המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בכל פעם שהלפרין מקבל כדור לבד על השלוש ולא זורק, הוא כל כך מעצבן אותי, שבא לי להביא לו בעיטה בראש.
מזל שהוא לא חתם במכבי
שמואל1 כתב:ואו איזה סל של היקמן.
ankram כתב:חילוף על אליהו =סל.
המשוואה הכי פשוטה בהיסטוריה אחרי 1+1=2
felix_r כתב:ankram כתב:חילוף על אליהו =סל.
הינה עוד אחד שמאשים את אליהו. ידעתי
אני מציע לך לראות שוב. לא הייתה שום סיבה לחילוף. אוחיון פשוט ידע שהוא לא מסוגל לשמור על היקמן, אז הוא עשה חילוף ללא סיבה, והפיל את האחריות על אליהו
ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:חילוף על אליהו =סל.
אני מציע לך לראות שוב. לא הייתה שום סיבה לחילוף. אוחיון פשוט ידע שהוא לא מסוגל לשמור על היקמן, אז הוא עשה חילוף ללא סיבה, והפיל את האחריות על אליהו
אני יכול להגיד אותו הדבר הינה עוד אחד שמזכה את אליהו. גם אם לא היתה סיבה , אלא אם היתה הוראה של המאמן להחליף על כל דבר , אין שום סיבה שבעולם שאליהו לא יעצור את היקמן גם במחיר עבירה.
ואי אפשר כל הזמן לגונן על אליהו , גם את הסל החשוב שלו הוא עשה למרות שהלפרין בדקות טובות היה חופשי לגמרי בפינה, על ציין הלייזר שיש עליו ב 3 אני כלל לא רוצה להזכיר , חלילה גם פה השאירו את המסכן לשמור על שחקן לא "שלו".
הוא איטי בהגנה כמו שהוא מהיר למתפרצת , הבחור פשוט לא מסוגל לשחק חזק בהגנה , הוא וותרן , בורח ממגע פיסי , ומסרב לעשות פאול כמו שצריך , בבית , וזאת לא הפעם הראשונה.
הגיע זמן להודות בזה , ליאור הוא חור בהגנה , ואסון ברגעי הכרעה בהגנה.
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:חילוף על אליהו =סל.
אני יכול להגיד אותו הדבר הינה עוד אחד שמזכה את אליהו. גם אם לא היתה סיבה , אלא אם היתה הוראה של המאמן להחליף על כל דבר , אין שום סיבה שבעולם שאליהו לא יעצור את היקמן גם במחיר עבירה.
ואי אפשר כל הזמן לגונן על אליהו , גם את הסל החשוב שלו הוא עשה למרות שהלפרין בדקות טובות היה חופשי לגמרי בפינה, על ציין הלייזר שיש עליו ב 3 אני כלל לא רוצה להזכיר , חלילה גם פה השאירו את המסכן לשמור על שחקן לא "שלו".
הוא איטי בהגנה כמו שהוא מהיר למתפרצת , הבחור פשוט לא מסוגל לשחק חזק בהגנה , הוא וותרן , בורח ממגע פיסי , ומסרב לעשות פאול כמו שצריך , בבית , וזאת לא הפעם הראשונה.
הגיע זמן להודות בזה , ליאור הוא חור בהגנה , ואסון ברגעי הכרעה בהגנה.
אני אסכים איתך רק אם תגיד לי איזה פורווארד בישראל כן יכול לעצור את החדירה של היקמן באחד על אחד.
למה שאליהו יעצור את היקמן בעבירה, כשישראל מובילה רק בנקודה? אם היה עושה את זה, אתה הראשון שהיית קופץ וצועק: איזו עבירה טיפשית של אליהו!!
למה אתה לא מדבר על כספי, שנותן לסאניקידזה שלשה חופשית? מה קרה? כספי לא יכול לשמור על סאניקידזה?
הקיצר, ליאור הוא לא שומר גדול, אבל הוא שומר בסדר גמור, כשהוא שומר על השחקן שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים