24 אוגוסט 2013, 16:46
jol9 כתב:LIAV10 כתב:היו פה מספיק יהודים שהצלחתי להזדהות איתם מאשר צברים.
גם היו פה זרים שיותר הזדהתי איתם.
מי שטוב ואוהב את המועדון טוב בשבילי, הרבה יותר מבינוניים שעושקים את המועדון בגלל תעודה כחולה.
אני בכלל לא כ"כ מבין את המושג להזדהות...
אני לא מזדהה עם אף שחקן שאי פעם שיחק במכבי. אין בינם לביני שום קשר. אבל מצד שני היו המון שחקנים שמאוד אהבתי, מכל מיני סיבות.
האזרחות שלהם, הדת או צבע העור לא היו הסיבות הללו מעולם.
24 אוגוסט 2013, 17:59
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:היו פה מספיק יהודים שהצלחתי להזדהות איתם מאשר צברים.
גם היו פה זרים שיותר הזדהתי איתם.
מי שטוב ואוהב את המועדון טוב בשבילי, הרבה יותר מבינוניים שעושקים את המועדון בגלל תעודה כחולה.
אני בכלל לא כ"כ מבין את המושג להזדהות...
אני לא מזדהה עם אף שחקן שאי פעם שיחק במכבי. אין בינם לביני שום קשר. אבל מצד שני היו המון שחקנים שמאוד אהבתי, מכל מיני סיבות.
האזרחות שלהם, הדת או צבע העור לא היו הסיבות הללו מעולם.
למה אני צריך קשר אישי כדי להזדהות עם מישהו?
24 אוגוסט 2013, 18:03
24 אוגוסט 2013, 18:14
LIAV10 כתב:בוא לא נהיה פילוסופים.
24 אוגוסט 2013, 20:33
24 אוגוסט 2013, 20:46
yzafrir כתב:RC , הדוגמא הכי טובה לבעיות אופי של סופו הוא נושא ההשמנה . לבחור יש הפרעות אכילה ואי אפשר להתעלם מיזה .
ברור שכשרע לו אז הוא משמין ולכן הוא דורש יותר תשומת לב משחקן רגיל .
העניין הוא שכשהוא טוב הוא פשוט מחזיר לך ברבית דה רבית על ההשקעה בו .
יוני , היקמן עובר העונה לשחק בעמדה יותר מתאימה לו ולכן אני חושב שהיתרונות שלו יותר יבלטו מהחסרונות שלו .
השאלה אם יוגב יחזור ליכולת שהפגין בעבר , והאם רייס הוא באמת כזה שחקן טיפש ואנוכי כמו שאתם חושבים ולדעתי (ממה שראיתי ממנו בשנתיים האחרונות ) ממש לו .
איגלס ישמש סוג של איידסון , אולאראונד שיעשה מה שיבקשו ממנו .
24 אוגוסט 2013, 21:06
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:RC , הדוגמא הכי טובה לבעיות אופי של סופו הוא נושא ההשמנה . לבחור יש הפרעות אכילה ואי אפשר להתעלם מיזה .
יוני , היקמן עובר העונה לשחק בעמדה יותר מתאימה לו ולכן אני חושב שהיתרונות שלו יותר יבלטו מהחסרונות שלו .
השאלה אם יוגב יחזור ליכולת שהפגין בעבר , והאם רייס הוא באמת כזה שחקן טיפש ואנוכי כמו שאתם חושבים ולדעתי (ממה שראיתי ממנו בשנתיים האחרונות ) ממש לו .
השמנת יתר היא לא "בעיית אופי". גם לא כל בחור שמן( אפילו אם שמן מאוד), בהכרח סובל מהפרעות אכילה.
גם שנה שעברה היקמן שיחק 2. זה שהוא החזיק את הכדור חלק גדול מההתקפה, לא אומר שהוא ניהל אותה, ולא אומר שהוא שיחק 1. מהבחינה הזאת שום דבר לא השתנה.
אינגלז הוא לא אול אראונד. הוא לא מוסר, לא חוטף ולא לוקח ריבאונדים.
24 אוגוסט 2013, 21:09
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:RC , הדוגמא הכי טובה לבעיות אופי של סופו הוא נושא ההשמנה . לבחור יש הפרעות אכילה ואי אפשר להתעלם מיזה .
24 אוגוסט 2013, 21:20
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:RC , הדוגמא הכי טובה לבעיות אופי של סופו הוא נושא ההשמנה . לבחור יש הפרעות אכילה ואי אפשר להתעלם מיזה .
על סמך מה אתה אומר זאת? אינגלס בהחלט אול- אראונד פלייר. יש לו קליעה, חדירה, הגנה, מסירה, ריבאונד. זו בדיוק ההגדרה של אול-אראונד .
24 אוגוסט 2013, 21:26
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:RC , הדוגמא הכי טובה לבעיות אופי של סופו הוא נושא ההשמנה . לבחור יש הפרעות אכילה ואי אפשר להתעלם מיזה .
על סמך מה אתה אומר זאת? אינגלס בהחלט אול- אראונד פלייר. יש לו קליעה, חדירה, הגנה, מסירה, ריבאונד. זו בדיוק ההגדרה של אול-אראונד .
על סמך הסטטיסטיקה שלו, ועל סמך המשחקים שלו שראיתי בברצלונה.
2.1 ריבאונדים ב20 דקות, זה ריבאונדר טוב?
אסיסט ב20 דקות זה מוסר טוב?
0.4 חטיפות ב20 דקות זה חוטף טוב?
מעניין על סמך אתה אומר את הדברים שלך? תיארת פה סופר סטאר, ולא שחקן עם ממוצע קריירה ביורוליג של 4 נקודות ב15 נקודות.
פוטנציאל יש, אבל אול אראונד פלייר? לא.
24 אוגוסט 2013, 21:33
24 אוגוסט 2013, 21:40
MTA2311 כתב:המספרים שלו בגרנאדה משקפים את מה שהוא ייתן במכבי, יותר ממה שהמספרים שלו בברצלונה? אני בספק רב.
המספרים לא אומרים הכל, אבל הם אומרים הרבה. כשאתה טוען שלשחקן יש "מסירה וריבאונד" כדאי שגם יראו את זה בסטטיסטיקה. ברצלונה היא אולי קבוצה עם הרבה כישרון, אבל בשביל חטיפות וריבאונדים לא צריגים להיות כישרוניים במיוחד.
אפשר לדבר עד מחר על כמות השחקנים הטובים שיש בברצלונה, ועד כמה קשה להצליח שם. בשורה התחתונה, הוא קיבל שם 20 דקות בממוצע למשחק( שזה המון ביחס לקבוצה כמו ברצלונה), וממש לא סיפק את הסחורה.
שוב אני אומר, יש פה פוטנציאל לשחקן טוב, אבל הוא בשום מקרה לא אול אראונד פלייר, וההשוואה לאידסון, שבאמת היה עושה הכל על המגרש היא לא נכונה.
24 אוגוסט 2013, 21:45
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:המספרים שלו בגרנאדה משקפים את מה שהוא ייתן במכבי, יותר ממה שהמספרים שלו בברצלונה? אני בספק רב.
המספרים לא אומרים הכל, אבל הם אומרים הרבה. כשאתה טוען שלשחקן יש "מסירה וריבאונד" כדאי שגם יראו את זה בסטטיסטיקה. ברצלונה היא אולי קבוצה עם הרבה כישרון, אבל בשביל חטיפות וריבאונדים לא צריגים להיות כישרוניים במיוחד.
אפשר לדבר עד מחר על כמות השחקנים הטובים שיש בברצלונה, ועד כמה קשה להצליח שם. בשורה התחתונה, הוא קיבל שם 20 דקות בממוצע למשחק( שזה המון ביחס לקבוצה כמו ברצלונה), וממש לא סיפק את הסחורה.
שוב אני אומר, יש פה פוטנציאל לשחקן טוב, אבל הוא בשום מקרה לא אול אראונד פלייר, וההשוואה לאידסון, שבאמת היה עושה הכל על המגרש היא לא נכונה.
בהחלט, בגרנדה הוא היה שחקן מוביל ומרכזי כמו שהוא יהיה במכבי, ובברצלונה הוא היה עוד שחקן ספסל.
24 אוגוסט 2013, 21:48
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:המספרים שלו בגרנאדה משקפים את מה שהוא ייתן במכבי, יותר ממה שהמספרים שלו בברצלונה? אני בספק רב.
בהחלט, בגרנדה הוא היה שחקן מוביל ומרכזי כמו שהוא יהיה במכבי, ובברצלונה הוא היה עוד שחקן ספסל.
סליחה, אבל זאת שטות גמורה. אתה מבסס את עצמך על מספרים שהוא נתן בקבוצת תחתית בספרד, שאפילו לא שיחקה בשום מסגרת אירופאית, רק כי הוא היה שם שחקן משמעותי יותר?
24 אוגוסט 2013, 21:49
24 אוגוסט 2013, 21:52
rc4991 כתב:אור,רואים שלא ראית אותו משחק בנבחרת אוסטרליה,הוא בהחלט אול ארונד פלייר שעושה הכל על המגרש
על הנושא של החטיפות בכלל לא צריך לדבר כי הוא מהשומרים הטובים באירופה
24 אוגוסט 2013, 22:03
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אור,רואים שלא ראית אותו משחק בנבחרת אוסטרליה,הוא בהחלט אול ארונד פלייר שעושה הכל על המגרש
על הנושא של החטיפות בכלל לא צריך לדבר כי הוא מהשומרים הטובים באירופה
כמה משחקים שלו ראית בנבחרת אוסטרליה? יש לך שורשים אוסטרליים או משהו?
ראית איזה משחק או שניים שבמקרה שודרו בטלוויזיה, וזה התחבר לאהבה הבלתי מוסברת שלך אליו משכבר הימים. זה הכל.
הוא יכול לתת 50 נקודות, 30 ריבאונדים ו20 אסיסטים בנבחרת אוסטרליה. זה לא מעניין בשיט. בברצלונה, הזירה היחידה שמעניינת, הוא היה ממוצע ולא תרם בהרבה אספקטים. וכל זה בלא מעט דקות.
הוא אכן שומר טוב. זה לא הופך אותו לאול אראונד פלייר.
24 אוגוסט 2013, 22:09
24 אוגוסט 2013, 23:41
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:המספרים שלו בגרנאדה משקפים את מה שהוא ייתן במכבי, יותר ממה שהמספרים שלו בברצלונה? אני בספק רב.
סליחה, אבל זאת שטות גמורה. אתה מבסס את עצמך על מספרים שהוא נתן בקבוצת תחתית בספרד, שאפילו לא שיחקה בשום מסגרת אירופאית, רק כי הוא היה שם שחקן משמעותי יותר?
כן, שם הוא היה שחקן מרכזי ולא זניח כמו בברצלונה. חוץ מזה, אנחנו מדברים פה על הליגה הספרדית, לא הליגה ההולנדית.
25 אוגוסט 2013, 02:02