נבחרת ישראל לקראת היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל לקראת היורובאסקט

הודעהעל ידי עגל הזהב » 23 אוגוסט 2013, 00:00

האמת שג'יימס היה יכול עזור לנו
אבל....
עגל הזהב

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2013, 11:28

היום המשחק נגד גרוזיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2013, 18:23

בכל פעם שהלפרין מקבל כדור לבד על השלוש ולא זורק, הוא כל כך מעצבן אותי, שבא לי להביא לו בעיטה בראש.

מזל שהוא לא חתם במכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אוגוסט 2013, 18:49

felix_r כתב:בכל פעם שהלפרין מקבל כדור לבד על השלוש ולא זורק, הוא כל כך מעצבן אותי, שבא לי להביא לו בעיטה בראש.

מזל שהוא לא חתם במכבי

וזה לא יאומן כמה הרבה זה קורה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2013, 18:52

סוף סוף רואים קצת הגנה ואנרגיות מהנבחרת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 26 אוגוסט 2013, 19:08

כספי כל כך טיפש שזה מכאיב.

כמה חרא יכול להיות מאמן נבחרת , כמה???
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוגוסט 2013, 19:16

ואו איזה סל של היקמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2013, 19:17

איזו נבחרת לוזרית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2013, 19:18

מזל שכספי לא במכבי
שחקן עם כל כך הרבה אגו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2013, 19:19

שמואל1 כתב:ואו איזה סל של היקמן.

אוחיון המניאק ראה את היקמן וברח ממנו כדי שאליהו באין ברירה ישמור עליו. ואז כמובן אליהו אשם...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 26 אוגוסט 2013, 19:19

חילוף על אליהו =סל.

המשוואה הכי פשוטה בהיסטוריה אחרי 1+1=2
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2013, 19:24

ankram כתב:חילוף על אליהו =סל.

הינה עוד אחד שמאשים את אליהו. ידעתי :grin

אני מציע לך לראות שוב. לא הייתה שום סיבה לחילוף. אוחיון פשוט ידע שהוא לא מסוגל לשמור על היקמן, אז הוא עשה חילוף ללא סיבה, והפיל את האחריות על אליהו

ועוד משהו. אם היקמן לא היה מסוגל לעבור בכדרור את אליהו (או כל מספר 4 אחר), לא הייתה שום סיבה בשבילו להיות במכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 26 אוגוסט 2013, 19:30

פשוט בדיחה.

20 שניות לסוף, הכדור אצל היקמן ולכולם ברור שהוא יקח אותו עד הסל לא משנה מי השומר אז בחסימה הראשונה בפיק-אנד-רול אנחנו עושים חילוף בהגנה ושמים את אליהו עליו. אליהו, השחקן שספק אם מסוגל לעצור אפילו חדירה של טל ברודי בגילו הנוכחי שומר במהלך המכריע של המשחק את החודר אולי הכי טוב שיש לגיאורגים ועוד היה לנו מזל שהשופטים לא שרקו לסל ועבירה.

לפחות אפשר להתעודד מכך שהלפרין הצליח לעשות את הבלתי ייאמן וזרק לסל ברבע הרביעי. אבל חוץ מזה, אם אנחנו מצליחים להפסיד לגיאורגים שחצי מההתקפות מוסרים לנו ישר לידיים אז המצב לא בדיוק מזהיר.
EulGam05

הודעהעל ידי ankram » 26 אוגוסט 2013, 19:32

felix_r כתב:

אני מציע לך לראות שוב. לא הייתה שום סיבה לחילוף. אוחיון פשוט ידע שהוא לא מסוגל לשמור על היקמן, אז הוא עשה חילוף ללא סיבה, והפיל את האחריות על אליהו

אני יכול להגיד אותו הדבר הינה עוד אחד שמזכה את אליהו. גם אם לא היתה סיבה , אלא אם היתה הוראה של המאמן להחליף על כל דבר , אין שום סיבה שבעולם שאליהו לא יעצור את היקמן גם במחיר עבירה.
ואי אפשר כל הזמן לגונן על אליהו , גם את הסל החשוב שלו הוא עשה למרות שהלפרין בדקות טובות היה חופשי לגמרי בפינה, על ציין הלייזר שיש עליו ב 3 אני כלל לא רוצה להזכיר , חלילה גם פה השאירו את המסכן לשמור על שחקן לא "שלו".

הוא איטי בהגנה כמו שהוא מהיר למתפרצת , הבחור פשוט לא מסוגל לשחק חזק בהגנה , הוא וותרן , בורח ממגע פיסי , ומסרב לעשות פאול כמו שצריך , בבית , וזאת לא הפעם הראשונה.

הגיע זמן להודות בזה , ליאור הוא חור בהגנה , ואסון ברגעי הכרעה בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2013, 19:38

ankram כתב:
felix_r כתב:

אני יכול להגיד אותו הדבר הינה עוד אחד שמזכה את אליהו. גם אם לא היתה סיבה , אלא אם היתה הוראה של המאמן להחליף על כל דבר , אין שום סיבה שבעולם שאליהו לא יעצור את היקמן גם במחיר עבירה.
ואי אפשר כל הזמן לגונן על אליהו , גם את הסל החשוב שלו הוא עשה למרות שהלפרין בדקות טובות היה חופשי לגמרי בפינה, על ציין הלייזר שיש עליו ב 3 אני כלל לא רוצה להזכיר , חלילה גם פה השאירו את המסכן לשמור על שחקן לא "שלו".

הוא איטי בהגנה כמו שהוא מהיר למתפרצת , הבחור פשוט לא מסוגל לשחק חזק בהגנה , הוא וותרן , בורח ממגע פיסי , ומסרב לעשות פאול כמו שצריך , בבית , וזאת לא הפעם הראשונה.

אני אסכים איתך רק אם תגיד לי איזה פורווארד בישראל כן יכול לעצור את החדירה של היקמן באחד על אחד.

למה שאליהו יעצור את היקמן בעבירה, כשישראל מובילה רק בנקודה? אם היה עושה את זה, אתה הראשון שהיית קופץ וצועק: איזו עבירה טיפשית של אליהו!!

למה אתה לא מדבר על כספי, שנותן לסאניקידזה שלשה חופשית? מה קרה? כספי לא יכול לשמור על סאניקידזה?

הקיצר, ליאור הוא לא שומר גדול, אבל הוא שומר בסדר גמור, כשהוא שומר על השחקן שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אוגוסט 2013, 19:59

אילהו ממש רכב על היקמן, הייתי אומרת שזה היה סוג של עבירה.
לא אשמתו של אליהו שהשופטים מקומיים....
ובאמת שעבירה לא היתה יותר עוזרת במקרה הזה

אגב, אני די מסכימה עם פליקס בעניין.
זה שאליהו לא שומר גדול זה סוד מדינה בערך כמו "מפעל הטקסטיל" בדימונה. כולם יודעים את זה!
הטמטום כאן זה מי שנתן לזה להגיע לכך שדווקא הוא ישמור על גארד שכולם יודעים שהוא חודר מעולה דווקא במהלך הכי חשוב במשחק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי גל מקל » 26 אוגוסט 2013, 22:50

התרשמותי ממשחק האימון.

1. אליהו 2 רמות בהתקפה מעל שאר הנבחרת, חבל שאין לו סנטר טוב להפעיל ולהעזר בו. וחבל גם שהאתרים המטומטמים ממשיכים לכתוב בכותרות ש"כספי הצטיין".
(ןזאת למרות שאני מחבב את כספי והוא שחקן חשוב בנבחרת.)
2. ביינתים צוברוביץ ממשיך לקבל 5 דקות למשחק , וכרגיל שיבק לא מתאים לו שחקנים מפעילים. (אליהו,הלפרין) בכל זאת קלע סל יפה ,נתן גוף יחסית טוב בהגנה, ואח"כ
נעלם בספסל, אגב בשני אתרי הספורט ה"מובילים" (one,ספורט 5 ) לא מופיעים בכלל הנקודות שקלע ברשימת הקלעים , ובאתר הרישמי של המנהלת אפילו רשום במפורש שהוא שיחק ולא קלע :grin ,להראות עד כמה יעיל שיבק מעלים אותו.
3. שרמדיני שחקן נחמד מאד , 2.16 עם מיקום מצויין ויד רכה מבחוץ, יהיה מעניין לעקוב אחריו באליפות, מי שמשווה והשווה אותו לפופה פשוט מצחיק.
4. היקמן למרות סל הניצחון הראה בפעם האלף שהוא לא רכז ולא יהיה כזה, אני לא מת על מליניאק שמנסה להשמיץ את מכבי \מזרחי בשביל להתחנף לערוץ 5 האדום ולקבל
תפקיד, אבל הוא צדק כשאמר "רכז זה מקצוע" .
5. נקודת האור הייתה התעוררות מסוייימת של אוחיון, עדיין הוא איבד לחלוטין את היד מבחוץ (אפילו את המעט שהיה לו), אבל הפעם ראיתי ניצוצות מאוחיון של לפני שנתיים עם
אסרטיביות בכדורים אבודים, חטיפות וריבאונדים.

אפרופו מתאזרח חליפי, יש מספר גבוהים טובים שהיו יכולים להחליף את טיוס (כהן,קרייסברג,רוטברט)
כל השלושה עדיפים על גרין וקוזיקרו במצבם הנוכחי .
אבל זה כנראה כבר מקרה אבוד, אז אני מפסיק להתעסק בזה, ומקווה לאליפות נדירה מצד כספי\אליהו\גארד כלשהו שיפרוץ.
גל מקל

הודעהעל ידי ankram » 27 אוגוסט 2013, 09:19

felix_r כתב:
ankram כתב:
felix_r כתב:

אני אסכים איתך רק אם תגיד לי איזה פורווארד בישראל כן יכול לעצור את החדירה של היקמן באחד על אחד.

למה שאליהו יעצור את היקמן בעבירה, כשישראל מובילה רק בנקודה? אם היה עושה את זה, אתה הראשון שהיית קופץ וצועק: איזו עבירה טיפשית של אליהו!!

למה אתה לא מדבר על כספי, שנותן לסאניקידזה שלשה חופשית? מה קרה? כספי לא יכול לשמור על סאניקידזה?

הקיצר, ליאור הוא לא שומר גדול, אבל הוא שומר בסדר גמור, כשהוא שומר על השחקן שלו.

עשה לי טובה ואל תעשה מהיקמן איזה עילוי שרק טובי המגנים לא יכולים לשמור , גם נדב וגם שלף בשעתם , לא היו מתבטלים מול אף גארד בחילוף ואם לא היו יכולים להתמודד איתו פיסית , היו מבצעים עבירה.

אתה רואה מצב שגארד ישראלי חודר ככה לסל הגרוזיני בלי לקבל איזה מאפה בצק לראש? אני לא.

למה שאליהו יעצור את היקמן בעבירה? כי מה עדיף? סל במקום? הרי לכל אדם עם נסיון של 5 דקות צפייה בכדורסל היה ברור שהגרוזינים ינסו לבודד את אליהו ,

ולמה?

כי כולם יודעים , השחקנים , המאמנים , ישראלים או זרים - שאליהו חרא שחקן הגנה , כל כך גרוע בהגנה , שחילוף עליו הוא התרגיל השני שמנסים אחרי פיק נ רול.
כל כך גרוע שיודעים בוודאות שהמהלך יניב הצלחה.

וזה שאליהו גרוע , לא אומר אוטומטית שאני חושב שכספי שומר טוב ממנו בהרבה , הסל של סנקידזה לדוגמא , הוא אשמתו הבלעדית של כספי , אבל בשביל מה דחפת אותו לפה?

אי אפשר להתעלם מהבור שאליהו שם בעמדה 4 בכדורסל הישראלי בכלל ושל מכבי בפרט מ 6 השנים האחרונות , פשוט אי אפשר. גם להפיל את זה על הגנת חילופים , או על יוגב שברח מהיקמן,
או על איזורית או על ירידת ערך היין בבורסות העולם , תמיד יהיו תירוצים למכביר.

לפני שישנה קבוצה יש שחקן בודד והשחקן הזה צריך לתת הכל בהתקפה והכל בהגנה , הוא צריך לעבוד על עונשין שיכנס באחוזים גבוהים , על עבודת רגליים בהגנה ובעיקר לא לוותר לעצמו.

אתה יכול להגיד לי בלב שלם שליאור משקיע בהגנה? שהוא עובד כמו שצריך עם הרגליים? , שהוא פיסי? אם אתה חושב ככה , אז חבל על הדיון הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עפר » 27 אוגוסט 2013, 12:13

האם משהו באמת חושב שאליהו שווה יותר מחצי מיליון נטו?
שחקן שנמצא רק בצד אחד של המגרש, וגם זה לא תמיד לא שווה גם את הסכום הזה.
אם הוא קולע 20 נקודות ועושים עליו 20 נקודות אז מה הוא שווה?
כל משחק מול קבוצת יורוליג חזקה אליהו חסר תועלת.
לא משלמים סכומים כאלו בשביל לנצח בליגה שלנו
עפר

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוגוסט 2013, 12:18

כמה שטויות אתה יכול לכתוב בפוסט אחד?

1) זה ממש יפה, שבדיעבד, אחרי שאתה יודע, שהיקמן כבר קלע, אתה קובע שהיה צריך לעשות עבירה. אתה ממש גאון. אבל מה נעשה, שאף פעם לא עושים עבירה, כשמובילים בנקודה אחת!

2) נדב, שלף... יופי שאתה מביא שחקנים משנת אנטיוכוס, שאי אפשר לבדוק את זה היום. אבל במשחק של אתמול היקמן עבר בקלות כל שחקן ששמר עליו, גם את אוחיון (שלא נדבר על הלפרין).

3) מה עשיתי מהיקמן? לא עשיתי ממנו כלום. זה ידוע לכולם, שהכוח שלו בחדירה. כנראה שזה עוד לא הגיע עד למקום שאתה גר בו.

4) כולם יודעים שאליהו חרא בהגנה? סבבה. אז למה להשאיר אותו על היקמן? אני מזמין אותך (כבר כתבתי את זה) לצפות שוב בהתקפה האחרונה בתקציר באתר ספורט5, ולראות, שלא היה שום צורך בחילוף! אוחיון עשה את החילוף ללא שום צורך ודפק את אליהו. בזמן הצפייה במשחק, אני כעסתי על החילוף של אוחיון עוד לפני שהיקמן התחיל את התנועה שלו לסל.

5) שוב אתה שופך טונות של ליכלוך על ליאור, אבל משום מה לא מבקר את השמירה ההזויה של כספי שאיפשר שלשה חופשית לסאניקידזה. למה הוא לא שמר עליו קרוב? הוא פחד ששחקן איטי ממנו ייקח אותו לסל? כספי סתם התעצל! לעומתו ליאור עשה את כל מה שהוא יכול. אז מבחינתי, ליאור עשה את שלו ומי שאשם בהפסד הוא כספי.

הקיצר, אם היית סתם צופה רגיל, אני הייתי מקבל את הדברים שכתבת. אבל אנחנו פה בפורום כדורסל, ואני מצפה ממך לקרוא קצת מהלכי משחק, ולא להפיל הכל על הש"ג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים