נבחרת ישראל לקראת היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל לקראת היורובאסקט

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 אוגוסט 2013, 20:22

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:ברור שלא, אבל העניין שהיקמן מאבד כדורים בטיפשיות. שחקנים אחרים שנכשלים בהכרעה, פשוט מחטיאים. אם היקמן לא היה מאבד כדורים מכריעים ומגיע למצב קליעה, לא הייתי בא בטענות.

כי החטאה בהתקפה אחרונה שווה יותר נק' מאיבוד כדור בהתקפה אחרונה?

לא, אבל לפחות השחקן מגיע להזדמנות. פעם הבאה הוא יקלע.

אז אם במקום לנסות להגיע למצב זריקה נוח ע"י חדירה, היקמן היה פשוט זורק שלשה פרועה מהחצי בהתקפה האחרונה, היית מחשיב זאת כהחלטה טובה בגלל שפעם הבאה הוא יקלע?
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2013, 20:25

EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:ברור שלא, אבל העניין שהיקמן מאבד כדורים בטיפשיות. שחקנים אחרים שנכשלים בהכרעה, פשוט מחטיאים. אם היקמן לא היה מאבד כדורים מכריעים ומגיע למצב קליעה, לא הייתי בא בטענות.

אז אם במקום לנסות להגיע למצב זריקה נוח ע"י חדירה, היקמן היה פשוט זורק שלשה פרועה מהחצי בהתקפה האחרונה, היית מחשיב זאת כהחלטה טובה בגלל שפעם הבאה הוא יקלע?

שפשוט לא יאבד את הכדור, ואם הוא לא מסוגל לעבור שחקן בכדרור עדיף שימסור למישהו אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 אוגוסט 2013, 20:35

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:

שפשוט לא יאבד את הכדור, ואם הוא לא מסוגל לעבור שחקן בכדרור עדיף שימסור למישהו אחר.

אבל לפני יומיים הוא לא איבד את הכדור, עבר שחקן בכדרור וניצח את המשחק אז עדיף שהיה מוסר לפני יומיים?

אגב 1, הידעת שקווין דוראנט וג'יימס האררדן היו בין 10 השחקנים שאיבדו בעונה שעברה הכי הרבה כדורים במאני טיים (פוזשן של מאני טיים מוגדר כפוזשן במהלך הרבע האחרון והארכה, 5 דקות לסוף כשאף קבוצה לא מובילה ביותר מ-5 נק'), האם גם במקרה שלהם היית מעדיף שהם פשוט ימסרו למישהו אחר?

אגב 2, הידעת שראז'ון רונדו מדורג במקום החמישי באותה סטטיסטיקה, האם זה אומר שהוא לא רכז?

אגב 3, הידעת שמי שהוביל את הליגה בסטטיסטיקה המדוברת היה קיירי אירווינג ובפער ניכר מהשאר. האם היה עדיף שבמקום שהכדור יהיה שלו ברגעי ההכרעה, הוא יהיה בידי הסופרסטארים האדירים האחרים שהקיפו אותו לפני שנה בקליבלנד?

אגב 4, הידעת שבעונת היורוליג שעברה, עפ"י האתר GigaBasket, היקמן לא איבד אף כדור בפוזשן שמוגדר כ-"מאני טיים" (אותה הגדרה כמו באגב 1).
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 28 אוגוסט 2013, 20:58

לפני יומים ישראל עשתה טעות חמורה בהגנה. הפעם - לא.
לפחות לומדים מטעויות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוגוסט 2013, 20:59

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.

הוא לא קלע סל ניצחון רק לפני יומיים בגלל שהחזיק כדור ברגעי ההכרעה?

הזוי לגמרי, גם שכח את הדקה האחרונה נגד סיינה בבית.

יש להיקמן יכולות בדקות הכרעה, הוא יודע לתת את שלו במאני טיים.
זה לא סותר את העובדה שהוא אדיוט....

הוא אמר שעדיף שלא יחזיק את הכדור בדקות המכריעות ועל זה הגבנו לו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 אוגוסט 2013, 21:00

EulGam05 כתב:
אבל לפני יומיים הוא לא איבד את הכדור, עבר שחקן בכדרור וניצח את המשחק אז עדיף שהיה מוסר לפני יומיים?

אגב 1, הידעת שקווין דוראנט וג'יימס האררדן היו בין 10 השחקנים שאיבדו בעונה שעברה הכי הרבה כדורים במאני טיים (פוזשן של מאני טיים מוגדר כפוזשן במהלך הרבע האחרון והארכה, 5 דקות לסוף כשאף קבוצה לא מובילה ביותר מ-5 נק'), האם גם במקרה שלהם היית מעדיף שהם פשוט ימסרו למישהו אחר?

אגב 2, הידעת שראז'ון רונדו מדורג במקום החמישי באותה סטטיסטיקה, האם זה אומר שהוא לא רכז?

אגב 3, הידעת שמי שהוביל את הליגה בסטטיסטיקה המדוברת היה קיירי אירווינג ובפער ניכר מהשאר. האם היה עדיף שבמקום שהכדור יהיה שלו ברגעי ההכרעה, הוא יהיה בידי הסופרסטארים האדירים האחרים שהקיפו אותו לפני שנה בקליבלנד?

אגב 4, הידעת שבעונת היורוליג שעברה, עפ"י האתר GigaBasket, היקמן לא איבד אף כדור בפוזשן שמוגדר כ-"מאני טיים" (אותה הגדרה כמו באגב 1).

אתה אשכרה טרחת וחיפשת את כל הנתונים הללו בשביל וויכוח עם שמואל?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוגוסט 2013, 21:01

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.

הוא לא קלע סל ניצחון רק לפני יומיים בגלל שהחזיק כדור ברגעי ההכרעה?

לצד מספר משחקים שהוא ניצח בהכרעה, היו גם לא מעט שהוא הפסיד בגלל איבודים מיותרים. אי אפשר לסמוך עליו, הוא מוביל כדור גרוע והרבה פעמים חוטפים לו בקלות בכדרור.

אתה מכיר שחקן שמעולם לא נכשל ברגעי ההכרעה? כלומר חוץ מיותם הלפרין ההחתמה האדירה של מגדל.

ברור שלא, אבל העניין שהיקמן מאבד כדורים בטיפשיות. שחקנים אחרים שנכשלים בהכרעה, פשוט מחטיאים. אם היקמן לא היה מאבד כדורים מכריעים ומגיע למצב קליעה, לא הייתי בא בטענות.

גם לברון איבד שני כדורים במשחק גמר של להיות ולחדול
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2013, 21:02

EulGam05 כתב:אבל לפני יומיים הוא לא איבד את הכדור, עבר שחקן בכדרור וניצח את המשחק אז עדיף שהיה מוסר לפני יומיים?

אתה באמת משווה בין קווין דוראנט, ג'יימס הארדן ורונדו לבין ריקי היקמן? אני חושב שכאן נסיים את הדיון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2013, 21:27

שמואל, אתה צריך ללמוד משהו שאני כבר למדתי מויכוח של מישהו אחר עם EulGam05 וזה שאם אתה נכנס איתו לויכוח סטטיסטי, סופך יהיה עגום.
הבן אדם יכול לזכות את צ'אוצ'סקו מהאשמות של פשעים נגד האנושות, ומנגד להוכיח שאמא תרזה היא בעצם אמא טאליבן.

אפשר להגיד את זה גם אחרת - יצאת פיתה.

היקמן באמת לא שחקן חכם ואני אישית לא אוהב אותו, אבל כל שאר הדברים שכתבת לא קשורים למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 אוגוסט 2013, 21:41

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:אבל לפני יומיים הוא לא איבד את הכדור, עבר שחקן בכדרור וניצח את המשחק אז עדיף שהיה מוסר לפני יומיים?

אתה באמת משווה בין קווין דוראנט, ג'יימס הארדן ורונדו לבין ריקי היקמן? אני חושב שכאן נסיים את הדיון.

איפה ראית שהשוויתי ביניהם? הסטטיסטיקה של דוראנט, הארדן ורונדו היא עפ"י המשחקים שלהם ב-NBA וביחס ל-NBA. לפיכך, אם ביחס ל-NBA דוראנט והארדן מאבדים הרבה כדורים במאני טיים אז לשיטתך במצבי מאני טיים במהלך משחקי NBA שהם שותפים להם מן המוטב שהם ימסרו למישהו אחר, הלא כן?
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2013, 21:47

EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:

איפה ראית שהשוויתי ביניהם? הסטטיסטיקה של דוראנט, הארדן ורונדו היא עפ"י המשחקים שלהם ב-NBA וביחס ל-NBA. לפיכך, אם ביחס ל-NBA דוראנט והארדן מאבדים הרבה כדורים במאני טיים אז לשיטתך במצבי מאני טיים במהלך משחקי NBA שהם שותפים להם מן המוטב שהם ימסרו למישהו אחר, הלא כן?

הם כולם שחקנים שמוכשרים עשרות מונים מריקי היקמן, אז הסיכוי שהם יבצעו מהלך חיובי בהכרעה הרבה יותר גדול מאשר ריקי היקמן. הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים, כי הם שחקנים שלוקחים על עצמם המון אחריות, והרבה מאוד משחקים ניצחו בעצמם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 אוגוסט 2013, 22:19

שמואל1 כתב:הם כולם שחקנים שמוכשרים עשרות מונים מריקי היקמן, אז הסיכוי שהם יבצעו מהלך חיובי בהכרעה הרבה יותר גדול מאשר ריקי היקמן. הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים, כי הם שחקנים שלוקחים על עצמם המון אחריות, והרבה מאוד משחקים ניצחו בעצמם.

נכון, הם שחקנים הרבה יותר מוכשרים מהיקמן ובגלל זה הם משחקים ב-NBA שבו רוב השחקנים הם הרבה יותר מוכשרים מהיקמן וגם ספוילר - היקמן לא משחק ב-NBA. לפיכך, היכולת שלהם נמדדת (שוב) ביחס ל-NBA (שוב ספוילר - שבו היקמן לא משחק) ובו הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים לכן לשיטתך עדיף שהם ימסרו במשחקי ה-NBA שהם משחקים?

שים לב - הדיון פה הוא לא על השאלה המאתגרת - האם קווין דוראנט וג'יימס הארדן הם שחקנים טובים יותר (או יותר נכון - יוצרים טובים יותר במאני טיים) מריקי היקמן, אלא על השאלה - האם שחקן שמאבד "הרבה" (המרכאות הן בגלל שמשום מה בחרת להתעלם מהסטטיסטיקה של אתר GigaBasket שאומרת שבמאני טיים של משחקי היורוליג בעונה שעברה היקמן לא איבד אף כדור אחד) במאני טיים אבל גם מנצח לא מעט משחקים הוא שחקן שעדיף שלא יחזיק את הכדור ברגעי ההכרעה? לפיכך, הדוגמאות של דוראנט והארדן הן רלוונטיות כי ביחס לליגה שבה הם משחקים הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים ולמרות זאת, משום מה המאמנים שלהם עדיין מעדיפים שהכדור יהיה בידיים שלהם בפוזשנים המכריעים.
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2013, 22:25

EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:הם כולם שחקנים שמוכשרים עשרות מונים מריקי היקמן, אז הסיכוי שהם יבצעו מהלך חיובי בהכרעה הרבה יותר גדול מאשר ריקי היקמן. הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים, כי הם שחקנים שלוקחים על עצמם המון אחריות, והרבה מאוד משחקים ניצחו בעצמם.

נכון, הם שחקנים הרבה יותר מוכשרים מהיקמן ובגלל זה הם משחקים ב-NBA שבו רוב השחקנים הם הרבה יותר מוכשרים מהיקמן וגם ספוילר - היקמן לא משחק ב-NBA. לפיכך, היכולת שלהם נמדדת (שוב) ביחס ל-NBA (שוב ספוילר - שבו היקמן לא משחק) ובו הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים לכן לשיטתך עדיף שהם ימסרו במשחקי ה-NBA שהם משחקים?

שים לב - הדיון פה הוא לא על השאלה המאתגרת - האם קווין דוראנט וג'יימס הארדן הם שחקנים טובים יותר (או יותר נכון - יוצרים טובים יותר במאני טיים) מריקי היקמן, אלא על השאלה - האם שחקן שמאבד "הרבה" (המרכאות הן בגלל שמשום מה בחרת להתעלם מהסטטיסטיקה של אתר GigaBasket שאומרת שבמאני טיים של משחקי היורוליג בעונה שעברה היקמן לא איבד אף כדור אחד) במאני טיים אבל גם מנצח לא מעט משחקים הוא שחקן שעדיף שלא יחזיק את הכדור ברגעי ההכרעה? לפיכך, הדוגמאות של דוראנט והארדן הן רלוונטיות כי ביחס לליגה שבה הם משחקים הם מאבדים הרבה כדורים במאני טיים ולמרות זאת, משום מה המאמנים שלהם עדיין מעדיפים שהכדור יהיה בידיים שלהם בפוזשנים המכריעים.

