טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 20:52

rc4991 כתב:שוב,זו אולי בחירה של בלאט אבל רק אופציה חמישית ומעלה
זה כמו שההנהלה אומרת שאין שחקן בסגל שבלאט לא רצה,יש הבדל בין שחקן שאתה רוצה באמת לשחקן שאתה רוצה/לא מתנגד אליו כי ההנהלה לא תביאה לך את האופציות האחרות שרצית

לא יודע. ככל שעובר הזמן, מחלחלת לי המשחבה שדייויד בלאט הוא מאמן של שחקנים קטנים. הוא לא רוצה כוכבים גדולים מדי בקבוצה שלו ומעדיף חיילים קטנים וממושמעים. שים לב שבקבוצות הכוכבים של פילזן ודינמו הוא נכשל.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 12 אוקטובר 2013, 20:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2013, 20:53

כנראה שההנהלה היתה מוכנה להשקיע רק בפארגו סכומים כאלה
כמו שהמחילף של לאנגפורד היה היקמן ולא חסרות דוגמאות למקרים דומים
מה גם שבעמדת הרכז אין הרבה אופציות (לא שזה מצדיק את החתמת רייס)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2013, 20:58

roy1000 כתב:
זה כמו שההנהלה אומרת שאין שחקן בסגל שבלאט לא רצה,יש הבדל בין שחקן שאתה רוצה באמת לשחקן שאתה רוצה/לא מתנגד אליו כי ההנהלה לא תביאה לך את האופציות האחרות שרצית

לא יודע. ככל שעובר הזמן, מחלחלת לי המשחבה שדייויד בלאט הוא מאמן של שחקנים קטנים. הוא לא רוצה כוכבים גדולי מדי בקבוצה שלו ומעדיף חיילים קטנים וממושמעים. שים לב שבקבוצות הכוכבים של פילזן ודינמו הוא נכשל.

אז איך תסביר את ההצלחה שלו בנבחרת רוסיה?
אני לא חושב שהוא באמת רוצה שחקנים קטנים ושונים מהעמדות שלהם (רכז שהוא סקורר,סנטר חרגול) אבל נראה שאלה הפשרות שהוא עושה לאור התקציב
מה גם שבינתיים הוא מוכיח לנו שעדיף שחקנים קצת פחות מוכשרים אבל עם יותר לחימה והקרבה כדי שהקבוצה תהיה גדולה מסך חלקיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 21:00

roy1000 כתב:

לא יודע. ככל שעובר הזמן, מחלחלת לי המשחבה שדייויד בלאט הוא מאמן של שחקנים קטנים. הוא לא רוצה כוכבים גדולים מדי בקבוצה שלו ומעדיף חיילים קטנים וממושמעים. שים לב שבקבוצות הכוכבים של פילזן ודינמו הוא נכשל.

אני חושב שפליקס דיבר על זה וגם אור... האמת שבלאט כאן זו השנה הרביעית, ויש בזה משהו. מצד שני, זה לא שהפדרמנים הביאו לו כוכבים על הראש והוא פסל את כולם בשביל להביא
לכאן את היקמן ואת מדלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 21:02

rc4991 כתב:אז איך תסביר את ההצלחה שלו בנבחרת רוסיה?
אני לא חושב שהוא באמת רוצה שחקנים קטנים ושונים מהעמדות שלהם (רכז שהוא סקורר,סנטר חרגול) אבל נראה שאלה הפשרות שהוא עושה לאור התקציב
מה גם שבינתיים הוא מוכיח לנו שעדיף שחקנים קצת פחות מוכשרים אבל עם יותר לחימה והקרבה כדי שהקבוצה תהיה גדולה מסך חלקיה

בנבחרת רוסיה הוא בנה סביב קירילנקו (שאין לו גינוני כוכב) וחבורה של חיילים.
אחרי שמגיעים לפה בדיוק אותו סוג של שחקנים שנה אחרי שנה, אני מתחיל לחשוב שגם לבלאט יש יד בעניין. אז כן, הקבוצה תמיד גדולה מסך חלקיה, אבל כסך החלקים כל כך קטן, האם זה באמת הישג?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2013, 21:07

jol9 כתב:אני חושב שפליקס דיבר על זה וגם אור... האמת שבלאט כאן זו השנה הרביעית, ויש בזה משהו. מצד שני, זה לא שהפדרמנים הביאו לו כוכבים על הראש והוא פסל את כולם בשביל להביא
לכאן את היקמן ואת מדלי.

אני לא יודע מה בדיוק היו האפשרויות ואיזה אופציה היה רייס, אבל אחרי שמגיעים לפה בדיוק אותם השחקנים שנה אחרי שנה צקיך לקחת בחשבון גם את האפשרות שיש לבלאט יד בזה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2013, 21:08

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אז איך תסביר את ההצלחה שלו בנבחרת רוסיה?

בנבחרת רוסיה הוא בנה סביב קירילנקו (שאין לו גינוני כוכב) וחבורה של חיילים.
אחרי שמגיעים לפה בדיוק אותו סוג של שחקנים שנה אחרי שנה, אני מתחיל לחשוב שגם לבלאט יש יד בעניין. אז כן, הקבוצה תמיד גדולה מסך חלקיה, אבל כסך החלקים כל כך קטן, האם זה באמת הישג?

קירילנקו כוכב,זה שאין לו אגו זה משהו אחר (גם אני לא הייתי רוצה שחקן עם אגו אצלי).ברוסיה יש גם את שבד וגם חריאפה סוג של כוכב.
הייתי מסכים איתך עם היו נותנים לו תקציב נורמלי (לפחות כמו של פיני בעונה האחרונה) אבל ברור שהשחקנים לא יהיו תותחים כשיש לך תקציב כזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2013, 21:56

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שפליקס דיבר על זה וגם אור... האמת שבלאט כאן זו השנה הרביעית, ויש בזה משהו. מצד שני, זה לא שהפדרמנים הביאו לו כוכבים על הראש והוא פסל את כולם בשביל להביא
לכאן את היקמן ואת מדלי.

אני לא יודע מה בדיוק היו האפשרויות ואיזה אופציה היה רייס, אבל אחרי שמגיעים לפה בדיוק אותם השחקנים שנה אחרי שנה צקיך לקחת בחשבון גם את האפשרות שיש לבלאט יד בזה.

בהחלט.
אבל בוא ניזכר לרגע בכמה דברים. למשל - בעונה שעברה, בלאט מאוד רצה להשאיר את לאנפורד בקיץ, אבל לא הצליח. הוא גם הביא לכאן לפני שנתיים את פארמר ואת פאפאלוקאס,
שהם לא בדיוק קומבואים מהסוג המדובר.

אני אישית חושב שיש לבלאט יד בדבר, אבל לא רק לו. זה נראה שפדרמן הבן התאהב בקונספט, שבו אפשר להביא שחקן בזול שהסיכון בהבאתו הוא לא גדול, ואכן - היקמן אישש לו את הקונספט.
גם בובי בראון, מקאלב, פארגו ובטח אחרים ששכחתי, מתיישבים היטב עם הקונספט הזה.
יכול להיות שהוא שכנע את בלאט ללכת בכיוון הזה, ונתן לו את אינגלס בתמורה... לא יודע.

בכל מקרה, האחריות היא על בלאט ועל דני פדרמן, אלא שהשני מעולם לא קיבל על עצמו שום אחריות לשום החלטה לא טובה שנעשתה במועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 12 אוקטובר 2013, 22:24

יוני, אתה זוכר מה היה היחס של בלאט לפאפאלוקאס? לא מדהים כל כך. השיא היה הייבוש שלו על הספסל באיזה משחק ליגה אחרי שהוא איבד כמה כדורים באותו רבע. אני לא הייתי פוסל את התיאוריה של רוי, שהוא לא מאוהדי הפדרמניה פה בפורום.
שחף

הודעהעל ידי סילבר » 13 אוקטובר 2013, 05:53

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
לכאן את היקמן ואת מדלי.

בהחלט.
אבל בוא ניזכר לרגע בכמה דברים. למשל - בעונה שעברה, בלאט מאוד רצה להשאיר את לאנפורד בקיץ, אבל לא הצליח. הוא גם הביא לכאן לפני שנתיים את פארמר ואת פאפאלוקאס,
שהם לא בדיוק קומבואים מהסוג המדובר.

אני אישית חושב שיש לבלאט יד בדבר, אבל לא רק לו. זה נראה שפדרמן הבן התאהב בקונספט, שבו אפשר להביא שחקן בזול שהסיכון בהבאתו הוא לא גדול, ואכן - היקמן אישש לו את הקונספט.
גם בובי בראון, מקאלב, פארגו ובטח אחרים ששכחתי, מתיישבים היטב עם הקונספט הזה.
יכול להיות שהוא שכנע את בלאט ללכת בכיוון הזה, ונתן לו את אינגלס בתמורה... לא יודע.

בכל מקרה, האחריות היא על בלאט ועל דני פדרמן, אלא שהשני מעולם לא קיבל על עצמו שום אחריות לשום החלטה לא טובה שנעשתה במועדון.

לא הביא את פראמר אלא הונחת עליו. להזכירך, בלאט התבטא בתקשורת נגד תופעת כוכבי NBA שבאים לחתום לרגע.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי yzafrir » 13 אוקטובר 2013, 07:24

תגידו , נגמר כבר הטופ 16 ?
מה נסגר איתכם ? עוד לא שיחקנו משחק רישמי וכבר קברתם את השחקן והעונה ?
רייס שחקן הרבה יותר טוב ממה שראינו ממנו עד עכשיו וכמו שאני בטוח שגם לאנדסברג לא ימשיך ביכולת הזאת שהוא מציג עכשיו כך גם אני בטוח שרייס לא יראה כך עוד הרבה זמן .
יש לו את כל הנתונים להצליח , אפילו הקליע שלו טובה בהרבה ממה שזה נראה עכשיו ורואים שזה עניין של ביטחון . אני מסכים עם זה שבלאט עושה טעות שהוא מוריד אותו לספסל מהר מידי ומוריד לו את הביטחון .
שחקן שמחטיא זריקות שהן יחסית טובות (ואני לא מדבר על חדירות סוף שעון שהוא קיבל גגות..) זה עניין של ביטחון ובשלב הזה של העונה (שעוד לא התחילה) הוא צריך לקחת אותם . גם מבחינת מסירה הוא דווקא עשה מהלכים יפים עם ג'יימס ואני יודע שהוא כן מוסר טוב .
הוא לא יהיה פארגו הבא מבחינת יכולת אישית כי הוא פחות אתלט מפארגו וקלעי פחות טוב אבל הוא כן שחקן שיכול להיות דומיננטי ומנהיג .
בואו נחכה לפחות עד אמצע השלב הראשון לפני שנשפוט אותו .
אגב גם כלפי אוחיון הבקורות לא מוצדקת , לדעתי הוא נראה לא רע בנתיים....
מי שכרגע חושך זה ג'יימס , אבל אין מה לבקר אותו כי ברור שזה לא היכולת האמיתית שלו ....

בלי קשר , ההנהלה נכשלה בזה שלא ידע להפנים שפארגו היה צריך להיות המטרה מספר אחד שלה בקיץ וזה אומר להציע לו שכר שבאמת מתקרב להצעה של צסקא ולא משהו שברור היה שיקבל הרבה יותר . "הנסיון" להחתים את פארגו היה לצאת לידי חובה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 13 אוקטובר 2013, 09:25

כמה הערות לגבי רייס ונושא יובל נעימי:
1. אם נעימי לא מספיק טוב היום בשביל להחליף את יוגב ל-10 דקות אז אין טעם להשאיל אותו אלא לשחרר אותו. בגילו, שנה בגליל לא תהפוך אותו לשחקן טוב יותר.
2. נכון להיום, ולא בגלל שנעימי כוכב כזה גדול, הוא מועיל יותר למכבי מרייס ולכן אין סיבה לשחרר אותו כל עוד אין סימני חיים מרייס או שמגיע מחליף ראוי במקומו.
3. נראה לי שקצת מגוחך שקבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר תמהר להשאיל שחקן בשביל לחסוך 160 אלף דולר (גליל הציעה 80 אלף דולר נטו), שזה פחות מאחוז מהתקציב.
4. גם עוד חודש יוכלו למצוא איזו גליל, הרצליה או חולון שיסכימו לשלם סכומים דומים עבור נעימי.
5. האופי של רייס מטריד אותי לא פחות מהיכולת. אם הוא ימשיך בגישת הכוכב שמגיע לו הכל אז גם אם היכולת תשתפר מומלץ להעלות אותו על המטוס הראשון לארה"ב.
6. בנושא הקליעה של רייס - הכתובת היתה על הקיר. מה בדיוק מצפים משחקן שקלע לפני שנתיים ב-24% לשלוש ביורוקאפ ולפני ארבע שנים בליגה היוונית ב-30%? הוא קלע באחוזים סבירים רק בליגה הגרמנית החלשה (36% לפני שלוש שנים ו-35% בשנה שעברה) ובליגה הליטאית העוד יותר חלשה (38% לפני שנתיים), שזה די דומה לאחוזי הקליעה משלוש של יוגב אוחיון בליגה הישראלית בשנתיים האחרונות.
7. מעבר לכך, הליגה היחידה בה רייס רשם מספרים יפים היא הליגה הגרמנית (ליגה, שכזכור לכולם, ל-MVP של לפני כמה שנים קראו אנדרו ויז'נייבסקי) שדי דומה ברמתה לליגה שלנו. מה הסיכוי ששחקן שמסתובב כמה ארבע שנים בקבוצות קטנות בדרך הנמוך והבינוני של אירופה פתאום יפרוץ בקבוצה כמו מכבי? מה הסיכוי ששחקן כזה יכול להיות הרכז המוביל של קבוצה כזו?
8. אם היה מדובר בשחקן עם רזומה מרשים אז עוד היה מה לחכות לשיפור ביכולתו. אבל מדובר בשחקן שעשה מספים נחמדים בליגות חלשות, מספרים בינוניים ומטה ביורוקאפ ועבר בין ארבע קבוצות מהדרג הנמוך והבינוני באירופה מבלי להשאיר שום חותם. לאיזו קפיצת מדרגה ביכולתו מחכים בדיוק?
9. לפי מה שזכור לי, את כל הדברים האלה על רייס ידענו ואף אמרנו ברגע שהוא הוחתם. אז איך לעזאזל קיבלו פדרמן ובלאט את ההחלטה להחתים אותו?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוקטובר 2013, 09:58

קודי כתב:כמה הערות לגבי רייס ונושא יובל נעימי:
1. אם נעימי לא מספיק טוב היום בשביל להחליף את יוגב ל-10 דקות אז אין טעם להשאיל אותו אלא לשחרר אותו. בגילו, שנה בגליל לא תהפוך אותו לשחקן טוב יותר.
2. נכון להיום, ולא בגלל שנעימי כוכב כזה גדול, הוא מועיל יותר למכבי מרייס ולכן אין סיבה לשחרר אותו כל עוד אין סימני חיים מרייס או שמגיע מחליף ראוי במקומו.
3. נראה לי שקצת מגוחך שקבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר תמהר להשאיל שחקן בשביל לחסוך 160 אלף דולר (גליל הציעה 80 אלף דולר נטו), שזה פחות מאחוז מהתקציב.
4. גם עוד חודש יוכלו למצוא איזו גליל, הרצליה או חולון שיסכימו לשלם סכומים דומים עבור נעימי.
5. האופי של רייס מטריד אותי לא פחות מהיכולת. אם הוא ימשיך בגישת הכוכב שמגיע לו הכל אז גם אם היכולת תשתפר מומלץ להעלות אותו על המטוס הראשון לארה"ב.
6. בנושא הקליעה של רייס - הכתובת היתה על הקיר. מה בדיוק מצפים משחקן שקלע לפני שנתיים ב-24% לשלוש ביורוקאפ ולפני ארבע שנים בליגה היוונית ב-30%? הוא קלע באחוזים סבירים רק בליגה הגרמנית החלשה (36% לפני שלוש שנים ו-35% בשנה שעברה) ובליגה הליטאית העוד יותר חלשה (38% לפני שנתיים), שזה די דומה לאחוזי הקליעה משלוש של יוגב אוחיון בליגה הישראלית בשנתיים האחרונות.
7. מעבר לכך, הליגה היחידה בה רייס רשם מספרים יפים היא הליגה הגרמנית (ליגה, שכזכור לכולם, ל-MVP של לפני כמה שנים קראו אנדרו ויז'נייבסקי) שדי דומה ברמתה לליגה שלנו. מה הסיכוי ששחקן שמסתובב כמה ארבע שנים בקבוצות קטנות בדרך הנמוך והבינוני של אירופה פתאום יפרוץ בקבוצה כמו מכבי? מה הסיכוי ששחקן כזה יכול להיות הרכז המוביל של קבוצה כזו?
8. אם היה מדובר בשחקן עם רזומה מרשים אז עוד היה מה לחכות לשיפור ביכולתו. אבל מדובר בשחקן שעשה מספים נחמדים בליגות חלשות, מספרים בינוניים ומטה ביורוקאפ ועבר בין ארבע קבוצות מהדרג הנמוך והבינוני באירופה מבלי להשאיר שום חותם. לאיזו קפיצת מדרגה ביכולתו מחכים בדיוק?
9. לפי מה שזכור לי, את כל הדברים האלה על רייס ידענו ואף אמרנו ברגע שהוא הוחתם. אז איך לעזאזל קיבלו פדרמן ובלאט את ההחלטה להחתים אותו?

אתה פחות או יותר מסכם את כל מה שאנחנו אומרים וחושבים עכשיו ושנאמר לפני, וכל הסעיפים כאן נכונים מאוד.
בעצם, פרט לעניין המקצועי, שעוד יכול ללכת לכאן או לכאן, עניין האופי הבעייתי, זה פרמטר חדש. לא יודע, משהו בבחור הזה לא מתעכל אצלי טוב.
אם אצל היקמן מדובר נטו בסגנון הכדורסל שאני לא מתחבר אליו, אבל ברור שמדובר בבחור טוב וחיובי, שעובד קשה, וגם שחקן כדורסל טוב בסה"כ, אז אצל רייס זה ממש הפוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 10:05

יובל, תעזוב את נעימי. בלאט לא ייתן לו לשחק ככה או ככה. אם רייס באמת יצא מהרוטציה, מכבי תלך עם אוחיון והיקמן כמו בשנה שעברה בלי קשר לשאלה אם נעימי נשאר או לא. אתה גם טועה בקשר לעלויות - גליל מציעה 80 אלף ברוטו מתוך 450 ברוטו (חודש אחד כבר עבר) שחייבים לנעימי עד תום העונה. אין טעם להשאיר את נעימי וגם ברור שהוא לא יחזור העונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 10:06

yzafrir כתב:תגידו , נגמר כבר הטופ 16 ?
רייס שחקן הרבה יותר טוב ממה שראינו ממנו עד עכשיו וכמו שאני בטוח שגם לאנדסברג לא ימשיך ביכולת הזאת שהוא מציג עכשיו כך גם אני בטוח שרייס לא יראה כך עוד הרבה זמן .
יש לו את כל הנתונים להצליח , אפילו הקליע שלו טובה בהרבה ממה שזה נראה עכשיו ורואים שזה עניין של ביטחון . אני מסכים עם זה שבלאט עושה טעות שהוא מוריד אותו לספסל מהר מידי ומוריד לו את הביטחון .
שחקן שמחטיא זריקות שהן יחסית טובות (ואני לא מדבר על חדירות סוף שעון שהוא קיבל גגות..) זה עניין של ביטחון ובשלב הזה של העונה (שעוד לא התחילה) הוא צריך לקחת אותם . גם מבחינת מסירה הוא דווקא עשה מהלכים יפים עם ג'יימס ואני יודע שהוא כן מוסר טוב .
הוא לא יהיה פארגו הבא מבחינת יכולת אישית כי הוא פחות אתלט מפארגו וקלעי פחות טוב אבל הוא כן שחקן שיכול להיות דומיננטי ומנהיג .
מי שכרגע חושך זה ג'יימס , אבל אין מה לבקר אותו כי ברור שזה לא היכולת האמיתית שלו ....

בלי קשר , ההנהלה נכשלה בזה שלא ידע להפנים שפארגו היה צריך להיות המטרה מספר אחד שלה בקיץ וזה אומר להציע לו שכר שבאמת מתקרב להצעה של צסקא ולא משהו שברור היה שיקבל הרבה יותר . "הנסיון" להחתים את פארגו היה לצאת לידי חובה....

קודם כל שבלאט יחכה לפני שהוא שופט אותו, ואח"כ אנחנו נחליט. אם בלאט לא מחזיר אותו לרוטציה היום, אז לדעתי הסיפור שלו די גמור והוא הופך להיות מת-חי סטייל קיינר מדלי. בישראל היום היה כתוב שביום חמישי יוגב יפתח מול ויטוריה.

חוץ מזה - לא כל שחקן יכול להביא את היכולת שלו לידי ביטוי במכבי. כבר היו המון שחקנים שעברו פה וקיבלו אינסוף הזדמנויות ועדיין לא הצליחו להביא לידי ביטוי את היכולת ה"אמיתית" שלהם. אין שום הבטחה שרייס ישתפר - הוא צריך לעשות את ההתאמות של להפוך מכוכב בקבוצת יורואפ בינונית לעוד שחקן בקבוצת יורוליג. זה לא פשוט ואין הבטחה שהוא יוכל לעשות את זה. בלי קשר, הוא חייב לקבל עוד הזדמנויות.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 13 אוקטובר 2013, 10:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 13 אוקטובר 2013, 10:11

roy1000 כתב:יובל, תעזוב את נעימי. בלאט לא ייתן לו לשחק ככה או ככה. אם רייס באמת יצא מהרוטציה, מכבי תלך עם אוחיון והיקמן כמו בשנה שעברה בלי קשר לשאלה אם נעימי נשאר או לא. אתה גם טועה בקשר לעלויות - גליל מציעה 80 אלף ברוטו מתוך 450 ברוטו (חודש אחד כבר עבר) שחייבים לנעימי עד תום העונה. אין טעם להשאיר את נעימי וגם ברור שהוא לא יחזור העונה הבאה.

קשה לי להאמין שזה מה שגליל מציעה מאחר שמדובר בשכר נטו של 40 אלף דולר שהוא נמוך מהשכר של גרועי הישראלים בליגה. בכל מקרה, ובטח אם זו אכן ההצעה של הגליל, איזו סיבה יש למכבי למהר ולחטוף את ההצעה הזו כשיש לה היום רכז אחד נורמלי בסגל? ברור שנעימי לא שחקן יורוליג אבל אין למכבי כרגע אלטרנטיבות טובות יותר. כשיהיו כאלה אפשר יהיה לשחרר אותו תמורת סכום סביר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 10:18

קודי כתב:קשה לי להאמין שזה מה שגליל מציעה מאחר שמדובר בשכר נטו של 40 אלף דולר שהוא נמוך מהשכר של גרועי הישראלים בליגה. בכל מקרה, ובטח אם זו אכן ההצעה של הגליל, איזו סיבה יש למכבי למהר ולחטוף את ההצעה הזו כשיש לה היום רכז אחד נורמלי בסגל? ברור שנעימי לא שחקן יורוליג אבל אין למכבי כרגע אלטרנטיבות טובות יותר. כשיהיו כאלה אפשר יהיה לשחרר אותו תמורת סכום סביר.

אוחיון/היקמן סוגרים את עמדה 1 גם בלי רייס. להחזיק את נעימי בשביל גארבג' טיים בליגה הישראלית זה נראה לי מגוחך. בלי קשר להצעה של גליל (ובאמת לא משנה אם זה 80 או 160 אלף), נעימי צריך להיות משוחרר. הוא מעולם לא היה צריך להיות מוחתם וצריך לתקן את הטעות הזו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוקטובר 2013, 10:53

roy1000 כתב:
קודי כתב:קשה לי להאמין שזה מה שגליל מציעה מאחר שמדובר בשכר נטו של 40 אלף דולר שהוא נמוך מהשכר של גרועי הישראלים בליגה. בכל מקרה, ובטח אם זו אכן ההצעה של הגליל, איזו סיבה יש למכבי למהר ולחטוף את ההצעה הזו כשיש לה היום רכז אחד נורמלי בסגל? ברור שנעימי לא שחקן יורוליג אבל אין למכבי כרגע אלטרנטיבות טובות יותר. כשיהיו כאלה אפשר יהיה לשחרר אותו תמורת סכום סביר.

אוחיון/היקמן סוגרים את עמדה 1 גם בלי רייס. להחזיק את נעימי בשביל גארבג' טיים בליגה הישראלית זה נראה לי מגוחך. בלי קשר להצעה של גליל (ובאמת לא משנה אם זה 80 או 160 אלף), נעימי צריך להיות משוחרר. הוא מעולם לא היה צריך להיות מוחתם וצריך לתקן את הטעות הזו.

אני חושב שאתה ממהר לשפוט את נעימי. הוא שחקן טוב, שיכול לעזור למכבי גם ביורוליג, בייחוד במשחקי הבית.
אני לגמרי עם יובל בהקשר הזה. צריך להמתין עם ההשאלה שלו בינתיים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוקטובר 2013, 11:01

jol9 כתב:אני חושב שאתה ממהר לשפוט את נעימי. הוא שחקן טוב, שיכול לעזור למכבי גם ביורוליג, בייחוד במשחקי הבית.
אני לגמרי עם יובל בהקשר הזה. צריך להמתין עם ההשאלה שלו בינתיים

אני מכיר את נעימי כבר איזה 7 שנים. אני מכיר גם את בלאט, ואני לחלוטין לא מאמין שבלרט ייתן לו לשחק עם ההגנה שלו בייחוד כשאין לו ברירה. לבלאט יש את האופציה ללכת עם ההרכב של שנה שעברה שזה אומר אוחיון/היקמן בעמדה 1. בלאט מרגיש נוח עם זה, והסיכויים שהוא ישלב את נעימי נראים לי קלושים. אל תשכח שנעימי בכלל לא יכול להירשם למשחקי הליגה בגלל מגבלות הגיל.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 13 אוקטובר 2013, 11:11

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:תגידו , נגמר כבר הטופ 16 ?

קודם כל שבלאט יחכה לפני שהוא שופט אותו, ואח"כ אנחנו נחליט. אם בלאט לא מחזיר אותו לרוטציה היום, אז לדעתי הסיפור שלו די גמור והוא הופך להיות מת-חי סטייל קיינר מדלי. בישראל היום היה כתוב שביום חמישי יוגב יפתח מול ויטוריה.

חוץ מזה - לא כל שחקן יכול להביא את היכולת שלו לידי ביטוי במכבי. כבר היו המון שחקנים שעברו פה וקיבלו אינסוף הזדמנויות ועדיין לא הצליחו להביא לידי ביטוי את היכולת ה"אמיתית" שלהם. אין שום הבטחה שרייס ישתפר - הוא צריך לעשות את ההתאמות של להפוך מכוכב בקבוצת יורואפ בינונית לעוד שחקן בקבוצת יורוליג. זה לא פשוט ואין הבטחה שהוא יוכל לעשות את זה. בלי קשר, הוא חייב לקבל עוד הזדמנויות.

אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
אני בטוח שבלאט מבין את זה וינסה להחזיר אותו לרוטאציה מהר מאוד....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים