי 12 אמריקאים. מה נעשה, יש הגבלה על מספר הזרים, חייבים גם ישראלים בקבוצה. גם בלאט מבין את זה. גם בלאט יודע, שהוא חייב את הישראלים הכי טובים בסגל גם אם הוא לא הכי מעריך את יכולתם. יש רצוי ויש מצוי.

ועוד משהו לסיום. בלאט הוא עדיין לא מכבי, הוא רק חלק ממכבי בנקודת הזמן הנוכחית. מכבי הייתה לפני בלאט וגם תהיה אחרי בלאט. ככה שגם אם בלאט לא רוצה את ליאור (מה שבכלל לא בטוח בגלל הסיבה שציינתי לעייל), זה עדיין לא אומר שמכבי לא רוצה את ליאור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוגוסט 2013, 20:48

אור וer,
אתם בדיוק הפוכים ממני. לוקחים ובונים כל מיני תאוריות סביב השנאה שלכם לליאור וחוסר הרצון שלכם לראות אותו במכבי.
הבחור מחזיק בהצעת חוזה ממכבי... אלה העובדות, ואין טעם להיכנס לקונספירציות.

אני לא שמעתי מעולם את בלאט אומר שהוא לא רוצה את אליהו בקבוצה. להיפך, הוא מאוד מפרגן לליאור. אפשר כמובן לייחס את זה לפוליטיקלי קורקט שלו, אבל
זה סתם ניחוש, לכאן או לכאן.

בכל אופן, בואו נחכה ונראה מה יהיה בסוף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוגוסט 2013, 20:51

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

נכון, לא רק בלאט מחליט, זה ידוע לכולם. אבל מה שלא ידוע לכולם, זה את מי בלאט רוצה ואת מי הוא לא רוצה.

זה נכון, שליאור הוא לא מהשחקנים האהובים על בלאט, אבל אם זה היה רק לפי האהבה של בלאט, אז היו משחקים במכבי 12 אמריקאים. מה נעשה, יש הגבלה על מספר הזרים, חייבים גם ישראלים בקבוצה. גם בלאט מבין את זה. גם בלאט יודע, שהוא חייב את הישראלים הכי טובים בסגל גם אם הוא לא הכי מעריך את יכולתם. יש רצוי ויש מצוי.

ועוד משהו לסיום. בלאט הוא עדיין לא מכבי, הוא רק חלק ממכבי בנקודת הזמן הנוכחית. מכבי הייתה לפני בלאט וגם תהיה אחרי בלאט. ככה שגם אם בלאט לא רוצה את ליאור (מה שבכלל לא בטוח בגלל הסיבה שציינתי לעייל), זה עדיין לא אומר שמכבי לא רוצה את ליאור.

מעולם לא אמרתי שבלאט הוא מכבי, או שבניית הקבוצה צריכה להיות 100% עבודה שלו. ואני יודע שגם אתה חושב ככה.
בגלל זה הפניתי את השאלה הזאת ליוני, שחושב אחרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוגוסט 2013, 20:56

jol9 כתב:אור וer,
אתם בדיוק הפוכים ממני. לוקחים ובונים כל מיני תאוריות סביב השנאה שלכם לליאור וחוסר הרצון שלכם לראות אותו במכבי.

אני לא שמעתי מעולם את בלאט אומר שהוא לא רוצה את אליהו בקבוצה. להיפך, הוא מאוד מפרגן לליאור. אפשר כמובן לייחס את זה לפוליטיקלי קורקט שלו, אבל

ד"א אם כבר עובדות, אז אנחנו יודעים שהבחור החזיק הצעה ממכבי. אנחנו לא יודעים אם ההצעה עדיין בתוקף.

בסדר יוני. בלאט רוצה את ליאור, וסתם במקרה הוא נותן לו 0 קרדיט במשחקים חשובים, או נגד קבוצות חזקות. סתם במקרה הוא העדיף העונה לא מעט פעמים ללכת עם מדלי ולא איתו. סתם במקרה ה"מקורבים" של ליאור מתלוננים על בלאט אצל גרינוולד כל שני וחמישי. סתם במקרה אנחנו שומעים על זה שההנהלה הייתה צריכה להכריח את בלאט לתת לליאור עוד דקות. סתם במקרה שארפ אמר בראיון את מה שהוא אמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוגוסט 2013, 21:23

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אור וer,

ד"א אם כבר עובדות, אז אנחנו יודעים שהבחור החזיק הצעה ממכבי. אנחנו לא יודעים אם ההצעה עדיין בתוקף.

בסדר יוני. בלאט רוצה את ליאור, וסתם במקרה הוא נותן לו 0 קרדיט במשחקים חשובים, או נגד קבוצות חזקות. סתם במקרה הוא העדיף העונה לא מעט פעמים ללכת עם מדלי ולא איתו. סתם במקרה ה"מקורבים" של ליאור מתלוננים על בלאט אצל גרינוולד כל שני וחמישי. סתם במקרה אנחנו שומעים על זה שההנהלה הייתה צריכה להכריח את בלאט לתת לליאור עוד דקות. סתם במקרה שארפ אמר בראיון את מה שהוא אמר.

א. כמו שפליקס כתב, לא רק בלאט מחליט
ב. אנחנו יכולים רק לפרש את המעשים של בלאט, אבל זאת פרשנות וכמו תמיד אפשר למצוא סיבות לכאן ולכאן...
ג. העובדה היחידה היא שהחוזה הוגש לליאור. זהו. כל השאר - תקף או לא תקף, מתלבט או לא מתלבט, רצו להשפיל או לא רצו להשפיל, מקווים שלא ייקח או מקווים שכן ייקח - זה הכל ספקולציות.

אישית, נכון לעכשיו אני חושב שהסגל בקו הקדמי כבר עמוס מדי, ובהסתמך על ההיסטוריה של בלאט וליאור, אני לא בטוח שזה הדבר הנכון שהוא יישאר.
אבל, בהנחה הסבירה שזוהי העונה האחרונה של בלאט במכבי, יכול להיות שהנהלת מכבי כן תתעקש שהוא יישאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2013, 21:30

ואני רק אחזק את דבריך, ואוסיף שבלאט תמיד היה דיפלומט. כשהוא מדבר לתקשורת כל השחקנים שלו נשמעים אטרקטיביים, כולל רוט ותומאס. אבל במבחן המעשי, בלאט לא סובל את ליאור. לא צריך להיות חכמים גדולים כדי לראות זאת.
אגב, אני רק אציין שזה לא נכון לציין שאני שונא את ליאור, אין לי שום דבר אישי נגד הבן אדם, אני גם הערכתי מאוד את הנכונות שלו לוותר בזמנו על כסף רב בספרד ולחזור לישראל. אני רק אומר שמקצועית, בהסתמך על העונה האחרונה, מנקודת מבט אובייקטיבית לחלוטין, הוא הסריח את הפרקט. זה הכל. המשחקים הכי טובים של מכבי העונה היו בלעדיו. שחקן שלא תורם כלום בהגנה והופך לנטל בהתקפה, שנראתה טוב יותר בלעדיו-אין לו מקום בקבוצה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2013, 09:38

ציוץ טוויטר טרי מהדקות האחרונות (לא של אתר ספורט אלא של מצייץ שד"כ נמצא בקשר אדוק עם אמיליאנו מספורטאנדו): מכבי וציבונה הגיעו סוף סוף להבנות בנושא השאלת פלאניניץ'.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 04 אוגוסט 2013, 09:53

er79 כתב:ציוץ טוויטר טרי מהדקות האחרונות (לא של אתר ספורט אלא של מצייץ שד"כ נמצא בקשר אדוק עם אמיליאנו מספורטאנדו): מכבי וציבונה הגיעו סוף סוף להבנות בנושא השאלת פלאניניץ'.

מצטרף לג'ף פוט ולעוד איזה עשרה שחקנים שלא משחקים ולא ישחקו במכבי, בעוד רוכשי המנויים משלמים להם את המשכורת. נהדר.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 אוגוסט 2013, 09:56

לפי כתבה של אבי סגל מהיום אוהדי מכבי מפעילים לחץ על ההנהלה להחזיר את אליהו לסגל ויש אופציה שזה באמת יקרה, אם כי הוא מציין שאליהו לוקח את הזמן שלו ועשוי לחכות אפילו עד אחרי אליפות אירופה ( הוא כנראה מקווה לאליפות טובה שלו שתביא לו הצעות טובות ) כדי להחליט סופית לאן ללכת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי dod » 04 אוגוסט 2013, 10:04

אדגר פו כתב:לפי כתבה של אבי סגל מהיום אוהדי מכבי מפעילים לחץ על ההנהלה להחזיר את אליהו לסגל ויש אופציה שזה באמת יקרה, אם כי הוא מציין שאליהו לוקח את הזמן שלו ועשוי לחכות אפילו עד אחרי אליפות אירופה ( הוא כנראה מקווה לאליפות טובה שלו שתביא לו הצעות טובות ) כדי להחליט סופית לאן ללכת.

בישראל היום לא מוזכרת אליפות אירופה ואין תאריך יעד להחלטה. אני חושב שזה מוזכר בכתבה על שארפ בספורט 5.
dod

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 אוגוסט 2013, 10:07

dod כתב:
אדגר פו כתב:לפי כתבה של אבי סגל מהיום אוהדי מכבי מפעילים לחץ על ההנהלה להחזיר את אליהו לסגל ויש אופציה שזה באמת יקרה, אם כי הוא מציין שאליהו לוקח את הזמן שלו ועשוי לחכות אפילו עד אחרי אליפות אירופה ( הוא כנראה מקווה לאליפות טובה שלו שתביא לו הצעות טובות ) כדי להחליט סופית לאן ללכת.

בישראל היום לא מוזכרת אליפות אירופה ואין תאריך יעד להחלטה. אני חושב שזה מוזכר בכתבה על שארפ בספורט 5.

צודק, כנראה חיברתי את שני הדברים בראש לכדי כתבה אחת . הגיל מתחיל להשפיע. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי dod » 04 אוגוסט 2013, 10:15

אני מקווה שאליהו בסופו של דבר יהיה במכבי.

לא מאמין בהמצאות האלה של סמית' כ-4 או ציוות של טיוס וג'יימס (פקק התקפי מאין כמוהו)

וגם הסיכוי שהכהן יעשה משהו השנה (או בכלל במכבי) קלוש מאד
dod

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 אוגוסט 2013, 10:32

אני חולמת על מצב (שכמובן אין שום סיכוי שיתרחש במציאות...) בו יוגב יוכרח לעזוב לרוסיה ומכבי תחליט שכדי לחזק את הסגל הישראלי היא חייבת להחתים את אליהו ובנוסף מכיוון שנוצר מחסור ברכז מחליף, היא תחתים למרות הכל גם את שאראס למרות הרצון לא לעבור את מכסת 6 הזרים.
לטעמי סגל כזה דווקא יכול להיות לא רע בכלל ויהיה בו לא מעט עומק וגיוון.

כמובן שמדובר בחלומות באספמיה ואין שום סיכוי שבעולם שלמכבי נשאר מספיק כסף בתקציב גם לאליהו וגם לשאראס, וגם אין סיכוי שמכבי תחתים 7 זרים,
אבל היי, לחלום לא עולה כסף.... :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 אוגוסט 2013, 10:34

חנו'ש כתב:אני חולמת על מצב (שכמובן אין שום סיכוי שיתרחש במציאות...) בו יוגב יוכרח לעזוב לרוסיה ומכבי תחליט שכדי לחזק את הסגל הישראלי היא חייבת להחתים את אליהו ובנוסף מכיוון שנוצר מחסור ברכז מחליף, היא תחתים למרות הכל גם את שאראס למרות הרצון לא לעבור את מכסת 6 הזרים.

כמובן שמדובר בחלומות באספמיה ואין שום סיכוי שבעולם שלמכבי נשאר מספיק כסף בתקציב גם לאליהו וגם לשאראס, וגם אין סיכוי שמכבי תחתים 7 זרים,

שותף לחלום הזה שלך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי dod » 04 אוגוסט 2013, 10:43

חנו'ש כתב:אני חולמת על מצב (שכמובן אין שום סיכוי שיתרחש במציאות...) בו יוגב יוכרח לעזוב לרוסיה ומכבי תחליט שכדי לחזק את הסגל הישראלי היא חייבת להחתים את אליהו ובנוסף מכיוון שנוצר מחסור ברכז מחליף, היא תחתים למרות הכל גם את שאראס למרות הרצון לא לעבור את מכסת 6 הזרים.

זה חלום בלהות של פדרמן.
וכנראה גם של בלאט.
dod

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 אוגוסט 2013, 11:15

פלאניניץ' הושאל לעונה לציבונה : 300 אלף דולר , לא פחות.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2666825
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 אוגוסט 2013, 11:21

אדגר פו כתב:פלאניניץ' הושאל לעונה לציבונה : 300 אלף דולר , לא פחות.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2666825

נחמד שבדף הראשי של הספורט בוואלה, שמים ליד הכתבה הזו תמונה של מדלי....
אפרופו מדלי, מה קורה איתו?? מתי מצליחים להיפטר ממנו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־32 אורחים