אני רואה שאתה הולך עם הראש קיר, אז אני אלך איתך. קווין דוראנט כוכב על ב NBA, שווה ערך לשחקן כמו ספאנוליס באירופה. לספאנוליס היית נותן את הכדור האחרון, כי הוא שחקן מאוד מוכשר ברמת יורוליג וכנראה יצליח לעשות את הפעולה הנכונה. ריקי היקמן שחקן בינוני ברמת היורוליג, שווה ערך לשחקן כמו CJ ווטסון ב NBA. ל CJ ווטסון לא היית נותן את הכדור האחרון.
מקווה שהבנת את האנלוגיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 אוגוסט 2013, 22:33

שמואל1 כתב:אני רואה שאתה הולך עם הראש קיר, אז אני אלך איתך. קווין דוראנט כוכב על ב NBA, שווה ערך לשחקן כמו ספאנוליס באירופה. לספאנוליס היית נותן את הכדור האחרון, כי הוא שחקן מאוד מוכשר ברמת יורוליג וכנראה יצליח לעשות את הפעולה הנכונה. ריקי היקמן שחקן בינוני ברמת היורוליג, שווה ערך לשחקן כמו CJ ווטסון ב NBA. ל CJ ווטסון לא היית נותן את הכדור האחרון.
מקווה שהבנת את האנלוגיה.

ואם שאר השחקנים בקבוצת ה-NBA שבה משחק סי-ג'יי ווטסון היו טובים התקפית כמו רג'י אוואנס, עדיין היית מעדיף לא לתת לווטסון את הכדור האחרון?
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2013, 22:34

EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:אני רואה שאתה הולך עם הראש קיר, אז אני אלך איתך. קווין דוראנט כוכב על ב NBA, שווה ערך לשחקן כמו ספאנוליס באירופה. לספאנוליס היית נותן את הכדור האחרון, כי הוא שחקן מאוד מוכשר ברמת יורוליג וכנראה יצליח לעשות את הפעולה הנכונה. ריקי היקמן שחקן בינוני ברמת היורוליג, שווה ערך לשחקן כמו CJ ווטסון ב NBA. ל CJ ווטסון לא היית נותן את הכדור האחרון.
מקווה שהבנת את האנלוגיה.

ואם שאר השחקנים בקבוצת ה-NBA שבה משחק סי-ג'יי ווטסון היו טובים התקפית כמו רג'י אוואנס, עדיין היית מעדיף לא לתת לווטסון את הכדור האחרון?

לא, אבל זה לא המצב במכבי. הפער בין היקמן לשאר השחקנים לא גדול כמו בין CJ ווטסון לרגי אוונס. במכבי יש שחקנים אחרים שיוכלו לתת סל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 אוגוסט 2013, 22:36

שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
מקווה שהבנת את האנלוגיה.

לא, אבל זה לא המצב במכבי. הפער בין היקמן לשאר השחקנים לא גדול כמו בין CJ ווטסון לרגי אוונס. במכבי יש שחקנים אחרים שיוכלו לתת סל.

כמו למשל?
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2013, 22:41

EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:
EulGam05 כתב:
מקווה שהבנת את האנלוגיה.

כמו למשל?

אוחיון, אינגלס, סמית', רייס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוגוסט 2013, 22:53

אוחיון זה זה שהחטיא פעמיים סל ניצחון או שאני מתבלבל?
סמית זה זה שהחטיא סל ניצחון?
הכדרור של היקמן לא טוב לפוזיישן האחרון ושל אינגלס כן?
מתי ראית את רייס במאני טיים?

יש לי תחושה שתגיד הכל כדי לא להודות בטעות, יוני היה רך איתך כשאמר שיצאת פיתה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 אוגוסט 2013, 22:53

אוחיון??
לא ניסינו את זה כמה פעמים??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2013, 23:04

LIAV10 כתב:אוחיון זה זה שהחטיא פעמיים סל ניצחון או שאני מתבלבל?
סמית זה זה שהחטיא סל ניצחון?
הכדרור של היקמן לא טוב לפוזיישן האחרון ושל אינגלס כן?
מתי ראית את רייס במאני טיים?

יש לי תחושה שתגיד הכל כדי לא להודות בטעות, יוני היה רך איתך כשאמר שיצאת פיתה.

אני מתקשה להבין אנשים שממשיכים להתווכח גם כשהוכיחו להם (עד כמה שאפשר להוכיח בכדורסל) שהם טועים.
רבאק, הבחור לקח על עצמו כמעט את כל המשחקים הצמודים שהיו למכבי (והיו כאלה לא מעט) ולפי הסטטיסטיקה לא איבד אף כדור...

אני טוען שבגלל היקמן בכלל הגענו למצב כזה של משחקים צמודים, כי הוא שחקן שהרבה פעמים עצר את ההתקדמות של מכבי כקבוצה, אבל במאני טיים הוא תפקד כמו שצריך,
ואין מה להתווכח על זה בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים