טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

טייריס רייס

הודעהעל ידי שחף » 11 אוקטובר 2013, 22:25

אומנם מוקדם ועוד לא התחילה העונה, אבל אני לא זוכר מתי יצא משהו חיובי משחקן שאפילו במשחקי אימון בקושי קיבל דקות וגם נראה די רע גם ב-4 דקות שהוא הספיק לשחק.
כדורסל שכונתי, אפס אינטילגנציה, טכניקת זריקה נוראית.

בקיצור, מכבי שוב נפלה עם רכז ראשון, פעם שנייה בתקופת הג'וניורים, שלישית אם סופרים גם את מאלט. ככה זה שמחתימים שחקנים בשיטת הרולטה. פעם מגיע פארגו ופעם מגיע פח.

השאלה לאן זה הולך מפה. אני מניח שלרייס יש חוזה נו קאט ולפדרמן מתישהו יימאס לשלם לשחקנים בשביל לשחק במקום אחר וחלופה נורמלית לא נראית באופק כרגע.

אגב, איפה חביב?
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 11 אוקטובר 2013, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2013, 22:29

הכל בגלל הסרט על הראש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 22:29

אני לא זוכר שחקן (זר או ישראלי) שהגיע כשחקן חמישיה והפך אחרי 5 משחקי אימון לשחקן 10-11 בקצה הרוטציה שמשחק 4 דקות למשחק. זה באמת חסר תקדים. אנשים מזכירים כל מיני שחקנים שהתחילו לא טוב ובסוף הצליחו מאוד, אבל מקרה כמו רייס אני לא חושב שהיה במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 אוקטובר 2013, 22:30

נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.
פשוט הזוי. אם פלאניניץ' היה כאן, הקבוצה הייתה נראית אחרת לגמרי.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 11 אוקטובר 2013, 22:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 אוקטובר 2013, 22:30

לדעתי הוא ישאר פה לפחות עד אמצע שלב הבתים ואם יעזוב אז אני חושב שלא יביאו לו מחליף אלא פשוט ילכו עם אוחיון והיקמן בעמדת הרכז.
EulGam05

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 22:32

שמואל1 כתב:נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.

בלאט רצה את רייס. הוא אמר את זה בצרה מפורשת. מה שמצחיק (או עצוב) בסיפור הזה היא העובדה שבלאט איבד את הסבלנות כלפי השחקן שהוא עצמו התעקש להביא במהירות שיא. אפילו לפני ששוחק משחק רישמי אחד.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 אוקטובר 2013, 22:34

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.

בלאט רצה את רייס. הוא אמר את זה בצרה מפורשת. מה שמצחיק (או עצוב) בסיפור הזה היא העובדה שבלאט איבד את הסבלנות כלפי השחקן שהוא עצמו התעקש להביא במהירות שיא. אפילו לפני ששוחק משחק רישמי אחד.

קשה לי להאמין שמאמן בקליבר של בלאט יעדיף את רייס, קומבו גארד אמריקאי ממוצע בלי ניסיון ברמות הגבוהות על פני זוראן פלאניניץ', רכז אמיתי אחרי עונה אדירה , עם כשרון וניסיון ברמות הגבוהות.
לדעתי אחרי שההנהלה נכשלה מלהחתים את רייס, היא פשוט לא אפשרה לבלאט להחתים את פלאניניץ' ובלאט נאלץ לחפש שחקנים בתקציב נמוך יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 22:37

שמואל1 כתב:קשה לי להאמין שמאמן בקליבר של בלאט יעדיף את רייס, קומבו גארד אמריקאי ממוצע בלי ניסיון ברמות הגבוהות על פני זוראן פלאניניץ', רכז אמיתי אחרי עונה אדירה , עם כשרון וניסיון ברמות הגבוהות.
לדעתי אחרי שההנהלה נכשלה מלהחתים את רייס, היא פשוט לא אפשרה לבלאט להחתים את פלאניניץ' ובלאט נאלץ לחפש שחקנים בתקציב נמוך יותר.

זה מוזר, אבל בלאט בפירוש מעדיף את הקומבואים האמריקאים האלה. בלאט רצה את רייס והוא קיבל אותו. זה לא ההנהלה זה המאמן במקרה הזה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 11 אוקטובר 2013, 22:41

רוי, הטענה של פדרמן שאחרי סיפור פארגו הם לא ראו שחקן בשוק ששווה מבחינתם את הסכום הזה. אז במקום לשים מיליון ומשהו על פלאניניץ', פדרמן נתן לבלאט 500K לרכז והחתים את ג'ייק כהן ונעימי בכסף הזה. התנהלות מטומטמת, אבל זה שהיו מביאים אירופאי לא היה משנה יותר מידי כנראה. היית מקבל גוראן ירטין מודל 2013, לא קליינטיס או פלאניניץ' בסכומים האלה
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 22:51

שחף כתב:רוי, הטענה של פדרמן שאחרי סיפור פארגו הם לא ראו שחקן בשוק ששווה מבחינתם את הסכום הזה. אז במקום לשים מיליון ומשהו על פלאניניץ', פדרמן נתן לבלאט 500K לרכז והחתים את ג'ייק כהן ונעימי בכסף הזה. התנהלות מטומטמת, אבל זה שהיו מביאים אירופאי לא היה משנה יותר מידי כנראה. היית מקבל גוראן ירטין מודל 2013, לא קליינטיס או פלאניניץ' בסכומים האלה

האמת שאין לי מושג. האם השם של פלניניץ' עלה? האם בלאט רצה אותו ופדרמן סירב? כל מה שאנחנו יודעים זה שבלאט מאוד רצה את רייס, ומסתבר שכמה שהוא רצה אותו, הוא התהפך עליו במהירות שיא.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 11 אוקטובר 2013, 23:14

את פלאניניץ' ניתן היה להשיג פחות או יותר בסכום שהוצע לפארגו. אני בטוח בזה. מה שאומר שיש לנו 2 אופציות: או שבלאט מטומטם והוא אכן נוטה ללכת על קומבואים בלי תאים אפורים בקופסה, או שההנהלה מחרטטת אותנו עם סיפור ה-1.3 מליון לפארגו. דווקא הפעם, וזה מוזר שזה נשמע ממני לאור "אהבתי" הידועה לפדרמנים - אני הולך על אופציה א'. מדובר בטעות של בלאט והוא צריך לקחת את האחריות.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2013, 23:47

בו מקאלב הבא!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 12 אוקטובר 2013, 00:55

roy1000 כתב:

1. בלאט לא מטומטם. אחרי 2 משחקים הוא הבין שטעה לגביו אחרי שראה את היכולות שלו בלייב. בלאט עדיין מאמן מוכשר לעקוף את זה.
בלאט לא ילך עם הראש בקיר ולדעתי ישתמש ברייס לא כשחקן עיקרי, אלא כגיבוי וזה בדיוק הפריבילגיה שיש בסגל עמוק ומגוון כמו שבלאט בנה.

2. גם פדרמן אמר בעצמו שאחרי שהעסקה אם פארגו נפלה (עסקה שגם בלאט וגם פדרמן רצו שתתקיים) הם העדיפו לפזר את הכסף בין מספר שחקנים כי חשבו שהאלטרנטיבות לא מספיק איכותיות לבדם.

אני מסכים לגמרי אם ההחלטה שלהם. לא תופס מפלאניניץ'. שחקן נחמד מאוד... אם הייתה אפשרות להביא אותו במחיר זהה לרייס אז היו עושים זאת. אבל המחיר שלו לדעתי בסביבות המחיר של פארגו. אני בספק אם פלאניניץ' היה מגיע אם אינגלס היה כאן וכנראה גם אחרים לא היו.

סה"כ אני חושב בניגוד לשנה שעברה שהסגל השנה יקר משנה שעברה ואיכותי יותר ,לפחות במידה שראוי לתמוך בו.

אני מרגיש שגם היה יותר שיתוף פעולה בין ההנהלה לבלאט. השנה בלאט קיבל תקציב סביר+ לבנות קבוצה (כולל שלד יפה שנשאר).

בניגוד לשנה הקודמת אני מאחל למכבי המון הצלחה השנה. אני אעקוב אחר המשחקים שלהם וגם אם דברים פחות יסתדרו אני אתמוך בהם.

לדעתי השארת ג'יימס, סמית' והיקמן ביחד עם הבאת אינגלס, סופו ואפילו רייס (למרות שבדיעבד יכול להתגלות כפלופ) הן פעולות טובות וכנראה לא זולות.

עכשיו חובת ההוכחה על בלאט... לא אם שחקן כזה או אחר יצליח אלא אם הקבוצה תצליח. אני מקווה שההנהלה תחזק את בלאט כי השנה יש להם סיכוי לא רע להראות דברים יפים. אני חושב וחשבתי עוד לפני שהגיע למכבי שאינגלס לא נופל מאידסון.

למכבי לא חסר עכשיו הרבה להיות קבוצה באמת טובה. עכשיו שבלו כנראה מצטרף חסר להם גארד אחד איכותי כמו פארגו להיות קבוצה בדרג הכי גבוה של אירופה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוקטובר 2013, 01:40

בואו נרגע.

אף פעם לא הייתי בעד רייס, וגם לא החזקתי מבלאט אחד שיודע לבנות קבוצה, אבל אני חושב שבמקרה הזה אנחנו קצת ממהרים.

אז נכון, גם בכושר שיא רייס לא יהיה פארגו, אבל בואו ונתן לשחקן לפחות חודש אחד של חסד, ואז נחליט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוקטובר 2013, 01:51

felix_r כתב:בואו נרגע.

אף פעם לא הייתי בעד רייס, וגם לא החזקתי מבלאט אחד שיודע לבנות קבוצה, אבל אני חושב שבמקרה הזה אנחנו קצת ממהרים.

אז נכון, גם בכושר שיא רייס לא יהיה פארגו, אבל בואו ונתן לשחקן לפחות חודש אחד של חסד, ואז נחליט.

די ברור שהוא לא באמת כל כך גרוע כמו שהוא נראה כרגע, אבל גם ב-best case scenario, מה כבר יכול לצאת כאן? במה הוא שונה מעשרות הגארדים האמריקאים שמסתובבים באירופה? מה הייתה המחשבה מאחורי ההחתמה הזאת?

הציפיות שלי ממנו היו מאוד נמוכות, ובינתיים הוא אפילו לא עונה עליהן, אז כנראה שהמצב לא טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 12 אוקטובר 2013, 12:09

פליקס, מתי בפעם האחרונה יצא פה משהו חיובי משחקן שבקושי קלע גם במשחקי אימון?
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוקטובר 2013, 12:14

שחף כתב:פליקס, מתי בפעם האחרונה יצא פה משהו חיובי משחקן שבקושי קלע גם במשחקי אימון?

זוכר את לאנגפורד? במשך חודש וחצי בקושי היה מגיע עד הטבעת מקו העונשין :laugh1

ושוב, זה לא שאני ממש אופטימי לגביו, אבל מן הראוי שנתן לו הזדמנות להוכיח את עצמו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 12 אוקטובר 2013, 12:15

רייס לא מגיע עם רבע מהרזומה של לאנגפורד. הוא גם לא מגיע עם פציעה, בניגוד ללאנגפורד אשתקד
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוקטובר 2013, 12:18

שחף כתב:רייס לא מגיע עם רבע מהרזומה של לאנגפורד. הוא גם לא מגיע עם פציעה, בניגוד ללאנגפורד אשתקד

לא טענתי אחרת, אבל למרות זאת, אם הוא כבר פה, בוא נתן לו הזדמנות אפילו אם זה רק בשביל שאחר כך נוכל לומר בלב שלם, שניסינו הכול, נתנו לו ים של הזדמנויות, אבל הוא פשוט לא מתאים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 12:51

אני עם פליקס בעניין הזה. לא יכול להיות שאחרי 5 משחקי אימון הוא מוגלה לקצה הרוטציה. בלאט הביא אותו והוא צריך לתת לו הזדמנות אמיתית להוכיח את עצמו.
roy1000

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־23 אורחים