roy1000 כתב:jol9 כתב:לדעתי אתה לא צודק.
דבר ראשון, מכבי חיזקה מאוד את ההגנה שלה, וגרמה למגדל להתבלבל הרבה בתחילת המחצית. גם העובדה שבלאט פתח עם חמישייה קבוצתית מאוד, עזרה לכל השחקנים
להרגיש טוב עם מה שהם עושים, וזה עבד.
אח"כ כבר זה היה שיוט על מהירות קבועה, כי למגדל כבר באמת נגמר האוויר.
אין לירושלים ממש מחליף להלפרין. הילד (לא זוכר איך קוראים לו) ושני המתאזרחים הם שחקנים ברמה של ליגה לאומית. אוחיון והיקמן/אינגלס חגגו עליהם (בייחוד כשקיצ'ן היה בבעית עבירות) וזה היה כל הסיפור. חיזוק ההגנה היה המעבר של בלאט לאיזורית שמגדל לא ידעו מה לעשות איתו.
המשחק הזה הדגים את כל הבעיות של מכבי ואני ממש לא מתלהב מהמחצית השניה. אני יודע שאוחיון והיקמן יכולים לחגוג על רוזן וקולמן, אבל אף אחד מהשחקנים של מכבי (פרט ללנדסברג) לא הצליח להתמודד עם שומר סביר ומעלה. דופרי חיסל לחלוטין את אינגלס כשהוא שמר עליו, דאנקן והרוסי חיסלו את ג'יימס וקיצ'ן סגר את היקמן כשהיה על המגרש. מה עוד, שירושלים הרגו אותנו בריבאונד.
אני מאוד חושש שהקבוצה הזו תתקשה לקלוע 70 נקודות ביורוליג.
אתה קצת ממעיט מערכה של מכבי. אמנם יש לה בור בעמדה הכי חשובה על המגרש ובכל הסגל יש לה רק רכז אחד סביר אבל ביתר העמדות היא בסדר גמור. השילוב של אינגלס וסמית׳ נהדר ונותן לקבוצה קליעה, הגנה, חוכמה וסייז ואם מוסיפים להם את בלו וסופו או ג׳יימס יחד עם עזרה מאחור של היקמן או לנדסברג אז אין הרבה תלונות. רק חסר מישהו שיפעיל את החבורה הזו וחבל.