אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי Assaf M » 29 יולי 2011, 08:26

אם אפס פילזן באמת תביא את דולינג-העונה שלה אבודה לדעתי.
Assaf M

הודעהעל ידי שחף » 29 יולי 2011, 08:45

דולינג דווקא יכל להיות מתאים למכבי.
שחף

הודעהעל ידי where is the love? » 29 יולי 2011, 11:24

Assaf M כתב:אם אפס פילזן באמת תביא את דולינג-העונה שלה אבודה לדעתי.

למה ? בגלל המון שמות וכאילו בניה לא נכונה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יולי 2011, 13:26

cannon כתב:קיון דולינג, שחקן NBA לגיטימי, שהיה אמור לסגור בז'לגיריס בשבוע שעבר וזה התפוצץ ברגע האחרון, על סף חתימה באפס איסטנבול שבונה וואחד סגל...
קיי סי ריברס, מלפפון שהייתי שמח לראות פה, בדרך ללוקומוטיב קובאן, תמורת 800000 דולר לעונה (סמית' להזכירכם חתם על פחות מחצי במכבי...).

למה מכבי לא מנסה להביא אותו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 13:54

למישהו יש מושג אם בסוף האחים אנגלופולוס עזבו את אולימפיאקוס טוטאלית או שפשוט העדיפו לצמצם את התמיכה הכלכלית?
אורי

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2011, 13:56

אורי כתב:למישהו יש מושג אם בסוף האחים אנגלופולוס עזבו את אולימפיאקוס טוטאלית או שפשוט העדיפו לצמצם את התמיכה הכלכלית?

הלכו, חזרו... הקיצר קומבינה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יולי 2011, 14:06

אורי כתב:למישהו יש מושג אם בסוף האחים אנגלופולוס עזבו את אולימפיאקוס טוטאלית או שפשוט העדיפו לצמצם את התמיכה הכלכלית?

ממה שאני זוכר, הפרסום האחרון לגביהם הוא שהם ימשיכו במועדון, אבל עם קציב קטן בהרבה (דיברו על משהו באיזור ה10 מיליון)
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 14:10

בנתיים הם נראים כמו קבוצת יורוקאפ מחוזקת בספאנוליס ואולי גם גצ'ביציוס. אגב אין לי מושג מה איבקוביץ' חושב לעצמו שהוא בונה על שחקן כמו היינס כסנטר בקבוצה(עפ''י פרסומים שונים).
אורי

הודעהעל ידי misha » 29 יולי 2011, 14:11

נשארים. ארבל כתב על זה קצת: http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 66,00.html

פי ג'יי טאקר חתם בבאמברג.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 14:26

תודה.
בכל זאת מדובר בשני אוהדים שרופים של הקבוצה, כך שאולי לא צריך להיות מופתעים כ''כ.
אני בהחלט רואה אותם חוזרים להשקיע סכומים גדולים כשהמצב ביוון יתייצב מעט.
אורי

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2011, 14:29

תגיד אתה רציני?
אתה מנסה בכלל להבין מה כתבתי? קראת את הכל? הבנת את הכוונה??
אני יגיד את זה שוב. אמרת שאתה לא אוהב אותו, שהוא "2 נקי", לא עושה מעבר. אז אני הבאתי דוגמאות לעוד "2 נקיים" שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר, למרות שהם גם כביכול "רק 2", וחלקם "מתבססים על השלשות". לא השוואתי בינהם ולא נעליים, הבאתי דוגמאות
עכשיו הבנת?
ואת הוויכוח אתה התחלת, אז אם אתה בא בגישה כזאת, עדיף שפשוט לא תגיב לזה במקום לשחק אותה איזה גאון גדול ולכתוב הודעות כאלה מזלזלות

חמוד, אני לא מזלזל בדיעה שלך. פשוט לא חייבים לשכנע אחד את השני בכח.
יש לך דיעה שלך, ולי יש דיעה משלי. יש מקום לשתי הדיעות, ולא חייבים להתווכח.
אין פה עובדות, אלא רק דיעות סובייקטיביות של כל אחד מאיתנו. אז חבל על המאמץ שלך.

אני לא התחלתי את הויכוח. רק כתבתי את דיעתי על השחקן.
אתה כתבת, שאתה מתלהב מהשחקן, אני כתבתי שאני אישית לא מתלהב ממנו, זה הכל.
לא ניסיתי לשכנע אותך לקבל את דיעתי, ולא שללתי את דיעתך.
כמו שאומרים "על טעם ועל ריח..."
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יולי 2011, 15:00

אז רגע, גצ'ביצ'יוס לא רכז? :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 15:09

ראיתי שהשוו אותו לשחקנים כמו ניקולאס ונבארו וזה שטות גמורה.
מדובר בצלף מהשלוש, ובגדול שחקן עם פוטנציאל שיכול למצוא מקום טוב בצמרת הגארדים ביבשת. אבל הוא רחוק מהרב גוניות של ניקולאס ונבארו(שהוא שחקן פיקנרול מעולה אגב)בהתקפה.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יולי 2011, 15:28

felix_r כתב:
תגיד אתה רציני?
אתה מנסה בכלל להבין מה כתבתי? קראת את הכל? הבנת את הכוונה??
אני יגיד את זה שוב. אמרת שאתה לא אוהב אותו, שהוא "2 נקי", לא עושה מעבר. אז אני הבאתי דוגמאות לעוד "2 נקיים" שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר, למרות שהם גם כביכול "רק 2", וחלקם "מתבססים על השלשות". לא השוואתי בינהם ולא נעליים, הבאתי דוגמאות
עכשיו הבנת?
ואת הוויכוח אתה התחלת, אז אם אתה בא בגישה כזאת, עדיף שפשוט לא תגיב לזה במקום לשחק אותה איזה גאון גדול ולכתוב הודעות כאלה מזלזלות

חמוד, אני לא מזלזל בדיעה שלך. פשוט לא חייבים לשכנע אחד את השני בכח.
יש לך דיעה שלך, ולי יש דיעה משלי. יש מקום לשתי הדיעות, ולא חייבים להתווכח.
אין פה עובדות, אלא רק דיעות סובייקטיביות של כל אחד מאיתנו. אז חבל על המאמץ שלך.

אני לא התחלתי את הויכוח. רק כתבתי את דיעתי על השחקן.
אתה כתבת, שאתה מתלהב מהשחקן, אני כתבתי שאני אישית לא מתלהב ממנו, זה הכל.
לא ניסיתי לשכנע אותך לקבל את דיעתי, ולא שללתי את דיעתך.
כמו שאומרים "על טעם ועל ריח..."

אין בעיה שתביע את הדיעה שלך, אבל יש גם דרך. אני כתבתי תגובה להודעה שלך ואתה החזרת תגובה מזלזלת כאילו אתה איזה פיל ג'קסון ואני ילד בן 7, במקום בכלל לנסות להבין את מה שכתבתי... זה לא עניין של לפסול דיעה או משהו כזה.. פשוט התגובה שלך נראת לי לא במקום, כי הגבת באופן כזה מזלזל מבלי להבין את הכוונה שלי בכלל. הכוונה שלי זה לא להשוואת את ג'צ'ביצ'יוס לנאברו או ניקולאס, סך הכל הבאתי אותם כדוגמאות...
עזוב, עבר, נגמר, נמשיך הלאה...
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 29 יולי 2011, 15:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יולי 2011, 15:32

אורי כתב:ראיתי שהשוו אותו לשחקנים כמו ניקולאס ונבארו וזה שטות גמורה.
מדובר בצלף מהשלוש, ובגדול שחקן עם פוטנציאל שיכול למצוא מקום טוב בצמרת הגארדים ביבשת. אבל הוא רחוק מהרב גוניות של ניקולאס ונבארו(שהוא שחקן פיקנרול מעולה אגב)בהתקפה.

גבר, זה ממש לא נכון
לא יודע כמה פעמים ראית אתו משחק... אני עוקב אחריו מהעונה הקודמת. הוא שחקן מאוד מגוון. נוטים להתייחס עליו כאל צלף נטו וזה פשוט לא נכון. הוא עוזר בהובלת הכדור שצריך, משחק פיקנרול מצוין בדומה לנאברו וניקולאס, ראיית משחק טובה (ולראיה מס' האסיסטים שלו ב2 העונות האחרונות), בנוי פיזית לא רע בכלל, ויודע לחדור שצריך. הוא גם שחקן שלוקח אחריות ומנהיגות למרות גילו הצעיר
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 16:07

asafb96 כתב:

גבר, זה ממש לא נכון
לא יודע כמה פעמים ראית אתו משחק... אני עוקב אחריו מהעונה הקודמת. הוא שחקן מאוד מגוון. נוטים להתייחס עליו כאל צלף נטו וזה פשוט לא נכון. הוא עוזר בהובלת הכדור שצריך, משחק פיקנרול מצוין בדומה לנאברו וניקולאס, ראיית משחק טובה (ולראיה מס' האסיסטים שלו ב2 העונות האחרונות), בנוי פיזית לא רע בכלל, ויודע לחדור שצריך. הוא גם שחקן שלוקח אחריות ומנהיגות למרות גילו הצעיר

אתה צודק, ממש לא אמרתי שאין לו כלום מעבר לקליעה, והוא בהחלט שיחק במספר הזדמנויות כרכז, אבל עדיין אני חושב שבהיבט ההתקפי, הוא נופל מנבארו וניקולאס בכל מה שקשור להובלת כדור ויכולת ליצור מצבים לעצמו, עד שיוכח אחרת.
בנתיים השניים עשו קריירות ענקיות בקבוצותה גדולות באירופה, וגצ'ביצ'יוס לא עשה את המעבר מריטאס. ראינו כבר שחקנים שכיכבו ברמות האלה ונחלו כישלון גדול בקבוצות בעלות יומרות. זוכרים את מצ'יוליס שכיכב בז'לגיריס ושקע בבינוניות מחרידה במילאנו(הרבה לפני הפציעה המצערת שלו)בעיקר בשל חוסר הגיוון במשחק ההתקפה שלו.
אורי

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 16:10

אגב פרטיזן עושה צעד מעניין ומחתימה שחקן בשם אייסי לאו.
http://www.euroleague.net/euroleaguenew ... ymaker-law
נערך לאחרונה על ידי אורי בתאריך 29 יולי 2011, 16:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
אורי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יולי 2011, 16:17

אייסי לואו. שחקן שהיה מאז ומתמיד על גבול ארה"ב-אירופה, והשביתה נתנה לו את הבעיטה הקטנה בתוסיק לכיוון היבשת הישנה.
השם שלו עלה פה לא פעם ולא פעמיים כשם של שחקן שיוכל להתגלגל למכבי, יהיה מעניין לעקוב אחריו בפרטיזן. בהחלט יוכל להפתיע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יולי 2011, 16:26

אורי כתב:
asafb96 כתב:

גבר, זה ממש לא נכון

אתה צודק, ממש לא אמרתי שאין לו כלום מעבר לקליעה, והוא בהחלט שיחק במספר הזדמנויות כרכז, אבל עדיין אני חושב שבהיבט ההתקפי, הוא נופל מנבארו וניקולאס בכל מה שקשור להובלת כדור ויכולת ליצור מצבים לעצמו, עד שיוכח אחרת.
בנתיים השניים עשו קריירות ענקיות בקבוצותה גדולות באירופה, וגצ'ביצ'יוס לא עשה את המעבר מריטאס. ראינו כבר שחקנים שכיכבו ברמות האלה ונחלו כישלון גדול בקבוצות בעלות יומרות. זוכרים את מצ'יוליס שכיכב בז'לגיריס ושקע בבינוניות מחרידה במילאנו(הרבה לפני הפציעה המצערת שלו)בעיקר בשל חוסר הגיוון במשחק ההתקפה שלו.

היום אני לא בטוח בכלל שניקולאס שחקן שמייצר לעצמו יותר טוב מג'צ'ביצ'יוס (איזה עצבים זה לכתוב את השם הזה כל פעם :x ). ג'צ'ביצ'יוס שחקן מאוד חכם שיודע לזהות הזדמנויות מתי לחדור, מתי לזרוק אחרי פיקנרול, ומתי ללכת חזק כדי לסחוט עבירות. ניקולאס היום שחקן שכמעט ולא חודר, כמעט כל פעם שהוא עושה צעד וכדרור שהוא באיזור ה3, זה נגמר בזריקה מחצי מרחק במקום ללכת עד הטבעת (מזכיר קצת את בורשטיין..). הוא גם כמעט ולא מגיע לקוו.
זה שהם עשו קריירות גדולות והוא בריטאס (אגב, לפי מה ששמעתי הוא כבר באולי') זה לא טענה שמורידה מהיכולת שלו, כי הוא שחקן הכל משחק שנתיים כשחקן מקצועני ומשמעותי ברוטציה, ובשנתיים האלה הוא נתן מספרים מצוינים, וסך הכל הוא רק בן 23. גם נבארו הגדול וניקולאס לא היו כוכבי על בגיל הזה.. (נבארו בגילו נתן מספרים כמעט זהים, אפילו קצת פחות טובים..)
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 29 יולי 2011, 16:33

זה הרושם שקיבלת מאז שהוא עבר לפאו, בה הוא היה רחוק מאוד לממש את הכישרון ההתקפי הגלום בו. בבנטון טרוויזו הוא היה מלך הסלים של היורוליג עם 18 למשחק שהושגו בצורה מגוונת להפליא.

חסרים שחקנים שהתקשו לנפק בפאו העמוסה בכוכבים את המספרים שמצופים מהם? פוטציס, ניקולאס, מאריץ'(שהיה מדהים בקבוצת פיינל פור!)וכו'...
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], גל גל ו־22 אורחים