המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.
פשוט הזוי. אם פלאניניץ' היה כאן, הקבוצה הייתה נראית אחרת לגמרי.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.
בלאט רצה את רייס. הוא אמר את זה בצרה מפורשת. מה שמצחיק (או עצוב) בסיפור הזה היא העובדה שבלאט איבד את הסבלנות כלפי השחקן שהוא עצמו התעקש להביא במהירות שיא. אפילו לפני ששוחק משחק רישמי אחד.
שמואל1 כתב:קשה לי להאמין שמאמן בקליבר של בלאט יעדיף את רייס, קומבו גארד אמריקאי ממוצע בלי ניסיון ברמות הגבוהות על פני זוראן פלאניניץ', רכז אמיתי אחרי עונה אדירה , עם כשרון וניסיון ברמות הגבוהות.
לדעתי אחרי שההנהלה נכשלה מלהחתים את רייס, היא פשוט לא אפשרה לבלאט להחתים את פלאניניץ' ובלאט נאלץ לחפש שחקנים בתקציב נמוך יותר.
שחף כתב:רוי, הטענה של פדרמן שאחרי סיפור פארגו הם לא ראו שחקן בשוק ששווה מבחינתם את הסכום הזה. אז במקום לשים מיליון ומשהו על פלאניניץ', פדרמן נתן לבלאט 500K לרכז והחתים את ג'ייק כהן ונעימי בכסף הזה. התנהלות מטומטמת, אבל זה שהיו מביאים אירופאי לא היה משנה יותר מידי כנראה. היית מקבל גוראן ירטין מודל 2013, לא קליינטיס או פלאניניץ' בסכומים האלה
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.
בלאט רצה את רייס. הוא אמר את זה בצרה מפורשת. מה שמצחיק (או עצוב) בסיפור הזה היא העובדה שבלאט איבד את הסבלנות כלפי השחקן שהוא עצמו התעקש להביא במהירות שיא. אפילו לפני ששוחק משחק רישמי אחד.
felix_r כתב:בואו נרגע.
אף פעם לא הייתי בעד רייס, וגם לא החזקתי מבלאט אחד שיודע לבנות קבוצה, אבל אני חושב שבמקרה הזה אנחנו קצת ממהרים.
אז נכון, גם בכושר שיא רייס לא יהיה פארגו, אבל בואו ונתן לשחקן לפחות חודש אחד של חסד, ואז נחליט.
שחף כתב:פליקס, מתי בפעם האחרונה יצא פה משהו חיובי משחקן שבקושי קלע גם במשחקי אימון?
שחף כתב:רייס לא מגיע עם רבע מהרזומה של לאנגפורד. הוא גם לא מגיע עם פציעה, בניגוד ללאנגפורד אשתקד
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־39 אורחים