המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:אם אפס פילזן באמת תביא את דולינג-העונה שלה אבודה לדעתי.
cannon כתב:קיון דולינג, שחקן NBA לגיטימי, שהיה אמור לסגור בז'לגיריס בשבוע שעבר וזה התפוצץ ברגע האחרון, על סף חתימה באפס איסטנבול שבונה וואחד סגל...
קיי סי ריברס, מלפפון שהייתי שמח לראות פה, בדרך ללוקומוטיב קובאן, תמורת 800000 דולר לעונה (סמית' להזכירכם חתם על פחות מחצי במכבי...).
אורי כתב:למישהו יש מושג אם בסוף האחים אנגלופולוס עזבו את אולימפיאקוס טוטאלית או שפשוט העדיפו לצמצם את התמיכה הכלכלית?
אורי כתב:למישהו יש מושג אם בסוף האחים אנגלופולוס עזבו את אולימפיאקוס טוטאלית או שפשוט העדיפו לצמצם את התמיכה הכלכלית?
תגיד אתה רציני?
אתה מנסה בכלל להבין מה כתבתי? קראת את הכל? הבנת את הכוונה??
אני יגיד את זה שוב. אמרת שאתה לא אוהב אותו, שהוא "2 נקי", לא עושה מעבר. אז אני הבאתי דוגמאות לעוד "2 נקיים" שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר, למרות שהם גם כביכול "רק 2", וחלקם "מתבססים על השלשות". לא השוואתי בינהם ולא נעליים, הבאתי דוגמאות
עכשיו הבנת?
ואת הוויכוח אתה התחלת, אז אם אתה בא בגישה כזאת, עדיף שפשוט לא תגיב לזה במקום לשחק אותה איזה גאון גדול ולכתוב הודעות כאלה מזלזלות
felix_r כתב:תגיד אתה רציני?
אתה מנסה בכלל להבין מה כתבתי? קראת את הכל? הבנת את הכוונה??
אני יגיד את זה שוב. אמרת שאתה לא אוהב אותו, שהוא "2 נקי", לא עושה מעבר. אז אני הבאתי דוגמאות לעוד "2 נקיים" שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר, למרות שהם גם כביכול "רק 2", וחלקם "מתבססים על השלשות". לא השוואתי בינהם ולא נעליים, הבאתי דוגמאות
עכשיו הבנת?
ואת הוויכוח אתה התחלת, אז אם אתה בא בגישה כזאת, עדיף שפשוט לא תגיב לזה במקום לשחק אותה איזה גאון גדול ולכתוב הודעות כאלה מזלזלות
חמוד, אני לא מזלזל בדיעה שלך. פשוט לא חייבים לשכנע אחד את השני בכח.
יש לך דיעה שלך, ולי יש דיעה משלי. יש מקום לשתי הדיעות, ולא חייבים להתווכח.
אין פה עובדות, אלא רק דיעות סובייקטיביות של כל אחד מאיתנו. אז חבל על המאמץ שלך.
אני לא התחלתי את הויכוח. רק כתבתי את דיעתי על השחקן.
אתה כתבת, שאתה מתלהב מהשחקן, אני כתבתי שאני אישית לא מתלהב ממנו, זה הכל.
לא ניסיתי לשכנע אותך לקבל את דיעתי, ולא שללתי את דיעתך.
כמו שאומרים "על טעם ועל ריח..."
אורי כתב:ראיתי שהשוו אותו לשחקנים כמו ניקולאס ונבארו וזה שטות גמורה.
מדובר בצלף מהשלוש, ובגדול שחקן עם פוטנציאל שיכול למצוא מקום טוב בצמרת הגארדים ביבשת. אבל הוא רחוק מהרב גוניות של ניקולאס ונבארו(שהוא שחקן פיקנרול מעולה אגב)בהתקפה.
asafb96 כתב:אורי כתב:ראיתי שהשוו אותו לשחקנים כמו ניקולאס ונבארו וזה שטות גמורה.
מדובר בצלף מהשלוש, ובגדול שחקן עם פוטנציאל שיכול למצוא מקום טוב בצמרת הגארדים ביבשת. אבל הוא רחוק מהרב גוניות של ניקולאס ונבארו(שהוא שחקן פיקנרול מעולה אגב)בהתקפה.
גבר, זה ממש לא נכון
לא יודע כמה פעמים ראית אתו משחק... אני עוקב אחריו מהעונה הקודמת. הוא שחקן מאוד מגוון. נוטים להתייחס עליו כאל צלף נטו וזה פשוט לא נכון. הוא עוזר בהובלת הכדור שצריך, משחק פיקנרול מצוין בדומה לנאברו וניקולאס, ראיית משחק טובה (ולראיה מס' האסיסטים שלו ב2 העונות האחרונות), בנוי פיזית לא רע בכלל, ויודע לחדור שצריך. הוא גם שחקן שלוקח אחריות ומנהיגות למרות גילו הצעיר
אורי כתב:asafb96 כתב:אורי כתב:ראיתי שהשוו אותו לשחקנים כמו ניקולאס ונבארו וזה שטות גמורה.
גבר, זה ממש לא נכון
לא יודע כמה פעמים ראית אתו משחק... אני עוקב אחריו מהעונה הקודמת. הוא שחקן מאוד מגוון. נוטים להתייחס עליו כאל צלף נטו וזה פשוט לא נכון. הוא עוזר בהובלת הכדור שצריך, משחק פיקנרול מצוין בדומה לנאברו וניקולאס, ראיית משחק טובה (ולראיה מס' האסיסטים שלו ב2 העונות האחרונות), בנוי פיזית לא רע בכלל, ויודע לחדור שצריך. הוא גם שחקן שלוקח אחריות ומנהיגות למרות גילו הצעיר
אתה צודק, ממש לא אמרתי שאין לו כלום מעבר לקליעה, והוא בהחלט שיחק במספר הזדמנויות כרכז, אבל עדיין אני חושב שבהיבט ההתקפי, הוא נופל מנבארו וניקולאס בכל מה שקשור להובלת כדור ויכולת ליצור מצבים לעצמו, עד שיוכח אחרת.
בנתיים השניים עשו קריירות ענקיות בקבוצותה גדולות באירופה, וגצ'ביצ'יוס לא עשה את המעבר מריטאס. ראינו כבר שחקנים שכיכבו ברמות האלה ונחלו כישלון גדול בקבוצות בעלות יומרות. זוכרים את מצ'יוליס שכיכב בז'לגיריס ושקע בבינוניות מחרידה במילאנו(הרבה לפני הפציעה המצערת שלו)בעיקר בשל חוסר הגיוון במשחק ההתקפה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים