דייויד בלו חזר מפרישה ויתאמן עם מכבי בתקופה הקרובה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלו חוזר מפרישה

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ספטמבר 2013, 13:17

yzafrir כתב:אני גם חושב שזו החתמה בסיכון נמוך . דיויד לא ישב בבית וזלל כל התקופה הזאת אלא שיחק במסגרת מסויימת ובנוסף הוא בן אדם עם מוסר עבודה מאוד גבוהה כך שאני מניח שלא יקח לו יותר מידי זמן לחזור לכושר מלא . מה גם שהוא לא סוחב פציעה או משהו כזה....
רק צריך לעשות לו מבחן כושר לפני שמחתימים אותו לראות באיזה מצב הוא נמצא...הוא גם ככה לא היה בתכנון כך שאין פה יותר מידי סיכון...

גם אני מסכים שאין סיכון, פרט לכך שיוציאו עוד כסף על שחקן שלא יתרום. הכסף הזה הרי לא יצא מהכיס של פדרמן. זה יירד מהתקציב של שנה הבאה.
אולי אני טועה, אבל אני מתקשה להאמין שאפשר להביא לפה באוקטובר שחקן בן 33 שלא שיחק שנה וחצי ולצפות ממנו תפוקה שהוא נתן בשיא הקריירה שלו. אשמח לאכול את הכובע, אבל אני לא רואה את בלו כפקטור משמעותי אם הוא חוזר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 22 ספטמבר 2013, 14:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2013, 13:53

עוד פעם התחלנו עם הגיל? תגיד את זה לנכבאר ולדיאמנטידיס, בני גילו של בלו, שמשחקים באריות היורוליג. הגיל של בלו לא משחק פה תפקיד משמעותי. ההיעדרות של שנה מהמגרשים משחקת יותר תפקיד, אבל יש גם דוגמאות לשחקנים כאלה שחזרו לאחר היעדרות ממושכת ונראו טוב מהר מהרגיל. לא מדובר פה בהיעדרות מפאת פציעה, שבאמת עלולה לחסל קריירה, ע"ע פרקינס. הבן אדם בכושר פיזי טוב וללא פציעות. את הידית שלו הוא יכול להשיב במצמוץ אחד. הוא צריך להיכנס לכושר משחק, אני מעריך שאם הוא חותם היום במכבי הוא יספיק להיות מוכן עם תחילת היורוליג. וזה לא שנה וחצי, פיינל פור הליגה נערך ביוני, הוא לא משחק כדורסל ברמות מקצועניות שנה ושלושה חודשים בדיוק.
er79

הודעהעל ידי אלמוג » 22 ספטמבר 2013, 14:39

הלוואי ויחתום!!
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ספטמבר 2013, 14:40

er79 כתב:עוד פעם התחלנו עם הגיל? תגיד את זה לנכבאר ולדיאמנטידיס, בני גילו של בלו, שמשחקים באריות היורוליג. הגיל של בלו לא משחק פה תפקיד משמעותי. ההיעדרות של שנה מהמגרשים משחקת יותר תפקיד, אבל יש גם דוגמאות לשחקנים כאלה שחזרו לאחר היעדרות ממושכת ונראו טוב מהר מהרגיל. לא מדובר פה בהיעדרות מפאת פציעה, שבאמת עלולה לחסל קריירה, ע"ע פרקינס. הבן אדם בכושר פיזי טוב וללא פציעות. את הידית שלו הוא יכול להשיב במצמוץ אחד. הוא צריך להיכנס לכושר משחק, אני מעריך שאם הוא חותם היום במכבי הוא יספיק להיות מוכן עם תחילת היורוליג. וזה לא שנה וחצי, פיינל פור הליגה נערך ביוני, הוא לא משחק כדורסל ברמות מקצועניות שנה ושלושה חודשים בדיוק.

זה שילוב של הגיל עם הזמן בחוץ. אני לא מכיר הרבה שחקנים שחוזרים פתאום כמו בלו ועושים את זה בהצלחה.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 ספטמבר 2013, 14:49

הקביעות הנחרצות כאן לפיהן בלו ״בכושר טוב״ והוא ״לא חלוד״ ו״לא זלזל״, שמצודדות בתחזיות המדוקדקות בנוגע לזמן חזרתו של בלו לכושר מלא ומה אנו בדיוק צפויים לראות ממנו העונה, מזכירות לי מאוד את הקביעות הנחרצות והתחזיות שנעשו כאן ע״י פיזיולוגים/רופאים/״מביני כדורסל״ במקרה של פקרינס.
לא מבין איך אפשר לדעת כל כך הרבה מבלי לדעת כלום.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 22 ספטמבר 2013, 14:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ספטמבר 2013, 14:52

חביב אורנג'ד כתב:הקביעות הנחרצות כאן לפיהן בלו ״בכושר טוב״ והוא ״לא חלוד״ ו״לא זלזל״, שמצודדות בתחזיות המדוקדקות בנוגע לזמן חזרתו של בלו לכושר מלא ומה אנו בדיוק צפויים לראות ממנו העונה, מזכירות לי מאוד את הקביעות הנחרצות והתחזיות שנעשו כאן ע״י פיזיולוגים/רופאים/״מביני כדורסל״ במקרה של פקרינס.
לא מבין איך אפשר לדעת כל כך הרבב מבלי לדעת.

מה קשור פרקינס ???? בלו לא פצוע ומה שחסר לו זה כושר משחק....הוא טוען שהוא גם שיחק והתאמן בתקופה הזו כך שהוא לא לגמרי לא נגע בכדור....
בוואלה כתוב שמכבי רוצים להזמין אותו להתרשמות וזה הדבר הנכון לעשות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2013, 15:06

הלוואי ולשם שינוי בוואלה צודקים. זה מהלך נכון
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2013, 16:07

לכל מי שחושש מהכושר של בלו ,אז לפי הכתבה הבאה מכבי שוקלת להביא אותו להתרשמות.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2679841

זה אכן הצעד הנכון לעשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 ספטמבר 2013, 17:22

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אני גם חושב שזו החתמה בסיכון נמוך . דיויד לא ישב בבית וזלל כל התקופה הזאת אלא שיחק במסגרת מסויימת ובנוסף הוא בן אדם עם מוסר עבודה מאוד גבוהה כך שאני מניח שלא יקח לו יותר מידי זמן לחזור לכושר מלא . מה גם שהוא לא סוחב פציעה או משהו כזה....
רק צריך לעשות לו מבחן כושר לפני שמחתימים אותו לראות באיזה מצב הוא נמצא...הוא גם ככה לא היה בתכנון כך שאין פה יותר מידי סיכון...

גם אני מסכים שאין סיכון, פרט לכך שיוציאו עוד כסף על שחקן שלא יתרום. הכסף הזה הרי לא יצא מהכיס של פדרמן. זה יירד מהתקציב של שנה הבאה.
אולי אני טועה, אבל אני מתקשה להאמין שאפשר להביא לפה באוקטובר שחקן בן 33 שלא שיחק שנה וחצי ולצפות ממנו תפוקה שהוא נתן בשיא הקריירה שלו. אשמח לאכול את הכובע, אבל אני לא רואה את בלו כפקטור משמעותי אם הוא חוזר.

אני לא סגור על זה שלהביא אותו זה הדבר הנכון מקצועית. אבל באמת, התקציב ירד מזה של עונה הבאה אם נביא אותו? לא היינו בסרט הזה במי יודע כמה שנים אחרונות מספיק פעמים?
Maccabikid

הודעהעל ידי yehooda » 22 ספטמבר 2013, 19:55

לא מבין מדוע מכבי מהססת. אין למכבי באמת שחקן בעמדה 4 עם קליעה משלוש שכן ג'ו אינגלס הוא לא 4 אלא 2/3 מובהק. ולכן ראוי לעשות הכל על מנת להחזירו. לגבי השחקן שיעזוב לדעתי דוקא נעימי ולא כהן צריך להיות מושאל. יש יותר מדי גארדים במכבי ומבחינתי השאלה של פניני או נעימי הרבה יותר עניינית מאשר זו של כהן.

PG - רייס, אוחיון.
SG - היקמן, לנדסברג, פניני או נעימי.
SF - אינגלס, סמית'.
PF - טיוס, בלו. כהן
C - שון גימס, סופו.

סה"כ 12 שחקנים.
yehooda

Re:

הודעהעל ידי felix_r » 23 ספטמבר 2013, 10:38

yehooda כתב:לא מבין מדוע מכבי מהססת. אין למכבי באמת שחקן בעמדה 4 עם קליעה משלוש שכן ג'ו אינגלס הוא לא 4 אלא 2/3 מובהק. ולכן ראוי לעשות הכל על מנת להחזירו. לגבי השחקן שיעזוב לדעתי דוקא נעימי ולא כהן צריך להיות מושאל. יש יותר מדי גארדים במכבי ומבחינתי השאלה של פניני או נעימי הרבה יותר עניינית מאשר זו של כהן.

PG - רייס, אוחיון.
SG - היקמן, לנדסברג, פניני או נעימי.
SF - אינגלס, סמית'.
PF - טיוס, בלו. כהן
C - שון גימס, סופו.

סה"כ 12 שחקנים.

אם היית קורא כמה תגובות מעליך, היית מבין.
אני אקל עליך. יש שתי סיבות עיקריות להיסוס של מכבי:

א) מכבי בגרעון של 2 מיליון דולר.
ב) אף אחד לא יודע עד כמה בלו יכול באמת לתרום, אחרי שלא שיחק כדורסל מקצועני שנה וחצי, מה גם שהוא לא נהיה יותר צעיר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2013, 14:33

איפה כתוב שמכבי בגרעון של 2 מליון חוץ מהשטויות של פיני גרשון ??

מכבי צריכה להסס רק בגלל שלא ברור באיזה כושר הוא נמצא אבל היא בהחלט צריכה לבחון אותו לפני שמחליטים סופית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 23 ספטמבר 2013, 16:19

yzafrir כתב:איפה כתוב שמכבי בגרעון של 2 מליון חוץ מהשטויות של פיני גרשון ??

מכבי צריכה להסס רק בגלל שלא ברור באיזה כושר הוא נמצא אבל היא בהחלט צריכה לבחון אותו לפני שמחליטים סופית...

לא צריך להיות ראש המוסד כדי לגלות שמכבי בגרעון גדול.
מספיק לספור את כמות השחקנים החתומים שמכבי שחררה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2013, 20:57

felix_r כתב:

ואיך מיזה אתה מסיק שמכבי בגרעון של 2 מליון דולר ?
אני דווקא חושב שמכבי הכניסה שני משקיעים חדשים כך שהתקציב שלה לא חורג בכלל העונה ....אבל כמו שלי אין שום מידע אז כך גם לך או לכל מי שמפזר בלונים לאוויר (פיני...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 23 ספטמבר 2013, 21:45

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

ואיך מיזה אתה מסיק שמכבי בגרעון של 2 מליון דולר ?
אני דווקא חושב שמכבי הכניסה שני משקיעים חדשים כך שהתקציב שלה לא חורג בכלל העונה ....אבל כמו שלי אין שום מידע אז כך גם לך או לכל מי שמפזר בלונים לאוויר (פיני...)

זה משנה אם הגרעון הוא 2 מיליון, מיליון וחצי או 2.381 מיליון ו 20 אגורות?? יש גרעון גדול, זה ברור לכולם, וזאת הסיבה שמכבי לא ממהרת להמר על בלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ספטמבר 2013, 21:49

זה ממש לא ברור שיש גירעון גדול.
אך אחד לא מכיר את החוזים של השחקנים ששוחררו ואף אחד לא יודע מה היו הסכמי השחרור איתם.

עצוב מאוד אם הסגלים שנבנו פה בשנתיים האחרונות הכניסו את הקבוצה לגירעון גדול. וגם אם כן, לא נורא. גירעון בקבוצות ספורט זה מצב נתון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ספטמבר 2013, 21:51

MTA2311 כתב:זה ממש לא ברור שיש גירעון גדול.
אך אחד לא מכיר את החוזים של השחקנים ששוחררו ואף אחד לא יודע מה היו הסכמי השחרור איתם.

עצוב מאוד אם הסגלים שנבנו פה בשנתיים האחרונות הכניסו את הקבוצה לגירעון גדול. וגם אם כן, לא נורא. גירעון בקבוצות ספורט זה מצב נתון

בקבוצות ספורט זה לגיטימי, הפדרמנים בונים על רווח ובמצב הטוב ללא הפסדים וללא רווח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 24 ספטמבר 2013, 06:31

זה שלא מחתימים את בלו ממש לא קשור אם יש גרעון או לא . זה הרבה יותר קשור לעניין המקצועי ובאיזה מצב הוא נמצא . ויותר חשוב מיזה , את מי ישחררו מהסגל אם בלו יחזור .
גרעון או לא , אף אחד לא רוצה לשלם כסף לשחקן שלא נמצא בקבוצה....
מכב צריכה לבדוק את העניין של בלו לעומק ולראות אם הוא במצב שהוא יכול לתרום משמעותית העונה יותר מאשר ג'ייק כהן שהופך להיות המעומד הלגיטימי לעזוב אם בלו יחזור...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 ספטמבר 2013, 11:05

בספורט 5 כתוב שהדד ליין להודיע לכהן שהוא מושאל עבר כבר לפני כמה ימים, כך שלהשאיל אותו זו קצת בעיה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2013, 11:35

חנו'ש כתב:בספורט 5 כתוב שהדד ליין להודיע לכהן שהוא מושאל עבר כבר לפני כמה ימים, כך שלהשאיל אותו זו קצת בעיה....

אז כנראה ישאילו את נעימי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים